Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar geri sayımımızı başlatalım...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar bişey sormak istiyorum doktora sormayı unutmuşum aşılamanın yapıldığı gün duş alınabilir mi? Bi sakıncası var mı? Bilginiz var mı bu konuda?

Kızlar bişey sormak istiyorum doktora sormayı unutmuşum aşılamanın yapıldığı gün duş alınabilir mi? Bi sakıncası var mı? Bilginiz var mı bu konuda?
Bana birşey demedi ama ben 2 gün almadım. 3. Gün aldım. Sanırım internette okumuştum.

Benim bugün daha dördüncü günüm ama biraz ağrılarım var. Öğretmenim mecbur ayakta kalıyorym o etkiliyor olabilir mi kasıklarım çok ağrıyor.

Ben de öğretmenim :) ya o kadar sıkıntı içinde ders anlatmak kafayı toparlamak da o kadar zor ki. Oturmak bile çok fayda sağlamıyor, uzanınca rahat oluyor ancak. Etkiliyordur.
Benim de dünden beri kanama çoğaldı sancı çekiyorum hala okulda bugün de. Adet oldum yani ilk aşılama başarısız. Perşembe doktora gidicem tekrar.

Kesinlikle katılıyorum. Oturmak kar etmiyor uzanmak gerekiyor. İkinci de de aşılama mı düşünüyorsun hocam.

Yaaa hepimizin meslektaş olup birbirimizi anlamamız ne kadar güzel... olcak ben inanıyorum umutsuzluk yok tevekküle devam. Bir öğrenciye öğrettiğimiz bir kelimenin karşılığında bizde anne olacağız

Yaaa hepimizin meslektaş olup birbirimizi anlamamız ne kadar güzel... olcak ben inanıyorum umutsuzluk yok tevekküle devam. Bir öğrenciye öğrettiğimiz bir kelimenin karşılığında bizde anne olacağız
Hocam ne güzel yazmışsın. İnşallah Rabbim zaten yazdıysa ne kadar zor şartlarda çalışan bayanlar var onların bebekleri olmazdı. Sizin de ilk aşılama mı hocam. Ve kaçıncı gündesiniz

Hocam ne güzel yazmışsın. İnşallah Rabbim zaten yazdıysa ne kadar zor şartlarda çalışan bayanlar var onların bebekleri olmazdı. Sizin de ilk aşılama mı hocam. Ve kaçıncı gündesiniz
hocam 2 ay yumurta takibi yaptırdık olmadı ağustosta aşılamam olacaktı yumurtlama günüm bayram tatiline denk geldi.Doktorum yurt dışına çıktığı için yapamadık.bu ay başka doktora başladım her şey çok güzeldi.Cuma günü kontrole çağırdı ama yumurtalarım çok ciddi büyüyüp çatlama evresine gelmiş.iğne vursam da 36.saate beklemez hemen çatlar dedi.Cinsel perhiz süresi yeterli olmadığında da ( ki eşimde hareketlilik yavaş) aşılama yapılamadı.Çatlatma iğnesi verip gönderdi.5 ekimde kan testi yapılacak öncesinde de sıkı sıkı tembihledi idrar testi kesinlikle yapılmayacak diye gün sayıyorum işte. okulda anlamıyorum nasıl geçtiğini zamanın ama eve geçince beynimde çocuk düşüncesi bitiriyor beni.Dünyanın ilacını verdi zaten ilaç saatleriyle de mücadelem var.Anne olmak kadar bu evre de zor sanırım

Arkadaşlar bu ilaçlar sizde de mide bulantısı yaptı mı? Benim sürekli midem bulanıyor belim ve kasıklarımda ağrı oluyor normal mi acaba

Anladım hocam benim de aynı şey temmuzda başıma geldi. Yumurtalar hemen büyümüş çatlatma iğnesiyle bıraktı ve hamile kalamadım malesef ağustos ayını boş geçtik bu ay da aşılama yaptırdım işte. Hakkımızda hayırlısı olsun ama dediğine kesin katılıyorum anne olmadan ziyade bu evre daha zor allah hepimize sabırlar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…