amaaa ama benim bu ümitsizliğim sizin ümitsizliğiniz olmasın çünkü bizde sayı az, yapı bozukluğu çok, hareket az, özellikle bu son aşılamada!!!
ben aşılama sırası ne kadar spermimiz vardı onu bile bilmiyorum . Zaten 7-9 milyon arası değişen psermimiz vardı- morfol.1 ...
Bize hemşire cumartesi gecesi eşiniz bir şekilde mutlaka boşalsın dedi. Bende şaşırdım, pazartesi sabahta aşıya aldılar. Kimileri de diyor ki aşılaman 2-3 gün önce eşin boşalmaması gerek. şimdi biz 1,5 günlük spermle gittik al işte bizde olab sperm de azın azı kaldı. Eşim dedi dilek olandan daha az geldi sperm nasıl olacak bu iş. Ordan bende bir moral bozuklu oldu hem o hem ben bi acayibiz .. Bi deneme gibi bişey geliyo şimdilik ama keşke şans olsada bu az spermlerimizle nihayate ersek..
amaaa ama benim bu ümitsizliğim sizin ümitsizliğiniz olmasın çünkü bizde sayı az, yapı bozukluğu çok, hareket az, özellikle bu son aşılamada!!!
ben aşılama sırası ne kadar spermimiz vardı onu bile bilmiyorum . Zaten 7-9 milyon arası değişen psermimiz vardı- morfol.1 ...
Bize hemşire cumartesi gecesi eşiniz bir şekilde mutlaka boşalsın dedi. Bende şaşırdım, pazartesi sabahta aşıya aldılar. Kimileri de diyor ki aşılaman 2-3 gün önce eşin boşalmaması gerek. şimdi biz 1,5 günlük spermle gittik al işte bizde olab sperm de azın azı kaldı. Eşim dedi dilek olandan daha az geldi sperm nasıl olacak bu iş. Ordan bende bir moral bozuklu oldu hem o hem ben bi acayibiz .. Bi deneme gibi bişey geliyo şimdilik ama keşke şans olsada bu az spermlerimizle nihayate ersek..
mesele şu aslında, işin özü şu: herşey bahane yukarıdaki güç izin verdimi herşey olur, imkansızlar bile olur, neler neler okudum ben bu sitede, azospermi bile hamile kalıyorsa bu mucizeler çok istemekle olur, dua ile olur.pbsc cim canım nebilim moralim bozuluyor ümitsizleri görünce benim eşimde sayı falan iyi hızı az sadece bilemiyorum inş. Olur yaaaa((
dilekçe61 canım bozma ya moralini iyi düşünelim kızlarrrr....
mesele şu aslında, işin özü şu: Herşey bahane yukarıdaki güç izin verdimi herşey olur, imkansızlar bile olur, neler neler okudum ben bu sitede, azospermi bile hamile kalıyorsa bu mucizeler çok istemekle olur, dua ile olur.
hamilelik vücut ısısını arttırırmış!!!:44:Kızlar dünden beri ateş basıyo beni anam daha aşılama olmadan nedir bu belirtiler kafayı mı sıyırıyorum nedir
inşallah canım inş. Olur bebişimiz .... Senide listeye ekliyorum tam yaz bilgilerini ...merhaba kızlar.....
Ben de aranıza yeni katıldımmm inşalllah hepimizinnn nur topu gibi bebekleri olur.
Beni de listeye eklerseniz sevinirim.
Benim tedavim 11.09.2012 başladı.erzurum şifa hastanesinde yakup beye yaptırıyorum.
30 yaşındayım ve 2 yıllık evliyim.benim reglim düzensiz ve bu yüzden pco oluşuyor neyse ki bu ay geçti.
Eşimde varikosel ameliyatı oldu ve ileri hareketlileri o çıktı.
3 ay duphaston kullandım ve normal yolla denedik fakat sonra pco oluştu.
Pco yu doğum kontrol hapıyla erittikten sonra doktor aşılamayı önerdi erken gibi geldi ama tekrar oluşmadan güzel bir ay dedi doktorum.
