Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar geri sayımımızı başlatalım...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yok canım doktorum bana hiç hap kullanma dedi hiç bişey vermedi ama ağrılar normal mi bilmiyorum biraz tedirginimde zaten tutmicek diye korkuyorum ve hep aklımda. bu arada dudaklarımda kuruluk ve kenarlarda yara tarzında bişey cıktı bu neden acaba belkide stresten :) ben akıntının pıhtı gelmesini gebelik belirtisi diye bilyorum canım bence o lekenlenmeler yerleşme kanaması gibi senin gebelik olabilir gibi hisettim ben

Kaçıncı günündesin aşılamanın

Koyu renkli lekelenme bu kadar erken olmaması lazım sanki. Akıntı normal bence sadece rengi beni düşündürdü. Sen yine de kendini çok yoran hareketler yapma.

Koyu renkli lekelenme bu kadar erken olmaması lazım sanki. Akıntı normal bence sadece rengi beni düşündürdü. Sen yine de kendini çok yoran hareketler yapma.
Bencede koyu lekelenmeler devam ederse doktorunuza haber verin sizin sonuc ne zaman belli oluyor

Ağrılar normal bence. Bende de sürekli bi sızılar vardı kasıklarımda belmde adet olacakmışım gibi. Kuruluk da oldu dediğin gibi dudaklarım, boğazım. Sivilcelenme oldu. Sendekiler şu an için normal şeyler bence, inşallah sonucu sevindirici olur.
Bana gelince, pıhtılar falan düşündürdü. Ay inşallah dediğin gibidir, gebeliktendir. İdrarda daha çıkmaz dediler ama ben yine de yarın sabah bi denicem :) pazartesi kan veririm artık.

Gebe bi arkadasım var 3 aylık ınun oyle olmuş ordan biliyorum boyle pıhtı pıhtı akıntısı olmuş o soylemişti.Benimde alıntım şuanda bildiğin kireç gibi beyaz ve kuru geliyor. Yani ben sizin içinde kötü bişey oldugunu zannetmiyorum ama idrar testi erken değil mi en geç idrar da çıkıyor diye biliyorum bide bişey daha sorucam aşılama esnasında canınız yandı mı benim yandı boyle adet sancısı gibi ve doktorum bu iyi bişey dedi artı aşılamadan kaç gün sonra döllenme oluyor biliyormusunuz

Aşılamada canım yandı benim de, hem o açmak için taktığı şey canımı yaktı hem de kanül mü diyolar o spermi verdiği şeyi ileri iterken acıdı. Hatta benimki iki kere denemeden sonra felan içeri girdi. İğne batmasına benzer ağrıdı benimki. Rahim ağzı dar, giremiyorum demişti doktor, çok korkmuştum. Bi şekilde yaptı ama kanamıştı biraz. Beyaz akıntı da normal olabilir, bende de oldu hatta yazmıştım buraya, kokulu oluyordu. Enfeksiyon sanmıştım.

Döllenmeyle ilgili bi bilgim yok ama sperm 3 gün canlı kaldığı için ilk üç gün önemli demişlerdi. Hatta bana doktor aşılama yaptığı gün ilişki bile dedi. Şansa bırakmamak içinmiş.

İdrar çok erken biliyorum ama merak işte, bi de almış bulundum testi, yapmazsam aklım kalır :))) Pıhtıyı da bilemiyorum ki ya bazıları olumsuz bi durum olduğunu yazmış bazıları gebelik olabilir ama düşük olabilir demiş. O yüzden korkuyorum ben de. İnşallah dediğin gibidir, Allah yüzümüze baksın

İnşallah allah isteyen herkese nasip etsin ağrılarımızın sebebide iyi yönde olsun

Günaydın kızlar. Benim dünden beri devam ediyor kanama, ilk günden biraz arttı. Adet olcam galiba (((( Umudum kalmadı. Belimde ve kasıklarımda ağrılar var, adet olacakmış gibi.. Midem de bulanıyor.

İdrar testini de yaptım, negatif. Zaten ondan da bi sonuç beklemiyordum.

Günaydın Ben 14. Günde kanda cıkar diye biliyorum donucu idrardan varsa bile cıkmaz bence .. artı adet gününüz bugüne denk gelmiyor sanırım iyi düşünün morelinizi yüksek tutun belli olmaz kanaması olupta hamile olan insanlarda var hemen bitti demeyelim bnce

Adetim perşembe günü normalde. Ama doktor aşılamanın 14. Gün kan testi yap demişti. O da salı gününe denk geliyor, arada 2 gün var yani. Ne bileyim adet olcam gibi hissediyorum, inşallah yanılıyorumdur. Kan testine de salıyı beklemicem, yarın yaptırıcam. Doktor yaptır dedi zaten dün aradığımda. Hayırlısı artık.
Ama tutmazsa bi daha o süreçleri yaşayacağımı düşündükçe içim daralıyor

Benimde oyle tekrar o acıyı yaşamak istemiyorum hem manevi hem maddi çok zor oluyor gercekten ama dua edelim hep birlikte inşallah kabul olcak ben inanıyorum .. Peki iki gündür bu şekilde lekelenmeleriniz oluyor ama daha tam adet olmadınız galiba yani mesela benim adet olacağım zaman hemen lekelenmem olursa 1 saat içinde adet kananmam gelir acaba sizin ki farklı mı

Ama bencede kesin gidip kan testi yaptırın hatta bugün de yaptırabilirsiniz acil bölümünden hastanenin acile gidip gebelik testi yaptırmak istiyorum dediğinde yapıyorlar habern olsun

Merhaba arkadaşlar eylülde aşılama için ilaca başlayacağım benim gibi olan arkadaşları süreçlerimizi beraber takip etmek için burada bekliyorum:)
Merhaba canım ben de bu ay aşılama yaptırdım 10 gün oldu ve yarın kan tahlili yaptırmak istiyorum bakalım hakkımızda hayirlisj

Galiba gidip yaptırıcam acilden. Belirsizlik bitridi beni. Neyse o bilelim artık
Bencede gidip yaptır canım bizide haberdar et inşallah hamilesindir Bu arada bişey duydum ama doğru mu bilmiyoeum evde gebelik testi diye çamaşır suyu ile duydunuz mu kızlar bi kabın için az çamaşır suyu dökülüyomuş sonra idrarınızı köpürürse hamile demek oluyormuş eskiden kadınlar boyle yaparmış

Kan verdim az önce. Eşim çok umutlanıyor ama ben olumsuz düşünüyorum 1 buçuk saate çıkacak sonuç.

Çamaşır suyu ile test duymamıştım ben ilginçmiş :))) kesin sonuç veriyor mu acaba :)

Kan verdim az önce. Eşim çok umutlanıyor ama ben olumsuz düşünüyorum 1 buçuk saate çıkacak sonuç.

Çamaşır suyu ile test duymamıştım ben ilginçmiş :))) kesin sonuç veriyor mu acaba :)
Ay ben bile çok heycanlandım hadi hakkında hayırlısı inşallah lekelenmen ne durumda pekiiiii nasıl yani inşallah olur Vala bende nette gördğm ya ama çok güvenilir değil bence bana göre ama ben yinede denedim köpürdü baya boyke cola asidi gibi düşün o şekilde ama daha 8. Günüm belli olmaz olsa bile çamaşır suyu ile bilmiyoeum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…