Aşılama Eylül ayında aşılama yapanlar.....

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

MERABALAR CANIM HOŞGELDİN... HEMEN EKLİYORUM LİSTEYE SENİDE UMARIM TEZ VAKİTTE HEPBİRLİKTE KAVUŞURUZ MELEKLERİMİZE... AMİNN...

pbsc..................................2 yıl...................................erkek faktörü...................................3. aşılama..............26 eylül ( NEGATİF )

medne...............................2 yıl.................................sebepsiz inferl....................................1. aşılama..................13 ekim

gazel_es............................1 yıl.................................erkek faktörü......................................1. aşılama...................28 eylül

dilekçe61...........................1,5 yıl..............................erkek faktörü.......................................1 aşılama...................24 eylül (negatif )

charms..............................2 yıl................................sebepsi inf...........................................2. aşılama..................25 eylül

nisan_1986........................1,5 yıl............................erkek faktörü.........................................1. aşılama..................28 eylül

selis_88.............................3,5yıl....... ... .................bayan-erkek faktörü...............................1. aşılama.................28 eylül

sezzzin..............................1 yıl..............................bayan erkek faktörü............................... 1.aşılama..................11 ekim(tahmini)

fatoli.................................4yıl....... ........................sebepsiz inf..........................................1.aş ılama....................25 eylül ( negatif

Frenchy.............................1 yıl...............................sebepsiz inf..........................................1. aşılama.....................4 ekim

mehill...................................5 yıl...............................bayan faktörü........................................1. aşılama....................6 ekim ( tahmini )

gda...................................4 yıl...............................bayan erkek faktörü............................1. aşılama....................2 ekim

Son düzenleme:
ffffffffffffffffffffff selis hala gelmedi yaaa çatladım meraktan....:18:

oooo baya yorulmuşum.sabahtan beri ortalığı topla,topiğe laf yetiştir,temizlik falan epey yoruldum.eee tabi karışık dolma da yapım.akşm bize davetlisiniz ona göre D

yanına çorba ve salata eklicem.ama namaz arası vermem lazım.arkasından da hergünki gibi meryem suresini okurum.

seliscim döndüğümde güzel haberler bekliyorum senden.ben gidiyom.size de dua etcem beni bekleyin kızlar.şimdilk byeeeeee.

ya kızlar bişey soracağım erkek infertilitesi olanlara özellikle, siz eş,nizle kaç günde bir beraber oluyorsunuz, normali 2 gündiyorlar ama biz anormal olduğumuz için 2 gün az gelmezmi sayı bakımından, birde yumurtlama takibinde ateş ölçme yöntemi kullanan varmı?

Ben kolları ya bismillah diye tekrar sıvadım anlayacağınız, pes etmek yok!!

selis nerelerdesin yahu.öldüm meraktan yaaaa.

hayırlı haberlerle gel inşallah.

valla şimdi bu kadar heyecanlandıysam yarın kendi kan sonucumun çıkmasını nasıl beklerim bilemiyorum yaniiii.rabbim hepimize salih,sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.

Merhaba kizlarrrr bende sizler gibi beklemedeyim heyecanlıyım 16 sında asilamam yapildi Allahım hepimize en yakın zamanda bebiş nasip etsin

Nisan senin kaçıncı gunün canım listeye bakıyorum ama bazı kisilerde tarih yanlismii yazılmış anlamadım

Merhaba kizlarrrr bende sizler gibi beklemedeyim heyecanlıyım 16 sında asilamam yapildi Allahım hepimize en yakın zamanda bebiş nasip etsin

hayırlı olsun canım.ilk aşılaman mı senin de?hayırlısıyla mutlu haberini duyarız burdan inşallah.
ah ah su heyecan zaten beni öldürüyo.aklımdan çıkmıyoki hiç.gözlerimde yaş hep bekliyo duygusal bi yazı yada birinin öyküsünü okusam hemen akıveriyo gözümden.ben bebek beklerken sulu gözün teki oldum çıktım valla.

rabbim içimizdeki heyecanı almasında bizde sürekli isteyelim ve gönlümüzdeki ışık hep orda olsun.

ben kolları ya bismillah diye tekrar sıvadım anlayacağınız, pes etmek yok!!

canım benim
Inş. Bu mücadelemizin sonunda kazanan biz oluruz yarabbimmmmm inşalllaaahhhhh..... (amin)
bende bugün kendi kendime tekrardan hesap yaptım bu aşılamada olmazssa soğan suyunu tamamlayacağım biara eksik yapmıştım o nu tekrardan bu sefer tam olarak yapcam... Allahım bu yoldu umudumuzu gücümüzü artırsın..aminnnn....
Yaa selis neden gelemdi daha yaaaa ölcem meraktan.....

