aşılamada sperm değerleriniz nasıldı peki?bu kadar ıvır zıvır yazmışım aşılamamı hangi gün olduğumu yazmamışım.kusura bakmayın gece oluşuna ve yorgunluğuma verin.nöbetteyim de.
14 eylülde aşılama oldum.8 gün sonra öğrenicen Allah nasip ederse
bu kadar ıvır zıvır yazmışım aşılamamı hangi gün olduğumu yazmamışım.kusura bakmayın gece oluşuna ve yorgunluğuma verin.nöbetteyim de.
14 eylülde aşılama oldum.8 gün sonra öğrenicen Allah nasip ederse
E ben sonuç tarihimi yanlış yazmışım ya şimdi farkettim. tarihim 24 eylül. gerçi benim sapmalarda oluyo ya iki gün erkenden gelen şu ince leke, yada iki üç gün sonra başlayan esas regl. Hiç belirti yok bu arada, ne iştah açılması ne bariz başım dönsün gözüm kararsın, ne de o çok akıntı oluyo denildiği gibi bi akıntı bi yanda umut bi yanda korku bi yanda heyecan karışmaya başladım, Allahım sen hakkımızda hayırlısını ver, hepimize...
kızlar herkes nerede yaa nie topiğe uğramıyonuz hiç( merak ediyorum sizi durumlar nasıl bende acayip kasık ağrısı var anam klomen böle ağrı yapar mı ki .... göbekte çıkıyor gibi ( neyse buarada dün itibari ile evliliğimizin 2. yılını kutladık eşimin hediyesini bakalım beğenecekmisiniz :)))) Eki Görüntüle 514082
E ben sonuç tarihimi yanlış yazmışım ya şimdi farkettim. tarihim 24 eylül. gerçi benim sapmalarda oluyo ya iki gün erkenden gelen şu ince leke, yada iki üç gün sonra başlayan esas regl. Hiç belirti yok bu arada, ne iştah açılması ne bariz başım dönsün gözüm kararsın, ne de o çok akıntı oluyo denildiği gibi bi akıntı bi yanda umut bi yanda korku bi yanda heyecan karışmaya başladım, Allahım sen hakkımızda hayırlısını ver, hepimize...
seneye hem sana hem bebege bekliyoruz hediye:) bir omur boyu bebeklerinizle nice guzel senelere olsun insallah
test tarihini asilamanin 14. gunu olarak yaziyoruz diil mi? sapmalardan bahsetmissin ya kafam karisti.
diğer adet dönemlerimde 28 günde bir değilde 29. Gün 30 veya 2 gün öncede olabiiyordum.
Aşılama yapıldığındada bu sapma devreye girer mi acaba diye düşündüm,
hem ben kan testi falan yaptırmicam. Beklerim adet gününü o gün olmassam(inşaallh) sonrabir iki gün daha beklerim o zaman ancak.
Sabır işte burda devreye gireck.inşallah olmamda o sabrı gösteririm.
dilekçe61 canım test zamanın yaklaşıyor belirtin var mı ?
aşı günü ertesi başladığım şu jeli kullanıyorum. O gün bugündür göğüslerim çok hassas. Bu jel göğüslerde ağrı sızı hassaslık yaparmış. Ilk iki üç gün bilmiyordum bi seviniyodum bu defa acıyo falan, sonra burdan okudum bir de jeln prospektüsünü okudum evet doğruymuş
Ondan başka da hiç bi değişiklik yok. Ben her zaman halsizimdir. Bünyem çok zayıf o halsizlikde zaten hep var, e baş dönmesi desek tansiyonumda hep düşüktür benim..e uyku desek ben hep erken yatarımAy yoookkk. Belirti yoookkk. Yoookkk.iştah yok, akıntı yok.
sadece 3. Aşılamayıda yaptırmış olmak için yaptırdım valla, level atlayayımda tüpe geçeyim diyeben çook rahatım valla niye: çünkü ümit yok içimde, olmayacak
Amaaa ama benim bu ümitsizliğim sizin ümitsizliğiniz olmasın çünkü bizde sayı az, yapı bozukluğu çok, hareket az, özellikle bu son aşılamada!!!
benimde yumurtam erken çatladığı için aşılama 2 gün erkene alındı yani 48 saati bile doldurmamıştık perhiz süresi olarak, 3 gün normali olsaben aşılama sırası ne kadar spermimiz vardı onu bile bilmiyorum . Zaten 7-9 milyon arası değişen psermimiz vardı- morfol.1 ...
Bize hemşire cumartesi gecesi eşiniz bir şekilde mutlaka boşalsın dedi. Bende şaşırdım, pazartesi sabahta aşıya aldılar. Kimileri de diyor ki aşılaman 2-3 gün önce eşin boşalmaması gerek. şimdi biz 1,5 günlük spermle gittik al işte bizde olab sperm de azın azı kaldı. Eşim dedi dilek olandan daha az geldi sperm nasıl olacak bu iş. Ordan bende bir moral bozuklu oldu hem o hem ben bi acayibiz .. Bi deneme gibi bişey geliyo şimdilik ama keşke şans olsada bu az spermlerimizle nihayate ersek..
sadece 3. Aşılamayıda yaptırmış olmak için yaptırdım valla, level atlayayımda tüpe geçeyim diye
sonra deneyecem 1 yıl sonra falan3 ü denemeseydiniz diyorum. 3 aşılamada hemen hemen aynı değerlerde yapıldı. Hani 3 yapmadan tüp olsaydın. Beklentin daha yüksek olurdu. Zaten bizimki gibi sizin spermlerde bozukmuş. Olmuyo işte bunlarla. Ay ne karamsar konuştum tüühh.
Ben 2. Aşılamayı bile yaptırmayı düşünmeyeyim diyorum. Direk tüp boğuluyosan büyük denizde boğulayım dyorum. Bilmem hala kararsıızım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?