Aşılama Eylül ayında aşılama yapanlar.....

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

sen yine 2 saat dayanmışsın ben direk başladım ağlamaya.azöncede eşime telefonda söyledim çaktırmadan ağladım.onunda morali bozuktu zaten garibimbuda üzerine tuz biber oldu.
kızlar niye böyle oldu sizce kimsenin aşılaması tutmadı...hepside farklı merkezlerde yapıldı...bir anlam veremedim bu işe.birde kafama bişi takıldı.bir yerdeokudum.1.aşılamasındakanama olmuş tutmamış.2.de olmamış tutmuş.acaba alakası olabilirmi.benimde 2 gün falan kanamam oldu hatta bi kaç günde pıhtı halinde kahve akıntı geldi.tutmayan arkadaşlardan aşılamadan sonra kanaması olmayan oldumu acaba

3. sünde kanamam olmadı ama yine negatif.

canım benimde aşılama sırasında çok kan olmuştu benim narkozla oldu uyandığımda sedye kan içindeydi birde içime tampon koymuşlardı o da baya kan olmuştu bide kafama takılan idrarlı gidiliyormuş ben sıkışık değildim kafam ona takıldı doktorda bişey demedi zaten benim aşılamamda saçma sapan olmuştu yapıldığı an anlamıştım olmucağını ama yinede ümit birazda olsa vardı

benim 13.günüm bugün ve 3 gündür su gibi bir akıntıvar sürekli.vajinal jel kullanıyorum başta tortu halinde idi.ancak 3 gündür su gibigelmeye başladı.

aslında sonucu negatif olan arkadaşlarla belirtilerimiz aynı.benim ümidim bitti artık.test yaptırmayı düşünmüyorum.adet olmayı beklıcem heralde..

benım kanamam olmadı sadece işlem yapıldıktan sonra birkere kahverengi akıntı geldi......sıkışık olma olayını hiç anlamadım doktorum bana bişey demedi....ve sıkışıkta değildim...zaten benim rahmimide çıkarttı onuda anlamadım.çok geride dedi acaba onun içinmi?hakkımızda hayırlısı olsun kızlar....

kızlar herkeste bir karamsarlık var.....konuyu biraz dağıtalım....nerelerde oturuyorsunuz ben istanbulda oturuyorum...

sıkışık olma konusunda banada bişi diyen olmadı bnde diğildim zaten.aşılamayla ilgili doktorlar tarafından verilen bililerdede bununla iligli bişey yazmıyodu.bnce ona takılmamak gerek.bende senin gibi yptırmamayı düşünüyordum. ama sürekli düşünüpdurmaktansadedim yaptırayım biranönce gerçekle karşılaşayım. ve çok güzel karşılaştım(

banada doktorum yarım sıkışık olman lazım demişti herneyse, arkadaşlar hepinize arkadaşlık isteği gönderdim, göndermediklerimde bana göndersin lütfen, bunu niye istiyorum: çünkü sizin bebişleriniz olduğunda (ki inşallah rabbim nasib edecek), eski günleri(yani bugünleri), yadetmek ve bak sabrın sonu selametmiş demek ve bebişlerimizden bahsetmek için istiyorum, Rabbim hepimize sağlıklı ömür versin.Birnevi Rabbimin mucizelerine şahit olmak, Elhamdülillah demek için istiyorum.

