listemizi hazırlayan moderatörümüz ortalarda görünmüyor
pbsc..................................2 yıl......................................erkek faktörü.....................................3. aşılama..................26 eylül
medne...............................2 yıl.......................................sebepsiz inferl....................................1. aşılama..................13 ekim
gazel_es............................1 yıl......................................erkek faktörü......................................1. aşılama...................28 eylül
dilekçe61...........................1,5 yıl.....................................erkek faktörü.....................................1 aşılama...................24 eylül
charms..............................2 yıl........................................sebepsi z...........................................2. aşılama..................25 eylül
nisan_1986........................1,5 yıl.....................................erkek faktörü.......................................1. aşılama..................28 eylül
selis_88.............................3,5yıl.......... ...........................bayan-erkek faktörü.................................1. aşılama.................28 eylül
sezzzin..............................2 yıl.......................................bayan faktörü...........................................1.aşılama..................11 ekim (tahmini)
pbsc..................................2 yıl...................................erkek faktörü.................................3. aşılama..................26 eylül
medne...............................2 yıl.................................sebepsiz inferl....................................1. aşılama..................13 ekim
gazel_es............................1 yıl.................................erkek faktörü......................................1. aşılama...................28 eylül
dilekçe61...........................1,5 yıl..............................erkek faktörü.....................................1 aşılama...................24 eylül
charms..............................2 yıl................................sebepsi inf............................................2. aşılama..................25 eylül
nisan_1986........................1,5 yıl............................erkek faktörü......................................1. aşılama..................28 eylül
selis_88.............................3,5yıl....... ... .................bayan-erkek faktörü...........................1. aşılama.................28 eylül
sezzzin..............................2 yıl..............................bayan faktörü..................................... 1.aşılama..................11 ekim(tahmini)
fatoli.................................4yıl...............................sebepsiz inf...........................................1.aşılama....................25 eylül
medine midem kazınıyo, birde bi rüya gördüm, rüyanın tabiri şöyle yazıyo: umudunuzu kestiğiniz bir işinizin olmasına delalet eder diyo, sence ne demek bu? yoksa yoksa?bu listedeki herkes için aklıma geldikçe dua ediyorum kızlar, lütfen sizde dualarınıza bu listeyi dahil edin.
medine midem kazınıyo, birde bi rüya gördüm, rüyanın tabiri şöyle yazıyo: Umudunuzu kestiğiniz bir işinizin olmasına delalet eder diyo, sence ne demek bu? Yoksa yoksa?
Bende 14 de oldum aşılamamı:) aynı gün olmuşuz benimde göğüslerimin ağrısından başka belirtim yok sanki adet olcakmışım gibi umarım olmam
medine midem kazınıyo, birde bi rüya gördüm, rüyanın tabiri şöyle yazıyo: umudunuzu kestiğiniz bir işinizin olmasına delalet eder diyo, sence ne demek bu? yoksa yoksa?
Rabbim insallah ayni gun mutlu olmamizi da nasip eder.gerci ben tahlili 27sinde yapicam.
amin inşallah hepimizin yüzünü güldürür yüce rabbim banada doktor 28 de yaptır dedi dayanamıcam salı filan yaptırcam acaba çıkarmı sonuç?
Kızlar beni de listeye ekleyin. 1 senedir bebiş istiyoruz,ikimizde de problem yok fakat hala olmadı. İlk aşılamamı 18 eylulde yaptırdm. 4 ekimde sonucu ogrenecegiz. Allah isteyen herkese tez zamanda saglıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin ins...
Saglık olsun umudunu yitirme hiç ben tüm kalbimle sana şans diliyorum bundan sonrası için24 eylülü beklememe gerek kalmadı kızlar, lekelerim başladı adet sancılarımda...dün baş ağrım vardı o an anladım adet olacağımı sabahtırda lekeleniyorum. Sağlık olsun diyeceğim. Ama şu an ki aklım 2. aşılamayı düşünmüyor olmam, bir iki ay geçsin rahim kendine gelsin. İlaçlardan arınsın bakalım.
İnşallah benden sonra günü bekleyen arkadaşlarım sizlerin yüzü güler.:26:
24 eylülü beklememe gerek kalmadı kızlar, lekelerim başladı adet sancılarımda...dün baş ağrım vardı o an anladım adet olacağımı sabahtırda lekeleniyorum. Sağlık olsun diyeceğim. Ama şu an ki aklım 2. aşılamayı düşünmüyor olmam, bir iki ay geçsin rahim kendine gelsin. İlaçlardan arınsın bakalım.
24 eylülü beklememe gerek kalmadı kızlar, lekelerim başladı adet sancılarımda...dün baş ağrım vardı o an anladım adet olacağımı sabahtırda lekeleniyorum. Sağlık olsun diyeceğim. Ama şu an ki aklım 2. aşılamayı düşünmüyor olmam, bir iki ay geçsin rahim kendine gelsin. İlaçlardan arınsın bakalım.
kesinlikle normal sezinkızlar ben 1 yılllık evliyim bir de kadın erkek faktörü birlikte olacak.....tabloyu ona göre düzenlerseniz sevinirim....
ayrıca birşey sorucam kızlar bugün tekrar kontrole gittim dr herşey normal pztsi gel çatlatma iğneni vuralım bugün ilişkiye girin çarşamba aşılamanı yapalım dedi...sizce normal mi herşey???
benimde cmt. lekelenmem başladı,pazar çok az sürdü bugün adet olurum dedim sabah olmadı, ama yavaş yavaş sökülmeye başladı sanırım arkadaşlar, oysa test tarihime 3 gün var, ilaçlardan erken oldum sanırım, bana doktorum adet olsanda kan tahlili yaptır dedi bakalımbenimde 28i tahlil tarihi ama kasik ve gogus acisi var ve umudumda yok zaten bende senin gibi 2.asilamayi dusunmuyorum bi kac ay.hem yumurtalar uyarildigindan asilamanin erteai ayi normal yolla oalbiliyormis.ben onu denemek istiyorum bakalim.
benimde cmt. lekelenmem başladı,pazar çok az sürdü bugün adet olurum dedim sabah olmadı, ama yavaş yavaş sökülmeye başladı sanırım arkadaşlar, oysa test tarihime 3 gün var, ilaçlardan erken oldum sanırım, bana doktorum adet olsanda kan tahlili yaptır dedi bakalım
kızlar ben 1 yılllık evliyim bir de kadın erkek faktörü birlikte olacak.....tabloyu ona göre düzenlerseniz sevinirim....
ayrıca birşey sorucam kızlar bugün tekrar kontrole gittim dr herşey normal pztsi gel çatlatma iğneni vuralım bugün ilişkiye girin çarşamba aşılamanı yapalım dedi...sizce normal mi herşey???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?