21 eylülde iğne oldum.Aşılama için başlamıştık ama aşılama yapmadı.Sadece çatlatma iğnesi verdi. idrar testi kesinlikle yapılmayacak dedi.5 ekim direk kan tahlili. 14.gün oluyor eğer iğne olduğum günü saymazsak.Kacinci gün olacak cuma günü?
Hayirlisi olsun. Insallah bebis tutmuştur21 eylülde iğne oldum.Aşılama için başlamıştık ama aşılama yapmadı.Sadece çatlatma iğnesi verdi. idrar testi kesinlikle yapılmayacak dedi.5 ekim direk kan tahlili. 14.gün oluyor eğer iğne olduğum günü saymazsak.
Bence 15. Günü bekleyin. Ben 15. Günde olmustu ilk asilamadaBenim de pazartesi 14. Gün... 15. Gün yaptır testi dedi ama ben regl olmazsam 14. Günü yaptrıcam
Ama yani 15te çıkan 14te de çıkar bir günde birden hcg tavan yapacak değil diye dşndm netleşr bi an önce negatif olursa regli beklerim diyorum böyle aman kalkma aman uzanma şuan grip oldum bide hapşırmama bile karışıyorlar geriliyorumBence 15. Günü bekleyin. Ben 15. Günde olmustu ilk asilamada
Evet o yönden çok haklisiniz. Ben sizinle ayni gün olmustum otobusle yolculuk yaptim bugün. Yani tutmus ise zaten tutmustur diye düşünüyorum. Ben testte negatifi görünce cok üzülüyorum. Reglimi bekliyorum o sebeple herkes farkli tabi ki insallah bebislerimiz tutunmusturAma yani 15te çıkan 14te de çıkar bir günde birden hcg tavan yapacak değil diye dşndm netleşr bi an önce negatif olursa regli beklerim diyorum böyle aman kalkma aman uzanma şuan grip oldum bide hapşırmama bile karışıyorlar geriliyorum
İnşaallah... Ben alıştım artık üzülsemde sonuç değişmeyecek nasılsa diyorum o güne çıkalım da hayırlısıyla yine psikolojime göre karar veririm :)Evet o yönden çok haklisiniz. Ben sizinle ayni gün olmustum otobusle yolculuk yaptim bugün. Yani tutmus ise zaten tutmustur diye düşünüyorum. Ben testte negatifi görünce cok üzülüyorum. Reglimi bekliyorum o sebeple herkes farkli tabi ki insallah bebislerimiz tutunmustur
Aynı ben :) o anki psikolojimİnşaallah... Ben alıştım artık üzülsemde sonuç değişmeyecek nasılsa diyorum o güne çıkalım da hayırlısıyla yine psikolojime göre karar veririm :)
bende de kasık ağrısı yaptı ilk 1 hafta yumurtalıklarım aynı adet sancısı gibi ağrıyordu kıvran kıvran bir hal oldum ama şimdi vucut alıştı sanırım normale döndümArkadaşlar merhaba benim Progestan iki gün önce bitmişti bugün daha yeni aldım. Sabah fitil olarak aldım şuan inanılmaz baş dönmesi yaşıyorum. Normalde bu ilacın yan etkisinde var fakat sadece 2 gün ara verdim daha önce de hiç yaşamadım.
Bu progestanı günde iki mi alıyorsunuz 1 mi?bende de kasık ağrısı yaptı ilk 1 hafta yumurtalıklarım aynı adet sancısı gibi ağrıyordu kıvran kıvran bir hal oldum ama şimdi vucut alıştı sanırım normale döndüm
Bu progestanı günde iki mi alıyorsunuz 1 mi?
Bana günde 1 verdi vajinal filan diye belirtmediği için ben normal kullanıyorum bende o yüzden yan etki yapmadı herhalde tek doz kullandığım için sadece aşırı akıntım oluyor o kadarsabah ve akşam vajinal olarak alıyorum.
bende de kasık ağrısı yaptı ilk 1 hafta yumurtalıklarım aynı adet sancısı gibi ağrıyordu kıvran kıvran bir hal oldum ama şimdi vucut alıştı sanırım normale döndüm
Doktoru arayıp sordum ağrım iş yerinde rahatsız ediyor diye doktor normal dedibenim de 4. günü aşılamadan sonra, vajinal jel olarak günde bi tane alıyorum progesteran. Özellikle sabahları sanki 1 saat sonra reglim gelecek gibi karnım ağrıyor. Heralde tutmadı diyip üzülüyordum. yorumunuzu görünce biraz rahatladım.
Aşılama yapılan günü sayma 9.günün bitti yeni aynı gündü aşılamalrımız ynlş htrlamıyorsamBugün asilamadan sonra 10. Günüm. Hala beklemedeyimm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?