- 10 Eylül 2018
- 263
- 219
- 23
- 37
Bence ara verme canım eğer tüp bebeğe geçmek istemiyorsan ara vermeden yaptır. Ara vermeden yapılırsa daha etkiliymiş ne kadar doğru bilmiyorum ama her ihtimali düşünüyorum.Hadi hayırlısı olsun inşallah. Bende dün doktora gittim doktorum kist falan Yok dedi. İstersen ara verelim dedi bende YOk devam edelim dedim. Bir yandan da bir ay beklesem mi diyorum tam karar vermedim. Aşılama işlemi benim de rahim ağzım dar olduğu için çok zor olmuştu. 2. Yaşama stresi sardı beni.
Kesinlikle bütün yazdıklarına katılıyorum. Büyük ihtimal bu ay da aşılama yaptıracağım. Gittiğim hastane çok pahalıya yapıyor sadece onun içinse maddi zorluğa giriyoruz. Sonucu olumsuz olunca daha da üzülüyorum. Yeterki sağlıklı bir bebeğimiz olsun varımızı yoğumuzu harcayacağız artık.Bence ara verme canım eğer tüp bebeğe geçmek istemiyorsan ara vermeden yaptır. Ara vermeden yapılırsa daha etkiliymiş ne kadar doğru bilmiyorum ama her ihtimali düşünüyorum.
İkinciye ben de baya gergin gittim, bi de bu sefer doktorun yanında 2 kişi daha vardı yardımcısı dışında. Hepsi bakıyor falan çok rahatsız oldumAma daha az ağrı çektim. Ne kadar darsa artık doktor yanındakilere 2 numaralı bile girmedi dedi Biraz da kasmaktan oluyor ya daha çok daralıyor bence kasmaktan. Doktor olmuyo diyince kendimi kaskatı ettiğimi hissettim bıraktım kaslarımı. O ara yaptı oldu bitti. Hepsine her şeye tamam da işte sonucu olmazsa o zaman yıkılıyor insan
Sana şöyle söyleyeyim Mayıs ayında dış gebelik geçirdim ve bahsettiğin gibi kanamam vardı ama benim çok ağrım vardı hele son gün bayılma noktasına geldim meğer iç kanamaya dönmüş acil ameliyat ve tek tüpümü aldılar. Demem o ki kanama devam ediyorsa hamile misin değil misin onu öğren ve doktoruna söyle kanamam var diye. Çünkü dış gebelik geç teşhis olduğunda kötü sonuçlanıyor.Yok hala aynı şekilde devam ediyo yerleşme kanamasında kahverengi leke koyu ve kuru olmuyo mu
Çok geçmiş olsun evet haklısın ama benim sancım yok sadece sildikçe akıntıyla karışık açık kahve leke geliyo daha doğrusu açık kahve akıntı diyelim dünden beridir böyle herhalde daha olamadım adet bilmiyorum yarın başlar muhtemelenSana şöyle söyleyeyim Mayıs ayında dış gebelik geçirdim ve bahsettiğin gibi kanamam vardı ama benim çok ağrım vardı hele son gün bayılma noktasına geldim meğer iç kanamaya dönmüş acil ameliyat ve tek tüpümü aldılar. Demem o ki kanama devam ediyorsa hamile misin değil misin onu öğren ve doktoruna söyle kanamam var diye. Çünkü dış gebelik geç teşhis olduğunda kötü sonuçlanıyor.
Evet anladım. Ama eğer devamı gelmezse muhakkak test yaptır.Çok geçmiş olsun evet haklısın ama benim sancım yok sadece sildikçe akıntıyla karışık açık kahve leke geliyo daha doğrusu açık kahve akıntı diyelim dünden beridir böyle herhalde daha olamadım adet bilmiyorum yarın başlar muhtemelen
tamam yarın da başlamazsa kanamam pazartesi test yaptırırım ay bi an sanki geri umutlandım acaba yerkeşme kanamasımıdır diye ama hayırlısı ya yine de heyecan yapmiyim ben yarın kırmızıladı görürsem en baştan tekrae üzülürümEvet anladım. Ama eğer devamı gelmezse muhakkak test yaptır.
