- 24 Haziran 2017
- 1.269
- 2.162
- 133
İnan çok merak etsem de yapmadım ama kendimi zor tutuyorum. Ben şuan 10. GünümdeyimKızlar iğnenin etkisi geçti mi diye test yapanınız var mı varsa kaçıncı gün geçti iğnenin etkisi?
Benim bi önceki çatlatma iğnemde 11. Güne kadar silik çizgi çıkmıştı 11.gün negatif çıktı ve 13.günü de regl olmuştum. Az önce bi test yapayım dedim iğnenin 7. Günü bugün ve negatif çıktıİnan çok merak etsem de yapmadım ama kendimi zor tutuyorum. Ben şuan 10. Günümdeyim
Ben bugün yaptım meraktan canım. 10. Günüm iğnenin de 12. günü çok hafif bir çizgi çıktı ama belki de iğnenin etkisiKızlar iğnenin etkisi geçti mi diye test yapanınız var mı varsa kaçıncı gün geçti iğnenin etkisi?
İnşaallah iğne etkisi değildir ve gittikçe koyulaşırBen bugün yaptım meraktan canım. 10. Günüm iğnenin de 12. günü çok hafif bir çizgi çıktı ama belki de iğnenin etkisi
İnşallah canım ya yarın sabah tekrar yapacam bı fark olur mu merak ettimİnşaallah iğne etkisi değildir ve gittikçe koyulaşır
Senin iğne etkisi çabuk geçmiş o zaman ama daha vaktin var nasıl olsa 7. Gün çok erkenBenim bi önceki çatlatma iğnemde 11. Güne kadar silik çizgi çıkmıştı 11.gün negatif çıktı ve 13.günü de regl olmuştum. Az önce bi test yapayım dedim iğnenin 7. Günü bugün ve negatif çıktı
Evet en azından bundan sonra yapacağım test pozitif olursa iğneden olmadığını bilicem :)Senin iğne etkisi çabuk geçmiş o zaman ama daha vaktin var nasıl olsa 7. Gün çok erken
İnşllah gebelik vardır. Benim de 10. Gün fakat cesaret edemiyorum yapmaya. Yarın tekrarlayacak mısın pekiBen bugün yaptım meraktan canım. 10. Günüm iğnenin de 12. günü çok hafif bir çizgi çıktı ama belki de iğnenin etkisi
Evet ikimiz aynı gün aşılama olmuştuk evet yarın da tekrarlaycmİnşllah gebelik vardır. Benim de 10. Gün fakat cesaret edemiyorum yapmaya. Yarın tekrarlayacak mısın peki
Tabiki haber veririmHadi inşallah bizleri de merakta bırakma olur mu
Ne kusuru estagfirullah. Benimki de öyle :/ sizin ne zaman belli olacak sonuçVallahi bilmiyorum ve inanılmaz koyu. Kusura bakmayın Burda açık açık söylüyoruz her şeyi ama.
Şuna 10. Günündeyim cuma günü adet günüm 15. Gün oluyor o zamana kadar ya adet olacağım ya da dayanamayıp test yapacağım. Rabbim hepimizin hakkında en iyi bilendirNe kusuru estagfirullah. Benimki de öyle :/ sizin ne zaman belli olacak sonuç
Bence yapmalısın çünkü erken değil tam günün. İnşallah hayırlı haberini alırızBenim 14. Gunum sizce yarin sabah test yapsammi evde var test yoksa beklesemmigoguslerimde agri var cok sik idrara cikiyorum kasiklarimda sancilarim iki gun once gecti fakat suan gaz sancim var insallah bu defa poztfi gorurum
Naptın test yaptın mı ? Güzel haberlere ihtiyaç var burda inşaallah güzel haberler verirsinBenim 14. Gunum sizce yarin sabah test yapsammi evde var test yoksa beklesemmigoguslerimde agri var cok sik idrara cikiyorum kasiklarimda sancilarim iki gun once gecti fakat suan gaz sancim var insallah bu defa poztfi gorurum
Kızlar bi şey sorucam ya bana rahim t şeklinde demişti doktor. Dün sabah gittiğimde aşılamanın tutmamasının sebebi bu mu diye sordum doktora. Öyle diyenler var ama ben bunun mantığını anlamıyorum neden hamile kalamasınlar ki dedi. Eğer sen kalmazsan aklımızda kalmasın diye histereskopiyle kenarlarını törpületirsin dedi.
Tabi ben korktm yine. Hiç anestezi almadım, bugüne kadar hiçbi operasyon geçirmedim. Doktora da böyle söyledim. Tekrar açtı baktı filmime. Aralık ayında çekmişti. Durumun vahim bi durum değil merak etme çocuğun olur senin, sen esas stres yapma, şimdiden bunları düşünme dedi. Rahatlattı beni biraz ama hiç bilen duyan var mı bu t rahim ile hamile kalınabiliyor mu?? Hsg resmimi atmaya çalıştım ama yükleyemedim buraya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?