Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar geri sayımımızı başlatalım...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Lekelenme devam ediyor hala, aslnda akıntı gibi. Düne göre bugün daha az oldu. Şu an mesela hiç ağrım da yok ama sabah adet olacakmışım gibi ağrım vardı. Karmakarışık durumdayım yani, ne düşüneceğmi bilyorum

Bence de çamaşır suyu net bi sonuç vermez ama insan merak ediyor işte :)) 8. Gün erken aynen :))

Bence sen kesin hamilesin ben oyle hissediyorummm :) o lekelenmeler normalde de adet olmadan önce oyle oluyormuydu ki

Maalesef olmadı bu aşılama. Sonucum 0,8 çıkmış. Yine hüsran.
Bende mesajlarını okuyunca heyecanlanmıştım son mesajını görene kadar hayırlısı olsun hakkında üzülme diyeceğim ama boş gelecek biliyorum. Rabbim inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir bebeğe kavuştursun sizi

İnşallah. Allah hepimize nasip etsin kavuşmayı. O zamana kadar da sabır versin.

Ben ne kadar hazırım negatif görmeye desem de bi saat hıçkıra hıçkıra ağladım. Eşim de çok üzüldü. Ben onun üzülmesine de üzülüyorum, benle ilgilenip hayırlısı bi daha deneriz canını sıkma dedikçe daha çok ağladım. Çok kötü bi hayal kırıklığı bu.

Allah sabır versin ne desek boş biliyorum zor oluyor defalarca negatifi görmek ne kdr artık alıştım desen de olmuyor alışamıyorsun inşaallah bizim de yüzümüz gülecek birgün hemencik hamile kalanlara göre daha şanslıyız aslında biz çocuklarımızın kıymetini daha çok bileceğiz ve o günün mutluluğunu daha derinden yaşayacağız öyle düşün,öyle düşünelim kızlar herşey güzel olacak...

İnşallah kızlar sağolun..

Az önce doktoru aradım betanın sonucunu söylemek ve ne yapacağımızı sormak için. Adeti bekle, 1 hafta içinde olmazsa tekrar beta yaptır dedi. Anlamadm sıfır çıkmışken hala ihtimal var mı ki??

Var tabiki 1 günde bile fark edip çıkabilir çok gördüm ben o şekilde olanı belki geç döllenme olmuştur adet inşallah olmazsın baktırırsın çok ta morelini bozma morelde cok etkilıyor biliyorsunuz

Var tabiki 1 günde bile fark edip çıkabilir çok gördüm ben o şekilde olanı belki geç döllenme olmuştur adet inşallah olmazsın baktırırsın çok ta morelini bozma morelde cok etkilıyor biliyorsunuz

Bilmiyorum ki Sıfır olmasa, 5-6 falan olsa belki derdim ama 0,8 Hiç sanmıyorum bir şey değişeceğini. Yine de bekleyelim bakalım, hayırlısı olsun ne diyeyim.
Dünkü hayal kırıklığından sonra bomboşum şu an hiçbi şey hissetmiyorum.

Eğer bu lekelenmen yerleşme kanamasıysa henüz beta hcg hormonu yükselmemiş olabilir tabiki regl olmadığın sürece ihtimal var. Ama sen yine de çok fazla ümitlenme sonrasında aynı hayal kırıklığını tekrar yşama dua edelim inşaallah gönlüne göre olsun :)

Sağolasın canım, aynen. Ben olmamış gibi düşünüyorum zaten
Bakalım artık durum neyi gösterecek. Hepimizin yüzü gülsün inşallah..

Kızlar merhaba. Ben de şu an yumurtlama iğnesi oluyorum. Bu haftanın sonuna doğru aşılama yapılacak inşallah. İki gün önce 13mm 'di. Bugün tekrar kontrolüm var. Büyür değil mi yumurtalarım?

Çok tedirginim. Klomene hiç tepki vermemişlerdi.

İğne daha etkili oluyor canım, büyür daha..

Benim bugün daha dördüncü günüm ama biraz ağrılarım var. Öğretmenim mecbur ayakta kalıyorym o etkiliyor olabilir mi kasıklarım çok ağrıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…