merhaba arkadaşlar, öncelikle beni de listeye eklerseniz sevinirim. 4 yıldır evliyiz ve 2,5 yıldır bebek istiyoruz. hem bayan hem de erkek faktörü nedeniyle 1. aşılama 18 eylülde yapıldı, 25 eylüldeki kontrolde progesteron testi değeri 35 çıktı. doktorum yumurtlamanın çok iyi olduğunu söyledi. 2 ekimde kan testi ile sonucunu öğrenicez inşallah. bugün aşılamanın 9. günü kasık ağrısı , vajinal kasılma, akşamları üşüme, geceleri sık uyanma ve susama ile mide yanması şikayetlerim var. umarım hepimizin bir an önce pozitif sonuçlara ve sağlıklıklı bebeklere kavuşması dileğiyle
Ben kolları ya bismillah diye tekrar sıvadım anlayacağınız, pes etmek yok!!ya kızlar bişey soracağım erkek infertilitesi olanlara özellikle, siz eş,nizle kaç günde bir beraber oluyorsunuz, normali 2 gündiyorlar ama biz anormal olduğumuz için 2 gün az gelmezmi sayı bakımından, birde yumurtlama takibinde ateş ölçme yöntemi kullanan varmı?
Merhaba kizlarrrr bende sizler gibi beklemedeyim heyecanlıyım 16 sında asilamam yapildi Allahım hepimize en yakın zamanda bebiş nasip etsin
Nisan senin kaçıncı gunün canım listeye bakıyorum ama bazı kisilerde tarih yanlismii yazılmış anlamadım
ben kolları ya bismillah diye tekrar sıvadım anlayacağınız, pes etmek yok!!
canım benim
Inş. Bu mücadelemizin sonunda kazanan biz oluruz yarabbimmmmm inşalllaaahhhhh..... (amin)
bende bugün kendi kendime tekrardan hesap yaptım bu aşılamada olmazssa soğan suyunu tamamlayacağım biara eksik yapmıştım o nu tekrardan bu sefer tam olarak yapcam... Allahım bu yoldu umudumuzu gücümüzü artırsın..aminnnn....
Yaa selis neden gelemdi daha yaaaa ölcem meraktan.....
Ya benimde test gunüm yaklaşıyor ama korkuyorum acaba biraz dahamı beklesem bilmiyorum şimdi bı umudum var ama test negatif çıkarasa cok üzülürüm evet Nisan benim 1. aşılamam hayırlısı olsun hakkımızda yaa varya iki gündür adet olacakmışım gibi hisler oluyo anlamadım sendedeoldumuuu
pbsc cim inş. inş. artık birimiz müjdeyi versin yaaa... çok umutsuz oldum hastaneye gittiğimden beri kimse aşılama ile gebe kalamamış 3 . hatta 4 aşılama için gelenler vardı(( çok yıpratıcı bir süreçteyiz kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun .... bana sanki çatlatma iğnesi olduktan sonra akıntı olması lazım gibi geliyor öyle kalmış aklımda...
selis gazel inş. müjdeli haberlerinizi verirsiniz kızlar.....
Herkese merhaba,
Ben uzun zamandir uye olmadan neredeyse tum topicleri takip ediyorum ama artik yazma vakti geldi:) Kizlar kisa bir ozet geceyim. 3 senedir evliyim ve 2 senedir bebek istiyoruz. Doktor cok onemli, 1 seneyi doktor yuzunden malesef bosa harcamisim. Cikolata kistimi ve basit kistimi gorememis evlendigimden beri duzenli gittigim doktor. 1 sene sonra baska doktora gittigimde resmen sok gecirdik. Ve ben ankaradayim cooookkk unlu ozel bir hastanenin coookkk unlu kadin jinekologundan bahsediyorum. Neyse uzatmadan: baska doktora gittigimde hemen ameliyat olmami onerdi. Bende gecen Subat sonunda ameliyat oldum. Cok stresli bir isim oldugundan ve isimi de birakmaya karar verdim(hersey bebis icin:)Sonraki tum kontroller ve testler iyi cikti. Doktor bir sorunumun kalmadigini soyledi. Eylul'e kadar sure vermisti doktor. Malesef olmadi. Eyluldeki adetimle birlikte doktora gorundum ve bana asilama onerdi.12 Eylul'de asilamami oldum. Pazartesi gunu hcg sonucumu aldim veeeee HAMILEYIMMM:))))) Bugun doktorum hem hcg hem de progesterona tekrar baktirmami istedi. Hersey yolunda gidiyor mu diye... Ve cok sukur sonuclarim 2'ye katlanmis. 2 senedir cektigimi bir ben bir de Allah bilir. Ne olur moralinizi bozmayin kizlar... Yuce Allah'im ol deyince olacak. Zamani gelince herkesin yuzu gulecek. Hep dualarimdasiniz. Allah isteyen herkese guzel, saglikli bebisler nasip etsin.
kızlar geldim ama iyi haberle gelemedim hamile değilim dünyam başıma yıkıldı sonucu negatif görünce ölmek istedimbenim serüvenim şimdilik burada bitti birazda olsa ümidim vardı ama artık bitti o değil eşime nasıl söylücem çok ümitlenmişti ağlamak istiyorum ağlayamıyorum dondum kaldım Allahım inşallah sizlerin yüzünü güldürsün Allahım inşallah sizlere nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?