O yönden şans var doktorum da aynı şeyi söylüyor doğal yolla hamile kalmış birisin yine olur diyo ama geçen zaman yoruyo insanı, inşallah senibde yüzün güler. Adetin 3. günü muayene olmadım o gün sadece klomen ilacına başladım 5 gün boyunca kullandım adetimin 12. günü kontrole gittiğimde vajinal ultrasonla muayene edip yumurtalıklara baktı o gün zaten akşam 10'da iğne vuruldum bir gün sonrada aşılama yapıldı.Adetin 3. Günü alttan muayene oldunuz mu
inşallah bebeğinize kavuşursunuz bende çok yoruldum ama bu günler bana güçlü olmayı öğretti daha önceleri hemen pes eden ben durup durup ağlayan ben inatçı istikrarlı oldum ve kolay kolay ağlamıyorum önceleri bişeye üzülünce bütün gün yemek yiyemezdim bütün gün ağlardım ama sağolsun bebeğim daha gelmeden annesini çok güçlü bir kadın yaptı :)O yönden şans var doktorum da aynı şeyi söylüyor doğal yolla hamile kalmış birisin yine olur diyo ama geçen zaman yoruyo insanı, inşallah senibde yüzün güler. Adetin 3. günü muayene olmadım o gün sadece klomen ilacına başladım 5 gün boyunca kullandım adetimin 12. günü kontrole gittiğimde vajinal ultrasonla muayene edip yumurtalıklara baktı o gün zaten akşam 10'da iğne vuruldum bir gün sonrada aşılama yapıldı.
Ne güzel söylediniz :) anlattıklarınızı şuan ben yaşıyorum güçlü olucam diyorum ama her defasında umudumu kırıcı şeyler yaşıyorum ufacık şeyde yıkılıyorum yemeden içmeden kesiliyorum ama sanırım benimde güçlü bir kadın olmam gerekiyor çünkü bu yaşadıklarımız bunu gerektiriyorinşallah bebeğinize kavuşursunuz bende çok yoruldum ama bu günler bana güçlü olmayı öğretti daha önceleri hemen pes eden ben durup durup ağlayan ben inatçı istikrarlı oldum ve kolay kolay ağlamıyorum önceleri bişeye üzülünce bütün gün yemek yiyemezdim bütün gün ağlardım ama sağolsun bebeğim daha gelmeden annesini çok güçlü bir kadın yaptı :)
Hayırlısı olsun inşallah üzüldüm senin adınaKızlar benim için eylül ayında ki ilk aşılama sonucu malesef negatif oldu kahverengi akıntı gelmeye başladı ağrımda var hafif adet oluyorum. Şansım 2. aşılamaya kaldı nasip artık
hayırlısı olsun üzülme aşılama yaptığndan kimseye bahsetmiş miydin? ben 2 aşılamamda ailelere bahsetmedim birinde çok güvediğim arkadaşlarıma bahsettim bunda sadece bi komşumla dertleştim çevrenin de ayrı bir stresi oluyor yapmacık davranışlarına dayanamıyorum o yüzden eşimle gizli tutuyoruz.Şimdi kafanızı dağıtmak için bişeylerle meşgul olun rabbim kalbinize ferahlık versinKızlar benim için eylül ayında ki ilk aşılama sonucu malesef negatif oldu kahverengi akıntı gelmeye başladı ağrımda var hafif adet oluyorum. Şansım 2. aşılamaya kaldı nasip artık
Biz de sadece ailelere söyledik maddi manevi ihtiyaç duyduğumuz durumlar oldu onun dışında gizli tuttuk hep çünkü gerçekten yeterince zor bir durum, 2. aşılamam için gün aldım şimdi dediğiniz gibi beni rahatlatıcak meşgul edicek birşeyler bulmam şart çünkü kafam o kadar dolu ki zaten fazlasıyla takıntılı biriyim herşeyi kafaya takarım olmayanı düşünürüm bu beni yoruyor belki de kafam biraz rahat olsa anne olucam ama dert bir değil birden fazla malesef. Çok teşekkür ederim Allah hepimizin yardımcısı olsun, bu yorucu günlerde Allah sabır versinhayırlısı olsun üzülme aşılama yaptığndan kimseye bahsetmiş miydin? ben 2 aşılamamda ailelere bahsetmedim birinde çok güvediğim arkadaşlarıma bahsettim bunda sadece bi komşumla dertleştim çevrenin de ayrı bir stresi oluyor yapmacık davranışlarına dayanamıyorum o yüzden eşimle gizli tutuyoruz.Şimdi kafanızı dağıtmak için bişeylerle meşgul olun rabbim kalbinize ferahlık versin
