evet benim aşılamamda 11. gün yapıldı, yumurtalıkta sorun yoksa erken olgunlaştırabiliyor ilaçlar, özellikle iğne ve dozuda önemli zaten, yüksek iğne dozu daha çabuk olgunlaştırıyor, bünyeye görede değişiyor tabibunu ben de merak ettim benim 10. gun yumurtam her iki ayda 22mm olmustu ve asilamam 11. gun yapildi. normal yumurtlayan birinin ilacla yumurta olusumu erken oluyor. bunu kacirmamak lazim tecrubesi olanlar cevap verirse sevinirim
hatta benim yumurtam bu son aşılamada çok erken çatladı neyse ben çıkıyom arkadaşlar, herşey gönlünüzce olsun, yarın inş. görüşürüz.
canım seni unutmadım ama göremiyorum ki hiç seni topik te .... Hadi yaz bilgilerinide ekleyeyim senide cicim...
kızlar herkes nerede yaa nie topiğe uğramıyonuz hiç( merak ediyorum sizi durumlar nasıl bende acayip kasık ağrısı var anam klomen böle ağrı yapar mı ki .... Göbekte çıkıyor gibi ( neyse buarada dün itibari ile evliliğimizin 2. Yılını kutladık eşimin hediyesini bakalım beğenecekmisiniz :)))) Eki Görüntüle 514082
nazarım nerelerdesin yaawwwww.... :))
aşılama günü bakılan spermiyogramda yıkama sonrası sayı 12 milyondu.% 59 u ileri hareketli,toplam hareketli %67.morfolojiyi bunda yazmamışlar.ama bi önceki yani yaklaşık7 ay önceki spermiyogramda morfoloji %4 çıkmıştı.aşılamada sperm değerleriniz nasıldı peki?
İNŞLLAH BU AY VERİCEKSİN MÜJDELİ HABERİNİ UMUTLA BEKLEYELİM KIZLARRRR...
HEMEN DE EKLİM SENİ
pbsc..................................2 yıl......................................erkek faktörü.....................................3. aşılama..................26 eylül
medne...............................2 yıl.......................................sebepsiz inferl....................................1. aşılama..................13 ekim
gazel_es............................1 yıl......................................erkek faktörü......................................1. aşılama...................28 eylül
dilekçe61...........................1,5 yıl.....................................erkek faktörü.....................................1 aşılama...................24 eylül
charms..............................2 yıl........................................sebepsi z...........................................2. aşılama..................25 eylül
nisan_1986........................1,5 yıl.....................................erkek faktörü.......................................1. aşılama..................28 eylül
ben aşılama sırası ne kadar spermimiz vardı onu bile bilmiyorum . zaten 7-9 milyon arası değişen psermimiz vardı- morfol.1 ...
bize hemşire cumartesi gecesi eşiniz bir şekilde mutlaka boşalsın dedi. bende şaşırdım, pazartesi sabahta aşıya aldılar. kimileri de diyor ki aşılaman 2-3 gün önce eşin boşalmaması gerek. şimdi biz 1,5 günlük spermle gittik al işte bizde olab sperm de azın azı kaldı. eşim dedi dilek olandan daha az geldi sperm nasıl olacak bu iş. ordan bende bir moral bozuklu oldu hem o hem ben bi acayibiz .. bi deneme gibi bişey geliyo şimdilik ama keşke şans olsada bu az spermlerimizle nihayate ersek..
Benimde bu ay ilk aşılamam umarım hepimiz iyi sonuçlar alırız
inşallah canım.rabbim bunca uğraşımızın karşılığını verir inşallah.valla günler geçmek bilmiyo.bi gün bi ay gibi geçiyo.ÖSS sonuçlarını beklerken bile streslenmemiştim valla.
Amin inşallah beklemek çok zor başka zaman günler tıkır tıkır geçerdi bu ay geçmek bilmiyor sen nezaman yaptırdın aşılamanı herhangi bir belirtin varmı?
Pek belirti var diyemem.ara ara rahimde seyirme gibi kisa kisa kasilmalar oluyo.ben 14eylulde oldum asilamami.yani bugun tam 8. Gun.
Bende 14 de oldum aşılamamı:) aynı gün olmuşuz benimde göğüslerimin ağrısından başka belirtim yok sanki adet olcakmışım gibi umarım olmam
selis, aşılama öncesi değerlerinizi (sperm) doktorunuz size söylemedi sayı hareketlilik felan?
Hayırlı Cumalar, Sea ile Ezan arası duanızı yapmayı unutmayın aklınıza nasıl geliyorsa ne gçiyorsa dua edin.
Ben dün ve bugün bel ağrısı yaşıyorum. Öyle böyle değil. Bi ara dün ayakta fazla kaldım ondan mı düşündüm ama bugün sabahtır oturuyorum yine ağrıyor. İş bile yapmıyorum evde eğilip kalkma yok. Bi altı ay öncede böyle çok ağrı olmuştu acaba dedim bu kez olmuşmudur diye heveslenmiştim ama malesef sonra adet olmuştum.
Şimdi o ay geliyo aklıma aynı ağrı yine mi olmadı diye endişe kapladı. Bugün o hergün kullandığım progestan jeli de işe geç kaldığımdan kullanamadım. Çok afedersiniz ama dün eşime hayır diyemedim, Sizce bu dvrede birliktelik olmasa daha mı iyiydi bi sakınca varmıydı?
sperm testi yaptırdık şöyle yazıyor ben pek anlamıyorumda
volüm: 3ml
konsantrasyon: 54milyon
total konsantrasyon: 162milyon
motilite: %75
hızlı hareket: %25
yavaş hareket: %35
hareketsiz: %25
YIKAMA SONRASI
volüm: 5ml
konsantrasyon: 60 milyon
motilite: %96
hızlı: %54
yavaş: %38
sizce bu değerler nasıl
Maşallah iyiyimiş selis, bizim total konsantrasyon 6 milyondu, yıkama sonrası tabi, %25 ileri, %50 yavaş ileri canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?