Aşılama Eylül ayında aşılama yapanlar.....

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

selis sen hiç kür denedinmi? senin eşinde sorun yok anladım ama şöyle bişide var, spermler yumurtanın içine girebilmek için yumurtanın duvarını eritecek akrosim diye bi maddeye ihtiyaç duyarmış, o yüzden bunun sağlanması için keçiboynuzu kürü yapmadıysan 6 ay denemeni öneririm, 3 ayda anca etki gösteriyor çünkü, keçiboynuzu kürünün sperm çoğaltmanın yanında akrosim etkiside var....

canım soğan kürü incir kürü denedim eşimede keçi boynuzu pekmezi yedirdim ama bide senin dediğini kendimde deneyim çok sağol bizde hemen hemen sorun yok sanırım psikolojik çok kafaya takıyorum ister istemez buda çocuk olmasına sebep herhalde kafam çok karışık doktor yine gel bidaha deneyim diyor bişeyler yaparız diyor ne yapcağımı şaşırdım ya

eğer yumurtayı fazla oluşturmak için iğne kullanmayacaksa yaptırabilirsin, aşılamayıda iki kere yaptırınca tüp bebek raporu çıkartıyorlar birde orası var

eğer yumurtayı fazla oluşturmak için iğne kullanmayacaksa yaptırabilirsin, aşılamayıda iki kere yaptırınca tüp bebek raporu çıkartıyorlar birde orası var

zaten benide korkutan o iğneler hala göğüslerim çok ağrıyor fazla hormonda tehlikeli zararlı umarım bu sefer hap verir birdaha şansımı deneyim bende okudum rapor için iki aşılama şartmış rapor alıp yaptırmak daha mantıklı en azından daha az maliyet

doktoruna iğne kullanmak istemediğini seni çok rahatsız ettiğini söyle

yok kız kendin değil eşin deneyecek, pekmez değil kaynatılacak keçiboynuzları:)

arkadaşlauzun süredir burda yazanları okuyodum forumun takipçisiyim.bende eylül 14 te edirne tıp fakülteğsinde aşılama yaptırdım.çanakkalede ikamet ediyorumbu arada.burda hastanede dün günümdenönce baktırdım kanda değer 3,21 çıktı.dün adet olmam gerekiyodu halaolmadım hiç adet belirtimdeyok..bugün tekrar kanda baktırdım sonucu öğledensonra anneme aldırcam çalışıyorumda.sizce benim durumumda umut varmı..cevaplarınızı bekliyorum..ilginiz ve samimiyetiniz için şimdiden teşekkür ederim..

Bence umut var, yükselebilir değerin.

kızlar herkeste bir karamsarlık var.....konuyu biraz dağıtalım....nerelerde oturuyorsunuz ben istanbulda oturuyorum...

bende istanbulda otururyorum canım

tamam canım ekliyorum seni.zaten burda resmen dert ortağı olduk.sonra da (bebişten sonra) dertleşelim.ay bunun gazı oluyo.bebek odasını nasıl aldın falan.valla hayali bile güzel.

rabbim inşallah senin yüzünü güldürür.biz bundan sonra zaten aşılama yaptırmama karaı aldık.normalde de bi kadının hamile kalma şansı her ay için %20 imiş zaten.döktüğümüz paraya değmezmiş.1 sene kandim deneyip olmazsa üp yaptırırım.dün dr a sperm sonuçlarını da gösterdim.bu sonuçlar aslında iyi dedi.zaten ben ameliyat olduğum için ben de de problem kalmadı.rabbim ol diyecek ve o da olacak.sadece onu bekliyorum.

nisan asıl bebişten sonra dertleşmeye ihtiyacımız olacak, şimdi oh azıcık aşım ağrısız başım

