Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar geri sayımımızı başlatalım...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar aşılamadan sonraki regliniz her zmnki gibi mi oldu? Benim bugün 4.günüm kahverengiye dönmştü kesilecek gibiydi şimdi tekrar kanama arttı ve ilk günkü gibi sancım oluyor normal mi sizce???

Kızlar aşılamadan sonraki regliniz her zmnki gibi mi oldu? Benim bugün 4.günüm kahverengiye dönmştü kesilecek gibiydi şimdi tekrar kanama arttı ve ilk günkü gibi sancım oluyor normal mi sizce???
Benim her zamanki gibi şuan 4. Günündeyim

Benim her zamanki gibi şuan 4. Günündeyim
Benim normalde 5.gün kahverengiye döner 6. Ya da 7. Günümde tamamen kesilir bu sefer 4.gün kahverengiye dönmüştü akşam kanama tekrar kırmızı oldu arttı ve sancım oldu ağrı kesici içmek zorunda kaldım bakiim uzun sürerse bi doktora görünürüm artık hormon tahlili yaptırdım prolaktinim yükselmiş

B

Bence de tekrarlamakta fayda var canım tam emin olmak için inşallah yükselir
canım benımde 6 gunum aşılamada cumartesi yaptırdım ve 2 gundur göguslerımde fecı bır ağrı var ara ara kasık ağrım oluyor bılmıyorum bu sefer bı tuhafın bır once kı aşılamada kesınlıkle olmıycagından emındım ama bu sefer bılmıyorum ya

Ya ben de ümitlenmek istemiyorum inan sonra olmayınca çok kötü oluyor göğüslerimin ağrısı gece beni iki kez uyandırdı. Duphaston kullanıyorum ondan oluyor bu, vücudum da balon gibi şiş.
Onun dışında akıntım oluyor. İlk aşılamaya göre daha boş hissediyorum ben. Belki de umudum kırılmış diyedir. Yani tam tersi bn ilkinde çok ümitlenmiştim, bunda boşa gidecek yine gibi hissediyorum

Kızlar benimde aşılamada 4. Günüm ilk 3 gün aşırı gazım vardı bağırsak hareketlerini hissediyordum şuam hiçbir belirtim yok arada hafif kasıklaf yokluyor ilk aşılamam . İnşallah güzel haberler veririz

Bide aşılama sırasında serviks darlığı çıktı rahmim darmış kanamam oldu kötü oldun inşallah çektiklwrimize değer

Insallah canım insallah . Benimde bugün 13. Günüm dün test yaptim 0.100 çıktı ve hâlâ kırmızılar görünmüyor sonradan pozitif olan var midir acaba

Insallah canım insallah . Benimde bugün 13. Günüm dün test yaptim 0.100 çıktı ve hâlâ kırmızılar görünmüyor sonradan pozitif olan var midir acaba
Canım sıkma canını içini ferah tut ve dua et . Nasipse ve o çocuk sağlıklı hayırlı olacaksa gelir herşeyin hayırlısını allah bilir. Benim böyle tanıdığım var geç döllenme olmuş yani aşılama günü değilde sonraki 2 gün sonra birliktelik olmuş inşallah senin de öyle

Benımde gögüs agrım var ama ben sadece jel kullanıyorum baska bısey vermedı bana benımde sarı akıntım var anlamadım benımde 2. cı asılamam ılkınde cok uzulmustum aslında tutmıycak gıbı gelmıstı ama yınede uzuldum aman rabbım emeklerımızı bosa cıkarmasın senın kac yumurta buyudude asılama yapıldı ?

benımde gaz cok fazla oluyor vucudumdakı değişimlerden anlam cıkarmak ıstemıyorum ama cok morelım bozuluyor benım 2 aşılama ama kaçıncı olursa olsun bu stres merak gecmıyorur

benımde gaz cok fazla oluyor vucudumdakı değişimlerden anlam cıkarmak ıstemıyorum ama cok morelım bozuluyor benım 2 aşılama ama kaçıncı olursa olsun bu stres merak gecmıyorur
Evet haklısın canım stres yapmak elde değil ama şöyle düşünelim hep birlikte biz istesek te hiç ayağa kalmasakta ilk yada 3. Aşılamamız yada tüp bebeğimiz olsada allah ne dilerse o olur . Stres etmeyelim canım dua okuyalım Meryem süresi fetih okuyalım .

Benim 5 yumurta vardı canım. İyi dedi doktorum rahim zarına falan bakmıştı. Sebepsiz infertilite. Ama hsg de rahim t şeklinde çıkmış ona takılıyorum. Doktor engel olmaz dedi seninki kritik bi şekilde dar değil dedi ama olmayınca insan takıyor

Prolaktinim de ara ara yükselir ama ilaçla düşüyor. Aşılama öncesi düşürmüştük ilaçla.

İkinci aşılamamı aynı şartlarda oldum aynı doktorum yaptı. Ama ilkinde spermi verirken dahi az bi şey kanamıştı, o enjektörü taktığı ince borunun ucunda kan gördüm çünkü. Sonrasında da bi iki gün leke leke kan geldi. Ama bunda ağrım daha az oldu. Kanama olmadı. Bi de spermlerin gidişini hissedemedim diye sanki yapılmamış gibi hissediyorum. Psikolojik aslnda heralde.

Bu arada gaz problemi bende de var yazmayı unutmuşum

Hanımlar merhaba benim de bu ay asilamam olacak klomen kullanmaya bugün başladım. Beslenmenizde nelere dikkat ediyorsunuz neler faydalı neler yemeli neler yememeli

Hanımlar merhaba benim de bu ay asilamam olacak klomen kullanmaya bugün başladım. Beslenmenizde nelere dikkat ediyorsunuz neler faydalı neler yemeli neler yememeli
Ben günde bir iki tane kuru incir yedim aşılamadan öncede şuanda yiyorum bunları hergün bir bardak organik süt tüketiyorum sabah aç karna bir kaşık pekmez içiyorum meyve ve yeşil yapraklı sebzelwr tüketiyorum ve şunu unutmak folic bakımından günde bir yumurta yiyorum. Bunlar benim yediklerim hayırlısı olsun inşallah

Kızlar benimde aşılama oldu ayın 1 inde bugün 10.gün sadece kasık ağrım var bide bel başka bişe yok inşallah hepimizin bebişleri olur beklemek cok sıkıcı ve zor hamile olanlarıda tebrik ediyorum bu arada:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…