Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar geri sayımımızı başlatalım...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bu arada benim sol tarafta 2 tane yumurtam olmuş hep aklımda acaba ikiz olur mu diye düşünüyorum. Bide gülüyorum kuzum tuttu da ikiz istiyorsun diye

Bu arada benim sol tarafta 2 tane yumurtam olmuş hep aklımda acaba ikiz olur mu diye düşünüyorum. Bide gülüyorum kuzum tuttu da ikiz istiyorsun diye
Hahhah Ya ben ne yapayım benim 4 yumurtam vardı iğnenin 7. Gününde
Ben de esprisini yapıyorum bazen eşime, o da bana öyle diyor bi taneyi bulduk da diyor

Hahhah Ya ben ne yapayım benim 4 yumurtam vardı iğnenin 7. Gününde
Ben de esprisini yapıyorum bazen eşime, o da bana öyle diyor bi taneyi bulduk da diyor
Yaaa ne güzel peki hepsi de yeterli olgunlukta mıydı Benimkiler mesela 20.5 ve 20 mm ler.

Kızlar ya birde az önce sonuçlarıma baktım. Bugün hastaneye gitmiştim doktorum östrojen hormonuna bakıcam demişti. Sonucum 420 çıkmış anlamadım neden yüksek internette birden fazla yumurta oluştuğunda yükselir gibi birşey okudum. Daha önce sizlerin nasıl oldu

Hiç bilgim yok canım benim benim bakmadı östrojene

Kızlar ya bu arada ben çok hantallaştığımı fark ettim, şiştim iyice (( aşılamadan beri zaten giderek iştahım arttı. Hareketlerim ağırlaştı. Normalde ben yıllarca spor yapan biriyim, çok hareketliydim, aşılama sebebiyle bıraktım sporu. Şimdi merdivenleri zorla çıkıyorum ağır ağır ((
Kıyafetlerden bunalıyorum, zaten özellikle göbek büyüdüğü için rahatsız etmeye başladı kıyafetlerim. Gögüslerim de büyüdü valla çok şaşkınım bu iğneler ilaçlar mahvetti beni (((( psikoloji de gidik, iş yerinde biri bi şey söylese hemen göZlerim doluyor ağlayacak oluyorum çok sinir bozucu... inşallah bi daha kullanmak zorunda kalmam bu hormon ilaçlarını ((

Aşılama adetten sonraki kaçıncı gün oluyor
Ben adetimin 14. gününde aşılama olmuştum ama döngü uzunluğuna görede değişebilşyor sanırım zaten doktorlar biliyor, benim 12. gün yumurta kontrolü yapıldı o günün akşamında iğnemi vuruldum 36 saat sonrasına denk gelicek şekilde ayarlıyor doktorlar 14. günümde sabahtan aşılamam yapılmıştı

Kızlar bugün aşılamamı olacağım ama dün geceden beri sol kasığım ağrımaya başladı çatladı mı acaba? İnşallah ağrısız bir işlem olur

Kızlar bugün aşılamamı olacağım ama dün geceden beri sol kasığım ağrımaya başladı çatladı mı acaba? İnşallah ağrısız bir işlem olur
merhaba hayırlıs olsun inşallah benimde 1 gün önce çatlatma iğnem vuruldu sonra ki günde aşılamam yapıldı iğnenin vurulduğu gün kasık ağrım olmuştu ve beyaz akıntım gelmişti yumurtamın çatladığını anlamıştım

Ben Çarşamba gecesi saat birde vurdum iğneyi. Şuan spermin işleminin bitmesini bekliyorum birazdan aşılama olacak ama inanılmaz kasığım ağrıyor yürürken bile çok zorlanıyorum daha öncede çatlatma iğnesi yaptırmıştım ilk defa böyle oldu 2 tane yumurta vardı ondan olabilir mi ya

Bu arada çok teşekkür ederim hepimize hayırlı uğurlu olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…