Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar geri sayımımızı başlatalım...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
progestanı vajinal mı alıyorusun.Ben de ilaç sonrası 1-2 saat kasık ağrısı oluyor.Sanki bir şeyler orada bir hareket halinde gibi.Bir de vajinal olduğu için ilaç kendini beyaz akıntı halinde atıyor.normalde sabah akşam progestan vajinal olarak dediği için doktor uyanınca kullanıp normal işlere devam ediyordum ama dediğin şekilde akıntı çok rahatsız etti beni.Şimdi saati kurdum gece 5 te kalkıp progestanı alıyorum sonra uyumaya devam ve baktım ki o akıntı çok ciddi anlamda azaldı

0.55 değer bilmiyorum doktorum biraz erken yapmışşısın bekleyelim biraz daha dedi

Kızlar ben daha 7. Günümdeyim ama göğüslerim acımaya başladı. Bunu yaşayan var mı. Bazen de sızı şeklinde oluyor. Tabi kaşık ağrıları devam etmekte

aynı ilaçları kullanıyoruz ben merional iğne yerine letü kullanmıştım diğer ilaçlar aynı estorfem günde kaç tane peki.Ben de herhangi bir etki yaratmadı progestan sadece uyku yaptı.
Estrofem günde 2 tane kullanıyorum mide bulantın hiç olmuyor mu?

Yok canım benimki günde 1 kez yutuyorum ben vajinal değil benimki

mimoza__ bir iki gün koyu kıvamdaydı sonradan daha akışkan oldu canım akıntım. Ama belli olmuyor ki belirtiler aşılamanın tutup tutmadığı ile ilgili doğru dürüst fikir vermiyor. Ben yaşadığım pek çok şeyi gebelik belirtisi diye okudum ama tutmadı benimki biliyorsunuz . O yüzden adet olana kadar her şey boş

@begonvil0126 gögüs ağrılarım da benim sızı şeklinde değil de özellikle uç kısımları kıyafet giyip çıkarırken değince ağrıyordu ve son zamanlara kadar o kadar büyümüştü ki iç çamaşırlarım sıkmaya başlamıştı. Adet olunca geçti.

Dediğim gibi kızlar belirtiler hep yanıltıyor ta ki adete kadar ben iğnelerime tekrar başladım dün. Artık belirtilere takılmıcam, umutlanmıcam

Yok zaten belirti olması için çok erken bnm için... ben enfeksiyon filan mı diye endişelendim ondan soruyorum

26 sında 3. Kez aşılama oldum tekrardann. Dua edin lütfen. 1.si gutmuştu kürtaj oldum. Şimdi dualar ve allahin izniyle tekrar olur insallah hamile kalirim. Saglikli cocuklarimiz olsun

Ne kadar çok ümitle bekleyenimiz var. Bu mübarek günün hürmetine buradakilere ve bütün isteyenlere rabbim hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin. Birde hamile kalınca buraya haber vermeyi unutmayın merak ediyorum ayol

Iyiki varsiniz. Allah nazardan saklasin. Bebislerimiz olsun insallah. Saglikli bebeklerimiz olsun. Bu sefer cok umutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…