gazel sende kanı erkenmi verdin?
ben aşılamamı tıp fakültesi üreme sağlığı bölümünde yaptırdım ve sadece iki kez iğneler için 200 tl eczaneye verdim.onun dışında aşılama için para ödemedim.niçin devlet kuruluşlarında yaptırmıyosunuzki.
canım devletede gittim çok kalabalık olduğu için doktorlar tam ilgilenemiyor bende yarım kestim tedavimi özele gittim gerçi orasıda fayda etmedi ya şimdi ilaçsız tüp bebeği araştırmaya başladım sanırım artık o devlette olucak nekadar doktorlar ilgilenmesede devletten başka yere yaptırma şansım yok ne oldu senin sonuç
ben tıp fakültesnde hiç sorun yaşamadım.öncesinde kendi çalştığım hastanede bir doktora gidiyodum yaklaşık 6 ay oyaladı beni tıpadayönlnedirmedi. bir rahim filmi bile istemedi.neyse eşimin sperm sayısı en son 3 milyon çıkıncadirek tüp bebek dedi ve ancak ondan sonra tıp faültesine yönlendirdi. ordada sorun yaşamadık çok şükür. herkes gayet iyi davranıyo.yanlızyapılan işlemleri takip etmen gerek çünkü bana bi kez yanlış iğne yazmış. eczanedeki abla farketti. benorda aklıma gelen şeyleri sorabildim ve cevaplandım herdefasında.sonucum hala çıkmadı(( insanın umudu olmasada yined eiçindeki acaba bitmiyooo çok garip bir durum doğrusu... sen stres yapmışmıydın aşılama yapılınc ve sonrasında
BEN BU SON aşılamamda eşime ümit vermedim, sende formdaki kızların olmadı, şansımız az ama bizde denemiş olduk vs... dersin, inşallah olumlu olur canım yaaa, bilemiyorsunki iştebenim bugğn 14.günüm.saat 10.30gibi verdim öğleden sonra 2 gibi falanda çıkar snaırım ama hiçmi hiç umudum kalmadı...işin kötü eşim yarın akşam gelecek.şimdi telefonda söyleymem sonucu.ve yanlız başma bu sonuçla napıcam bilemiyorum.
sonuç kocaman bir 0
asilamasi tutmayan arkadaslar, oncelikle gecmis olsun...simdi sizin ruh haliniz, sagliginiz daha onemli...
bundan sonra tup bebege yonelmeyi dusunuyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?