progestanı vajinal mı alıyorusun.Ben de ilaç sonrası 1-2 saat kasık ağrısı oluyor.Sanki bir şeyler orada bir hareket halinde gibi.Bir de vajinal olduğu için ilaç kendini beyaz akıntı halinde atıyor.normalde sabah akşam progestan vajinal olarak dediği için doktor uyanınca kullanıp normal işlere devam ediyordum ama dediğin şekilde akıntı çok rahatsız etti beni.Şimdi saati kurdum gece 5 te kalkıp progestanı alıyorum sonra uyumaya devam ve baktım ki o akıntı çok ciddi anlamda azaldıArkadaşlar yine ben geldim çok soru soruyorum kusura bakmayın ama ilk defa olduğu için neyin normal neyin normal olmadığını bilemiyorum o yüzden tecrübelrnzden yararlanmak istiyorum benim bu sabah adet sancısı gibi sancım oldu tuvalete gittiğimde de beyaz kokusuz bi akıntım olduğunu gördüm enfeksiyon filan mı bu? Sizlerde de oldu mu?
değer negatif olup da kaç acabainşallah çok teşekkür ederim doktoruma söyledim şimdi erken yaptırmıışssın testi biraz bekleyelim dedi değişiklik olur mu ki acaba ya
Insallah tutmustur. Sizi üzmek istemem ama ilk asilamamda bende de olmustu bunlarKızlar ben daha 7. Günümdeyim ama göğüslerim acımaya başladı. Bunu yaşayan var mı. Bazen de sızı şeklinde oluyor. Tabi kaşık ağrıları devam etmekte
Estrofem günde 2 tane kullanıyorum mide bulantın hiç olmuyor mu?aynı ilaçları kullanıyoruz ben merional iğne yerine letü kullanmıştım diğer ilaçlar aynı estorfem günde kaç tane peki.Ben de herhangi bir etki yaratmadı progestan sadece uyku yaptı.
Aynı gün olmuşuz aşılamamızıMerhaba. 24 eylülde 2. Asilamami oldum beklemedeyim
Yok canım benimki günde 1 kez yutuyorum ben vajinal değil benimkiprogestanı vajinal mı alıyorusun.Ben de ilaç sonrası 1-2 saat kasık ağrısı oluyor.Sanki bir şeyler orada bir hareket halinde gibi.Bir de vajinal olduğu için ilaç kendini beyaz akıntı halinde atıyor.normalde sabah akşam progestan vajinal olarak dediği için doktor uyanınca kullanıp normal işlere devam ediyordum ama dediğin şekilde akıntı çok rahatsız etti beni.Şimdi saati kurdum gece 5 te kalkıp progestanı alıyorum sonra uyumaya devam ve baktım ki o akıntı çok ciddi anlamda azaldı
bende iki tane kullanıyorum hiç bulantım yokEstrofem günde 2 tane kullanıyorum mide bulantın hiç olmuyor mu?
İlk asilamaniz mi?Aynı gün olmuşuz aşılamamızı
Evetİlk asilamaniz mi?
Bende ovitrelle yaptı galiba onun yan etkilerinde yazıyor mide bulantısıbende iki tane kullanıyorum hiç bulantım yok
Yok zaten belirti olması için çok erken bnm için... ben enfeksiyon filan mı diye endişelendim ondan soruyorummimoza__ bir iki gün koyu kıvamdaydı sonradan daha akışkan oldu canım akıntım. Ama belli olmuyor ki belirtiler aşılamanın tutup tutmadığı ile ilgili doğru dürüst fikir vermiyor. Ben yaşadığım pek çok şeyi gebelik belirtisi diye okudum ama tutmadı benimki biliyorsunuz . O yüzden adet olana kadar her şey boş
@begonvil0126 gögüs ağrılarım da benim sızı şeklinde değil de özellikle uç kısımları kıyafet giyip çıkarırken değince ağrıyordu ve son zamanlara kadar o kadar büyümüştü ki iç çamaşırlarım sıkmaya başlamıştı. Adet olunca geçti.
Dediğim gibi kızlar belirtiler hep yanıltıyor ta ki adete kadarben iğnelerime tekrar başladım dün. Artık belirtilere takılmıcam, umutlanmıcam
Iyiki varsiniz. Allah nazardan saklasin. Bebislerimiz olsun insallah. Saglikli bebeklerimiz olsun. Bu sefer cok umutluyumNe kadar çok ümitle bekleyenimiz var. Bu mübarek günün hürmetine buradakilere ve bütün isteyenlere rabbim hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin. Birde hamile kalınca buraya haber vermeyi unutmayınmerak ediyorum ayol
Hayirlisi olsun insallah. Benim de ikinci. Degerleriniz nasildi? Ve ozelde mi yaptirdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?