Ben de öyle ilk gün bi kabullenene kdr sıkıntı yaşadım ertesi gün geçti ama ben devam edemeyeceğim pskljk olrk kaldırabilecğmi dşnmyrm hepimiz için hayırlısı olsun Allah gönlümüze göre versin...Hayırlısı olsun inşallah ben dün biraz üzüldük sonra toparladım kendimi hatta doktorum çok şaşırdı seni enteresan bir şekilde iyi gördüm çok iyi bu dedi. Her zaman moralimizi yüksek tutalım inşallah sonuçta çaresiz değiliz çok şükür.
Burada henüz kimseninki tutmadı maalesefHiç aşılması tutan yok mu yabende bu ay asilama olacağım ama adetim 6 gun gecikti 5 gun once kan testinde 0.19 çıkmıştı bidaha kan vermedim eşim bugün 5 tl lik testler den almış eczacı 6 gun geçtiyse pahalı ucuz farketmez demiş bugün yaptı oda negatif iyice kafam karıştı artık 6 gundur de adet olacak gibi ağrılarım sa var zaten sürekli bugün gelir diyorum belir to var kendi yok
Oyle ama artık kan verip negatif ı görmekten bıktım en azından silik de olsa bi çizgi çıksa benim adetlerim çok düzenli ydi neredeyse günü gününe oluyordum 2 ay önce sogan kürü yaptım geçen ay 5 gun gecikti bu ay da 7. Gün bugün halen gelmedi iyi olsun derken kötü ettim galiba insan da bi umut ne duysa şifa diye yapayım diyor herkese iyi gelmiş bana ters tepti heralde 5 tl lik testler den sabah gene yaptım uyanınca gene çıkmadıBurada henüz kimseninki tutmadı maalesef
Bence kan testini tekrarlamakta fayda var adet olmadıysa. Belki geç döllenme olmuştur. Olmasa bile en azından iyi veya kötü bi sonuç belli olur. Arada kalmak, emin olamamak da insanı mahvediyor
O
Oyle ama artık kan verip negatif ı görmekten bıktım en azından silik de olsa bi çizgi çıksa benim adetlerim çok düzenli ydi neredeyse günü gününe oluyordum 2 ay önce sogan kürü yaptım geçen ay 5 gun gecikti bu ay da 7. Gün bugün halen gelmedi iyi olsun derken kötü ettim galiba insan da bi umut ne duysa şifa diye yapayım diyor herkese iyi gelmiş bana ters tepti heralde 5 tl lik testler den sabah gene yaptım uyanınca gene çıkmadı
Kabak çekirdeğini bende faydalı diye duydum ama olacağı varsa hiç birşey yapmadan da oluyo olmuyorsa afedersin iliskiden sonra amuda da kalksan olmuyo nasip işiAynen öyle oluyor ben de pek çok yerde kabak çekirdeği tutunmasına yardımcı olur diye okudum. Hiç sevmem kabak çekirdeği ama bugün aldım yemeye başladım. Çaresiz olunca her şeyi deniyor insanİnşallah iyi olur canım.
İdrar yine de yanıltıcı olabilir belki. Birkaç güne belli olacaktır elbet. Hayırlısı olsun inşallah.
Bende ananasi duymustum onu diyorum asilama yaptirdim bugun 2. Gunum nasip insallah rabbim yüzümüzü guldururKabak çekirdeğini bende faydalı diye duydum ama olacağı varsa hiç birşey yapmadan da oluyo olmuyorsa afedersin iliskiden sonra amuda da kalksan olmuyo nasip işi
İnşallah canım benim de 2. Günüm. Cuma günü yaptırdım.Bende ananasi duymustum onu diyorum asilama yaptirdim bugun 2. Gunum nasip insallah rabbim yüzümüzü guldurur
Maalesef güzel haber verenimiz olmadı inşaallah diğer ay herkes mutlu haberler verir bize takipteyim sizleriKızlar bende bugün adet oldum. Yarın doktora gideceğim yine bir sürü ilaç ile döneceğim hafi bakalım bu ay neler olacak. Daha bu konu başlığında hamile olan olmadı değil mi
Ben ananasın fazlası zarar diye duydum avakoda iyi diye duydum ama kimi de iyi değil diyor bilemedim her şeyi kararında yemek lazım heraldeBende ananasi duymustum onu diyorum asilama yaptirdim bugun 2. Gunum nasip insallah rabbim yüzümüzü guldurur
Bende cumartesi sabah yaptirdim canim insallah ikimizinde yuzu guler sanada gun asiri iliski dedimi ?İnşallah canım benim de 2. Günüm. Cuma günü yaptırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?