Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar geri sayımımızı başlatalım...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İnan çok merak etsem de yapmadım ama kendimi zor tutuyorum. Ben şuan 10. Günümdeyim
Benim bi önceki çatlatma iğnemde 11. Güne kadar silik çizgi çıkmıştı 11.gün negatif çıktı ve 13.günü de regl olmuştum. Az önce bi test yapayım dedim iğnenin 7. Günü bugün ve negatif çıktı

Senin iğne etkisi çabuk geçmiş o zaman ama daha vaktin var nasıl olsa 7. Gün çok erken

Ben bugün yaptım meraktan canım. 10. Günüm iğnenin de 12. günü çok hafif bir çizgi çıktı ama belki de iğnenin etkisi
İnşllah gebelik vardır. Benim de 10. Gün fakat cesaret edemiyorum yapmaya. Yarın tekrarlayacak mısın peki

Ay benim de 7. Günüm beklemek ne zor... gecen asilamada 15. Günde regl oldum ya suan 15. Güne kadar umutlanmaya niyetim yok

Benim 14. Gunum sizce yarin sabah test yapsammi evde var test yoksa beklesemmi goguslerimde agri var cok sik idrara cikiyorum kasiklarimda sancilarim iki gun once gecti fakat suan gaz sancim var insallah bu defa poztfi gorurum

Benim 14. Gunum sizce yarin sabah test yapsammi evde var test yoksa beklesemmi goguslerimde agri var cok sik idrara cikiyorum kasiklarimda sancilarim iki gun once gecti fakat suan gaz sancim var insallah bu defa poztfi gorurum
Bence yapmalısın çünkü erken değil tam günün. İnşallah hayırlı haberini alırız

Naptın test yaptın mı ? Güzel haberlere ihtiyaç var burda inşaallah güzel haberler verirsin

Evet sabah kan verdim hic evdeki testi yapmiyim dedim sonucu bekliyorum 2 gibi cikicak muhakkak haber vericem

canım merhaba, ben de rahim filmi çektirdiğimde t şeklinde rahim dendi. Filmi çeken doktor histeroskopi olmanda fayda var, gebeliğe engel değil ama düşük olabilir ama sen yine de kendi doktoruna danış demişti. Kendi doktorum da gerek yok dedi ama içime kurt düştü 2-3 doktora daha danıştım hepsi olmanda fayda var dedi. Haziran ayında histeroskopimi oldum hiç korkulacak birşey değil. Bu ayın 29 unda da ilk aşılamamı yaptırdım hayırlısıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…