YAA İNANMIYORUM YAA....(( BU NASIL BİR İŞTİR YAA HİÇ Mİ BİRİ HAMİLE KALMAZ YAAA ..... ALLAHIM KENDİM İÇİNDE HİİÇÇ ÜMİDİM KALMADI YAAA ( ssz:
SELİSCİM YİNEDE METANETİNİ KORU CANIM NEYAPALIM HERŞEY HAKTAN RABBİM BETERİNDEN KORUSUN... AMİN...
canım sen sakın kendine yorma benim negatif diye seninde olcak hali yok sakın ümidini kaybetme herşey yüce rabbimden hayırlısı olsun kan verirken hep hayırlısı dedim demekki hayırlısı şimdilik değilmiş ama dualarım hep sizinle belirtilere kafanızı yormayın bende bir çoğunu yaşadım ama olmadı ben eşimi düşünüyorum kendini çok kaptırdı nasıl söylücem bilmiyorum( kafam karışık hiç birşeyi almıyor şuan dualarım sizlerle
benim bugün 12.günümdayanamayıp azönce idrar tahlili yaptım malesef negatif.sice bu sonuca inanmalımıyım?
alsında beklediğim sonuçtu ama yinede üzüldüm
kızlar geldim ama iyi haberle gelemedim hamile değilim dünyam başıma yıkıldı sonucu negatif görünce ölmek istedimbenim serüvenim şimdilik burada bitti birazda olsa ümidim vardı ama artık bitti o değil eşime nasıl söylücem çok ümitlenmişti ağlamak istiyorum ağlayamıyorum dondum kaldım Allahım inşallah sizlerin yüzünü güldürsün Allahım inşallah sizlere nasip etsin
Sonucu yaklaşan korkuyo nisancimmmm korkma umarım sen bizlere umut olursun yarın kacta gitceksin test icin
Selis cnm uzulme rabbim en hayirli zamani bilir bizim icin hayirli zaman degildir belki ben 2kere hamile kaldim ve bebeklerim dustu benim icin cok aciydi bu duygu anlatilmaz yani cnm uzulme uzulmek cozum degil...... .kizlar bisey sorucam akintiniz oluymu benim su gibi akintim var???
üzüldüm senin adına ama unutma her işte bi hayır vardır.ve bu ay yumurtalar uyarıldığından bidaha ki ay kendiliğinden olabiliyomuş bunu unutma.sizdeki sorun neydi acaba mahsuru yoksa yazabilirmisin.
Ya cok uzuldum tatlim yaa.bu topikten hic mi hamile cikmayacak yaaa.cok korkuyorum yarin benim de negatif olcak galiba
Selis cok üzüldüm İnan ama metanetini koruman cok iyi ne olursa olsun kendimizi bırakmamalıyız aslında bende kendimi ister istemez umutlandiriyorum yakında sonuc alacağım umarım iyi haber veririm Allah hepimizin yüzünü biranonce güldürsün aminnnn
Hayırlısı olsun canım üzülmecanım öyle tabi napalım herşey yüce rabbimden üzülmemek elde değil tabi 3 buçuk sene oldu karamsardım olmucak olmucak dedim olmadı anladımki birazda psikolojik bu işler takınca kafaya cidden olmuyor biran önce sizlerin güzel haberlerini bekliyorum inşallah sizlerin yüzünü güldürür rabbim
Selis cnm uzulme rabbim en hayirli zamani bilir bizim icin hayirli zaman degildir belki ben 2kere hamile kaldim ve bebeklerim dustu benim icin cok aciydi bu duygu anlatilmaz yani cnm uzulme uzulmek cozum degil...... .kizlar bisey sorucam akintiniz oluymu benim su gibi akintim var???
kızlar yarın 14.günüm ve tahlil yaptırmaya korkuyorum.karar veremedimmmm
sonuca üzüldüm ama en çokta eşime üzüldüm ilk defa onu ağlarken gördüm yine sevindiremedim onu en çok ona kahroldumdoktorum eşimi ümitlendirdi bu ay garanti veriyorum olucak dedi kesin olucak dedi olmayınca olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?