Aşılama Eylül ayında aşılama yapanlar.....

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar bugün benim aşılamamda 13. gün dün gece sürekli karnımın içi yandı alev topu gibiydi sanki karnımın içinde mangal yakıyorlardı:) ve sürekli ateş basması oluyor başımda ağrı var kaç gündür sizdede böyle şeyler oluyormu

benimde bugün 13.günüm.başağrısı bendede var.sağ tarafımda.bide akşamları braz üşüme oluyor okadar.onun dışındakiler heray olduğu gibi adet belirtisi var.

test yapsan cikar artik senin...

benimde bugün 13.günüm.başağrısı bendede var.sağ tarafımda.bide akşamları braz üşüme oluyor okadar.onun dışındakiler heray olduğu gibi adet belirtisi var.

test yapsan cikar artik senin...

3 gündür baş ağrısı çok kötü hapta içemiyorum sürekli vücudum yanıyor kasıklarımda ağrı göğüslerim desen el değilmiyor umarım adet belirtileri değildir anneme diyorum test yaptıralım diye götürmüyor cuma mübarek gün yaptıralım diyor:)

canim ne alakasi var...tamam mubarek gun ama bu gun de Allah'in gunu degil mi? dinleme sen anneni yaptir, bu belirtiler hep gebelik...idrar testi yap evde...5 lira bisey...

tatlım valla bugün benim de 13.gün.ben yarın test yaptırcam.rabbim hayırlısını versin inşallah.

Benim bir iki gün önce karın ağrım vardı daha cok midem.ama dün ve bugün hiç bişeyim yok.adet belirtilerm de yok.zaten adet belrtisi için biraz erken.bence belirtilere bakma sen.bazen de psikolojik olabiliyo kendimden biliyorum.ben bi sefer kusmuştum bile düşün yani.hem varsa bile o kadar minnoş ki :d

inşallah bu ay yüzümüz güler.1 buçuk senedir her ay umutlanıyoruz sonu hep hüsran rabbim inşallah bu ay güldürür yüzümüzü

canim ne alakasi var...tamam mubarek gun ama bu gun de Allah'in gunu degil mi? dinleme sen anneni yaptir, bu belirtiler hep gebelik...idrar testi yap evde...5 lira bisey...

doğru tabi canım ama işte anneler:) bende öyle düşünüyorum ama bi yandanda olumsuz sonuç almaktanda korkuyorum tabi herşey Allahtan umarım hepimiz iyi sonuçlar alırız en iyisi kan testi ama cesaretim yok

doğru tabi canım ama işte anneler:) bende öyle düşünüyorum ama bi yandanda olumsuz sonuç almaktanda korkuyorum tabi herşey Allahtan umarım hepimiz iyi sonuçlar alırız en iyisi kan testi ama cesaretim yok

kiz git caktirmadan al bi tane test, icime dogdu valla...soyleme annene herseyi sen de yahu

canım amin inşallah hepimizin yüzünü güldürür Allah benim sürekli kasıklarımda ağrı var adetlerim düzensiz olduğu için nezaman geliceğinide bilmiyorum aynen bende kustum birkere sanırım psikolojik 3 buçuk yıldır hep aynı belirtiler işte inşallah hepimizin bu son olur kafayı yememek elde değil

:)) ayy ağzından bal damlıyor inşallah yaa o değil buralarda eczanede yok şimdi merkeze inmem lazım en iyisi gidiyim kan testi yaptırayım ne olur dualarınızı esirgemeyin

Allah'im...anne olmak icin can atan bu guzel kulunu bundan esirgeme yarabbim...
guzel haberler bekliyoruz canim...

canım benim herkesin sınavı ayrı.bu da bizimkisi.inşallah dediğimiz gibi bu son sınav olurda çektiklerimizi unuturuz.bende neler sığdırdım şu 1.5 seneye.benim için çok zo geçti.rabbim sabır versin.hemşireyim ve çocuk kliniğinde çalışyorum.düşünsene onca çocuğun içinde onları yıkarken,temizlerken,onlara bakım yada tedavi yaparken kendi bebeğimi daha koklayamadım bile.rabbim umarım yarın yüzümü güldürür artık.benim için dua edermisin gerçekten çok ihtiyacım var.15 gündür hergün meryem suresini okuyorum.inşallah bebeğime vesile olur.

ayyy canım benim hadi git bakalım.rabbim inşallah olumlu sonuçla dönmeni nasip eder.hadi hayırlısı bakalım.

Öyle tabi canım herşey allahtan rabbim nezaman nasip ederse bende anaokulu öğretmeniyim hep çocukların içindeyim kendimi öyle avutuyorum onlara sarılıp öpmek bile beni birazda olsa rahatlatıyor arkadaşlarımın hepsi çocuk sahibi oldu hatta şuan ikinciye bile hamileler napalım bizimde sınavımız tabikide ederim dua rabbim seninde yüzünü güldürsün inşallah Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın

ayyy canım benim hadi git bakalım.rabbim inşallah olumlu sonuçla dönmeni nasip eder.hadi hayırlısı bakalım.

canım gidicem birazdan kalbim çıkıcak çok kötüyüm içim yanıyor bide benim şimdilik son şansım maddi olarak toparlancazki ancak öyle ikinci aşılama umarım ikinciye gerek kalmaz

Ben gidiyorum test yaptırmaya arkadaşlar 13. günüm doktor illa 15.gün yaptır dedi dayanamıcam umarım sonuç olumlu çıkar inşallah bu sıkıntıdan hasta olmam çok taktım kafaya hepimizin ALLAH yardımcısı olsun dualarızı esirgemeyin benden pek umutlu değilim ama bakalım artık hayırlısı

günaydın kızlar, medineciğim umudun azalmasın içimizden biri mutlaka pozitifi görecek, bende kendimi ota suya verdim valla bi ümit işte:)

illaki akıntı olacak diye bi kaide yok canım takma sen!

pbsc cim inş. inş. artık birimiz müjdeyi versin yaaa... çok umutsuz oldum hastaneye gittiğimden beri kimse aşılama ile gebe kalamamış 3 . hatta 4 aşılama için gelenler vardı (( çok yıpratıcı bir süreçteyiz kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun .... bana sanki çatlatma iğnesi olduktan sonra akıntı olması lazım gibi geliyor öyle kalmış aklımda...
selis gazel inş. müjdeli haberlerinizi verirsiniz kızlar.....

merhaba arkadaşlar, öncelikle beni de listeye eklerseniz sevinirim. 4 yıldır evliyiz ve 2,5 yıldır bebek istiyoruz. hem bayan hem de erkek faktörü nedeniyle 1. aşılama 18 eylülde yapıldı, 25 eylüldeki kontrolde progesteron testi değeri 35 çıktı. doktorum yumurtlamanın çok iyi olduğunu söyledi. 2 ekimde kan testi ile sonucunu öğrenicez inşallah. bugün aşılamanın 9. günü kasık ağrısı , vajinal kasılma, akşamları üşüme, geceleri sık uyanma ve susama ile mide yanması şikayetlerim var. umarım hepimizin bir an önce pozitif sonuçlara ve sağlıklıklı bebeklere kavuşması dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…