canım tabiki değer hepimiz istemezmiyiz ki ben 3 buçuk yıldır neler çektim hepimizin anne olmak hakkı ama olmayınca olmuyor hepimiz çabalıyoruz ama bazen maddi durum anne olmanın bile önüne geçiyor bu devirde hiç birşey parasız yürümüyor
selis sen hiç kür denedinmi? senin eşinde sorun yok anladım ama şöyle bişide var, spermler yumurtanın içine girebilmek için yumurtanın duvarını eritecek akrosim diye bi maddeye ihtiyaç duyarmış, o yüzden bunun sağlanması için keçiboynuzu kürü yapmadıysan 6 ay denemeni öneririm, 3 ayda anca etki gösteriyor çünkü, keçiboynuzu kürünün sperm çoğaltmanın yanında akrosim etkiside var....
canım soğan kürü incir kürü denedim eşimede keçi boynuzu pekmezi yedirdim ama bide senin dediğini kendimde deneyim çok sağol bizde hemen hemen sorun yok sanırım psikolojik çok kafaya takıyorum ister istemez buda çocuk olmasına sebep herhalde kafam çok karışık doktor yine gel bidaha deneyim diyor bişeyler yaparız diyor ne yapcağımı şaşırdım ya
eğer yumurtayı fazla oluşturmak için iğne kullanmayacaksa yaptırabilirsin, aşılamayıda iki kere yaptırınca tüp bebek raporu çıkartıyorlar birde orası var
doktoruna iğne kullanmak istemediğini seni çok rahatsız ettiğini söylezaten benide korkutan o iğneler hala göğüslerim çok ağrıyor fazla hormonda tehlikeli zararlı umarım bu sefer hap verir birdaha şansımı deneyim bende okudum rapor için iki aşılama şartmış rapor alıp yaptırmak daha mantıklı en azından daha az maliyet
yok kız kendin değil eşin deneyecek, pekmez değil kaynatılacak keçiboynuzları:)canım soğan kürü incir kürü denedim eşimede keçi boynuzu pekmezi yedirdim ama bide senin dediğini kendimde deneyim çok sağol bizde hemen hemen sorun yok sanırım psikolojik çok kafaya takıyorum ister istemez buda çocuk olmasına sebep herhalde kafam çok karışık doktor yine gel bidaha deneyim diyor bişeyler yaparız diyor ne yapcağımı şaşırdım ya
Bence umut var, yükselebilir değerin.arkadaşlauzun süredir burda yazanları okuyodum forumun takipçisiyim.bende eylül 14 te edirne tıp fakülteğsinde aşılama yaptırdım.çanakkalede ikamet ediyorumbu arada.burda hastanede dün günümdenönce baktırdım kanda değer 3,21 çıktı.dün adet olmam gerekiyodu halaolmadım hiç adet belirtimdeyok..bugün tekrar kanda baktırdım sonucu öğledensonra anneme aldırcam çalışıyorumda.sizce benim durumumda umut varmı..cevaplarınızı bekliyorum..ilginiz ve samimiyetiniz için şimdiden teşekkür ederim..
kızlar herkeste bir karamsarlık var.....konuyu biraz dağıtalım....nerelerde oturuyorsunuz ben istanbulda oturuyorum...
banada doktorum yarım sıkışık olman lazım demişti herneyse, arkadaşlar hepinize arkadaşlık isteği gönderdim, göndermediklerimde bana göndersin lütfen, bunu niye istiyorum: çünkü sizin bebişleriniz olduğunda (ki inşallah rabbim nasib edecek), eski günleri(yani bugünleri), yadetmek ve bak sabrın sonu selametmiş demek ve bebişlerimizden bahsetmek için istiyorum, Rabbim hepimize sağlıklı ömür versin.Birnevi Rabbimin mucizelerine şahit olmak, Elhamdülillah demek için istiyorum.
Kızlar günaydın ancak gelebildim... Dün 12:10 geçe aşılamam yapıldı 45 dk. Yattım ... Leke gibi bir kanamam oldu akşam... Ama hiçbişey hissetmiyorum( baksanıza kimseninkide tutmamış topikten ((( artık listeyi yenilemiyecem içimden gelmiyor çok mutsuz oluyorum.... Dua edin bana kızlarr tutunsun meleğim bana allahım lütfennnn.....
nisan asıl bebişten sonra dertleşmeye ihtiyacımız olacak, şimdi oh azıcık aşım ağrısız başım
İşte o yüzden sabırla hayırlı ve sağlıklı evlatlar isteyelim, illaki olsun diye değil...kızlar görümcemle konuştum biraz önce hamileymiş ve naıl hamile kaldı biliyor musunuz.eşi bebek istemiyordu maddi problmlerden dolayı zaten şimdi 2 yaşında kızı var.bu sen git ilişki önceki prezervatifin ucundan kes.zaten en fazla 2 kere yapmış sonra anlamış eşi.düşünün yani ondan hamiile kalmış.kaldı ki geen ay bide adeti 5-6 gün falan gecikti gitti kan testi yaptırdı negatifti.sonra hamile olduğunu öğrenmiş.üstüne adet görmüş yani.millet ne şanslı yaaaa.yaşı da öyle küçük falan değil yani.36-37 yaşında.verecek rabbim neler veriyo.
daha dün bi tane hastamın annesi(çocuğu anomalili başı su topluyo halk arasındaki ismiyle hidrosefalili hasta-3 aylık bebek) dertleşmek istedi ben de dinledim.öyle zor durumda insanlar varki.kadının 5 yıl hiç çocuğu olmamış.eşi varikosel ameliyatı olmuş.sonra tüp bebek için bile şans vermemişler.ve 5 yılın sonunda düşünsenize bebeği olmuş.tabi sağlıklı değil ama o da onun kaderi.belki de günahlarına kefaret o bebek olacak.ona da dedim.üzülme belki öldükten sonra seni kurtaracak şey bu çocuktur.sakın isyan etme ve sabırla bebeğe bakmaya devam et.zaten uzun bile yaşayamayacak.
RABBİm HEPİMİZE HAYIRLI;SAĞLIKLI BEBEKLER NASİP EDER İNŞALLAH
İşte o yüzden sabırla hayırlı ve sağlıklı evlatlar isteyelim, illaki olsun diye değil...
Kadına bak ya sadece 2 kere!!!
Oysa biz günaşırı düzenli bi şekilde, görümcemde ayda 2 kere ile hamile kalmış işte o yüzden bizimkinin sadece imtihan olduğu kanıtlanmış oluyor:)
Rabbim bizlere önce sağlık, sonra hayırlı sağlıklı evlatlar nasib eyle, İki cihan saadeti nasib eyle bizlere. dua dua duaamin
aşılamada kıdemli biri olarak normal şeyler yaşadığını söyleyebilirim.İnşallah galibimiz sen olursun.kızlar ya sanki adet olcak gbiyim.. bvide azda olsa kanamam oldu bugün...( çok umutsuzlaştım yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?