evet dün heyacanla gittim.kan tahlili verdim.yarın 1.30'da alırsın dedi.eşimle beraber gideyim dedim heyacandan ölüp kalmıyayım diye.
sonuç negatifti ne yapacağımı bilemedim.sağa sola bakındım salak gibi oldum.çok umut etmiştim.ama olmadı.2 saat sonra patladım ağladım ağladım.sonra kendime geldi. şimdi ablamın komşusu ile konuştu.12 yıllık evli.çok kez denedi.aşılamayı ama tutmuş.15günlük müş.
bi umut oldu içimde.denicem denicem.bu bebeği istiyorum.
sen yine 2 saat dayanmışsın ben direk başladım ağlamaya.azöncede eşime telefonda söyledim çaktırmadan ağladım.onunda morali bozuktu zaten garibimbuda üzerine tuz biber oldu.
kızlar niye böyle oldu sizce kimsenin aşılaması tutmadı...hepside farklı merkezlerde yapıldı...bir anlam veremedim bu işe.birde kafama bişi takıldı.bir yerdeokudum.1.aşılamasındakanama olmuş tutmamış.2.de olmamış tutmuş.acaba alakası olabilirmi.benimde 2 gün falan kanamam oldu hatta bi kaç günde pıhtı halinde kahve akıntı geldi.tutmayan arkadaşlardan aşılamadan sonra kanaması olmayan oldumu acaba
sen yine 2 saat dayanmışsın ben direk başladım ağlamaya.azöncede eşime telefonda söyledim çaktırmadan ağladım.onunda morali bozuktu zaten garibimbuda üzerine tuz biber oldu.
kızlar niye böyle oldu sizce kimsenin aşılaması tutmadı...hepside farklı merkezlerde yapıldı...bir anlam veremedim bu işe.birde kafama bişi takıldı.bir yerdeokudum.1.aşılamasındakanama olmuş tutmamış.2.de olmamış tutmuş.acaba alakası olabilirmi.benimde 2 gün falan kanamam oldu hatta bi kaç günde pıhtı halinde kahve akıntı geldi.tutmayan arkadaşlardan aşılamadan sonra kanaması olmayan oldumu acaba
benim 13.günüm bugün ve 3 gündür su gibi bir akıntıvar sürekli.vajinal jel kullanıyorum başta tortu halinde idi.ancak 3 gündür su gibigelmeye başladı.
aslında sonucu negatif olan arkadaşlarla belirtilerimiz aynı.benim ümidim bitti artık.test yaptırmayı düşünmüyorum.adet olmayı beklıcem heralde..
benım kanamam olmadı sadece işlem yapıldıktan sonra birkere kahverengi akıntı geldi......sıkışık olma olayını hiç anlamadım doktorum bana bişey demedi....ve sıkışıkta değildim...zaten benim rahmimide çıkarttı onuda anlamadım.çok geride dedi acaba onun içinmi?hakkımızda hayırlısı olsun kızlar....
arkadaşlar bende istanbuldan hepinizi tanıdığıma çok memnun oldum burdan başka dertleşcek biyerim yok kimseye anlatamıyorum derdimi iyiki buraya üye olmuşum
Kızlar günaydın ancak gelebildim... Dün 12:10 geçe aşılamam yapıldı 45 dk. Yattım ... Leke gibi bir kanamam oldu akşam... Ama hiçbişey hissetmiyorum( baksanıza kimseninkide tutmamış topikten ((( artık listeyi yenilemiyecem içimden gelmiyor çok mutsuz oluyorum.... Dua edin bana kızlarr tutunsun meleğim bana allahım lütfennnn.....
selis bende ist. Dayım neredsindesin canım... Hangi hastanede yaptırdın aşılamanı ??
Ya kızlar valla size kızıyorum ha, ne güzel istanbul gibi bir merkezdesiniz gidin tüp bebek yaptırın, keşke ben orda olsaydım aradığım doktoru bulma şansımda olurdu!Ben tuzladayım canım medicine hastanesine yaptırdım sen nerdensin nereye yaptırdın aşılamanı
canım ben esenlerdeyim cerrahpaşada yaptırdım aşılamayı dua et canım bana....ben tuzladayım canım medicine hastanesine yaptırdım sen nerdensin nereye yaptırdın aşılamanı
canım ben esenlerdeyim cerrahpaşada yaptırdım aşılamayı dua et canım bana....
ya kızlar valla size kızıyorum ha, ne güzel istanbul gibi bir merkezdesiniz gidin tüp bebek yaptırın, keşke ben orda olsaydım aradığım doktoru bulma şansımda olurdu!
Bende kimseyle dertleşemiyorum, eşimin ailesinden kimse durumu bilmiyor, bi görümcem biliyor, oda eskiden arkadaşımdı beni çok sıkıştırıyordu söylemek zorunda kalmıştım, kendi kendime durumu kimseye söylemeyeceğime karşı yemin etmiştim(ki bunu yapmak bana göre eşime karşı saygıydı)...görümcem çok sıkıştırınca söyledim ve yemin parasıda dağıttım
Ya kızlar valla size kızıyorum ha, ne güzel istanbul gibi bir merkezdesiniz gidin tüp bebek yaptırın, keşke ben orda olsaydım aradığım doktoru bulma şansımda olurdu!
Bende kimseyle dertleşemiyorum, eşimin ailesinden kimse durumu bilmiyor, bi görümcem biliyor, oda eskiden arkadaşımdı beni çok sıkıştırıyordu söylemek zorunda kalmıştım, kendi kendime durumu kimseye söylemeyeceğime karşı yemin etmiştim(ki bunu yapmak bana göre eşime karşı saygıydı)...görümcem çok sıkıştırınca söyledim ve yemin parasıda dağıttım
Tabi maliyet önemli ama değer, tüp bebeğin tutma şansı %50 nin üstünde, özelliklede yaş 30'u geçmemişse(benim 31).....canım bende isterim ama tüp bebek çok maliyetli devlette yaptırmak için beklemen gerek rapor almak için bütün yolları denemiş bi kaç aşılama şart en son çare tüp bebek benim doktorum aklımı bulandırdı eşimde sperm sorunu yok sizin aşılamayla olur deneyelim dedi bende ümit ettim zaten bu acıyı yaşamayan bilmez kimse anlamaz benimde ailemden başka kimse bilmiyor arkadaşlarımın bile yanına gidemiyorum onların çocuklarına nazar değdiririm düşünürler diye
Tabi maliyet önemli ama değer, tüp bebeğin tutma şansı %50 nin üstünde, özelliklede yaş 30'u geçmemişse(benim 31).....
Ya kızlar ben üzüntümden ne dediğimi biliyormuyum:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?