Canım ben hocanın muaynehanesine gideceğim o yğzden pazar sabah erkenden iğnemi yapıp ertesi gün akşam gideceğim yani 36.saatim olacak bnm deBen Çarşamba çatlatma iğnesi yaptım ama cuma aşılamaya çağırdı senin neden ertesi gün canım?
Aminn canım allah razı olsun ne güzel dua etmişsin. Bende aşılamamı yaptırdım serum takmıştı doktorum sonrasında yanına çağırdı ultrasonla baktı ve ikisi de çatlamış dedi artık sabırla bekleyeceğim. Yalnız ben mayıs ayında dış gebelik geçirmiştim tek tüpüm Yok yumurtalarda o tarafta gelişti bu sadece beni biraz daha umutsuzlaştırıyor. Ama her şeyiyle zaten mucize olan bebeğin oluşması için rabbime çok çok dua ediyorum sağlıklı evlatlarımız olsun.Aşılama için gittim bugün yumurtam 19 mm olmuş bugün yapsak bile pazar gününe denk gelir ve tatil olacak dedi doktorum pazartesi de yumurtan çatlamış olacak diyip normal yumurta takibiyle sonlandırdık tedavimi hamile olmazsam gelecek ay tekrarlayacağız tedavimi. Her şeyin hayırlısı diyorum. Rabbim hepimize eli ayağı düzgün hayırlı uzun ömürlü ve sağlıklı evlat nasip etsin
Aaminnnnnnn güzel haberlerini duyarız inşallahAminn canım allah razı olsun ne güzel dua etmişsin. Bende aşılamamı yaptırdım serum takmıştı doktorum sonrasında yanına çağırdı ultrasonla baktı ve ikisi de çatlamış dedi artık sabırla bekleyeceğim. Yalnız ben mayıs ayında dış gebelik geçirmiştim tek tüpüm Yok yumurtalarda o tarafta gelişti bu sadece beni biraz daha umutsuzlaştırıyor. Ama her şeyiyle zaten mucize olan bebeğin oluşması için rabbime çok çok dua ediyorum sağlıklı evlatlarımız olsun.
Her şeyin vakti saati var muhakkak rabbim bizler sadece o günü bilmiyoruz. Ben 3 senedir tedavi görüyorum artık negatife alıştım. Ama her negatif gördüğümde daha çok rabbime inanıyorum bu bir sınav önemli olan başarıyla sınavı atlatmak. Keşke hiç idrar testi yapmayıp pazartesi kan testi yaptırsan.Ben 10. Günü de devirdim sayılır bugün. Pazar 12. Günüm olacak. Dayanamadm valla gebelik testi aldım, pazar günü yapmayı düşünüyorum. Kesin sonuç vermez biliyorum ama çok merak ediyorum nasıl çıkacak diye.
Gögüslerim çok şişti ve ağrıyor. Duphaston kullanıyorum ondan mı bilmiyorum ama nedense ümitlendim. Hayal kırıklığı yaşamam inşallah. Kimse yaşamasın çok kötü oluyor çünkü(((
Aynen canım zamanını bekliyordur inşallah çok bekletmez bizi bebişlerimizHer şeyin vakti saati var muhakkak rabbim bizler sadece o günü bilmiyoruz. Ben 3 senedir tedavi görüyorum artık negatife alıştım. Ama her negatif gördüğümde daha çok rabbime inanıyorum bu bir sınav önemli olan başarıyla sınavı atlatmak. Keşke hiç idrar testi yapmayıp pazartesi kan testi yaptırsan.
Ayyy hadi inşallah ben bile heyacanlandımYa galiba pazartesi kan testi yaptırıcam. Az önce bi damla pembe kan geldi yaaa yerleşme mi acaba elim ayağıma dolaştı nasıl sabredicem şimdi
Ayyy hadi inşallah ben bile heyacanlandım
Amin. Benim eşim de yok çalışıyor değerlendiremiyorumda ama çatladıysa boşuna aşılama yaptırmış olcamMimoza bende yarin son ignemi vuracagim. Bugun ayni dedigin gibi akintim geldi. Hem de baya fazla geldi. Bende korkuyorum catlamistir diye. Esimle birlikte oldum. En azindan kacirmayim dedim. Pazartesi asilama yapcak doktorum. Bakalim ne diyecek merak ediyorum. Bu yolda sabir gosteren herkese Allah kolaylik versin diyorum
Bana da dün 15mm demişti bide tek yumurta olduğu için tek bi şansımız var inşaallah çatlamamştr ikimizinkide ztn çatlasa bile bu byklük yeterli değil bildğm kdryla...Kac mmydi seninki? Bana dun 14mm dedi doktorum. Pazartesiye anca olur dedi. O yuzden biraz icin rahat. Catlamamistir diyorum. Ama iste ilk defa böyle bi akinti geldi. Yarin da degerlendirsen olur
İnşaallahBen aşılamadan önce en az 3 gün ilişki perhizinin olması gerekiyor diye biliyorum akıntının gelmesi her zaman çatladığı anlamına gelmiyor. İnşallah aşılama günü yeterli büyüklüğe gelir ve aşılamanızı olursunuz
Benimde bugun aşılama olalaı 8. Günüm kızlar hafif bel ağrısı ve eğilip kalkarken kasık da batmalar birde ayıptır söylemesi idrar yaparken hafif kasıklar batmalar oda bazen oluyor normal mi sizce artı olarak gögüs uçlarında hassasiyet başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?