Aşılama Eylül ayında aşılama yapanlar.....

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bunu ben de merak ettim benim 10. gun yumurtam her iki ayda 22mm olmustu ve asilamam 11. gun yapildi. normal yumurtlayan birinin ilacla yumurta olusumu erken oluyor. bunu kacirmamak lazim tecrubesi olanlar cevap verirse sevinirim
evet benim aşılamamda 11. gün yapıldı, yumurtalıkta sorun yoksa erken olgunlaştırabiliyor ilaçlar, özellikle iğne ve dozuda önemli zaten, yüksek iğne dozu daha çabuk olgunlaştırıyor, bünyeye görede değişiyor tabi

hatta benim yumurtam bu son aşılamada çok erken çatladı neyse ben çıkıyom arkadaşlar, herşey gönlünüzce olsun, yarın inş. görüşürüz.

hatta benim yumurtam bu son aşılamada çok erken çatladı neyse ben çıkıyom arkadaşlar, herşey gönlünüzce olsun, yarın inş. görüşürüz.

o listeyi hazırlayan moderatörümüz medineye selam söyleyin, sezinin bayan faktörü....

canım seni unutmadım ama göremiyorum ki hiç seni topik te .... Hadi yaz bilgilerinide ekleyeyim senide cicim...

nazarım nerelerdesin yaawwwww.... :))

canımm öncelikle ben ilk aşılamaı yaptırdıktan sonra 1 ay ara verdim,dolayısıyla sanırım ekimin sonun gibi yapılacak.yani listede benim yerim yok

Evlilik yıldönümünüz kutlu olsunnn..... Mutluluklar dilerim her daim ....
Hediyen de şekilmiş haaaa,maşallah,allah nazardan saklasın....

Buralardayım ama yazamayabiliyorum zaman zaman... Kendimi toplayamadım da ben daha..bakma sen bana

aşılamada sperm değerleriniz nasıldı peki?
aşılama günü bakılan spermiyogramda yıkama sonrası sayı 12 milyondu.% 59 u ileri hareketli,toplam hareketli %67.morfolojiyi bunda yazmamışlar.ama bi önceki yani yaklaşık7 ay önceki spermiyogramda morfoloji %4 çıkmıştı.

teşekkürler canım.bu topikte hamile kalmayan kalmasın dualrım hepimiz için.

valla canım bize hiçbişe söylememişlerdi.ama biz zaten 2 gün önce ilişkiye girdik.(kendi isteğimizle ) aslında benimki de 1.5 günlük sperm sonuçları.korkma verecek olan rabbim 1 spermle bile verir.yeter ki ol desin.

inşallah canım.rabbim bunca uğraşımızın karşılığını verir inşallah.valla günler geçmek bilmiyo.bi gün bi ay gibi geçiyo.ÖSS sonuçlarını beklerken bile streslenmemiştim valla.

Amin inşallah beklemek çok zor başka zaman günler tıkır tıkır geçerdi bu ay geçmek bilmiyor sen nezaman yaptırdın aşılamanı herhangi bir belirtin varmı?

Amin inşallah beklemek çok zor başka zaman günler tıkır tıkır geçerdi bu ay geçmek bilmiyor sen nezaman yaptırdın aşılamanı herhangi bir belirtin varmı?

Pek belirti var diyemem.ara ara rahimde seyirme gibi kisa kisa kasilmalar oluyo.ben 14eylulde oldum asilamami.yani bugun tam 8. Gun.

Pek belirti var diyemem.ara ara rahimde seyirme gibi kisa kisa kasilmalar oluyo.ben 14eylulde oldum asilamami.yani bugun tam 8. Gun.

Bende 14 de oldum aşılamamı:) aynı gün olmuşuz benimde göğüslerimin ağrısından başka belirtim yok sanki adet olcakmışım gibi umarım olmam

mrb kızlar ilk öncellikle Allah herkese hayırlı evlatlar nasip etsin benide listeye eklerseniz çok sevinirim yaşım 24 3 buçuk yıldır evliyim ogünden beri çocuğum olmuyor bende yumurtlama tembelliği var eşimde varikoseldi ameliyat oldu bu ilk aşılamam eylül 14 de yapıldı sonucu bekliyorum Allah hepimizin çabalarını boşa çıkarmasın inşallah

listemizi hazırlayan moderatörümüz ortalarda görünmüyor

Bende 14 de oldum aşılamamı:) aynı gün olmuşuz benimde göğüslerimin ağrısından başka belirtim yok sanki adet olcakmışım gibi umarım olmam

selis, aşılama öncesi değerlerinizi (sperm) doktorunuz size söylemedi sayı hareketlilik felan?

