bende en çok ondan korkuyorum aslında.bir kez tahlildeküçük bi değer çıkmıştı doktor hamilesin dedi eşime söylediğimde okadar sevindiki anlatamam.1 hatfta o sevinçle yaşadık.sonrasında sonuç ine sıfır çıktı.şimdi direk o geliyor aklıma.
nolur kızlar bana dua edin.kan verdim şimdi.öğleden sonra inş öğrencem sonucu.çok korkuyorum.
nolur kızlar bana dua edin.kan verdim şimdi.öğleden sonra inş öğrencem sonucu.çok korkuyorum.
canımm sen sakın kendi kafanı yorma herkesin bir olcak değil elbet hepimiz birgün bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza alıcaz hiç korkma hep hayırlısını de inşallah sen olumlu sonuçlar alırsın hep dua ettim gece sizler için sende test sonucunu mutlaka bildir canını sıkma ben çok sıktım sıkınca anladımki olmuyor
bende en çok ondan korkuyorum aslında.bir kez tahlildeküçük bi değer çıkmıştı doktor hamilesin dedi eşime söylediğimde okadar sevindiki anlatamam.1 hatfta o sevinçle yaşadık.sonrasında sonuç ine sıfır çıktı.şimdi direk o geliyor aklıma.
canım pek iyi bi sonuçla gelmedim ama.bunun tam 14.günümdü kn verdim ve sonuç 0.8 çıktı.doktorda neden daha düşük değil bu dedi.sonuçta 0.1 de cıkabilirdi dedi.pazartesi tekrar kan ver dedi.tabi ben yıllık izine çıkıyorum.erzurumda baktırırım o zman dedim.madem öyle cumartesi öğleden sonra gitmeden verirsin dedi.yani artacak mı diye bakcak.anlamadım.daha neyine bakacak ki.kocaman bi sıfır işte.rabbim biran önce yavrularımıza kavuşmamızı nasip eder inşallah.
canım dur bakalım stres yapma doktorun dediyse vardır bi bildiği elbet benimde sonuç 2,00 çıktı bu dahada düşük bende doktoru aradım tekrar haftaya kan testi yaptır dedi sanmıyorum ya bende adet olmazsam tekrar yaptırcam bakalım hayırlısı üzülme sıkma canını tabi desemde fayda edermi bilmiyorum ama elden birşey gelmiyor sen nerde yaptırdın aşılamanı
canım pek iyi bi sonuçla gelmedim ama.bunun tam 14.günümdü kn verdim ve sonuç 0.8 çıktı.doktorda neden daha düşük değil bu dedi.sonuçta 0.1 de cıkabilirdi dedi.pazartesi tekrar kan ver dedi.tabi ben yıllık izine çıkıyorum.erzurumda baktırırım o zman dedim.madem öyle cumartesi öğleden sonra gitmeden verirsin dedi.yani artacak mı diye bakcak.anlamadım.daha neyine bakacak ki.kocaman bi sıfır işte.rabbim biran önce yavrularımıza kavuşmamızı nasip eder inşallah.
canım dur bakalım stres yapma doktorun dediyse vardır bi bildiği elbet benimde sonuç 2,00 çıktı bu dahada düşük bende doktoru aradım tekrar haftaya kan testi yaptır dedi sanmıyorum ya bende adet olmazsam tekrar yaptırcam bakalım hayırlısı üzülme sıkma canını tabi desemde fayda edermi bilmiyorum ama elden birşey gelmiyor sen nerde yaptırdın aşılamanı
eurofertil de yaptırdım canım.hayırlısı olsun.ben zaten kendimi alıştırmıştım her türlü sonuca ama eşimi aradığımda moralman diplerdeydi valla.
eurofertil de yaptırdım canım.hayırlısı olsun.ben zaten kendimi alıştırmıştım her türlü sonuca ama eşimi aradığımda moralman diplerdeydi valla.
