Aşılama Eylül ayında aşılama yapanlar.....

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
amaaa ama benim bu ümitsizliğim sizin ümitsizliğiniz olmasın çünkü bizde sayı az, yapı bozukluğu çok, hareket az, özellikle bu son aşılamada!!!

pbsc cim canım nebilim moralim bozuluyor ümitsizleri görünce benim eşimde sayı falan iyi hızı az sadece bilemiyorum inş. Olur yaaaa ((

dilekçe61 canım bozma ya moralini iyi düşünelim kızlarrrr....

amaaa ama benim bu ümitsizliğim sizin ümitsizliğiniz olmasın çünkü bizde sayı az, yapı bozukluğu çok, hareket az, özellikle bu son aşılamada!!!

nazarım nerelerdesin yaawwwww.... :))

pbsc cim canım nebilim moralim bozuluyor ümitsizleri görünce benim eşimde sayı falan iyi hızı az sadece bilemiyorum inş. Olur yaaaa ((

dilekçe61 canım bozma ya moralini iyi düşünelim kızlarrrr....
mesele şu aslında, işin özü şu: herşey bahane yukarıdaki güç izin verdimi herşey olur, imkansızlar bile olur, neler neler okudum ben bu sitede, azospermi bile hamile kalıyorsa bu mucizeler çok istemekle olur, dua ile olur.

nebilim görbak rabbim ne eyler ne eylerse güzel eyler...........

Kızlar dünden beri ateş basıyo beni anam daha aşılama olmadan nedir bu belirtiler kafayı mı sıyırıyorum nedir

valla kızlar ben bitkisel karışımlara yöneleceğim, keçiboynuzu suyuı deniyordum pekmezine geçeceğim, böğürtlen kökü suyunu ve pekmeze karıştırılmış öğütülmüş kişniş, birde 1 yıl böyle deneyeceğim, 1 yıl sonra tüp bebek inş....birde hamilelik konusunda eskisi kadar heyecanlı değilim çünkü her aşılamada çok umutlandım ve negatifi görünce yıkıldım, çok etkilendim şimdi umursamıyorumki üzüntüm fazla olmasın olmaz ise, zaten olan olacaktır, umutsuz olsakta, olmasakta

merhaba kızlar.....
ben de aranıza yeni katıldımmm inşalllah hepimizinnn nur topu gibi bebekleri olur.
beni de listeye eklerseniz sevinirim.
benim tedavim 11.09.2012 başladı.erzurum şifa hastanesinde yakup beye yaptırıyorum.
30 yaşındayım ve 2 yıllık evliyim.benim reglim düzensiz ve bu yüzden pco oluşuyor neyse ki bu ay geçti.
eşimde varikosel ameliyatı oldu ve ileri hareketlileri o çıktı.
3 ay duphaston kullandım ve normal yolla denedik fakat sonra pco oluştu.
pco yu doğum kontrol hapıyla erittikten sonra doktor aşılamayı önerdi erken gibi geldi ama tekrar oluşmadan güzel bir ay dedi doktorum.
dün ilk kontrolum oldu 5 tane yumurtam oluşmuş 7.günde ve 12cm dedi.durumları gayet ii dedi ama bilmiyorum deneyimli arkadaşlar lütfen yardımcı olun.
cumartesi tekrar kontrol edecek 25 veya 26sında aşılamayı yapar heralde.bu arada gonal f ile çatlatma iğnesi kullanıyorum.ilk denemem daha önce hiç
hamile kalmadım.belli etmemeye çalışsam da çok heyecanlıyım ve hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum.
allah hepimiz için hayırlısını versin en kısa zamanda kucağımıza bebeklerimizi almamızı nasip etsin....
bebekleri olanlara da çok sevindim ne olur bizler için de bol bol dua edinnn...................

inşallah canım inş. Olur bebişimiz .... Senide listeye ekliyorum tam yaz bilgilerini ...

:))))
hepinize merhaba kızlarrrr....hoşbuldukkk

inşallahhh herşey gönlümüzce olur....

bi de daha önce aşılama yaptıranlara birşey sorucam....bugün tedaviye başlamamın 10.günü cmtsi gel dedi dr sizce o gün olur muyum çatlatma iğnemi....bir de bugün şeffaf renkte bir akıntı geliyor acaba yumurtam mı çatlıyo???

EKLİYORUM

pbsc..................................2 yıl......................................erkek faktörü.....................................3. aşılama..................26 eylül

medne...............................2 yıl.......................................sebepsiz inferl....................................1. aşılama..................13 ekim

gazel_es............................1 yıl......................................erkek faktörü......................................1. aşılama...................28 eylül

dilekçe61...........................1,5 yıl.....................................erkek faktörü.....................................1 aşılama...................24 eylül

charms..............................2 yıl........................................sebepsi z...........................................2. aşılama..................25 eylül

nisan_1986........................1,5 yıl.....................................erkek faktörü.......................................1. aşılama..................28 eylül

sezzzin..............................2 yıl.......................................erkek faktörü.......................................1.aşılama...................11 ekim
( tahmini olarak yazdım...)

ben de ilk asilamada adeti bekledim test yaptirmadim. yalniz benim adet gunum asilamayla degisti. daha dogrusu ilac nedeniyle yumurta erken buyudu dolayisiyla adet de erken geldi. 16. gun adet gordum. ay allahim insallah bu sefer adet olmayiz

bunu ben de merak ettim benim 10. gun yumurtam her iki ayda 22mm olmustu ve asilamam 11. gun yapildi. normal yumurtlayan birinin ilacla yumurta olusumu erken oluyor. bunu kacirmamak lazim tecrubesi olanlar cevap verirse sevinirim

ben de ilk asilamada adeti bekledim test yaptirmadim. yalniz benim adet gunum asilamayla degisti. daha dogrusu ilac nedeniyle yumurta erken buyudu dolayisiyla adet de erken geldi. 16. gun adet gordum. ay allahim insallah bu sefer adet olmayiz

16.gün derken , adetin 1. gün sayıp 16. günümü ee o zaman aşılama adetin kaçıncı günü oldu ki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…