Aynı gün olacağız aşılamayı bende cuma günü olacağım nasipse. Benim ilk aşılamam inşallah da ilk seferde muradıma ererimKızlar bende ayın 21inde üçüncü asilamami olacam hepimz için hayırlısı olsun
HahhahBu arada benim sol tarafta 2 tane yumurtam olmuş hep aklımda acaba ikiz olur mu diye düşünüyorum. Bide gülüyorum kuzum tuttu da ikiz istiyorsun diye
Allah gönlünüze göre versin @begonvil0126 :)))HahhahYa ben ne yapayım benim 4 yumurtam vardı iğnenin 7. Gününde
Ben de esprisini yapıyorum bazen eşime, o da bana öyle diyor bi taneyi bulduk da diyor
Allah gönlünüze göre versin @begonvil0126 :)))
Yaaa ne güzel peki hepsi de yeterli olgunlukta mıydı Benimkiler mesela 20.5 ve 20 mm ler.HahhahYa ben ne yapayım benim 4 yumurtam vardı iğnenin 7. Gününde
Ben de esprisini yapıyorum bazen eşime, o da bana öyle diyor bi taneyi bulduk da diyor
Yaaa ne güzel peki hepsi de yeterli olgunlukta mıydı Benimkiler mesela 20.5 ve 20 mm ler.
Kızlar ya birde az önce sonuçlarıma baktım. Bugün hastaneye gitmiştim doktorum östrojen hormonuna bakıcam demişti. Sonucum 420 çıkmışanlamadım neden yüksek internette birden fazla yumurta oluştuğunda yükselir gibi birşey okudum. Daha önce sizlerin nasıl oldu
Ben adetimin 14. gününde aşılama olmuştum ama döngü uzunluğuna görede değişebilşyor sanırım zaten doktorlar biliyor, benim 12. gün yumurta kontrolü yapıldı o günün akşamında iğnemi vuruldum 36 saat sonrasına denk gelicek şekilde ayarlıyor doktorlar 14. günümde sabahtan aşılamam yapılmıştıAşılama adetten sonraki kaçıncı gün oluyor
Hayırlısı olsun canım inşallah tutarAynı gün olacağız aşılamayı bende cuma günü olacağım nasipse. Benim ilk aşılamam inşallah da ilk seferde muradıma ererim
Amin. Ben de pazar çatlatma iğnesini yapıp pzt gideceğim aşılamaya bi aksilik olmazsa :)İnşallah hepimize :))))) sen ne durumdasın canım
Hadi inşallah :)Amin. Ben de pazar çatlatma iğnesini yapıp pzt gideceğim aşılamaya bi aksilik olmazsa :)
Ben Çarşamba çatlatma iğnesi yaptım ama cuma aşılamaya çağırdı senin neden ertesi gün canım?Amin. Ben de pazar çatlatma iğnesini yapıp pzt gideceğim aşılamaya bi aksilik olmazsa :)
merhaba hayırlıs olsun inşallah benimde 1 gün önce çatlatma iğnem vuruldu sonra ki günde aşılamam yapıldı iğnenin vurulduğu gün kasık ağrım olmuştu ve beyaz akıntım gelmişti yumurtamın çatladığını anlamıştımKızlar bugün aşılamamı olacağım ama dün geceden beri sol kasığım ağrımaya başladı çatladı mı acaba? İnşallah ağrısız bir işlem olur
Bu arada çok teşekkür ederim hepimize hayırlı uğurlu olsun inşallahmerhaba hayırlıs olsun inşallah benimde 1 gün önce çatlatma iğnem vuruldu sonra ki günde aşılamam yapıldı iğnenin vurulduğu gün kasık ağrım olmuştu ve beyaz akıntım gelmişti yumurtamın çatladığını anlamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?