- 3 Ekim 2018
- 244
- 220
- 33
- 31
14. Gündü çok değişmez zaten boşa umutlanmak yersiz olur olmuyoru kabullenmek daha iyi geliyor inşallah sizlerden güzel haber gelirHadi yaaKaçıncı gündü canım? Adet olana kadar beklemek yine de en iyisi. Bir ihtimal...
Hayırlısı olsun inşallah
Ben de erken olmasına rağmen kan verdim sonucu yarın alacağım değer kaç çıktı?14. Gündü çok değişmez zaten boşa umutlanmak yersiz olur olmuyoru kabullenmek daha iyi geliyor inşallah sizlerden güzel haber gelir
Öyle zaten canım ümit vermeyeyim sadece ihtimaller, belli olmaz..14. Gündü çok değişmez zaten boşa umutlanmak yersiz olur olmuyoru kabullenmek daha iyi geliyor inşallah sizlerden güzel haber gelir
Buradaki olumsuz haberlere sanki kendiminmiş kadar üzülüyorum gerçekten. Hayırlısı olsun hepimiz için bende yarın test yaptıracağım. Bakalım bizim kısmetimizde ne var14. Gündü çok değişmez zaten boşa umutlanmak yersiz olur olmuyoru kabullenmek daha iyi geliyor inşallah sizlerden güzel haber gelir
Hadi hayırlısı bakalım. Umarım sevindirici haber olurBen de erken olmasına rağmen kan verdim sonucu yarın alacağım değer kaç çıktı?
aminnn inşallah. benim çok agrım var ilk günden beri sende bişi varmı
bende 26sında oldum aşılamayı sizde belirti var mı ne zaman test yapacaksınız
Yarın toplantım olacağından dolayı şimdi acile gidip tahlilimi yaptırdım tabiki negatif çıktı..hayırlısı
İnşallah canımHayırlısıyla..
Bu arada sebep ne canım aşılamaya geçmenin sebebi. Benimki sebepsiz. Sadece rahim t şeklinde dedi doktorum ama o da engel olmaz dedi. Kimisi de bunu bi engel olarak söylüyor. Durum şaibeli
benim test günüm 13 ekim daha 1 hafta var yani. benim her yerim agrıyor gögüslerim kasıklarım belim. bakalım nasip Allah hepimize nasip etsin inşallahbende 26sında oldum aşılamayı sizde belirti var mı ne zaman test yapacaksınız
Kişiye göre değişiyor benim 8. Gün geçmişti iğne etkisi ama 12.Güne kdr sürenler de oluyormşbu arada çatlatma ignesinin etkisi 10 günde çıkıyor vücuttan diye biliyorum ama dogrumu bilen varmı
Benim de göğüslerimde ağrı vardı ama azaldı benim test günüm 8 ekim cok yaklaştı akıntım yok bi kaç gün öncesine kadar kasıklarımda bir iki saniyelik batmalar oluyodu ama simdi hiç bişey yok hem cok heyecanlıyım hem içim bi farklı test yapmaya cok korkuyorumhayırlısı olsun canım, bama aşılamadan sonra 14.gün kanda gebelik testi yap dedi doktorum yani test yapmama bir haftadan fazla var. göğüslerimde baya bi büyüme var ama okdar çok hormon aldık ki hem iğne hem jel hem hap, gerçek belirti mi yoksa ilaç yan etlisi mi anlayamıyorum, sen nasıl hissediyorsun
Benim bildiğim kadarıyla da öylebu arada çatlatma ignesinin etkisi 10 günde çıkıyor vücuttan diye biliyorum ama dogrumu bilen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?