Dün ilk kontrolum oldu 5 tane yumurtam oluşmuş 7.günde ve 12cm dedi.durumları gayet ii dedi ama bilmiyorum deneyimli arkadaşlar lütfen yardımcı olun.
Cumartesi tekrar kontrol edecek 25 veya 26sında aşılamayı yapar heralde.bu arada gonal f ile çatlatma iğnesi kullanıyorum.ilk denemem daha önce hiç
hamile kalmadım.belli etmemeye çalışsam da çok heyecanlıyım ve hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum.
allah hepimiz için hayırlısını versin en kısa zamanda kucağımıza bebeklerimizi almamızı nasip etsin....
Bebekleri olanlara da çok sevindim ne olur bizler için de bol bol dua edinnn...................
medineciğim kız açık açık yazmış işte, daha ne kadar açık yazsın bilgilerini.inşallah canım inş. Olur bebişimiz .... Senide listeye ekliyorum tam yaz bilgilerini ...
ben iyi değilim tamamda, seninde iyi olmadığın kesin.ewet yaaa sonradan gördüm :)))))))))))))
merhaba kızlar.....
ben de aranıza yeni katıldımmm inşalllah hepimizinnn nur topu gibi bebekleri olur.
beni de listeye eklerseniz sevinirim.
benim tedavim 11.09.2012 başladı.erzurum şifa hastanesinde yakup beye yaptırıyorum.
30 yaşındayım ve 2 yıllık evliyim.benim reglim düzensiz ve bu yüzden pco oluşuyor neyse ki bu ay geçti.
eşimde varikosel ameliyatı oldu ve ileri hareketlileri o çıktı.
3 ay duphaston kullandım ve normal yolla denedik fakat sonra pco oluştu.
pco yu doğum kontrol hapıyla erittikten sonra doktor aşılamayı önerdi erken gibi geldi ama tekrar oluşmadan güzel bir ay dedi doktorum.
dün ilk kontrolum oldu 5 tane yumurtam oluşmuş 7.günde ve 12cm dedi.durumları gayet ii dedi ama bilmiyorum deneyimli arkadaşlar lütfen yardımcı olun.
cumartesi tekrar kontrol edecek 25 veya 26sında aşılamayı yapar heralde.bu arada gonal f ile çatlatma iğnesi kullanıyorum.ilk denemem daha önce hiç
hamile kalmadım.belli etmemeye çalışsam da çok heyecanlıyım ve hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum.
allah hepimiz için hayırlısını versin en kısa zamanda kucağımıza bebeklerimizi almamızı nasip etsin....
bebekleri olanlara da çok sevindim ne olur bizler için de bol bol dua edinnn...................
diğer adet dönemlerimde 28 günde bir değilde 29. gün 30 veya 2 gün öncede olabiiyordum.
aşılama yapıldığındada bu sapma devreye girer mi acaba diye düşündüm,
hem ben kan testi falan yaptırmicam. beklerim adet gününü o gün olmassam(inşaallh) sonrabir iki gün daha beklerim o zaman ancak.
Sabır işte burda devreye gireck.inşallah olmamda o sabrı gösteririm.
bunu ben de merak ettim benim 10. gun yumurtam her iki ayda 22mm olmustu ve asilamam 11. gun yapildi. normal yumurtlayan birinin ilacla yumurta olusumu erken oluyor. bunu kacirmamak lazim tecrubesi olanlar cevap verirse sevinirim:))))
hepinize merhaba kızlarrrr....hoşbuldukkk
inşallahhh herşey gönlümüzce olur....
bi de daha önce aşılama yaptıranlara birşey sorucam....bugün tedaviye başlamamın 10.günü cmtsi gel dedi dr sizce o gün olur muyum çatlatma iğnemi....bir de bugün şeffaf renkte bir akıntı geliyor acaba yumurtam mı çatlıyo???
ben de ilk asilamada adeti bekledim test yaptirmadim. yalniz benim adet gunum asilamayla degisti. daha dogrusu ilac nedeniyle yumurta erken buyudu dolayisiyla adet de erken geldi. 16. gun adet gordum. ay allahim insallah bu sefer adet olmayiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?