- 10 Eylül 2018
- 263
- 219
- 23
- 37
Hadi inşallah hayırlısı olsun :) Benim 6. Günüm daha ikinci aşılamada. Şu anda bi kişi çıktı henüz gebelik oluşan, darısı bizlere :))Kızlar benimde aşılama oldu ayın 1 inde bugün 10.gün sadece kasık ağrım var bide bel başka bişe yok inşallah hepimizin bebişleri olur beklemek cok sıkıcı ve zor hamile olanlarıda tebrik ediyorum bu arada:)
Bu gün baktik tekrar 175 olmuş cok şükür. Simdilik yolunda herşey:)
Ay süper haber ya darısı bize çok şükür bi güzel haber aldık :))) Benim 1 hafta oldu bugün az kaldı öğrenmeme. Korkuyorum lekelenme olacak diyeBu gün baktik tekrar 175 olmuş cok şükür. Simdilik yolunda herşey:)
Insallah canım insallah her durumda size mutlaka haber vericem
Canım sıkma canını içini ferah tut ve dua et . Nasipse ve o çocuk sağlıklı hayırlı olacaksa gelir herşeyin hayırlısını allah bilir. Benim böyle tanıdığım var geç döllenme olmuş yani aşılama günü değilde sonraki 2 gün sonra birliktelik olmuş inşallah senin de öyle
Seninde güzel haberlerini alicaz insallah. Cok takmamak kendini dinlememek lazim diyolar ama ne mümkün tabi . bu ikinci asilaman mıAy süper haber ya darısı bize çok şükür bi güzel haber aldık :))) Benim 1 hafta oldu bugün az kaldı öğrenmeme. Korkuyorum lekelenme olacak diyeİlk aşılamamda 10. Gün lekeler başladı 13. Gün adet oldum çünkü. Hayırlısı bakalım...
Evet ikinci aşılamam benim. İlki kadar umut bağlamadım ama ister istemez bekliyor insan.Seninde güzel haberlerini alicaz insallah. Cok takmamak kendini dinlememek lazim diyolar ama ne mümkün tabi . bu ikinci asilaman mı
bir güzel haber daha yaşasın, hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alınBu gün baktik tekrar 175 olmuş cok şükür. Simdilik yolunda herşey:)
Eşimde varikosel vardi ameliyat oldu onun icin asilama tedavisi olduk. Ben bu sefer tutmayacak diye düşündüm. Goguslerde hassasiyet bel ağrısı yaşadım ama bunlar ilaclarin yan etkisimi gebelikten mi bilmiyorum. Ama teste bi kac gun kala çok istahim acildi bi oncekinde de oyle olmuştu o zaman acaba diye umutlandim . Şükür oldu :)) bu sefer kucagima almakta nasip olur. Rabbim hepimizin duasini kabul etsin inşallahEvet ikinci aşılamam benim. İlki kadar umut bağlamadım ama ister istemez bekliyor insan.
Sen aşılamaya neden başladın, belirtiler nelerdi bize biraz anlatabilir misin? Nasıl süreç geçirdin?
İnşallah canım Allah sağlıkla kavuştursun, teşekkürler paylaştığın için.Eşimde varikosel vardi ameliyat oldu onun icin asilama tedavisi olduk. Ben bu sefer tutmayacak diye düşündüm. Goguslerde hassasiyet bel ağrısı yaşadım ama bunlar ilaclarin yan etkisimi gebelikten mi bilmiyorum. Ama teste bi kac gun kala çok istahim acildi bi oncekinde de oyle olmuştu o zaman acaba diye umutlandim . Şükür oldu :)) bu sefer kucagima almakta nasip olur. Rabbim hepimizin duasini kabul etsin inşallah
Aaaa şok oldum şuan neden öyle bişey dedi ki kaç olması lazım bem okuyunca değeri oldu şükür dedim senin için ne kadar olması lazım ki .ben bu sonucu görsem sevinçten uçardım kaç olacak ya buKızlar benim aşılamada 14. Günüm bugün, kan testinde sonucum 16.68 çıktı. Doktor büyük olasılıkla negatif adet olunca ara dedi. Salı günü adet günüm artık onu bekliyorum
Sen stres yapma belki yükselir bu değer geç döllenme filan olmş olabilirKızlar benim aşılamada 14. Günüm bugün, kan testinde sonucum 16.68 çıktı. Doktor büyük olasılıkla negatif adet olunca ara dedi. Salı günü adet günüm artık onu bekliyorum
Aaaa şok oldum şuan neden öyle bişey dedi ki kaç olması lazım bem okuyunca değeri oldu şükür dedim senin için ne kadar olması lazım ki .ben bu sonucu görsem sevinçten uçardım kaç olacak ya bu
Sen stres yapma belki yükselir bu değer geç döllenme filan olmş olabilir
Umudunu hiçbir zaman kaybetme ve bol bol dua et canım senin için hayırlısı olsunBende ilk anda sevindim ama çok ta emin olamamıştım. Kesinlikle Yok demedi ama büyük ihtimal negatif, regli bekleyeceğiz dedi. Bi 2 gün sonra tekrar testyap deseydi o bile bir umut olacaktı bana, hayırlısı artık
Aynen canım 8. Gün bugün benim niyeyse hiç hissetmiyorum psikoljik mi anlamdım ama her tuvalte gittiğimde kokruyorum kırmızı görcem diye. Yüreğim ağzımda vallamrv_thequeen canım benım 8 gun senınde 9 galıba durumlar nasıl belırtıler falan ? Ben bugun bıraz daha ümitsizim neden bılmıyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?