Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar geri sayımımızı başlatalım...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kesinlikle katılıyorum. Oturmak kar etmiyor uzanmak gerekiyor. İkinci de de aşılama mı düşünüyorsun hocam.
Evet canım yaptırıcam 2. Aşılamayı. Kusura bakma birkaç gündür canım sıkkın diye girememiştim yeni gördüm mesajını. Az önce doktordan geldim. Biri sağda biri solda kist olmuş maalesef.

Bugün iğnelere başlıyorum 2. Aşılama için.

Ben merional iğne kullandım sonrasında ovitrelle kullandım şuanda da estrofem ve progestan kullanıyorum
Bulantı yapmıştı bende. Hatta iştahım açılıyor bi sürü şey yiyodum sonra aradan zaman geçiyor bu kez de midem bulanıyor hiçbi şey yiyemiyordum. Ama ilaçlarımız farklı seninle.

Estağfurullah canım ne kusuru tabiki Haklısın insanın morali bozuk olduğunda eşiyle bile konuşası gelmiyor. Hayırlı olsun inşallah 2. De olur. Demek ki kistlerin olması aşılamaya engel değil. Bu iyi bir haber. Bir ay erteleyebilirdi.

Arkadaşlar yine ben geldim çok soru soruyorum kusura bakmayın ama ilk defa olduğu için neyin normal neyin normal olmadığını bilemiyorum o yüzden tecrübelrnzden yararlanmak istiyorum benim bu sabah adet sancısı gibi sancım oldu tuvalete gittiğimde de beyaz kokusuz bi akıntım olduğunu gördüm enfeksiyon filan mı bu? Sizlerde de oldu mu?

Aynen canım. Napıcaz bu kistleri dedim doktora. Ara vericez sanmıştım. Bi şey yok onda bir şey olmaz dedi. Yumurta takibinde yumurtalarla karıştırmamak için not alıyorum dedi.

Bende sürekli oldu akıntı normal bence. Sancılar da ara ara geliyordu şiddetli, sonra yarım saate falan düzeliyordum.

bilmiyorum ki valla sizce erken mi aşılam günüde saydığım halde13. gün oluyor ve 0.55 çıktı laboratuvarda çalışna arkadas 3 gün sonra tekrar yap dedi

bilmiyorum ki valla sizce erken mi aşılam günüde saydığım halde13. gün oluyor ve 0.55 çıktı laboratuvarda çalışna arkadas 3 gün sonra tekrar yap dedi

Geç döllenme olmuş olabilir. O yüzden adete kadar şans var diyorlar. Normalde doktorlar 14. Gün kan testi yapın diyor çünkü.

Merhaba kızlar bugün kanda gebelik yaptım 13. Gün ve sonuç negatif
Kan tahlili ve idrar testlerinde sürekli negatifi görmenin ne demek olduğunu ancak yaşayanlar bilir. Seni çok iyi anlıyorum o yüzden. Demekki hayırlı vakit değilmiş. İnşallah en kısa sürede sağlıklı ve uzun ömürlü bir evlada kavuşursun

Aynen canım. Napıcaz bu kistleri dedim doktora. Ara vericez sanmıştım. Bi şey yok onda bir şey olmaz dedi. Yumurta takibinde yumurtalarla karıştırmamak için not alıyorum dedi.
Anladım demek ki önemsizmiş. Aynı ümidi tekrar yaşamak nasıl duygu bilmiyorum çünkü benim daha ilk aşılamam ama bol bol dua edip biraz kendimizi rahatlatmamız gerekiyor sanırım.

inşallah çok teşekkür ederim doktoruma söyledim şimdi erken yaptırmıışssın testi biraz bekleyelim dedi değişiklik olur mu ki acaba ya

Ben merional iğne kullandım sonrasında ovitrelle kullandım şuanda da estrofem ve progestan kullanıyorum
aynı ilaçları kullanıyoruz ben merional iğne yerine letü kullanmıştım diğer ilaçlar aynı estorfem günde kaç tane peki.Ben de herhangi bir etki yaratmadı progestan sadece uyku yaptı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…