Arkadaşlar bende istanbuldan hepinizi tanıdığıma çok memnun oldum burdan başka dertleşcek biyerim yok kimseye anlatamıyorum derdimi iyiki buraya üye olmuşum

Kızlar günaydın ancak gelebildim... Dün 12:10 geçe aşılamam yapıldı 45 dk. Yattım ... Leke gibi bir kanamam oldu akşam... Ama hiçbişey hissetmiyorum ( baksanıza kimseninkide tutmamış topikten ((( artık listeyi yenilemiyecem içimden gelmiyor çok mutsuz oluyorum.... Dua edin bana kızlarr tutunsun meleğim bana allahım lütfennnn.....

arkadaşlar bende istanbuldan hepinizi tanıdığıma çok memnun oldum burdan başka dertleşcek biyerim yok kimseye anlatamıyorum derdimi iyiki buraya üye olmuşum

selis bende ist. Dayım neredsindesin canım... Hangi hastanede yaptırdın aşılamanı ??

canımm hayırlı olsun aşılaman rabbim inşallah senin yüzünü güldürür inşallah sen güzel haberler alırsın dualarım seninle

Ben tuzladayım canım medicine hastanesine yaptırdım sen nerdensin nereye yaptırdın aşılamanı
Ya kızlar valla size kızıyorum ha, ne güzel istanbul gibi bir merkezdesiniz gidin tüp bebek yaptırın, keşke ben orda olsaydım aradığım doktoru bulma şansımda olurdu!
Bende kimseyle dertleşemiyorum, eşimin ailesinden kimse durumu bilmiyor, bi görümcem biliyor, oda eskiden arkadaşımdı beni çok sıkıştırıyordu söylemek zorunda kalmıştım, kendi kendime durumu kimseye söylemeyeceğime karşı yemin etmiştim(ki bunu yapmak bana göre eşime karşı saygıydı)...görümcem çok sıkıştırınca söyledim ve yemin parasıda dağıttım

canım ben esenlerdeyim cerrahpaşada yaptırdım aşılamayı dua et canım bana....

hah haaaa, ben 3 kere aşılama yaptırdım, 3 üde diyarbakırda, Zaten diyarbakırda olmasaydım 3 tane yaptırmazdım, tüp yapan kadındoğumcu olmadığı için şansımı tekrar tekrar denedim.

canım tüp bebek öle kolay bişey değil ki hem onun tutma ihtimalide %20 ist. Da özeller ayrıca çok pahalı iyi dr. Gitmek çok zor hemde tuzlu .. Ben cerrahpaşada yaptırıyorum sonuçta üni hastanesi bence heryerden daha güvenli ve çok ilgililer özllerin hepsi maddiyatçı bu işleri ticarete dökmüşler resmen ben özellere güvenmiyorum... Herşey biyerede rabbim inş. Tüp bebeğe muhtaç etmez bizleri... Aminn...

canım bende isterim ama tüp bebek çok maliyetli devlette yaptırmak için beklemen gerek rapor almak için bütün yolları denemiş bi kaç aşılama şart en son çare tüp bebek benim doktorum aklımı bulandırdı eşimde sperm sorunu yok sizin aşılamayla olur deneyelim dedi bende ümit ettim zaten bu acıyı yaşamayan bilmez kimse anlamaz benimde ailemden başka kimse bilmiyor arkadaşlarımın bile yanına gidemiyorum onların çocuklarına nazar değdiririm düşünürler diye

Tabi maliyet önemli ama değer, tüp bebeğin tutma şansı %50 nin üstünde, özelliklede yaş 30'u geçmemişse(benim 31).....
Ya kızlar ben üzüntümden ne dediğimi biliyormuyum:2:

Tabi maliyet önemli ama değer, tüp bebeğin tutma şansı %50 nin üstünde, özelliklede yaş 30'u geçmemişse(benim 31).....
Ya kızlar ben üzüntümden ne dediğimi biliyormuyum:2:

canım tabiki değer hepimiz istemezmiyiz ki ben 3 buçuk yıldır neler çektim hepimizin anne olmak hakkı ama olmayınca olmuyor hepimiz çabalıyoruz ama bazen maddi durum anne olmanın bile önüne geçiyor bu devirde hiç birşey parasız yürümüyor

ben artık bitkisel şeyler kullanıyorum arkadaşlar,eşimde problem ama bende kullanıyorum valla, olumlu sonuç alırsam ne kullandığımı, kullandığımızı yazarım size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…