Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar geri sayımımızı başlatalım...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aymen banada oyle oldu yumurtan çok geşil ve sayısı çok fazla dedi çatlama iğnesinden bi gün sonra aşılama yaptı sizin yeni mi oldu aşılama benim bugun 4 günüm

Benim bugün tam bi hafta oldu canım. Ben de bugün çok şiddetli bi sancıyla uyandım. Çok koktum ya yarım saat falan sürdü. Ne oluyor anlamadm.

Aşılamadan beri küçük küçük ağrılarım var kasığımda be belimde ama. Bi ilk günümün gecesi biraz sancı tutmuştu, bir de bugün çok fenaydı. Yeni kendimi toparladım, işe gidemicem diye hazırlamıştım kendimi ama geçti.

çok gecmiş olsdun canım bende bugun daha iyim son 3 güne göre arada vuruyor sancılar inşallah olumlu sonucvlar alırız sizin sonuca az kalmış yakında öğrenirsiniz bizide bilgilendirin :)

çok gecmiş olsdun canım bende bugun daha iyim son 3 güne göre arada vuruyor sancılar inşallah olumlu sonucvlar alırız sizin sonuca az kalmış yakında öğrenirsiniz bizide bilgilendirin :)

Sağol canm :)) İnşallah olumludur ama korkuttu beni baya.
1 hafta geçmek bilmez artık :) umarım bi süre sonra burada mutlu haberlerimizi konuşuyor oluruz

ya aşılamadan sonra bu ağrı iyi bişey mi yoksa kötü bişey mi yada yapılan işlemle alakalı mı tecrübeli olanlar yazsın kızlar lütfen :)

Kızlar günaydın, bugün aşılamadan sonra 13. günüm normalde adet tarihim dündü fakat gelmedi bugünde gelmiycek ateş ölçme yöntemi ile anlıyorum ama aşılamanın 9. günü kanda beta hcg 1.20 çıkmıştı şimdi yarınu bekliyorum 14. gün eğer ısı yüksek çıkarsa kan vermeyi düşünüyorum, 9. gün negatif çıkmasına rağmen umut var mı, bir de progestan ilacını bıraktıktan sonra göğüs ağrısı hafifledi bu da beni biraz umutsuzlaştırdı

ya aşılamadan sonra bu ağrı iyi bişey mi yoksa kötü bişey mi yada yapılan işlemle alakalı mı tecrübeli olanlar yazsın kızlar lütfen :)
ben aşılamanın 15. günündeyim adet olamayı bekliyorum aşılama olduğum günden itibaren çok ağrım oldu rahimde kasıklarda belde 11. günü test yaptım 0.50 ydi ama forumda ki yazıları okudum aşılama ile hamile kalanların çogununda böyle ağrısı olmuş yani bu ağrılar iyi de olabilir kötüde siz kalbinizi ferah tutun umarım hamilesidir ağrıların o yüzdendir

Merhaba, sizinde aşılamanız hayırlı sonuçlanır inşallah, normalde adet gününüz ne zaman

yok hayır hiç bir ilaç kullanmıyorum
Bu ilacı kullananlarda genelde sancı falan oluyoda o yüzden sordum ama normal yani ağrının sancının olması kötü bir şey değil ama inşallah iyi bir şeydir bak bir bayan yazmış sana aşılamadan sonra 15. günü olmasına rağmen hala sancıları devam ediyomuş sen sıkma bu kadar kendini :) benim aşılamadan sonra yaklaşık 1 hafta falan yürümekte bile zorlanıyodum adım attıkça kasığıma sancı giriyodu bacağım kasılıyodu hep yavaş yavaş yürüdüm aynı şekilde evde hareketlerimi dahi kısıtlar duruma geldi rahat oturup kalkamıyodum eğilemiyodum şimdi 13. günüm sancılar daha hafif daha rahatım

Benim ki negatif 11. günü kan testi yaptırmıştım adetime 4 gün var
Benimde 9. gün 1.20 negatif çıktı ama bende hala adet olmadım bugün 13. gün, adet günüm dündü fakat progestan ilacı geciktirme yapabildiği için bekliyorum hala diyorum ki acaba umut var mı

Benimde 9. gün 1.20 negatif çıktı ama bende hala adet olmadım bugün 13. gün, adet günüm dündü fakat progestan ilacı geciktirme yapabildiği için bekliyorum hala diyorum ki acaba umut var mı
siz neden aşılama yaptınız ben polikistik overim o yüzden yaptım 2. aşılamamdı

Merhabalar;bizde mikroçipli aşılama tedavisine başladık.yaklaşık 1 yıldır bebek tedavisi görüyoruz.ondan 1 sene öncede kendiliğinden olsun diye bekledik. 10 Eylül de adet oldum adetin 5.günü letü kullanmaya başladım bugunde son ilacımı içtim.Cuma günü kontrol var.umarım her şey yolunda gider.Çok yoruldum artık negatif görmekten,hayal kurmaktan,umutlanmaktan,sürekli birilerinin hamile haberlerini almaktan yıldım. 1 yıldır doktorlar pco diyordu sol yumurtalığım için ilk defa bu ay sağda da aynı görüntüyü gördük multikistik dedi doktorum.Anne olmak zor diyorlar ama sanırım şu evre çok daha zor. Yaklaşık 25-26 kere negatifi görüp yıldığım ay var.Sanırım çok çaresizim

siz neden aşılama yaptınız ben polikistik overim o yüzden yaptım 2. aşılamamdı
Benim sebepsiz infertilite, 1 seneyi aşkın bir süreden sonra geçen sene mayısta doğal yolla hamile kaldım fakat haziranda 8 haftalıkken kürtaj oldum bebeğimin 6 hafta 2 günlükken gelişimi durmuş tabi bunun öncesinde hsg falan çektirdim eşim defalarca test verdi ama hiç bir sorun yok işte düşükten bu yana 1 sene 3 ay geçmesine rağmen hala hamile kalamadım. Benim ilk aşılamam bundan önce 3 ay klomen+progestan tedavi gördüm fakat onda da sonuç negatifti ardından rahim ultrasonu yapıldı hsg'nin bir alt araştırma yolu gibi birşey anestezi gerekmiyo bunun için ama tüplerimde falan hiçbir sorun yok işte aşılamaya geçtik 3 ay bu şekilde tedavi sürücek dedi doktorum ondan sonrası tüp bebek

bizim ileri hareketli 0 idi ama aşılama önce sperm yıkamada %77 oldu umarım işe yarar

En azından hamile kalabildiğimizi biliyorsunuz ben 2.5 senedir uğraşıyorum hiç gebelik yaşamadım 3 defa klomenvegonal f ile çatlatma iğnesi kullandım iki defa aşılama yaptırdım hiçbirinde hamile kalamadım şimdi kilo verip tekrar tedaviye başlayacağım direk tüp bebek yaparım sanırım

Adetin 3. Günü alttan muayene oldunuz mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…