Aşılama Eylül ayında aşılama yapanlar.....

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
listemizi hazırlayan moderatörümüz ortalarda görünmüyor

geldim kızlarr .... kontrolüm vardı dr gittim.. e negüzel pbsc cim yapmışın listeyi tebrikler sana
ya kızlar dr. bana p.tesi gece ilişkiye gir eşinle salı sabah ta kontrole gel ben anlamadım bu işten bişey aşılama böle mi oluyor ki ?:44::44::44::44:

merhaba kızlar bende aşılama yapalı 10 gün oldu,heycanla bekliyorum ama biraz umutsuzum,ben 4 yıllık ewli ve hiç bir
ssorun olmamasına rağmen hamile kalamayan bir bayanım

pbsc..................................2 yıl......................................erkek faktörü.....................................3. aşılama..................26 eylül

medne...............................2 yıl.......................................sebepsiz inferl....................................1. aşılama..................13 ekim

gazel_es............................1 yıl......................................erkek faktörü......................................1. aşılama...................28 eylül

dilekçe61...........................1,5 yıl.....................................erkek faktörü.....................................1 aşılama...................24 eylül

charms..............................2 yıl........................................sebepsi z...........................................2. aşılama..................25 eylül

nisan_1986........................1,5 yıl.....................................erkek faktörü.......................................1. aşılama..................28 eylül

selis_88.............................3,5yıl....... ... ...........................bayan-erkek faktörü.................................1. aşılama.................28 eylül

sezzzin..............................2 yıl.......................................bayan faktörü........................................... 1.aşılama..................11 ekim(tahmini)

fatoli.................................4yıl.........................................sebepsiz inf...........................................1.aşılama....................25 eylül

Son düzenleme:

bu listedeki herkes için aklıma geldikçe dua ediyorum kızlar, lütfen sizde dualarınıza bu listeyi dahil edin.

bu listedeki herkes için aklıma geldikçe dua ediyorum kızlar, lütfen sizde dualarınıza bu listeyi dahil edin.
medine midem kazınıyo, birde bi rüya gördüm, rüyanın tabiri şöyle yazıyo: umudunuzu kestiğiniz bir işinizin olmasına delalet eder diyo, sence ne demek bu? yoksa yoksa?

medine midem kazınıyo, birde bi rüya gördüm, rüyanın tabiri şöyle yazıyo: Umudunuzu kestiğiniz bir işinizin olmasına delalet eder diyo, sence ne demek bu? Yoksa yoksa?

Kız hadi inşallah
Negüzel olur yaaaa....

Bende 14 de oldum aşılamamı:) aynı gün olmuşuz benimde göğüslerimin ağrısından başka belirtim yok sanki adet olcakmışım gibi umarım olmam

Rabbim insallah ayni gun mutlu olmamizi da nasip eder.gerci ben tahlili 27sinde yapicam.

medine midem kazınıyo, birde bi rüya gördüm, rüyanın tabiri şöyle yazıyo: umudunuzu kestiğiniz bir işinizin olmasına delalet eder diyo, sence ne demek bu? yoksa yoksa?

Haydi hayirlisi olsun insallah.eylul de asilama yapanlarin sen yuzunu guldur Yarabbim.(AMIN)

Kızlar beni de listeye ekleyin. 1 senedir bebiş istiyoruz,ikimizde de problem yok fakat hala olmadı. İlk aşılamamı 18 eylulde yaptırdm. 4 ekimde sonucu ogrenecegiz. Allah isteyen herkese tez zamanda saglıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin ins...

hemen ekliyorm canım :)) inş. güzel haberlerimizi tek tek veririz...

pbsc..................................2 yıl...................................erkek faktörü...................................3. aşılama..................26 eylül

medne...............................2 yıl.................................sebepsiz inferl....................................1. aşılama..................13 ekim

gazel_es............................1 yıl.................................erkek faktörü......................................1. aşılama...................28 eylül

dilekçe61...........................1,5 yıl..............................erkek faktörü.......................................1 aşılama...................24 eylül

charms..............................2 yıl................................sebepsi inf...........................................2. aşılama..................25 eylül

nisan_1986........................1,5 yıl............................erkek faktörü.........................................1. aşılama..................28 eylül

selis_88.............................3,5yıl....... ... .................bayan-erkek faktörü...............................1. aşılama.................28 eylül

sezzzin..............................2 yıl..............................bayan faktörü....................................... 1.aşılama..................11 ekim(tahmini)

fatoli.................................4yıl....... ........................sebepsiz inf..........................................1.aş ılama....................25 eylül

