- 3 Haziran 2016
- 707
- 966
- 103
- 42
bence de var silik bi çizgi. bu gün yaptır bari kan testini nasılsa 1 gün kalmış. inşallah vardır canımBen ayin 26 sinda asilama oldum. Carsamba günü kan testi yaptiricam ama dayanamayip bu gün teset yaptim bence silik bi cizgi cıktı birde siz baksanizneye yorsam bilemedim kararsiz kaldim
Bende ilk kez goruyorum ikinci cizgiyi. Ikinci asilamam bu ilki de tutmustu ama onda direk kan tahlilinden ogrenmistim.Çok net görünmüyor fotoda ama bence gebelik olabilir 12 gün olmuş sanırım artık iğnenin etkisi geçmiştir. Hadii inşallah bi mutlu haber duyalım da umut olsun
Bence kan testi yaptırmalısın, meraktan duramazdım ben hiç silik çizgiyi bile görememiş biri olarak
Bende aynen hiç çizgi mizgi göremedim nasıl bit şey acabaÇok net görünmüyor fotoda ama bence gebelik olabilir 12 gün olmuş sanırım artık iğnenin etkisi geçmiştir. Hadii inşallah bi mutlu haber duyalım da umut olsun
Bence kan testi yaptırmalısın, meraktan duramazdım ben hiç silik çizgiyi bile görememiş biri olarak
Ay evet burda bariz belli hadi inşallah :))Buda bu sabah testim daha belirgin sanki burda ikinci çizgi. Inşallah hayalkirikligi yaşamam
Hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşaallahBugun kan tahlili yaptirdim sonuc 67.54 cikti :))) cuma tekrar bakilacak iki katina cikar Insallahbekleyen herkes güzel haberler alir umarim
Ayy süper haber :)) gözünaydın canım inşallah çıkar iki katınaBugun kan tahlili yaptirdim sonuc 67.54 cikti :))) cuma tekrar bakilacak iki katina cikar Insallahbekleyen herkes güzel haberler alir umarim
Sonunda güzel haber geldi. hayırlı olsun canım darısı bizlere olsun inşallahBugun kan tahlili yaptirdim sonuc 67.54 cikti :))) cuma tekrar bakilacak iki katina cikar Insallahbekleyen herkes güzel haberler alir umarim
Bugun kan tahlili yaptirdim sonuc 67.54 cikti :))) cuma tekrar bakilacak iki katina cikar Insallahbekleyen herkes güzel haberler alir umarim
çokkk sevindim şükür güzel haberler iyi haberler geldi.devamı biz diğerlerinde olur inşallah.Kaçıncı denemeydi?Bugun kan tahlili yaptirdim sonuc 67.54 cikti :))) cuma tekrar bakilacak iki katina cikar Insallahbekleyen herkes güzel haberler alir umarim
benim sonuç 0,100 çıktı yok gene yani. doktorumu aradım erken yapmışsın 3 gün sonra tekrarla dedi. ama ümidim kalmadı olsaydı az da olsa bi deger çıkardı sanırım dimi
yok canım yaa zamanında çatlamıştır yumurtan, o kadar iğne oluyoruz 5. güne kalmaz bence. Normal akıntıdır o sonuçta ilaçlardan değişiyor herşeyimizGünaydın kızlar. Bugün 5. Günüm ve az önce küçücük bi akıntım olduğunu gördüm. Beyaz. Yumurtam yeni mi çatladı yoksa ya((( Yumurtlama zamanı akıntısına benziyor.
çokkk sevindim şükür güzel haberler iyi haberler geldi.devamı biz diğerlerinde olur inşallah.Kaçıncı denemeydi?
Ikinci deneme ilk denemede de tutmustu ama 10 haftalıkken kalbi durmustuçokkk sevindim şükür güzel haberler iyi haberler geldi.devamı biz diğerlerinde olur inşallah.Kaçıncı denemeydi?
yok canım yaa zamanında çatlamıştır yumurtan, o kadar iğne oluyoruz 5. güne kalmaz bence. Normal akıntıdır o sonuçta ilaçlardan değişiyor herşeyimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?