- 3 Haziran 2016
- 707
- 966
- 103
- 42
aşılamada zaten çok fazla şans vermiyor doktorlar bana % 15 şansımız demişti. olmazsa ben de tüpe başlıcamBenim bu üçüncü aşılamam diğer iki aşılama da hep aşılamanın 12. Günü yani çatlatma iğnesinin 14. Günü adet olmuştum bu sefer de tam 14. Gün test gününe denk geliyo zaten bu aşılama da tutmazsa artık tüp bebek dedi doktor
hayırlısı olsun canım. üzme kendini. testmi yaptın adetinmi geldiKızlar benm sonucum da negatif
10.günüydü dün kanda baktırdım negatif bu saatten sonra da yükselmez ztn hayırlısı olsun. Sizler güzel haberlerle gelin inşaallahhayırlısı olsun canım. üzme kendini. testmi yaptın adetinmi geldi
Test yapmama gerek kalmadı adet oldum. Benim her adetim sabah ilk idrarımla gelmeye başlar. Demiştim bu sabah gelmezse test yaptıracağım. Ama maalesef geldi. Çok üzgünüm. Diyecek bişeyim yok...
İnşallah daha fazla beklemezsin canım o kadar emekbizde sebep çok canımeşimin sperm sayısı düşük. bende pko var ayrıca hidroselpinkş de vardı sag tüpümde ameliyat oldum sag tüp komple alındı. ameliyattan sonraki ilk aşılamam bu. daha öncekleri saymıyorum çünkü doktorum test yapmadan kafasına göre yapmıştı aşılamaları. doktor degişince bi sürü sorun çıktı
YaaKızlar benm sonucum da negatif
İnşaallah en azından 1 kişi çıksın şurda ben hamileyim tuttu diyen bu ay daha kimseden olumlu sonuç almadık umut olsa hepimize sevinsek biraz...YaaAllahım hayırlısını versin. İyi haberleri alsak ahh ahh
Hadi hayırlısı inşaallah güzel sonuçlanırBen de birazdan 2. aşılamaya gidicem, ilki kadar gerginim
Evet ya biri çıksa hepimize umut olacak. İlk aşılaması tutan çok az kişi var zatenHadi hayırlısı inşaallah güzel sonuçlanır
Hayırlısı olsun benim de ilk aşılama başarısız oldu. İkincisine geçmek istiyorum hemen bir yandan da tekrar maddi manevi hayal kırıklığı olabilir ne yapacağım bilmiyorum2. Aşılamam da başarisiz oldu. Adet oldum malesef
Hadi hayırlısı olsun inşallah. Bende dün doktora gittim doktorum kist falan Yok dedi. İstersen ara verelim dedi bende YOk devam edelim dedim. Bir yandan da bir ay beklesem mi diyorum tam karar vermedim. Aşılama işlemi benim de rahim ağzım dar olduğu için çok zor olmuştu. 2. Yaşama stresi sardı beni.Ahhh bu işler mahvetti bizi her olumsuz haberde benimki tutmamış gibi üzülüyorum. Eylülü bitirdik kızlar inşallah ekim bizim için hayırlı bir ay olur.
Benim bu seferki aşılama iyi mi oldu kötü mü oldu bilmiyorum ama geçen ay hem biraz kanamam olmuştu hem de ağrım. Bu sefer ikisi de yok sadece arada ufacık sızılar oluyor.
İlk aşılamada olduğu gibi yine rahim ağzı dar olduğu için zorlandı doktor. Bana ıkın falan dedi o ara yaptı galiba. Geçenki aşılamada spermi verdiğini hissetmiştim resmen sanki o kanallardan geçtiğini. Bu sefer hiç öyle şeyler hissetmedim. Sanki aşılama falan yapılmamış gibiyim bi tuhaf
Devamı geldi mi akıntının adet mi yoksa yerleşme kanaması mı acabaGaliba benim de tutmadı kızlaradetin başlangıcında akıntıyla karışık kahve leke olur ya az önce o geldi
Hayırlısı olsun inşallah ben dün biraz üzüldük sonra toparladım kendimi hatta doktorum çok şaşırdı seni enteresan bir şekilde iyi gördüm çok iyi bu dedi. Her zaman moralimizi yüksek tutalım inşallah sonuçta çaresiz değiliz çok şükür.10.günüydü dün kanda baktırdım negatif bu saatten sonra da yükselmez ztn hayırlısı olsun. Sizler güzel haberlerle gelin inşaallah
Yok hala aynı şekilde devam ediyo yerleşme kanamasında kahverengi leke koyu ve kuru olmuyo muDevamı geldi mi akıntının adet mi yoksa yerleşme kanaması mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?