Aşılama Eylül ayında aşılama yapanlar.....

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
gazel sende kanı erkenmi verdin?

benim bugğn 14.günüm.saat 10.30gibi verdim öğleden sonra 2 gibi falanda çıkar snaırım ama hiçmi hiç umudum kalmadı...işin kötü eşim yarın akşam gelecek.şimdi telefonda söyleymem sonucu.ve yanlız başma bu sonuçla napıcam bilemiyorum.

canım devletede gittim çok kalabalık olduğu için doktorlar tam ilgilenemiyor bende yarım kestim tedavimi özele gittim gerçi orasıda fayda etmedi ya şimdi ilaçsız tüp bebeği araştırmaya başladım sanırım artık o devlette olucak nekadar doktorlar ilgilenmesede devletten başka yere yaptırma şansım yok ne oldu senin sonuç

ben tıp fakültesnde hiç sorun yaşamadım.öncesinde kendi çalştığım hastanede bir doktora gidiyodum yaklaşık 6 ay oyaladı beni tıpadayönlnedirmedi. bir rahim filmi bile istemedi.neyse eşimin sperm sayısı en son 3 milyon çıkıncadirek tüp bebek dedi ve ancak ondan sonra tıp faültesine yönlendirdi. ordada sorun yaşamadık çok şükür. herkes gayet iyi davranıyo.yanlızyapılan işlemleri takip etmen gerek çünkü bana bi kez yanlış iğne yazmış. eczanedeki abla farketti. benorda aklıma gelen şeyleri sorabildim ve cevaplandım herdefasında.sonucum hala çıkmadı (( insanın umudu olmasada yined eiçindeki acaba bitmiyooo çok garip bir durum doğrusu... sen stres yapmışmıydın aşılama yapılınc ve sonrasında

canım bende araştırma hastanesine gittim yanlış teşhis koydular ankara zekai tahir burakta eniştem doktor ona gittim bana kist teşhisi koydular sağolsun beni uğraştırmadan ameliyat yaptılar hatta aşılamayıda orda yaptırcaktım ama eşimin işinden dolayı maalesef gidemedik mecburen burda özel hastaneye yaptırdım beni sürekli yanılttı burdaki doktorlar belki zekai tahirdede yanıltcaklardı eniştem doktor olunca çok ilgilenip araştırdılar ben sürekli doktorların yanlış tedavilerine denk geldim benim aşılama çok ilginç oldu idrarlı gitmen gerekiyormuş bana doktor sıkışıp gel demedi ben bide korktuğum için narkozlu oldum yani hiç birşeyi göremedim nasıl yaptıklarınıda aşılama sonrası çok ağladım baya kan gelmişti birde içime tampon koymuşlar o da şişmiş zor çıkartılar bi kaç gün yürüyemedim heycan yaptım çok fena bütün belirtileri hemen hemen yaşadım ama olmayınca olmuyor sıkma canını kafaya takınca hiç olmuyor ALLAHIM İNŞALLAH sen olumlu sonuç alırsın

BEN BU SON aşılamamda eşime ümit vermedim, sende formdaki kızların olmadı, şansımız az ama bizde denemiş olduk vs... dersin, inşallah olumlu olur canım yaaa, bilemiyorsunki işte

asilamasi tutmayan arkadaslar, oncelikle gecmis olsun...simdi sizin ruh haliniz, sagliginiz daha onemli...
bundan sonra tup bebege yonelmeyi dusunuyor musunuz?

keşke hepimiz hemen, aynı hastanede tüp bebek yaptırabilsek!!!:119::119::119::119::119::119::119:

medne' nin aşılama günüydü bugün değilmi?:94:

asilamasi tutmayan arkadaslar, oncelikle gecmis olsun...simdi sizin ruh haliniz, sagliginiz daha onemli...
bundan sonra tup bebege yonelmeyi dusunuyor musunuz?

sağol canım evet ruh sağlık çok önemli ama elinde olmadan insan birazda olsa ümit ediyor ve sonuç olumsuz olunca kocaman bir yıkım oluyor umarım bu stresten dolayı başka hastalık olmaz ben tüp bebeği düşünüyorum tabi devlet hastanesinde özelde yaptırmaya gücüm yok nekadarda ilgilenmeseler devletin peşini bırakmıcam anne olmak artık benimde hakkım

kızlar umudumuzu yitirmeyelim bugun sanırım iki negatif haberi aldık umarım fazla beklemeyiz artık ama bu asilama olayına benimde pek güvenim kalmadı sizler gibi..ben kendimi olumsuza alıştırmaya çalışıyorum benimde günler sayılı ama cesaretim yok test yapmaya

asilamanin zaten dogal yontemden bir farki yok, tek faydasi erkekte sperm hareketsizligi varsa ise yariyor...cunku spermler direk uterusa enjekte ediliyor, spermlerin vajinadan uterusa yuzmesine gerek kalmiyor, orada hazir bekliyorlar yumurtayi, dollendi dollendi, dollenmezse zaten 3-4 gun icinde oluyorlar...tup bebekte dis ortamda dollenmis emriyoyu direk rahme koyuyorlar sanirim...

Son düzenleme:
ben artık aşılama istemiyorum.boşuna umudum yıkıldı.olacağı varsa zaten olacaktır .ben çok umutluydum başlarında eşim herdefasında umutlanma demişti.ne kadar haklıymış meğer .

Kızlar bende varım. Bu gün aşılamamın 13. günü.İkinci aşılamam benimde. Ama hiç umudum yok. Hep okuduğum belirtilerin başında göğüslerin büyümesi ve acıması var. Benimkilerde tam tersi içeri kaçtılar, küçüldüler sanki. Test elimde ama yapamıyorum. Doktorda çok olumlu konuşmadı. Spermleri istediğim yere bırakamadım, rahim ağzı çok dar dedi. Baya bi uğraştı. Sizdede aşılamasında böyle bi sorun yaşayan oldumu?

evet dün heyacanla gittim.kan tahlili verdim.yarın 1.30'da alırsın dedi.eşimle beraber gideyim dedim heyacandan ölüp kalmıyayım diye.

sonuç negatifti ne yapacağımı bilemedim.sağa sola bakındım salak gibi oldum.çok umut etmiştim.ama olmadı.2 saat sonra patladım ağladım ağladım.sonra kendime geldi. şimdi ablamın komşusu ile konuştu.12 yıllık evli.çok kez denedi.aşılamayı ama tutmuş.15günlük müş.
bi umut oldu içimde.denicem denicem.bu bebeği istiyorum.

merhabalar kızlarr...
3 yıllık evliyim ve hiç korunmadık evliliğimin 8. ayında hamile kaldım malesef dış gebelik oldum ameliyatla sonlandırıldı ve sağ tüpüm de alındı...
bende bu ay ilk aşılama yaptıranlardanım.şu an iğnelerimi oluyorum pazardan başladım her akşam 100'lük prugeon yaptım dün E2 tetim vardı 180 çıktı sağda solda yumurta olmaya başlamış 11 mm çapında dün akşamdan beri de menegona geçtim onu vuruyorum yarın akşam son cumartesi yine kan verip yumuoşlara bakılcak ona göre dr hangi gün olacağına karar vericek
rabbim hepimiz hakkın da en iyisini en hayırlısını nasip eder inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…