Aşılama Eylül ayında aşılama yapanlar.....

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hep doktorların hatası ben 3 buçuk yıldır hep yanlış doktorların elinde süründüm yanlış teşhisler koydular çikolata kisti dediler pco dediler sonra başka doktor hiç birşeyin yok dedi başka doktorda over kist var dedi en sonda over kistim olduğu çıktı laparoskopi oldum 3 buçuk yıldır her ay doktordaydım hep kanlar iğneler ilaçlar hep doktorların bilinçsizliği beni mahvettti ne yapalım herşey rabbimden inşallah sen sonucunu olumlu alırsın Allahın izniyle hadi yaptırda gel artık duyalım bebek haberi:)
 
nolur kızlar bana dua edin.kan verdim şimdi.öğleden sonra inş öğrencem sonucu.çok korkuyorum.
 

canım pek iyi bi sonuçla gelmedim ama.bunun tam 14.günümdü kn verdim ve sonuç 0.8 çıktı.doktorda neden daha düşük değil bu dedi.sonuçta 0.1 de cıkabilirdi dedi.pazartesi tekrar kan ver dedi.tabi ben yıllık izine çıkıyorum.erzurumda baktırırım o zman dedim.madem öyle cumartesi öğleden sonra gitmeden verirsin dedi.yani artacak mı diye bakcak.anlamadım.daha neyine bakacak ki.kocaman bi sıfır işte.rabbim biran önce yavrularımıza kavuşmamızı nasip eder inşallah.


o zaman kaç çıkmıştı sonucun.bide kaçıncı günde baktırmıştın ki

nolur kızlar bana dua edin.kan verdim şimdi.öğleden sonra inş öğrencem sonucu.çok korkuyorum.

rabbim senin yüzünü güldürsün.bize hüzün düştü.ama nedense üzülemedim bile herşeye alıştırdım çünkü kendimi. 1.5 senedir negatif görmeye alıştım galiba.
 
 
 
 
 
 
Üzülmeyin kızlar ne kadar üzsekte bu sonuçları değiştirmeye güzümüz yetmeyecek. Sınandığımız bu imtihanda sabır etmek gerekecek. Biraz daha sabır.
Yalnız şunu bir kez daha anladım ki aşılama konusu gerçekten hikaye. Bağladığımız ümitler verdiğimiz para heyecanımız, bu aşılama ile alt üst oluyoruz. Ben doktor olsam hiç kimseye aşılamayı önermem, devlet olsam aşılama masrafını ödeyeceğime(raporlular için) tüp bebekte daha az para ödetmeye çalışırdım.
Aşılama için kullanılan o iğneleri tüp için kullansak daha iyi olmaz mıydı şimdi. İki aşılama masrafı yaptıracağına tüp masrafını az maliyete çıkarsalar daha iyi değil mi? Hiç olmazsa bir işlemde şansımız yarı yarıya gelirdi nerdeyse. Buda iki kişiden birinin hamile kalma olasılığı demek.
Biz burda kaç kişiyiz hala daha bir tane adam akıllı netice almış değiliz. İçimizden bir kişi çıksa hamile sevineceğiz. ama işte diğerlerimiz harcanan emekler hevesler. düşündükçe sinirlerim bozuluyor. işyerndeyim ve öyle yoğunum ki ve öyle stresliyim ki şöyle elime bu konularla ilgili genelge düzenleyenler millettin zamanını çalanlardan biri geçse elime bütün hıncımı onlardan çıkarırım.
3 aşılama yapanlarımız var Allah aşkına bunca para zaman heyecan. Hepsi boşa gidiyor. Öyle üzülüyorum ki nasıl anlatacağımı bilmiyorum. Birde sinirliyim ya buraya patladım işte. Allah ım bizi biraz daha sabrıyla ölçmek istiyor demek.
Sakin olalım bakalım. Nasıl olacaksak. buralrdayım okuyorum çıkıyorum. Bekleyenlere sabırlar,
 
KIzlar kızmayın ama, kendim içinde geçerli tabi bu, tutma ihtimali fazla olan bişeyle yani tüp bebekle niçin uğraşmıyoruz? en azından%15-20 şans değil daha yüksek, %80'e varıyor, hepimiz negetifi görünce resmen yıkılıyoruz yaa, ömrümüzün yarısı gidiyor, nasrettin hocanın göle yoğurt çalıp- ya tutarsa dediği gibi, oysa ben 3 kere denedim, 3 kere yıkıldım.......
bu stresi tüpde yaşasaydık en azından şansımız fazlalaşırdı, benim bulunduğum ilde kadın tüp bebekçi olsaydı valla ben giderdim, başka ile gitmem gerekiyor, eşimde bu yüzden sonraya bıraktı, 3. aşılamamda, tüpbebekte kullanılan iğnenin yarıdozunu kullandım, bu türlü hormon ilaçları vücut düzenini bozuyor, fazla hormon iyi değil vücuda, burada tüp yaptırma imkanım olsaydı vallahi yaptırırdım, en azından şans yüzdeliğimiz yüksek olurdu.
 
aklın yolu bir
 
 
arkadaşlar çok haklısınız bende bunu demek istiyordum aşılama gerçekten hikaye diye ama cesaret edemedim cidden aşılamada başarı çok düşük bende doktora tüp bebek dedim ama beni aşılamaya zorladı neden çünkü daha fazla para alabilmek için biliyor tekrar yaptırcak ve cebimize fazla para gircek diye bu işler böyle herkes para avcısı doktoru aradım tekrar kan testi yaptır diyor o bile farkında çıkmazsa gel biraz daha uygun fiyata yine yapayım diyor ben kaldıramıcam artık çok para çıktı elimden bunları aşılamam negatif diye demiyorum ama cidden artık ben aşılamaya inanmıyorum buda sizlere umutsuzluk olmasın bu benim fikrim doktoruma kalsa 4 aşılama en son tüp bebek bu da nekadar para demek hepimizin durumu belli
 
 
 
 
hem biliyormusunuz, tüp bebek yapıldığında daha sonra lazım olduğunda kullanılsın diye, tekrar vücuda hormon verilmesin diye birkaç tane embriyonu donduruyorlar, dinimizcede bu serbest, 2. çocuk düşündüğünde bunlar kullanılıyor, benim arkadaşım böyle yaptırdı ve hatta bana demiştiki, hiç uğraşma direk tüp yaptır demişti ve bu arkadaşın eşinde problem yoktu, sadece arkadaşımın 1 tüpü tıkalıydı o bile aşılama denemedi, oysa ben sayı azlığı, hareket azlığı ve morfoloji bozukluğu ile 3 aşılama denedim, umudum olmasa tabiki bunu yapmazdım bunlarıda bana acaba? diyen umudum yaptırdı
 

ben aşılamamı tıp fakültesi üreme sağlığı bölümünde yaptırdım ve sadece iki kez iğneler için 200 tl eczaneye verdim.onun dışında aşılama için para ödemedim.niçin devlet kuruluşlarında yaptırmıyosunuzki.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…