Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar geri sayımımızı başlatalım...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba arkadaşlar, ben 29 unda ilk aşılamamı yaptırdım, jel ve bir hafta göbekten yapılacak bir iğnem var. Şimdi test yapmak için 13 gün bekleyeceğim. Benim doktorum aşılama tedavisi boyunca korunmadan ilişkiyi yasakladı, halbuki çoğu doktor öneriyor, ne yapsam bilemedim bu konuda bi bilgisi olan var mı?

Kızlar ben dünkü testi tekrarladm negatif sanırım o silik iğnenin etkisiydi

Malesef negatif
Yine cok kotu bir gun...
yine çok kötü bir gün değil rabbimin yine bize hayırlısını kıldığı gün.gönlünü yüreğini ferah tut.vakti demekki daha gelmemiş.sağlıklı olsun rabbimin seni sınamayacağı bir evlat olsun.Bol tevekkül ile atalatacağız bu günleri.Ben de çok farklı değilim emin ol.Bende cuma günü test yapıp aynı sonucu göreceğim çok yüksek ihtimalle.Elden bir şey gelmiyor. Bizlik bir durum yok.

İnsallah senin icinde hayirlisi neyse o olsun biliyorum yuregimi ferah tutmam gerekiyor vakti gelmemis Allah hayirli zamanda saglikla nasip etsin hepimiz icin tesekkurler

Teşekkür ederim canım paylaştığın için. İşte o ikilem hep aklımı karıştırıyor Ben yapı olarak da her şeyi çok takan bi insanım. Çok korkuyorum o yüzden Benim doktorum da belli belirsiz konuştu. Bu ay 2. Aşılama denicem. İnşallah tutar hayırlısıyla ama tutmazsa bir iki ay ara verdikten sonra doktoruma danışıp histeroskopi veya tüp bebeğe geçicem. İnşallah bunların hiçbirine gerek kalmaz. Tükenmek üzereyim

Aşılaman inşallah mutlu son olur

Kızlar ya az önce iğnemi vuruldum da 100 yapıyoruz her gün. Gonal f.
İğneyi 100 e ayarlayıp yaptı eşim. Sonradan günleri sayınca iğnede 50 kaldığını fark ettim. Yani 50 doz oldu galiba. Emin değilim ama bi gün az olsa bir şey olur mu ki.

Asilamadan sonraki 8. Günüm bitti 9a girdim. Göğüslerim hassas. Kasiklarimda agri batma hersey var. Sürekli tuvalete cikiyorum. Ama ilk asilamamda da oldu bazi belirtiler. Hic umutlanmiyorum hayirlisi

Asilamadan sonraki 8. Günüm bitti 9a girdim. Göğüslerim hassas. Kasiklarimda agri batma hersey var. Sürekli tuvalete cikiyorum. Ama ilk asilamamda da oldu bazi belirtiler. Hic umutlanmiyorum hayirlisi
Aynısı bende de var... ama artık 2 yılın tecrübesi umudum yok. Cuma günü tahlilim olacak hayırlısı.

Benimde 12. Günüm bel ve kasık ağrısı var. Göğüs uçlarım inanılmaz acıyor özellikle dün çok acıdı. Rabbim biliyor güzel bir habere o kadar ihtiyacım var ki. Ben dış gebelik ameliyatı geçirmiştim tek tüpüm alındı. Ve sanırım yumurtalarda o tarafta olmuştu şuna hatırlamıyorum. O yüzden sizden daha düşük şansım var ama Allah’ın kudretine sonsuz inanıyorum. Hepimiz için hayırlısı olsun.

Çok sağol canım, senin de inşallah ikinci aşılaman tutar da tüm bunlara hiç gerek kalmaz,.Tükenmişlik hissini çok iyi anlıyorum bende her ay bir umut sonra umutsuzluğa düşmekten o kadar yoruldum ki. iyi ki burası var birbirimizden destek alıyoruz.

Canım Allah yardımcın olsun. Bu kadar emek edip bu kadar sıkıntılar çekiyoruz hepimiz farklı farklı. Güzel haberlere çok ihtiyacımız var. İnşallah hepimiz o güzel haberi alırız da burada hamilelik hakkında konuşmaya başlarız

Hem de ne tükenmişlik en zoru geçen aydı benim aşılama ihtimal düşük olsa bile insan beklentiye giriyor bi sebep de olmayınca. Sabır inşallh hepimize sabır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…