Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar geri sayımımızı başlatalım...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aşılamada zaten çok fazla şans vermiyor doktorlar bana % 15 şansımız demişti. olmazsa ben de tüpe başlıcam

Test yapmama gerek kalmadı adet oldum. Benim her adetim sabah ilk idrarımla gelmeye başlar. Demiştim bu sabah gelmezse test yaptıracağım. Ama maalesef geldi. Çok üzgünüm. Diyecek bişeyim yok...
hayırlısı demekten başka çaremiz yok canım üzülme desem de boş biliyorum ama morali bozmamak lazım ((. İlk aşılaması tutan çok az kişi varmış. Belki kısmetimiz ikincidedir. İnşallah

İnşallah daha fazla beklemezsin canım o kadar emek

Galiba benim de tutmadı kızlar adetin başlangıcında akıntıyla karışık kahve leke olur ya az önce o geldi

Ben 14 veya 15. Güne kadar test yapmayacagim kizlar. Adet gelirse gelir o vakte kadar.

Ahhh bu işler mahvetti bizi her olumsuz haberde benimki tutmamış gibi üzülüyorum. Eylülü bitirdik kızlar inşallah ekim bizim için hayırlı bir ay olur.

Benim bu seferki aşılama iyi mi oldu kötü mü oldu bilmiyorum ama geçen ay hem biraz kanamam olmuştu hem de ağrım. Bu sefer ikisi de yok sadece arada ufacık sızılar oluyor.
İlk aşılamada olduğu gibi yine rahim ağzı dar olduğu için zorlandı doktor. Bana ıkın falan dedi o ara yaptı galiba. Geçenki aşılamada spermi verdiğini hissetmiştim resmen sanki o kanallardan geçtiğini. Bu sefer hiç öyle şeyler hissetmedim. Sanki aşılama falan yapılmamış gibiyim bi tuhaf

2. Aşılamam da başarisiz oldu. Adet oldum malesef
Hayırlısı olsun benim de ilk aşılama başarısız oldu. İkincisine geçmek istiyorum hemen bir yandan da tekrar maddi manevi hayal kırıklığı olabilir ne yapacağım bilmiyorum

Hadi hayırlısı olsun inşallah. Bende dün doktora gittim doktorum kist falan Yok dedi. İstersen ara verelim dedi bende YOk devam edelim dedim. Bir yandan da bir ay beklesem mi diyorum tam karar vermedim. Aşılama işlemi benim de rahim ağzım dar olduğu için çok zor olmuştu. 2. Yaşama stresi sardı beni.

10.günüydü dün kanda baktırdım negatif bu saatten sonra da yükselmez ztn hayırlısı olsun. Sizler güzel haberlerle gelin inşaallah
Hayırlısı olsun inşallah ben dün biraz üzüldük sonra toparladım kendimi hatta doktorum çok şaşırdı seni enteresan bir şekilde iyi gördüm çok iyi bu dedi. Her zaman moralimizi yüksek tutalım inşallah sonuçta çaresiz değiliz çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…