benim eşimde dün çok kötüydü sözde bana moral vericekti benden önce o mahvoldu onu öyle görünce ben kahroldum off off bende kendimi buraya attım burada dertleşmek iyi geliyor banainşallah değerlerin artar ya inşallah kucağına alırsın bebeğini
benim eşimde dün çok kötüydü sözde bana moral vericekti benden önce o mahvoldu onu öyle görünce ben kahroldum off off bende kendimi buraya attım burada dertleşmek iyi geliyor banainşallah değerlerin artar ya inşallah kucağına alırsın bebeğini
inşallah canım ümidimi de kesmiorum.ama olsaydı daha yüksek çıkardı heralde.
inşallah canım ümidimi de kesmiorum.ama olsaydı daha yüksek çıkardı heralde.
dur bakalım bir mucize olur ve değerlerin artar:) hiç birşey belli olmaz neler duyuyoruz ne mucizeler oluyor bende hala belirtiler var göğüslerim ağrıyor midem bulanıyor bunlar neden oluyor stresten galiba senin değerin yine benimkinden iyi sende umut var bende o da yok sen sabırla bekle
aklın yolu birÜzülmeyin kızlar ne kadar üzsekte bu sonuçları değiştirmeye güzümüz yetmeyecek. Sınandığımız bu imtihanda sabır etmek gerekecek. Biraz daha sabır.
Yalnız şunu bir kez daha anladım ki aşılama konusu gerçekten hikaye. Bağladığımız ümitler verdiğimiz para heyecanımız, bu aşılama ile alt üst oluyoruz. Ben doktor olsam hiç kimseye aşılamayı önermem, devlet olsam aşılama masrafını ödeyeceğime(raporlular için) tüp bebekte daha az para ödetmeye çalışırdım.
Aşılama için kullanılan o iğneleri tüp için kullansak daha iyi olmaz mıydı şimdi. İki aşılama masrafı yaptıracağına tüp masrafını az maliyete çıkarsalar daha iyi değil mi? Hiç olmazsa bir işlemde şansımız yarı yarıya gelirdi nerdeyse. Buda iki kişiden birinin hamile kalma olasılığı demek.
Biz burda kaç kişiyiz hala daha bir tane adam akıllı netice almış değiliz. İçimizden bir kişi çıksa hamile sevineceğiz. ama işte diğerlerimiz harcanan emekler hevesler. düşündükçe sinirlerim bozuluyor. işyerndeyim ve öyle yoğunum ki ve öyle stresliyim ki şöyle elime bu konularla ilgili genelge düzenleyenler millettin zamanını çalanlardan biri geçse elime bütün hıncımı onlardan çıkarırım.
3 aşılama yapanlarımız var Allah aşkına bunca para zaman heyecan. Hepsi boşa gidiyor. Öyle üzülüyorum ki nasıl anlatacağımı bilmiyorum. Birde sinirliyim ya buraya patladım işte. Allah ım bizi biraz daha sabrıyla ölçmek istiyor demek.
Sakin olalım bakalım. Nasıl olacaksak. buralrdayım okuyorum çıkıyorum. Bekleyenlere sabırlar,
dur bakalım bir mucize olur ve değerlerin artar:) hiç birşey belli olmaz neler duyuyoruz ne mucizeler oluyor bende hala belirtiler var göğüslerim ağrıyor midem bulanıyor bunlar neden oluyor stresten galiba senin değerin yine benimkinden iyi sende umut var bende o da yok sen sabırla bekle
sana ve diğer arkadaşlara da yol gösterecek bi hikaye yazcam.hep sabredip umudumu yitirmememi sağlayan bi yaşanmışlık.
bi gün hz.musa bi cemaate konuşma yapıyormuş.topluluğun içinden bi karı koca demiş ki. ya musa bizim iin rabbine sorar mısın biz çocuk sahibi olabilecekmiyiz.Hz. Musa rabbimize soruyor.yaRab bu kullarının çocukları olaacak mı. Yaradan cevap veriyor.söyle onlara hi bir zaman çocukları olmayacak.
aradan 5 yıl geçiyor.bu çifti yine o toplumun içinde gördüğünde rabbimize soruyor. Yarabbim ben sana sorduğumda onların hiçbir zaman çocukları olmayacak demiştin.yaradan cevap vermiş.onlar benden hiç UMUT kesmediler.ben de verdim diyor.
arkadaşlar o yüzden sonucumuz ne olursa olsun umudumuzu kesmeyelim.yaradan öyle büyükki bigün bizim de yüzümüz gülecek inşallah.