Frenchy.............................1 yıl...............................sebepsiz inf..........................................1. aşılama.....................4 ekim

Son düzenleme:
24 eylülü beklememe gerek kalmadı kızlar, lekelerim başladı adet sancılarımda...dün baş ağrım vardı o an anladım adet olacağımı sabahtırda lekeleniyorum. Sağlık olsun diyeceğim. Ama şu an ki aklım 2. aşılamayı düşünmüyor olmam, bir iki ay geçsin rahim kendine gelsin. İlaçlardan arınsın bakalım.
İnşallah benden sonra günü bekleyen arkadaşlarım sizlerin yüzü güler.:26:

Saglık olsun umudunu yitirme hiç ben tüm kalbimle sana şans diliyorum bundan sonrası için

dilekçim umudunu yitirme hayırlısı olsunnn....gönlünce olsun herşey....

kızlar ben 1 yılllık evliyim bir de kadın erkek faktörü birlikte olacak.....tabloyu ona göre düzenlerseniz sevinirim....

ayrıca birşey sorucam kızlar bugün tekrar kontrole gittim dr herşey normal pztsi gel çatlatma iğneni vuralım bugün ilişkiye girin çarşamba aşılamanı yapalım dedi...sizce normal mi herşey???

Son düzenleme:
günaydın kızlar. bi gün daha yaklaştık test gününe.nasılsınız var mı heyecan? valla ben bazen çok heyecanlanıyom.benim şafak: 4

benimde 28i tahlil tarihi ama kasik ve gogus acisi var ve umudumda yok zaten bende senin gibi 2.asilamayi dusunmuyorum bi kac ay.hem yumurtalar uyarildigindan asilamanin erteai ayi normal yolla oalbiliyormis.ben onu denemek istiyorum bakalim.

kesinlikle normal sezin

benimde 28i tahlil tarihi ama kasik ve gogus acisi var ve umudumda yok zaten bende senin gibi 2.asilamayi dusunmuyorum bi kac ay.hem yumurtalar uyarildigindan asilamanin erteai ayi normal yolla oalbiliyormis.ben onu denemek istiyorum bakalim.
benimde cmt. lekelenmem başladı,pazar çok az sürdü bugün adet olurum dedim sabah olmadı, ama yavaş yavaş sökülmeye başladı sanırım arkadaşlar, oysa test tarihime 3 gün var, ilaçlardan erken oldum sanırım, bana doktorum adet olsanda kan tahlili yaptır dedi bakalım

pardon dilekçenin yazısına mukabil yazmıştım

dilekce61 canım üzüldüm yaaa sıkma canını hayırlısı olsun inş... senin eşindeydi problem sanırım canım keçi boynuzu pekmezi bol bol yesin eşin onun çok faydası var.. benim arkadaşım öyle hamile kaldı hemde çok kısa bi zaman sonra bol bol yesin eşin ...

sezzzin canım banada p.tesi gece eşinle beraber olun salı sabah kontrole gel dedi benimde kafam karıştı :44::44::44::44: ama 4 tane yumuşum olmuştu dr. inş. hepsi birden büyümez dedi :) çoğul gebelik istemiyoruz dedi ama ben istiyorum nasıl olcak :)

pbsc..................................2 yıl...................................erkek faktörü...................................3. aşılama..................26 eylül

medne...............................2 yıl.................................sebepsiz inferl....................................1. aşılama..................13 ekim

gazel_es............................1 yıl.................................erkek faktörü......................................1. aşılama...................28 eylül

dilekçe61...........................1,5 yıl..............................erkek faktörü.......................................1 aşılama...................24 eylül (negatif )

charms..............................2 yıl................................sebepsi inf...........................................2. aşılama..................25 eylül

nisan_1986........................1,5 yıl............................erkek faktörü.........................................1. aşılama..................28 eylül

selis_88.............................3,5yıl....... ... .................bayan-erkek faktörü...............................1. aşılama.................28 eylül

sezzzin..............................1 yıl..............................bayan erkek faktörü............................... 1.aşılama..................11 ekim(tahmini)

fatoli.................................4yıl....... ........................sebepsiz inf..........................................1.aş ılama....................25 eylül

Frenchy.............................1 yıl...............................sebepsiz inf..........................................1. aşılama.....................4 ekim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…