Yok canım doktorum bana hiç hap kullanma dedi hiç bişey vermedi ama ağrılar normal mi bilmiyorum biraz tedirginimde zaten tutmicek diye korkuyorum ve hep aklımda. bu arada dudaklarımda kuruluk ve kenarlarda yara tarzında bişey cıktı bu neden acaba belkide stresten :) ben akıntının pıhtı gelmesini gebelik belirtisi diye bilyorum canım bence o lekenlenmeler yerleşme kanaması gibi senin gebelik olabilir gibi hisettim benKızlar ya bende dün pembe lekenmeden sonra bu sabah koyu renkli lekelenmeler olmaya başladı. Hem de afedersiniz sümüksü gibi şeyler de var, pıhtı gibi. Sizce neden, bilginiz var mı? Ufak ufak arada bel ve kasık ağrım da oluyor. Gögüsler de hala şiş ve ağrı var. Dün pembe lekelenme olunca umutlanmıştım ama böyle lekelenmenin şekli değişince korkmaya başladım.
Doktoru aradım az önce. Kan testi yaptır dedi sadece. Bi yorum yapmadı. İdrar testinde çıkmazmış. Tahlil sonucuna göre yorum yapıcak heralde. Ben pazartesiyi beklemek istiyorum kan testi için.
Kaçıncı günündesin aşılamanınKızlar ya bende dün pembe lekenmeden sonra bu sabah koyu renkli lekelenmeler olmaya başladı. Hem de afedersiniz sümüksü gibi şeyler de var, pıhtı gibi. Sizce neden, bilginiz var mı? Ufak ufak arada bel ve kasık ağrım da oluyor. Gögüsler de hala şiş ve ağrı var. Dün pembe lekelenme olunca umutlanmıştım ama böyle lekelenmenin şekli değişince korkmaya başladım.
Doktoru aradım az önce. Kan testi yaptır dedi sadece. Bi yorum yapmadı. İdrar testinde çıkmazmış. Tahlil sonucuna göre yorum yapıcak heralde. Ben pazartesiyi beklemek istiyorum kan testi için.
8. Günündeyim aşılama yaptırma sebebimizde eşimde ileri hareket problemiKaçıncı günündesin aşılamanın
Bencede koyu lekelenmeler devam ederse doktorunuza haber verin sizin sonuc ne zaman belli oluyorKoyu renkli lekelenme bu kadar erken olmaması lazım sanki. Akıntı normal bence sadece rengi beni düşündürdü. Sen yine de kendini çok yoran hareketler yapma.
11. Günüm bugün. Leke dünden başladı akşam pembeydi, sabah koyulaştı ve pıhtı olmaya başladıKaçıncı günündesin aşılamanın
Ağrılar normal bence. Bende de sürekli bi sızılar vardı kasıklarımda belmde adet olacakmışım gibi. Kuruluk da oldu dediğin gibi dudaklarım, boğazım. Sivilcelenme oldu. Sendekiler şu an için normal şeyler bence, inşallah sonucu sevindirici olur.Yok canım doktorum bana hiç hap kullanma dedi hiç bişey vermedi ama ağrılar normal mi bilmiyorum biraz tedirginimde zaten tutmicek diye korkuyorum ve hep aklımda. bu arada dudaklarımda kuruluk ve kenarlarda yara tarzında bişey cıktı bu neden acaba belkide stresten :) ben akıntının pıhtı gelmesini gebelik belirtisi diye bilyorum canım bence o lekenlenmeler yerleşme kanaması gibi senin gebelik olabilir gibi hisettim ben
Gebe bi arkadasım var 3 aylık ınun oyle olmuş ordan biliyorum boyle pıhtı pıhtı akıntısı olmuş o soylemişti.Benimde alıntım şuanda bildiğin kireç gibi beyaz ve kuru geliyor. Yani ben sizin içinde kötü bişey oldugunu zannetmiyorum ama idrar testi erken değil mi en geç idrar da çıkıyor diye biliyorum bide bişey daha sorucam aşılama esnasında canınız yandı mı benim yandı boyle adet sancısı gibi ve doktorum bu iyi bişey dedi artı aşılamadan kaç gün sonra döllenme oluyor biliyormusunuz
İnşallah allah isteyen herkese nasip etsin ağrılarımızın sebebide iyi yönde olsunAşılamada canım yandı benim de, hem o açmak için taktığı şey canımı yaktı hem de kanül mü diyolar o spermi verdiği şeyi ileri iterken acıdı. Hatta benimki iki kere denemeden sonra felan içeri girdi. İğne batmasına benzer ağrıdı benimki. Rahim ağzı dar, giremiyorum demişti doktor, çok korkmuştum. Bi şekilde yaptı ama kanamıştı biraz. Beyaz akıntı da normal olabilir, bende de oldu hatta yazmıştım buraya, kokulu oluyordu. Enfeksiyon sanmıştım.
Döllenmeyle ilgili bi bilgim yok ama sperm 3 gün canlı kaldığı için ilk üç gün önemli demişlerdi. Hatta bana doktor aşılama yaptığı gün ilişki bile dedi. Şansa bırakmamak içinmiş.
İdrar çok erken biliyorum ama merak işte, bi de almış bulundum testi, yapmazsam aklım kalır :))) Pıhtıyı da bilemiyorum ki ya bazıları olumsuz bi durum olduğunu yazmış bazıları gebelik olabilir ama düşük olabilir demiş. O yüzden korkuyorum ben de. İnşallah dediğin gibidir, Allah yüzümüze baksın
GünaydınBen 14. Günde kanda cıkar diye biliyorum donucu idrardan varsa bile cıkmaz bence .. artı adet gününüz bugüne denk gelmiyor sanırım iyi düşünün morelinizi yüksek tutun belli olmaz kanaması olupta hamile olan insanlarda var hemen bitti demeyelim bnce
Merhaba canım ben de bu ay aşılama yaptırdım 10 gün oldu ve yarın kan tahlili yaptırmak istiyorum bakalım hakkımızda hayirlisjMerhaba arkadaşlar eylülde aşılama için ilaca başlayacağım benim gibi olan arkadaşları süreçlerimizi beraber takip etmek için burada bekliyorum:)
Ama bencede kesin gidip kan testi yaptırın hatta bugün de yaptırabilirsiniz acil bölümünden hastanenin acile gidip gebelik testi yaptırmak istiyorum dediğinde yapıyorlar habern olsun
Bencede gidip yaptır canım bizide haberdar et inşallah hamilesindirGaliba gidip yaptırıcam acilden. Belirsizlik bitridi beni. Neyse o bilelim artık
Bencede gidip yaptır canım bizide haberdar et inşallah hamilesindirBu arada bişey duydum ama doğru mu bilmiyoeum evde gebelik testi diye çamaşır suyu ile duydunuz mu kızlar bi kabın için az çamaşır suyu dökülüyomuş sonra idrarınızı köpürürse hamile demek oluyormuş eskiden kadınlar boyle yaparmış
Ay ben bile çok heycanlandım hadi hakkında hayırlısı inşallah lekelenmen ne durumda pekiiiii nasıl yani inşallah olur Vala bende nette gördğm ya ama çok güvenilir değil bence bana göre ama ben yinede denedim köpürdü baya boyke cola asidi gibi düşün o şekilde ama daha 8. Günüm belli olmaz olsa bile çamaşır suyu ile bilmiyoeum yaKan verdim az önce. Eşim çok umutlanıyor ama ben olumsuz düşünüyorum1 buçuk saate çıkacak sonuç.
Çamaşır suyu ile test duymamıştım ben ilginçmiş :))) kesin sonuç veriyor mu acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?