Tbiki doğru, umut kesmek dinimidze olmayan(hoş görülmeyen) birşey fakat kendini fazla yıpratmadanda dinimizin onay verdiği tüp bebeğe geçmek birazdaha mantıklı, sonuçta ileride senin vücudunda olumsuzluk yapabilecek hormon ilaçlarıda kuullanılabiliyor aşılama öncesi (benim son aşılamamda olduğu gibi)sana ve diğer arkadaşlara da yol gösterecek bi hikaye yazcam.hep sabredip umudumu yitirmememi sağlayan bi yaşanmışlık.
bi gün hz.musa bi cemaate konuşma yapıyormuş.topluluğun içinden bi karı koca demiş ki. ya musa bizim iin rabbine sorar mısın biz çocuk sahibi olabilecekmiyiz.Hz. Musa rabbimize soruyor.yaRab bu kullarının çocukları olaacak mı. Yaradan cevap veriyor.söyle onlara hi bir zaman çocukları olmayacak.
aradan 5 yıl geçiyor.bu çifti yine o toplumun içinde gördüğünde rabbimize soruyor. Yarabbim ben sana sorduğumda onların hiçbir zaman çocukları olmayacak demiştin.yaradan cevap vermiş.onlar benden hiç UMUT kesmediler.ben de verdim diyor.
arkadaşlar o yüzden sonucumuz ne olursa olsun umudumuzu kesmeyelim.yaradan öyle büyükki bigün bizim de yüzümüz gülecek inşallah.
Sonuçta vücutda sana emanet verildi, sağlıkta sana emanet verildiTbiki doğru, umut kesmek dinimidze olmayan(hoş görülmeyen) birşey fakat kendini fazla yıpratmadanda dinimizin onay verdiği tüp bebeğe geçmek birazdaha mantıklı, sonuçta ileride senin vücudunda olumsuzluk yapabilecek hormon ilaçlarıda kuullanılabiliyor aşılama öncesi (benim son aşılamamda olduğu gibi)
Tbiki doğru, umut kesmek dinimidze olmayan(hoş görülmeyen) birşey fakat kendini fazla yıpratmadanda dinimizin onay verdiği tüp bebeğe geçmek birazdaha mantıklı, sonuçta ileride senin vücudunda olumsuzluk yapabilecek hormon ilaçlarıda kuullanılabiliyor aşılama öncesi (benim son aşılamamda olduğu gibi)
zaten ben bi daha aşılama yapmayacam.tüp bebek de şu an benim için mantıksız.eşimin sperm sayısı biraz az onu hali yoluna koyup normal denemek istiyorum.yaşım 26 ve daha fazla acele etmek istemiyorum.oluruna bırakacam.galiba biran önce olsun dedikçe olmuyo.
arkadaşlar çok haklısınız bende bunu demek istiyordum aşılama gerçekten hikaye diye ama cesaret edemedim cidden aşılamada başarı çok düşük bende doktora tüp bebek dedim ama beni aşılamaya zorladı neden çünkü daha fazla para alabilmek için biliyor tekrar yaptırcak ve cebimize fazla para gircek diye bu işler böyle herkes para avcısı doktoru aradım tekrar kan testi yaptır diyor o bile farkında çıkmazsa gel biraz daha uygun fiyata yine yapayım diyor ben kaldıramıcam artık çok para çıktı elimden bunları aşılamam negatif diye demiyorum ama cidden artık ben aşılamaya inanmıyorum buda sizlere umutsuzluk olmasın bu benim fikrim doktoruma kalsa 4 aşılama en son tüp bebek bu da nekadar para demek hepimizin durumu belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?