Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar geri sayımımızı başlatalım...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim de pazartesi 14. Gün... 15. Gün yaptır testi dedi ama ben regl olmazsam 14. Günü yaptrıcam

Hayirlisi olsun. Insallah bebis tutmuştur

Bence 15. Günü bekleyin. Ben 15. Günde olmustu ilk asilamada
Ama yani 15te çıkan 14te de çıkar bir günde birden hcg tavan yapacak değil diye dşndm netleşr bi an önce negatif olursa regli beklerim diyorum böyle aman kalkma aman uzanma şuan grip oldum bide hapşırmama bile karışıyorlar geriliyorum

Evet o yönden çok haklisiniz. Ben sizinle ayni gün olmustum otobusle yolculuk yaptim bugün. Yani tutmus ise zaten tutmustur diye düşünüyorum. Ben testte negatifi görünce cok üzülüyorum. Reglimi bekliyorum o sebeple herkes farkli tabi ki insallah bebislerimiz tutunmustur

İnşaallah... Ben alıştım artık üzülsemde sonuç değişmeyecek nasılsa diyorum o güne çıkalım da hayırlısıyla yine psikolojime göre karar veririm :)

Arkadaşlar merhaba benim Progestan iki gün önce bitmişti bugün daha yeni aldım. Sabah fitil olarak aldım şuan inanılmaz baş dönmesi yaşıyorum. Normalde bu ilacın yan etkisinde var fakat sadece 2 gün ara verdim daha önce de hiç yaşamadım.

bende de kasık ağrısı yaptı ilk 1 hafta yumurtalıklarım aynı adet sancısı gibi ağrıyordu kıvran kıvran bir hal oldum ama şimdi vucut alıştı sanırım normale döndüm

bende de kasık ağrısı yaptı ilk 1 hafta yumurtalıklarım aynı adet sancısı gibi ağrıyordu kıvran kıvran bir hal oldum ama şimdi vucut alıştı sanırım normale döndüm
Bu progestanı günde iki mi alıyorsunuz 1 mi?

sabah ve akşam vajinal olarak alıyorum.
Bana günde 1 verdi vajinal filan diye belirtmediği için ben normal kullanıyorum bende o yüzden yan etki yapmadı herhalde tek doz kullandığım için sadece aşırı akıntım oluyor o kadar

benim de 4. günü aşılamadan sonra, vajinal jel olarak günde bi tane alıyorum progesteran. Özellikle sabahları sanki 1 saat sonra reglim gelecek gibi karnım ağrıyor. Heralde tutmadı diyip üzülüyordum. yorumunuzu görünce biraz rahatladım.

Doktoru arayıp sordum ağrım iş yerinde rahatsız ediyor diye doktor normal dedi

Herkese mrb öncelikle. 25 yaşındayım 2 yıllık evliyim.Yaklaşık 1.5 yıldır korunmuyoruz.Eşimin tiroid ameliyatı olması gerektiği için tedaviye ancak başlayabildik.Eşim 38 yaşında. Fazla kilomvar, insülin direncim polikistik overim varmış onları yeni öğrendim. Ankara GATAda Özlem Evliyaoğluna gidiyorum.Hormonal değerlerime normal denildi.Amh 9.6 polikistik overdan kaynaklı.Fshımda 6larda. Doktor normal dedi. 2 ay glukofen kullan tekrar kontrol edelim dedi. Bu sürede birazda kilo verirsin dedi. Adetim son 7 8 aydır anormalleşti. Ondan öncesinde bi kaç gün gecikmelide olsa olurdum. 2 ay olmadım tarlusal verdi doktorum. 3 kutu tarlusal kullan çocuk için tedaviye bakalım dedi.Dün eşimin sperm sonucu çok düşük çıktı. İleri hareketlilik %1 yerinde hareketlilik %15 hareketsizde %84. Doktor aşılama için başvuru yapın dedi.Yarın kontrole gittiğimde doktoruma danışcam.Gatada aşılama yaptıran, eşinde sorun olan, polikistik overla yada fazla kiloyla olumlu sonuç alan varmı?

Konu açmıştım ama dönüş olmayınca burdanda yazayım dedim.Bilgilendirebilirseniz çok sevinirim.

Kızlar ben dün idrar testi almıştım dayanamayıp akşam yedi buçuk gibi yaptım negatif çıktı ilk idrarla yapmadığım için mi yoksa gerçekten doğru mu bilmiyorum tamamen nefsime yenildim. Bugün sabahta adet ağrılarıyla uyandım hala karnım ve belim çok ağrıyor. Moralim çok bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…