Aşılama Eylül ayında aşılama yapanlar.....

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım sen sakın kendine yorma benim negatif diye seninde olcak hali yok sakın ümidini kaybetme herşey yüce rabbimden hayırlısı olsun kan verirken hep hayırlısı dedim demekki hayırlısı şimdilik değilmiş ama dualarım hep sizinle belirtilere kafanızı yormayın bende bir çoğunu yaşadım ama olmadı ben eşimi düşünüyorum kendini çok kaptırdı nasıl söylücem bilmiyorum( kafam karışık hiç birşeyi almıyor şuan dualarım sizlerle

üzüldüm senin adına ama unutma her işte bi hayır vardır.ve bu ay yumurtalar uyarıldığından bidaha ki ay kendiliğinden olabiliyomuş bunu unutma.sizdeki sorun neydi acaba mahsuru yoksa yazabilirmisin.

benim bugün 12.günümdayanamayıp azönce idrar tahlili yaptım malesef negatif.sice bu sonuca inanmalımıyım?
alsında beklediğim sonuçtu ama yinede üzüldüm

Ya cok uzuldum tatlim yaa.bu topikten hic mi hamile cikmayacak yaaa.cok korkuyorum yarin benim de negatif olcak galiba

Selis cok üzüldüm İnan ama metanetini koruman cok iyi ne olursa olsun kendimizi bırakmamalıyız aslında bende kendimi ister istemez umutlandiriyorum yakında sonuc alacağım umarım iyi haber veririm Allah hepimizin yüzünü biranonce güldürsün aminnnn

Sonucu yaklaşan korkuyo nisancimmmm korkma umarım sen bizlere umut olursun yarın kacta gitceksin test icin

Ev taşıdığım için giremiyorum sadece son sayfaya baktım aldım kötü haberleri benden de iyi bir haber yok ne yazıkki ikinci aşılama da olumsuz. Hakkımızda hayırlısı

merhaba arkadaşlar inşallah rabbim hepimize kısmet eder anneliği..bende ankaradayım buranın tanınmış bi doktoruna gidiyorum eşimin sperm durumu sınırda benimde yumurta rezervim az.bilaç ilaç kullandım bugün kontrolum vardı gittim bikaç yumurta oluşmuş doktorum aşılam ayapalım hemen dedi.süpriz oldu bana aslında önümüğzdeki ay yapacaktık.neyse bugün iğnelerimi oldum 2 tane çatlatma iğnesi.cuma günüde yapılacak aşılama.Allahtan hayırlıusı bakalım

Selis cnm uzulme rabbim en hayirli zamani bilir bizim icin hayirli zaman degildir belki…ben 2kere hamile kaldim ve bebeklerim dustu benim icin cok aciydi bu duygu anlatilmaz yani cnm uzulme uzulmek cozum degil...... .kizlar bisey sorucam akintiniz oluymu benim su gibi akintim var???

benim 13.günüm bugün ve 3 gündür su gibi bir akıntıvar sürekli.vajinal jel kullanıyorum başta tortu halinde idi.ancak 3 gündür su gibigelmeye başladı.

kızlar yarın 14.günüm ve tahlil yaptırmaya korkuyorum.karar veremedimmmm

üzüldüm senin adına ama unutma her işte bi hayır vardır.ve bu ay yumurtalar uyarıldığından bidaha ki ay kendiliğinden olabiliyomuş bunu unutma.sizdeki sorun neydi acaba mahsuru yoksa yazabilirmisin.

hayırlısı tabi canım Allahta bizi böyle sınıyor inşallah öyle olur normal yolla gelir beklemek çok zor bizdeki sorun eşimde varikosel vardı canlılık azdı allaha şükür ameliyat oldu ondan sonra düzeldi bendede yumurtlama tembeliği varmış hafif onun dışında hormonlar tüpler hepsi normal ama olmayınca olmuyor işte

Ya cok uzuldum tatlim yaa.bu topikten hic mi hamile cikmayacak yaaa.cok korkuyorum yarin benim de negatif olcak galiba

canımm sen sakın kendi kafanı yorma herkesin bir olcak değil elbet hepimiz birgün bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza alıcaz hiç korkma hep hayırlısını de inşallah sen olumlu sonuçlar alırsın hep dua ettim gece sizler için sende test sonucunu mutlaka bildir canını sıkma ben çok sıktım sıkınca anladımki olmuyor

canım öyle tabi napalım herşey yüce rabbimden üzülmemek elde değil tabi 3 buçuk sene oldu karamsardım olmucak olmucak dedim olmadı anladımki birazda psikolojik bu işler takınca kafaya cidden olmuyor biran önce sizlerin güzel haberlerini bekliyorum inşallah sizlerin yüzünü güldürür rabbim

Hayırlısı olsun canım üzülme

canım herzaman hayırlısını istemek daha iyi çok üzüldüm senin adına canım evet öylesi daha zor hemde çok zor seninde Allahım en kısa zamanda kucağına hayırlı bi evlat nasip etsin

kızlar yarın 14.günüm ve tahlil yaptırmaya korkuyorum.karar veremedimmmm

canımm hiç korkma bende çok korktum tabi bi ara kaçmayı düşündüm kan verirken sonuca dayanamam diye yapıcak birşey yok herşey Allahtan sende kafanı takma ben çok taktım heycan yaptım ama anladımki çok takınca olmuyor dilerim sen güzel haberlerle gelirsin inşallahh

sonuca üzüldüm ama en çokta eşime üzüldüm ilk defa onu ağlarken gördüm yine sevindiremedim onu en çok ona kahroldum doktorum eşimi ümitlendirdi bu ay garanti veriyorum olucak dedi kesin olucak dedi olmayınca olmuyor

Kzlar inşallah hepimiz bu sınavıda aşacağız, Rabbim görüyor halimizi, sabır ve tavekkül, kulun elinden bişi gelmiyor görüyorsunuz, o minicik mucizenin oluşabilmesi için Rabbimin iznine ihtiyacı var, sınav olarakda bizim payımıza bu düşmüş, sabır sonucu isyan etmeden inşallah mükafatımızıda alacağız, sabrı büyük olanın mükafatıda büyük olurmuş....Rabbim hayırlı evlatlar nasib etsin hepimize.

bende en çok ondan korkuyorum aslında.bir kez tahlildeküçük bi değer çıkmıştı doktor hamilesin dedi eşime söylediğimde okadar sevindiki anlatamam.1 hatfta o sevinçle yaşadık.sonrasında sonuç ine sıfır çıktı.şimdi direk o geliyor aklıma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…