Hayırlı Cumalar, Sea ile Ezan arası duanızı yapmayı unutmayın aklınıza nasıl geliyorsa ne gçiyorsa dua edin.

Ben dün ve bugün bel ağrısı yaşıyorum. Öyle böyle değil. Bi ara dün ayakta fazla kaldım ondan mı düşündüm ama bugün sabahtır oturuyorum yine ağrıyor. İş bile yapmıyorum evde eğilip kalkma yok. Bi altı ay öncede böyle çok ağrı olmuştu acaba dedim bu kez olmuşmudur diye heveslenmiştim ama malesef sonra adet olmuştum.
Şimdi o ay geliyo aklıma aynı ağrı yine mi olmadı diye endişe kapladı. Bugün o hergün kullandığım progestan jeli de işe geç kaldığımdan kullanamadım. Çok afedersiniz ama dün eşime hayır diyemedim, Sizce bu dvrede birliktelik olmasa daha mı iyiydi bi sakınca varmıydı?

selis, aşılama öncesi değerlerinizi (sperm) doktorunuz size söylemedi sayı hareketlilik felan?

sperm testi yaptırdık şöyle yazıyor ben pek anlamıyorumda

volüm: 3ml
konsantrasyon: 54milyon
total konsantrasyon: 162milyon
motilite: %75
hızlı hareket: %25
yavaş hareket: %35
hareketsiz: %25
YIKAMA SONRASI
volüm: 5ml
konsantrasyon: 60 milyon
motilite: %96
hızlı: %54
yavaş: %38
sizce bu değerler nasıl

benimde felaket midem kazınıyo ama akşam acı yedim ondandır çünkü biliyorsunuz bu 3. aşılamamda artık kendimi fazla kaptırm istemiyorum, dilekçecim sana gelince biliyorsun canım belirtiler fos çıkabiliyor, içinizi karartmak istemiyorum ama olmayınca daha çok üzülmenizi istemiyorum, ama inşallah inşallah rabbim hepimize bu aşılamada yüzümüzü güldürsün

Maşallah iyiyimiş selis, bizim total konsantrasyon 6 milyondu, yıkama sonrası tabi, %25 ileri, %50 yavaş ileri canım.

pbsc..................................2 yıl......................................erkek faktörü.....................................3. aşılama..................26 eylül

medne...............................2 yıl.......................................sebepsiz inferl....................................1. aşılama..................13 ekim

gazel_es............................1 yıl......................................erkek faktörü......................................1. aşılama...................28 eylül

dilekçe61...........................1,5 yıl.....................................erkek faktörü.....................................1 aşılama...................24 eylül

charms..............................2 yıl........................................sebepsi z...........................................2. aşılama..................25 eylül

nisan_1986........................1,5 yıl.....................................erkek faktörü.......................................1. aşılama..................28 eylül

selis_88.............................3,5.....................................bayan-erkek faktörü.................................1. aşılama.................28 eylül

sezzzin..............................2 yıl.......................................bayan faktörü.......................................1.aş ılama...................11 ekim ( tahmini olarak yazdım...)

Son düzenleme:
pbsc..................................2 yıl......................................erkek faktörü.....................................3. aşılama..................26 eylül

medne...............................2 yıl.......................................sebepsiz inferl....................................1. aşılama..................13 ekim

gazel_es............................1 yıl......................................erkek faktörü......................................1. aşılama...................28 eylül

dilekçe61...........................1,5 yıl.....................................erkek faktörü.....................................1 aşılama...................24 eylül

charms..............................2 yıl........................................sebepsi z...........................................2. aşılama..................25 eylül

nisan_1986........................1,5 yıl.....................................erkek faktörü.......................................1. aşılama..................28 eylül

selis_88.............................3,5yıl.......... ...........................bayan-erkek faktörü.................................1. aşılama.................28 eylül

sezzzin..............................2 yıl.......................................bayan faktörü...........................................1.aşılama..................11 ekim (tahmini)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…