Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar geri sayımımızı başlatalım...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kullandığımız ilaçlardan kaynaklı ağrılar normal benden 4 gün sonra yaptırmışsın aşılamayı ben 15. Günü beklemeyip 10.gün kan testi yaptırdım 15-30 arası bişey çıkarsa ztn vardır diye ama bnm sonucum 0.460 çıktı yani negatif ztn 13. Gün de regl oldum yani kanda baktırabilirsin bence az çok belli olur var mı yok mu

adını şuan hatırlayamadıgım pro diye başlayan bi fitil kullanıyorum sabah akşam onun etkiside olabilir o halde. çarşamba ya kadar bekleyip yaptırayım ben testi

canım bende 29unda oldum, 3. günden itibaren full karın ağrısı ve memelerde hassaiyet var, aşılamanın 14 günü kan testi olucam yani bu cumartesi

Hayırlısı olsun benim de ilk aşılama başarısız oldu. İkincisine geçmek istiyorum hemen bir yandan da tekrar maddi manevi hayal kırıklığı olabilir ne yapacağım bilmiyorum

begonvilcim bizim gittiğimiz klinik iki aşalama arası bir ay veriyormuş, ilaçların etkisi devam ettiği için kendiliğinden olma olası var dediler. bu ay tutmazsa ben bir ay bekleyip öyle yaptıracağım 2. yi

ya kızlar, benim doktorum ilişki önermiyor sebebini de bilmiyorum ama vardır bir sebebi dedim aşılamadan beri ilişki yok bizde (
Kimileri yasaklıyormuş kimileri öneriyormuş. Vardır bir sebebi. Kişiden kişiye değişir belki herkesin vücudu aynı değil. Bu arada hiç mi önermedi yani gebelik belli olana kadar. Yoksa ilk günler için mi?

Olumsuz heberleri yeni gördüm sevgili kızlar, hepimiz gönlümüzden geçene en kısa sürede en hayırlı şekilde kavuşalım inş. Dualarım sizlerle

Tedavinin başında hemşire uzun uzun anlattı, bu süreçte yani aşılam gününden önce ve sonra ilişki olsa bile korunacaksınız diye. Aşılama günü de aynısını söyledi, ben biraz ağrı sızıdan, biraz da olmuşu bozar mıyız korkusundan gönülsüzüm açıkçası. Dediğin gibi kişiden kişiye ve uygulanan tedaviye göre değişiyor sanırım

Test için resmen şafak sayıyorum. bir yandan olsun çok istiyorum ama bir yandan olmayacak gibi geliyor. Çok karışık duygulardayım. Şuan stresten dünyaları yiyebilirim, bi cornet ve bi paket cips yedim bile

aynı zamanda bir üşüyüp bir sıcaklıyorum menopozlu teyzeler gibi
aynı bende valla. iş yerindeyim çalışıyorum ama biraz çalışıp biraz burda aşılama yapanların sayfalarını oukuyorum.
boş kaldıgım anda kafamda sürekli bu var. süre az kaldıkca daha cok heycan ve sabırsızlık oldu benbde

ne kadar benziyor dimi yaşadıklarımız, hadi bu gün de geçti diye avutuyorum kendimi. inş hayırlısıyla sonuçlanır bekleyişimiz

ne kadar benziyor dimi yaşadıklarımız, hadi bu gün de geçti diye avutuyorum kendimi. inş hayırlısıyla sonuçlanır bekleyişimiz
aminn inşallah .ama ben çarşamba yapıcam büyük ihtimalle test varsa eger az da olsa çıkar kanda diye düşünüyorum

aminn inşallah .ama ben çarşamba yapıcam büyük ihtimalle test varsa eger az da olsa çıkar kanda diye düşünüyorum

için rahat edecekse yap tabi canım beklemekten iyidir. Ben aşılamanın 7. günü bi iğne daha yaptım hcg içeren oyüzden yapacağım testler doğru sonuç vermez diye cesaret edemiyorum, yine günümü bekleyeceğim sanırım çok dayanamazsan belki cuma yaptırabilirim yani 13. günde

o igne ne içindi ki. bana sadece fitil verdi doktor sabah akşam hala devam ediyorum

bende progesteron jel kullanıyorum sadece akşamları, iğne için özel bi açıklama yapmadı doktor valla, heralde vücuda sen hamilesin mesajı veriyor bu ilaçlar ve iğneler böylece tutunmayı kolaylaştırıyor diye düşünüyorum.

Ben bu tedaviden önce yıllardır spor yaptığım için yıllardır da cipsten uzak duran patatesi fırında az yağ ile yiyen waffle, milkshake vs. şeyleri bayılmama rağmen yılda en fazla 2 kere yiyen biri olarak şu anda çığırından çıkmış durumdayım Cipsler, çikolatalar, kızartmalar, canım ne isterse tereddüt etmeden götürüyorum valla kızlar :))) Ne yapalım zaten stres altındayız.
Ve evet beni de arada ateş basıyor arada çok fena terliyorum aniden.
Ohoo daha benim 3 gün oldu, yolum uzun. Bekle ki o gün gelsin

Ben ayin 26 sinda asilama oldum. Carsamba günü kan testi yaptiricam ama dayanamayip bu gün teset yaptim bence silik bi cizgi cıktı birde siz baksaniz neye yorsam bilemedim kararsiz kaldim

Eklentiler

• IMG-20181008-WA0000.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 56
Ben ayin 26 sinda asilama oldum. Carsamba günü kan testi yaptiricam ama dayanamayip bu gün teset yaptim bence silik bi cizgi cıktı birde siz baksaniz neye yorsam bilemedim kararsiz kaldim

Çok net görünmüyor fotoda ama bence gebelik olabilir 12 gün olmuş sanırım artık iğnenin etkisi geçmiştir. Hadii inşallah bi mutlu haber duyalım da umut olsun
Bence kan testi yaptırmalısın, meraktan duramazdım ben hiç silik çizgiyi bile görememiş biri olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…