- 10 Eylül 2018
- 263
- 219
- 23
- 37
Bence de tekrarlamakta fayda var canım tam emin olmak için inşallah yükselirbenim sonuç 0,100 çıktı yok gene yani. doktorumu aradım erken yapmışsın 3 gün sonra tekrarla dedi. ama ümidim kalmadı olsaydı az da olsa bi deger çıkardı sanırım dimi
Benim her zamanki gibi şuan 4. GünündeyimKızlar aşılamadan sonraki regliniz her zmnki gibi mi oldu? Benim bugün 4.günüm kahverengiye dönmştü kesilecek gibiydi şimdi tekrar kanama arttı ve ilk günkü gibi sancım oluyor normal mi sizce???
Benim normalde 5.gün kahverengiye döner 6. Ya da 7. Günümde tamamen kesilir bu sefer 4.gün kahverengiye dönmüştü akşam kanama tekrar kırmızı oldu arttı ve sancım oldu ağrı kesici içmek zorunda kaldım bakiim uzun sürerse bi doktora görünürüm artık hormon tahlili yaptırdım prolaktinim yükselmişBenim her zamanki gibi şuan 4. Günündeyim
canım benımde 6 gunum aşılamada cumartesi yaptırdım ve 2 gundur göguslerımde fecı bır ağrı var ara ara kasık ağrım oluyor bılmıyorum bu sefer bı tuhafın bır once kı aşılamada kesınlıkle olmıycagından emındım ama bu sefer bılmıyorum yaB
Bence de tekrarlamakta fayda var canım tam emin olmak için inşallah yükselir
canım benımde 6 gunum aşılamada cumartesi yaptırdım ve 2 gundur göguslerımde fecı bır ağrı var ara ara kasık ağrım oluyor bılmıyorum bu sefer bı tuhafın bır once kı aşılamada kesınlıkle olmıycagından emındım ama bu sefer bılmıyorum ya
Insallah canım insallah . Benimde bugün 13. Günüm dün test yaptim 0.100 çıktı ve hâlâ kırmızılar görünmüyor sonradan pozitif olan var midir acabaKızlar benimde aşılamada 4. Günüm ilk 3 gün aşırı gazım vardı bağırsak hareketlerini hissediyordum şuam hiçbir belirtim yok arada hafif kasıklaf yokluyor ilk aşılamam . İnşallah güzel haberler veririz
Canım sıkma canını içini ferah tut ve dua et . Nasipse ve o çocuk sağlıklı hayırlı olacaksa gelir herşeyin hayırlısını allah bilir. Benim böyle tanıdığım var geç döllenme olmuş yani aşılama günü değilde sonraki 2 gün sonra birliktelik olmuş inşallah senin de öyleInsallah canım insallah . Benimde bugün 13. Günüm dün test yaptim 0.100 çıktı ve hâlâ kırmızılar görünmüyor sonradan pozitif olan var midir acaba
Benımde gögüs agrım var ama ben sadece jel kullanıyorum baska bısey vermedı bana benımde sarı akıntım var anlamadım benımde 2. cı asılamam ılkınde cok uzulmustum aslında tutmıycak gıbı gelmıstı ama yınede uzuldum aman rabbım emeklerımızı bosa cıkarmasın senın kac yumurta buyudude asılama yapıldı ?Ya ben de ümitlenmek istemiyorum inan sonra olmayınca çok kötü oluyorgöğüslerimin ağrısı gece beni iki kez uyandırdı. Duphaston kullanıyorum ondan oluyor bu, vücudum da balon gibi şiş.
Onun dışında akıntım oluyor. İlk aşılamaya göre daha boş hissediyorum ben. Belki de umudum kırılmış diyedir. Yani tam tersi bn ilkinde çok ümitlenmiştim, bunda boşa gidecek yine gibi hissediyorum
benımde gaz cok fazla oluyor vucudumdakı değişimlerden anlam cıkarmak ıstemıyorum ama cok morelım bozuluyorKızlar benimde aşılamada 4. Günüm ilk 3 gün aşırı gazım vardı bağırsak hareketlerini hissediyordum şuam hiçbir belirtim yok arada hafif kasıklaf yokluyor ilk aşılamam . İnşallah güzel haberler veririz
Evet haklısın canım stres yapmak elde değil ama şöyle düşünelim hep birlikte biz istesek te hiç ayağa kalmasakta ilk yada 3. Aşılamamız yada tüp bebeğimiz olsada allah ne dilerse o olur . Stres etmeyelim canım dua okuyalım Meryem süresi fetih okuyalım .benımde gaz cok fazla oluyor vucudumdakı değişimlerden anlam cıkarmak ıstemıyorum ama cok morelım bozuluyorbenım 2 aşılama ama kaçıncı olursa olsun bu stres merak gecmıyorur
Benımde gögüs agrım var ama ben sadece jel kullanıyorum baska bısey vermedı bana benımde sarı akıntım var anlamadım benımde 2. cı asılamam ılkınde cok uzulmustum aslında tutmıycak gıbı gelmıstı ama yınede uzuldum aman rabbım emeklerımızı bosa cıkarmasın senın kac yumurta buyudude asılama yapıldı ?
Ben günde bir iki tane kuru incir yedim aşılamadan öncede şuanda yiyorum bunları hergün bir bardak organik süt tüketiyorum sabah aç karna bir kaşık pekmez içiyorum meyve ve yeşil yapraklı sebzelwr tüketiyorum ve şunu unutmak folic bakımından günde bir yumurta yiyorum. Bunlar benim yediklerim hayırlısı olsun inşallahHanımlar merhaba benim de bu ay asilamam olacak klomen kullanmaya bugün başladım. Beslenmenizde nelere dikkat ediyorsunuz neler faydalı neler yemeli neler yememeli
Genel olarak aşılamada ihtimal az, ama evet ilkinde az oluyor. Her aşılamada ihtimal biraz daha artıyor diyorlar. İlkinde yüzde 10-15 diyorlar.arkadaşlar ilk aşılamada gebelik ihtimali az mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?