aynen valla.onun yüzünden kalkamıyom pc başından.15 gündür hergün meryem suresini okuyorum.onu okuyacaktım akşama kaldı artık.selisin sonucunu bekliyom.nasip olursa opiğin ilk bebeği olacak inşallah.tabi en önce hayırlısı tabiiii

biz kulların gözü görmez ve sadece isteriz rabbim bize hayırlı olanı verecektir.bize karanlık olan muhakkak ona aydınlık o yüzden sonuç ne olursa olsun boyun eğmeliyiz.rabbim hayırlısını versin inşallah

Ya benimde test gunüm yaklaşıyor ama korkuyorum acaba biraz dahamı beklesem bilmiyorum şimdi bı umudum var ama test negatif çıkarasa cok üzülürüm evet Nisan benim 1. aşılamam hayırlısı olsun hakkımızda yaa varya iki gündür adet olacakmışım gibi hisler oluyo anlamadım sendedeoldumuuu

canım bende adet sancısı değil de sanki rhim kasılması gibi bişey hissettim.sanki bi kist varmış da onun ağrısı gibi.valla ara ara bacağıma da vuruyo onun dışında 2 gün önce de midem rahatsızdı.mide ağrısı strestendir gerçi.

yani pek belirtim yada adet ağrım var diyemem.diğer aylarda bile daha çok yalancı belirti yada adet belirtisi yaşardım.şimdi tık yok valla.zaten yarın sonucu öğrencem sonuçta.belirtilere çok da takılma doğrusu.

Herkese merhaba,
Ben uzun zamandir uye olmadan neredeyse tum topicleri takip ediyorum ama artik yazma vakti geldi:) Kizlar kisa bir ozet geceyim. 3 senedir evliyim ve 2 senedir bebek istiyoruz. Doktor cok onemli, 1 seneyi doktor yuzunden malesef bosa harcamisim. Cikolata kistimi ve basit kistimi gorememis evlendigimden beri duzenli gittigim doktor. 1 sene sonra baska doktora gittigimde resmen sok gecirdik. Ve ben ankaradayim cooookkk unlu ozel bir hastanenin coookkk unlu kadin jinekologundan bahsediyorum. Neyse uzatmadan: baska doktora gittigimde hemen ameliyat olmami onerdi. Bende gecen Subat sonunda ameliyat oldum. Cok stresli bir isim oldugundan ve isimi de birakmaya karar verdim(hersey bebis icin:)Sonraki tum kontroller ve testler iyi cikti. Doktor bir sorunumun kalmadigini soyledi. Eylul'e kadar sure vermisti doktor. Malesef olmadi. Eyluldeki adetimle birlikte doktora gorundum ve bana asilama onerdi.12 Eylul'de asilamami oldum. Pazartesi gunu hcg sonucumu aldim veeeee HAMILEYIMMM:))))) Bugun doktorum hem hcg hem de progesterona tekrar baktirmami istedi. Hersey yolunda gidiyor mu diye... Ve cok sukur sonuclarim 2'ye katlanmis. 2 senedir cektigimi bir ben bir de Allah bilir. Ne olur moralinizi bozmayin kizlar... Yuce Allah'im ol deyince olacak. Zamani gelince herkesin yuzu gulecek. Hep dualarimdasiniz. Allah isteyen herkese guzel, saglikli bebisler nasip etsin.

CANIM BENİMMM ÇOOOKKK SEVİNDİM SENİN ADINA YAA
BENİMDE YARIN AŞILAMAM VAR DUA ET BANA VALLA ÇOK YORULDUM BU İŞLERDEN

kızlar geldim ama iyi haberle gelemedim hamile değilim dünyam başıma yıkıldı sonucu negatif görünce ölmek istedim benim serüvenim şimdilik burada bitti birazda olsa ümidim vardı ama artık bitti o değil eşime nasıl söylücem çok ümitlenmişti ağlamak istiyorum ağlayamıyorum dondum kaldım Allahım inşallah sizlerin yüzünü güldürsün Allahım inşallah sizlere nasip etsin

YAA İNANMIYORUM YAA.... (( BU NASIL BİR İŞTİR YAA HİÇ Mİ BİRİ HAMİLE KALMAZ YAAA ..... ALLAHIM KENDİM İÇİNDE HİİÇÇ ÜMİDİM KALMADI YAAA(ssz:
SELİSCİM YİNEDE METANETİNİ KORU CANIM NEYAPALIM HERŞEY HAKTAN RABBİM BETERİNDEN KORUSUN... AMİN...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…