Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar geri sayımımızı başlatalım...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hadi inşallah hayırlısı olsun :) Benim 6. Günüm daha ikinci aşılamada. Şu anda bi kişi çıktı henüz gebelik oluşan, darısı bizlere :))

Valla artsın gebeler bakalım 11 inci gün benim 5 gün sonra kan testi yaptırırım diye düşünüyorum normalde 20 sinde adetim

Bu gün baktik tekrar 175 olmuş cok şükür. Simdilik yolunda herşey:)
Ay süper haber ya darısı bize çok şükür bi güzel haber aldık :))) Benim 1 hafta oldu bugün az kaldı öğrenmeme. Korkuyorum lekelenme olacak diye İlk aşılamamda 10. Gün lekeler başladı 13. Gün adet oldum çünkü. Hayırlısı bakalım...

Insallah canım insallah her durumda size mutlaka haber vericem

Seninde güzel haberlerini alicaz insallah. Cok takmamak kendini dinlememek lazim diyolar ama ne mümkün tabi . bu ikinci asilaman mı

Seninde güzel haberlerini alicaz insallah. Cok takmamak kendini dinlememek lazim diyolar ama ne mümkün tabi . bu ikinci asilaman mı
Evet ikinci aşılamam benim. İlki kadar umut bağlamadım ama ister istemez bekliyor insan.

Sen aşılamaya neden başladın, belirtiler nelerdi bize biraz anlatabilir misin? Nasıl süreç geçirdin?

Evet ikinci aşılamam benim. İlki kadar umut bağlamadım ama ister istemez bekliyor insan.

Sen aşılamaya neden başladın, belirtiler nelerdi bize biraz anlatabilir misin? Nasıl süreç geçirdin?
Eşimde varikosel vardi ameliyat oldu onun icin asilama tedavisi olduk. Ben bu sefer tutmayacak diye düşündüm. Goguslerde hassasiyet bel ağrısı yaşadım ama bunlar ilaclarin yan etkisimi gebelikten mi bilmiyorum. Ama teste bi kac gun kala çok istahim acildi bi oncekinde de oyle olmuştu o zaman acaba diye umutlandim . Şükür oldu :)) bu sefer kucagima almakta nasip olur. Rabbim hepimizin duasini kabul etsin inşallah

selam kızlar benim bir aşılama bir tüp bebek şimdi tekrar ayın 2 de oldugum asılamam var ve beklemedeyım. inşallah hepimiz sonuçları alırız aşılama ile gebeliğin olacagı kanısında değilim. sgk raporu cıkartmak ıcın ıkıncı asılamayı oldum. bakalım kısmet belkı tutar :) herkes ıcın hayırlısı olsun

İnşallah canım Allah sağlıkla kavuştursun, teşekkürler paylaştığın için.
Dediğin gibi belirtiler hep ilacın belirtileri benim ilkinde de şimdi de aynı dediğin şeyler oluyor. Hele ki iştah :) Aşerme gibi canım yiyecek istiyor, ilkinde de aynı olduğu için ancak günüm dolunca anlarız heralde :)))

Kızlar benim aşılamada 14. Günüm bugün, kan testinde sonucum 16.68 çıktı. Doktor büyük olasılıkla negatif adet olunca ara dedi. Salı günü adet günüm artık onu bekliyorum

Kızlar benim aşılamada 14. Günüm bugün, kan testinde sonucum 16.68 çıktı. Doktor büyük olasılıkla negatif adet olunca ara dedi. Salı günü adet günüm artık onu bekliyorum
Aaaa şok oldum şuan neden öyle bişey dedi ki kaç olması lazım bem okuyunca değeri oldu şükür dedim senin için ne kadar olması lazım ki .ben bu sonucu görsem sevinçten uçardım kaç olacak ya bu

Sen stres yapma belki yükselir bu değer geç döllenme filan olmş olabilir

mrv_thequeen canım benım 8 gun senınde 9 galıba durumlar nasıl belırtıler falan ? Ben bugun bıraz daha ümitsizim neden bılmıyorum ya

Aaaa şok oldum şuan neden öyle bişey dedi ki kaç olması lazım bem okuyunca değeri oldu şükür dedim senin için ne kadar olması lazım ki .ben bu sonucu görsem sevinçten uçardım kaç olacak ya bu

Bende ilk anda sevindim ama çok ta emin olamamıştım. Kesinlikle Yok demedi ama büyük ihtimal negatif, regli bekleyeceğiz dedi. Bi 2 gün sonra tekrar testyap deseydi o bile bir umut olacaktı bana, hayırlısı artık

Bende ilk anda sevindim ama çok ta emin olamamıştım. Kesinlikle Yok demedi ama büyük ihtimal negatif, regli bekleyeceğiz dedi. Bi 2 gün sonra tekrar testyap deseydi o bile bir umut olacaktı bana, hayırlısı artık
Umudunu hiçbir zaman kaybetme ve bol bol dua et canım senin için hayırlısı olsun

mrv_thequeen canım benım 8 gun senınde 9 galıba durumlar nasıl belırtıler falan ? Ben bugun bıraz daha ümitsizim neden bılmıyorum ya
Aynen canım 8. Gün bugün benim niyeyse hiç hissetmiyorum psikoljik mi anlamdım ama her tuvalte gittiğimde kokruyorum kırmızı görcem diye. Yüreğim ağzımda valla Geçen ay 10. Gün leke başlamıştı. Bekliyorum bakalm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…