Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar geri sayımımızı başlatalım...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben ayin 26 sinda asilama oldum. Carsamba günü kan testi yaptiricam ama dayanamayip bu gün teset yaptim bence silik bi cizgi cıktı birde siz baksaniz neye yorsam bilemedim kararsiz kaldim
bence de var silik bi çizgi. bu gün yaptır bari kan testini nasılsa 1 gün kalmış. inşallah vardır canım

Bende ilk kez goruyorum ikinci cizgiyi. Ikinci asilamam bu ilki de tutmustu ama onda direk kan tahlilinden ogrenmistim.

Bende aynen hiç çizgi mizgi göremedim nasıl bit şey acaba

Günaydın kızlar. Bugün 5. Günüm ve az önce küçücük bi akıntım olduğunu gördüm. Beyaz. Yumurtam yeni mi çatladı yoksa ya ((( Yumurtlama zamanı akıntısına benziyor.

günaydın kızlar az önce kan verdim geldim sonuç öglen çıkar dediler. bugun aşılama olalı 12 çatlatma ignesi olalı 14 gün. igne etkisi bitmiştir heralde. eger totamim varsada ufaktan belli olmuştuır diye düşündüm ama nasip bakalım

benim sonuç 0,100 çıktı yok gene yani. doktorumu aradım erken yapmışsın 3 gün sonra tekrarla dedi. ama ümidim kalmadı olsaydı az da olsa bi deger çıkardı sanırım dimi

Bugun kan tahlili yaptirdim sonuc 67.54 cikti :))) cuma tekrar bakilacak iki katina cikar Insallah bekleyen herkes güzel haberler alir umarim
çokkk sevindim şükür güzel haberler iyi haberler geldi.devamı biz diğerlerinde olur inşallah.Kaçıncı denemeydi?

benim sonuç 0,100 çıktı yok gene yani. doktorumu aradım erken yapmışsın 3 gün sonra tekrarla dedi. ama ümidim kalmadı olsaydı az da olsa bi deger çıkardı sanırım dimi

hayırlısı olsun canım ama umudunu kaybetme, sen yine tekrarla testini doktorun dediği gibi

Günaydın kızlar. Bugün 5. Günüm ve az önce küçücük bi akıntım olduğunu gördüm. Beyaz. Yumurtam yeni mi çatladı yoksa ya ((( Yumurtlama zamanı akıntısına benziyor.
yok canım yaa zamanında çatlamıştır yumurtan, o kadar iğne oluyoruz 5. güne kalmaz bence. Normal akıntıdır o sonuçta ilaçlardan değişiyor herşeyimiz

Ikinci
çokkk sevindim şükür güzel haberler iyi haberler geldi.devamı biz diğerlerinde olur inşallah.Kaçıncı denemeydi?
Ikinci deneme ilk denemede de tutmustu ama 10 haftalıkken kalbi durmustu bu sefer allah tamamina erdirir insallah. hepimiz saglikla kucagimiza aliriz

Haberiniz bana öyle umut ve moral verdi ki anlatamam. Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun

yok canım yaa zamanında çatlamıştır yumurtan, o kadar iğne oluyoruz 5. güne kalmaz bence. Normal akıntıdır o sonuçta ilaçlardan değişiyor herşeyimiz

1. Aşılamada böyle olmamştı. Akıntım daha farklıydı.

Zaten aklım karışık sanki bu sefer hiç aşılama falan olmamş gibi hissediyorum. Diğerinde çok hassastım vücudum falan. Şimdi yine kasıklarda sızılarım ve gögüs ağrım var ama sanki ilki gibi hissetmiyorum.

Yapılırken de anlamadm, ilkinde spermeleri verdiğinde resmen hissetmiştim iki taraftan o tüplere geçtiğini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…