Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar geri sayımımızı başlatalım...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
14. Gündü çok değişmez zaten boşa umutlanmak yersiz olur olmuyoru kabullenmek daha iyi geliyor inşallah sizlerden güzel haber gelir
Öyle zaten canım ümit vermeyeyim sadece ihtimaller, belli olmaz..
Bana doktorum 13. Gününde lekelenmelerim olmasına rağmen kanaman artmazsa bi hafta içinde tekrar kan testi yap demişti. Minicik bi şans belki. Ama benim o gün akşamına kanamaya döndü ve adet oldum. Kesin sonuç için illa adeti bekletiyorlar. Hayırlısı inşallah...

14. Gündü çok değişmez zaten boşa umutlanmak yersiz olur olmuyoru kabullenmek daha iyi geliyor inşallah sizlerden güzel haber gelir
Buradaki olumsuz haberlere sanki kendiminmiş kadar üzülüyorum gerçekten. Hayırlısı olsun hepimiz için bende yarın test yaptıracağım. Bakalım bizim kısmetimizde ne var

Test yapmama gerek kalmadı adet oldum. Benim her adetim sabah ilk idrarımla gelmeye başlar. Demiştim bu sabah gelmezse test yaptıracağım. Ama maalesef geldi. Çok üzgünüm. Diyecek bişeyim yok...

aminnn inşallah. benim çok agrım var ilk günden beri sende bişi varmı

işlemden sonra ağrım olmadı canım ama sabahları regli olacak gibi kasık ve bel ağrım oluyor ama öğleden sonra geçiyor. Sanırım kullandığım progesteran jelin yan etkisi

bende 26sında oldum aşılamayı sizde belirti var mı ne zaman test yapacaksınız

hayırlısı olsun canım, bama aşılamadan sonra 14.gün kanda gebelik testi yap dedi doktorum yani test yapmama bir haftadan fazla var. göğüslerimde baya bi büyüme var ama okdar çok hormon aldık ki hem iğne hem jel hem hap, gerçek belirti mi yoksa ilaç yan etlisi mi anlayamıyorum, sen nasıl hissediyorsun

bizde sebep çok canım eşimin sperm sayısı düşük. bende pko var ayrıca hidroselpinkş de vardı sag tüpümde ameliyat oldum sag tüp komple alındı. ameliyattan sonraki ilk aşılamam bu. daha öncekleri saymıyorum çünkü doktorum test yapmadan kafasına göre yapmıştı aşılamaları. doktor degişince bi sürü sorun çıktı

bu arada çatlatma ignesinin etkisi 10 günde çıkıyor vücuttan diye biliyorum ama dogrumu bilen varmı

Benim de göğüslerimde ağrı vardı ama azaldı benim test günüm 8 ekim cok yaklaştı akıntım yok bi kaç gün öncesine kadar kasıklarımda bir iki saniyelik batmalar oluyodu ama simdi hiç bişey yok hem cok heyecanlıyım hem içim bi farklı test yapmaya cok korkuyorum normal de adet tarihim 7 ekim ama doktorum 8 de test yap dedi bakalım kısmet

Benim bu üçüncü aşılamam diğer iki aşılama da hep aşılamanın 12. Günü yani çatlatma iğnesinin 14. Günü adet olmuştum bu sefer de tam 14. Gün test gününe denk geliyo zaten bu aşılama da tutmazsa artık tüp bebek dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…