İnşallah çok teşekkür ederim, bu seferde hayırlısı değilmiş Allahın bildiği bir zaman var demek ki dua edip sabretmekten başka yapabilceğimiz birşey yok, 1 ekim'de 2. aşılamam yapılıcak Allah umarım hayırlısını nasip ederHayırlısı olsun inşallah üzüldüm senin adınaama rabbimin hikmetine sual olunmaz bol dua edelim inşallah
Bizde hiç kimseye söylemedik ailelere dahi çünkü insan hakikaten stres altında hissediyor kendini oldu mu tuttu mu neden tutmadı vs.ama ara vermeden ikinciyi düşünmen iyi olmuş rabbim tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimizeİnşallah çok teşekkür ederim, bu seferde hayırlısı değilmiş Allahın bildiği bir zaman var demek ki dua edip sabretmekten başka yapabilceğimiz birşey yok, 1 ekim'de 2. aşılamam yapılıcak Allah umarım hayırlısını nasip eder
Amin inşallah, aşılamaya karar verdiğimiz zaman doktorum 3 bu şekilde devam edicez demişti o yüzden benim içinde iyi oldu eğer ara verseydim sanki zaman hiç geçmiyormuş gibi gelicekti, hepimiz için herşeyin hayırlısıBizde hiç kimseye söylemedik ailelere dahi çünkü insan hakikaten stres altında hissediyor kendini oldu mu tuttu mu neden tutmadı vs.ama ara vermeden ikinciyi düşünmen iyi olmuş rabbim tez zamanda sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize
Kızlar benim için eylül ayında ki ilk aşılama sonucu malesef negatif oldu kahverengi akıntı gelmeye başladı ağrımda var hafif adet oluyorum. Şansım 2. aşılamaya kaldı nasip artık
Bende 18inde Ucuncu asilamami oldum ilk defa doktor bu asilamadan sonra crinone jel verdi bilmiyorum umutlanmak istemiyorum cok sonrasi zor oluyo hayirlisi insallahKızlar bende ayın 21inde üçüncü asilamami olacam hepimz için hayırlısı olsun
Sizin kacinci asilamaniz insallah tutar aslinda insan umutlaniyor fakat kendi kendine umutlandigi icin kiziyor yani ben oyleyim karmakarisik duygularBugün 8 gün oldu aşılamama. Niyeyse dünden beri bana bi umutsuzluk çöktü. İlk haftayı umutla geçirmiştim halbuki.
Vakit yaklaştıkça adet olcam diye korkuyorum galiba ondan oluyor
İnşallah seninde bu defa olur canim ya benimki ilk ikisine göre bu daha düzenli oldu bunu farklı bir doktorda yapacam bakalımBende 18inde Ucuncu asilamami oldum ilk defa doktor bu asilamadan sonra crinone jel verdi bilmiyorum umutlanmak istemiyorum cok sonrasi zor oluyo hayirlisi insallah
Sizin kacinci asilamaniz insallah tutar aslinda insan umutlaniyor fakat kendi kendine umutlandigi icin kiziyor yani ben oyleyim karmakarisik duygular
Amin inşallah, teşekkür ederim bizde çok üzüldük ama nasip değilmişAllah hayırlısını versin canım, çok üzüldüm(
2.si tutsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?