Doktoru arayıp sordum ağrım iş yerinde rahatsız ediyor diye doktor normal dedi
Aynen canım ben de öyle. Bazen iş yoğunluğundan bakamıyorum bir iki gün, aklım kalıyor. İnşallah hayırlı sonuçlar alırız.ortalama 2 saatte bir buraya bakmazsam eksik gibi oluyorum.sizlerin yazılarını okudukça yüküm hafifliyor tek olmadığımı fark ediyorum.yarın test günüm kendimi negatife şartladım hayırlısı olsun hepimiz için
Kaçıncı günündü? Ben de yaptım eşim bekleyemiyorum test yap diye beni sıkıştırıyor ben zaten kendimi zor tutuyorum beni gaza getiriyorKızlar ben dün idrar testi almıştım dayanamayıp akşam yedi buçuk gibi yaptım negatif çıktıilk idrarla yapmadığım için mi yoksa gerçekten doğru mu bilmiyorum tamamen nefsime yenildim. Bugün sabahta adet ağrılarıyla uyandım hala karnım ve belim çok ağrıyor. Moralim çok bozuldu
Hadi hayırlısı olsun kendini negatife şartlama ama iyi düşün iyi olsunGünaydın kızlar. İğnelerim bitti, doktora gittim sabah. 5 yumurtam olmş. Geçen aydan kalan kistlerim de kaybolmş şükür. Yarın öğleden sonra ikinci aşılamam yapılacak.
Rüyama girdi gece ya rüyamda sonucu beklerken adet olduğumu gördümpsikolojim bozuldu valla
hepimizin 2-3 gün arayla oldu muhtemelen hepimiz 5-6 gün içinde sonuçlarımızı öğreneceğiz.Beklemek ne zor ya. Artik gülsün yüzlerimiz insallah. Ben cok takip edemiyorum her mesaji. Eylul ayi asilamasindan pozitif sonuç alanlar var mi hic?
Bu ikinci olunca aslında çok da fazla heyecanım yok ama bazen insan hayal ediyor tutsa nasıl olur diye hayallere dalıyorHadi hayırlısı olsun kendini negatife şartlama ama iyi düşün iyi olsun
GöZden kaçmış olabilir burda hiçbirimiz birbirimizi tanımıyoruz neye göre seçici davranacağızki benim progesteron değerleri hakkında bilgim yok o konuda birşey diyemeyeceğim ama eminim onunla ilgili de bir çok konu açılmıştır oralardan daha doğru bilgiler edinebilirsiniz. İnşaallah aşılamanız tutar eylül ayında aşılama yaptıranlarda güzel haber verenlerden biri de siz olursunuz test sonucunuzu ve belirtilerinizi de bizlerle paylaşabilirseniz mutlu oluruz :)Burda sadece daha önceden muhabbeti olanların mı soruları cevaplanıyo? Hepimiz aynı yoldan geçiyoruz arkadaşlar hepimizin psikolojisi aynı neden seçici davranıyosunuz anlamıyorum bilginiz yoksa da bilgim yok diyin cok zor değil ki
Dün 13. Günümdü ama ilk idrar değildi. Ama ümidim çok kırıldı. Yarın sabah kan tahlili vereceğim. Benim eşim test yaptığımı bile bilmiyor. Ona söylemedim. Sadece olmayacak gibi hissediyorum dedim. Yarın burdan paylaşacağım artık inşallah olumlu olurKaçıncı günündü? Ben de yaptım eşim bekleyemiyorum test yap diye beni sıkıştırıyor ben zaten kendimi zor tutuyorum beni gaza getiriyor
İnşaallah güzel haberlerle gelirsinDün 13. Günümdü ama ilk idrar değildi. Ama ümidim çok kırıldı. Yarın sabah kan tahlili vereceğim. Benim eşim test yaptığımı bile bilmiyor. Ona söylemedim. Sadece olmayacak gibi hissediyorum dedim. Yarın burdan paylaşacağım artık inşallah olumlu olur
biraz geç kalmışım heralde ama merhaba herkese 28 eylülde 3, aşılama yapıldı gün sayıyorum bende. ümüdim yok ama insan genede hayal ediyor.
Allah hepimize versin inşallah bebişleri
aminnn inşallah. benim çok agrım var ilk günden beri sende bişi varmımerhabalar, bende 27sinde ilk aşılamamı yaptırdım, inşallah hepimizin yüzü güler
İnşallah canımbiraz geç kalmışım heralde ama merhaba herkese 28 eylülde 3, aşılama yapıldı gün sayıyorum bende. ümüdim yok ama insan genede hayal ediyor.
Allah hepimize versin inşallah bebişleri
Yarın toplantım olacağından dolayı şimdi acile gidip tahlilimi yaptırdım tabiki negatif çıktı..hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?