Son düzenleme:
kızlar görümcemle konuştum biraz önce hamileymiş ve naıl hamile kaldı biliyor musunuz.eşi bebek istemiyordu maddi problmlerden dolayı zaten şimdi 2 yaşında kızı var.bu sen git ilişki önceki prezervatifin ucundan kes.zaten en fazla 2 kere yapmış sonra anlamış eşi.düşünün yani ondan hamiile kalmış.kaldı ki geen ay bide adeti 5-6 gün falan gecikti gitti kan testi yaptırdı negatifti.sonra hamile olduğunu öğrenmiş.üstüne adet görmüş yani.millet ne şanslı yaaaa.yaşı da öyle küçük falan değil yani.36-37 yaşında.verecek rabbim neler veriyo.

daha dün bi tane hastamın annesi(çocuğu anomalili başı su topluyo halk arasındaki ismiyle hidrosefalili hasta-3 aylık bebek) dertleşmek istedi ben de dinledim.öyle zor durumda insanlar varki.kadının 5 yıl hiç çocuğu olmamış.eşi varikosel ameliyatı olmuş.sonra tüp bebek için bile şans vermemişler.ve 5 yılın sonunda düşünsenize bebeği olmuş.tabi sağlıklı değil ama o da onun kaderi.belki de günahlarına kefaret o bebek olacak.ona da dedim.üzülme belki öldükten sonra seni kurtaracak şey bu çocuktur.sakın isyan etme ve sabırla bebeğe bakmaya devam et.zaten uzun bile yaşayamayacak.

RABBİm HEPİMİZE HAYIRLI;SAĞLIKLI BEBEKLER NASİP EDER İNŞALLAH

nisan asıl bebişten sonra dertleşmeye ihtiyacımız olacak, şimdi oh azıcık aşım ağrısız başım

doğru diyon valla şimdi konu çok kısır.olmuyo diyip duruyoz.hele bi gelsin bebişler,gerçi daha gelmeden karnımızdayken bile neler paylaşcaz neler.senin ikili test nasıl çıktı.OGTT yaptırdın mı.kusmalar ne kadar devam etti.kocanıza neler çektiriyonuz bakalım.falan falan falan.rabbbim nasip et de bunları da söyleyebilelim

İşte o yüzden sabırla hayırlı ve sağlıklı evlatlar isteyelim, illaki olsun diye değil...
Kadına bak ya sadece 2 kere!!!
Oysa biz günaşırı düzenli bi şekilde, görümcemde ayda 2 kere ile hamile kalmış işte o yüzden bizimkinin sadece imtihan olduğu kanıtlanmış oluyor:)
Rabbim bizlere önce sağlık, sonra hayırlı sağlıklı evlatlar nasib eyle, İki cihan saadeti nasib eyle bizlere. dua dua duaamin

Son düzenleme:

yer gök dua ile der annem.rabbim hayırlı olanı gönlümüze razı,gönlümüzde olanı hakkımıza hayırlı kılsın inşallah.

canım sende sağlıkçıydın dimi.bölümün ne.

neyse tatlım öğle nmazı kaçmadan yakalıyım onu.daha sonra fırsat bulursam girerim yarın memlekete gitmek için yola çıkacam.hazırlık yapmam lazım.tabi öğleden sonra tekrar kan istedi dr.onu vereyim ondan sonra.zaten uçak akşama. hakkını helal edin tekrar giremezsem.uçakta hepimiz için dua edicem.yolcunun duası kabul olurmuş ya.gerçi 1.5 saat falan sürer

ALLAHA EMANET OLUN

kızlar ya sanki adet olcak gbiyim.. bvide azda olsa kanamam oldu bugün... ( çok umutsuzlaştım yaaa

nisancım, bende haftasonu giremiyorum nete inş. hepinizle pzt görüşürüm, medineciğim sende bizim gibi şansını denedin canım sabırla beklemekten başka yapacak bişeyimiz yok, inşaallah seninki olumlu olur.

kızlar ya sanki adet olcak gbiyim.. bvide azda olsa kanamam oldu bugün... ( çok umutsuzlaştım yaaa
aşılamada kıdemli biri olarak normal şeyler yaşadığını söyleyebilirim.İnşallah galibimiz sen olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…