sonucu bekliyorum heyecanla inşallah rabbim birazdan sevinç gözyaşlarıyla güxel haberi getirirEvet sabah kan verdim hic evdeki testi yapmiyim dedim sonucu bekliyorum 2 gibi cikicak muhakkak haber vericem
yine çok kötü bir gün değil rabbimin yine bize hayırlısını kıldığı gün.gönlünü yüreğini ferah tut.vakti demekki daha gelmemiş.sağlıklı olsun rabbimin seni sınamayacağı bir evlat olsun.Bol tevekkül ile atalatacağız bu günleri.Ben de çok farklı değilim emin ol.Bende cuma günü test yapıp aynı sonucu göreceğim çok yüksek ihtimalle.Elden bir şey gelmiyor. Bizlik bir durum yok.Malesef negatif
Yine cok kotu bir gun...
Rabbim hayırlı zamanda bir evlat nasip etsin hepimize inşallah sağlıklı sıhhatli. Üzülme arkadaşım. Hepimiz ne zorluklardan geçtik sabırla güzel sonucu bekleyeceğiz.Malesef negatif
Yine cok kotu bir gun...
Senin kaçıncı günündü bence bir kan tahlili yaptırmalısın.Kızlar ben dünkü testi tekrarladm negatif sanırım o silik iğnenin etkisiydi
Malesef negatif
Yine cok kotu bir gun...
canım merhaba, ben de rahim filmi çektirdiğimde t şeklinde rahim dendi. Filmi çeken doktor histeroskopi olmanda fayda var, gebeliğe engel değil ama düşük olabilir ama sen yine de kendi doktoruna danış demişti. Kendi doktorum da gerek yok dedi ama içime kurt düştü 2-3 doktora daha danıştım hepsi olmanda fayda var dedi. Haziran ayında histeroskopimi oldum hiç korkulacak birşey değil. Bu ayın 29 unda da ilk aşılamamı yaptırdım hayırlısıyla.
Yok bir şey olmaz doktora danışıp kalanı diğer gün yapabilirsiniz bence.
Aynısı bende de var... ama artık 2 yılın tecrübesi umudum yok. Cuma günü tahlilim olacak hayırlısı.Asilamadan sonraki 8. Günüm bitti 9a girdim. Göğüslerim hassas. Kasiklarimda agri batma hersey var. Sürekli tuvalete cikiyorum. Ama ilk asilamamda da oldu bazi belirtiler. Hic umutlanmiyorum hayirlisi
Teşekkür ederim canım paylaştığın için. İşte o ikilem hep aklımı karıştırıyorBen yapı olarak da her şeyi çok takan bi insanım. Çok korkuyorum o yüzden Benim doktorum da belli belirsiz konuştu. Bu ay 2. Aşılama denicem. İnşallah tutar hayırlısıyla ama tutmazsa bir iki ay ara verdikten sonra doktoruma danışıp histeroskopi veya tüp bebeğe geçicem. İnşallah bunların hiçbirine gerek kalmaz. Tükenmek üzereyim
Aşılaman inşallah mutlu son olur
Canım Allah yardımcın olsun. Bu kadar emek edip bu kadar sıkıntılar çekiyoruz hepimiz farklı farklı. Güzel haberlere çok ihtiyacımız var. İnşallah hepimiz o güzel haberi alırız da burada hamilelik hakkında konuşmaya başlarızBenimde 12. Günüm bel ve kasık ağrısı var. Göğüs uçlarım inanılmaz acıyor özellikle dün çok acıdı. Rabbim biliyor güzel bir habere o kadar ihtiyacım var ki. Ben dış gebelik ameliyatı geçirmiştim tek tüpüm alındı. Ve sanırım yumurtalarda o tarafta olmuştu şuna hatırlamıyorum. O yüzden sizden daha düşük şansım var ama Allah’ın kudretine sonsuz inanıyorum. Hepimiz için hayırlısı olsun.
Çok sağol canım, senin de inşallah ikinci aşılaman tutar da tüm bunlara hiç gerek kalmaz,.Tükenmişlik hissini çok iyi anlıyorum bende her ay bir umut sonra umutsuzluğa düşmekten o kadar yoruldum ki. iyi ki burası var birbirimizden destek alıyoruz.
Kacinci gün olacak cuma günü?Aynısı bende de var... ama artık 2 yılın tecrübesi umudum yok. Cuma günü tahlilim olacak hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?