Stres Yok bol dua ve tevekkül varAynen canım 8. Gün bugün benim niyeyse hiç hissetmiyorum psikoljik mi anlamdım ama her tuvalte gittiğimde kokruyorum kırmızı görcem diye. Yüreğim ağzımda vallaGeçen ay 10. Gün leke başlamıştı. Bekliyorum bakalm...
Yapmamaya çalışıyorum kafa dağıtacak şeylerle uğraşıyorum ama zaman zaman aklım takılmıyor değil napıcaz bu stresi bilmiyorumStres Yok bol dua ve tevekkül var
Ben bu dönemde el işi yapmaya başladım. Bir uğraş gerekiyor gerçi okulda zaten zaman hızlı akıyor evde de el işi ile geçiriyorumYapmamaya çalışıyorum kafa dağıtacak şeylerle uğraşıyorum ama zaman zaman aklım takılmıyor değil napıcaz bu stresi bilmiyorum
Evet okulda geçiyor zaten günün büyük bölümü onun dılında kitap okuyorum veya eşimle dışarı çıkıyoruz arada sinema falan.Ben bu dönemde el işi yapmaya başladım. Bir uğraş gerekiyor gerçi okulda zaten zaman hızlı akıyor evde de el işi ile geçiriyorum
ay ins yerlesme kanamasidirKorkuyordum işte minik minik kahverengi lekeler olmuş. Yine olmadı galiba
Yok ya hiç sanmıyorumay ins yerlesme kanamasidir
Benim 14.gün bugün idrar testi negatif zaten bi belirtim yoktu adete 5 gün var suan tek düşüncem adetim gecikmesin olup tekrar tedaviye başlıyım çünkü adet gecikmeside kötü
Yok ya hiç sanmıyorumGeçn ay yerleşme kanamasıdır diye sevinmiştim. Kan testi yaptırdım. Sonuç 0.8 çıktı. Yıkıldım resmen. O yüzden hiç umutlanmıyorum
Hadi inşaallah yükselmiştir gzl hbrlerle gelFeci bir boğaz ağrısıyla uyandım, gidip ilaç yazdıracağım, ne nolur ne olmaz belki değerim yükselmiştir diye bir test daha verdim şimdi. saa4 4'te çıkacak sonuç. bi umut belki yükselmiştir. Cumartesi 14.günde 16.68 di değerim
Sağolasn canm. Artık aşılama denemeyi düşünmüyormhayırlısı olsun olsun canım, bi dahakine inşallah
Sağolasn canm. Artık aşılama denemeyi düşünmüyormara verip tüp bebek
Benim 14.gün bugün idrar testi negatif zaten bi belirtim yoktu adete 5 gün var suan tek düşüncem adetim gecikmesin olup tekrar tedaviye başlıyım çünkü adet gecikmeside kötü
Canım bu lekelenmelerin kaçıncı günde başlıyor senin . Benim bugün 8. Günüm ve karnım çok ağrıyoe hasta olacam gibiYok ya hiç sanmıyorumGeçn ay yerleşme kanamasıdır diye sevinmiştim. Kan testi yaptırdım. Sonuç 0.8 çıktı. Yıkıldım resmen. O yüzden hiç umutlanmıyorum
Canım benım de bugun 10 gun ama bugun sankı adet ağrısı gıbı hafif bir ağrı var ve acayıp goguz agrısı var carsamba kan verıcem 12 gun artık bellı olur bu stresten kurtulurum barı çünkü adete daha 6 gun varAynen canım 8. Gün bugün benim niyeyse hiç hissetmiyorum psikoljik mi anlamdım ama her tuvalte gittiğimde kokruyorum kırmızı görcem diye. Yüreğim ağzımda vallaGeçen ay 10. Gün leke başlamıştı. Bekliyorum bakalm...
Merhaba cuma günü benimde aşılamam var gonal f 450 kullanıyorum aşılamadan sonra dikkat ettiğiniz neler oldu
çalışıyorum aynı zamanda aşılama sonrası işime devam edebilir miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?