benim doktorumun önerdiği şeyleri söyleyeyim sana: çay kahveyi kestim, paketli gıdayı kes dedi ama arada kaçamaklarım oldu. folic asit kullandım ve kabız olmamaya çalıştım. benim aşılamam cumartesi oldu o yüzden haftasonu dinlenerek geçirdim. ama o gün bile normal hayatına dönebilirsin denmişti. ha bunları yaptım da tuttu mu? nasip işte... sen yine doktorun tavsiyelerine uy canım hayırlısı olsun.
Benim lekelenmelerim oluyor artık bitti ya geçenki gibi tam 10. Gün. Aşılama serüveni bitti benm içinCanım benım de bugun 10 gun ama bugun sankı adet ağrısı gıbı hafif bir ağrı var ve acayıp goguz agrısı var carsamba kan verıcem 12 gun artık bellı olur bu stresten kurtulurum barı çünkü adete daha 6 gun var
Dün akşam nokta noktaydı. Bugün 10. Günüm. Akıntı gibi oluyorCanım bu lekelenmelerin kaçıncı günde başlıyor senin . Benim bugün 8. Günüm ve karnım çok ağrıyoe hasta olacam gibi
Hakkında hayırlısı en güzeli olur senin için inşalah hepimize bebeklerimiZ biran önce gelsin . İnşallah yerleşmedirDün akşam nokta noktaydı. Bugün 10. Günüm. Akıntı gibi oluyorkahverengi
Canım ınsallah yerleşme kanamasıdır benım suan bısey yok 10 gunumdeyım çarşamba kan verıcem bakalım nasıp uzulme bızımde tuttugu bellı degıl kı canımBenim lekelenmelerim oluyor artık bitti ya geçenki gibi tam 10. Gün. Aşılama serüveni bitti benm için
anladım cnm teşekkür ederim çok heyecanlıyım ilk aşılamam olduğu için
peki ne yiyip içtin sebze türümü ona göre dikkat edeyim hazır gıdaları çok tüketiyorum
İnşalah sizinki tutar kimse üzülmesin herkesin bi an önce bebişi olsun inşallah çok zor bu işler bu kadar emekten sonra yıpratıcıCanım ınsallah yerleşme kanamasıdır benım suan bısey yok 10 gunumdeyım çarşamba kan verıcem bakalım nasıp uzulme bızımde tuttugu bellı degıl kı canım
Hiç yerleşme sanmıyorum canım yaHakkında hayırlısı en güzeli olur senin için inşalah hepimize bebeklerimiZ biran önce gelsin . İnşallah yerleşmedir
Ara ver canım en iyisi belki ara verdiğin anda verir rabbim çok var ara zamanında hamile kalan . Bende olmazsa ara verip bol bol zeytinyağlı incir yiyecem folic kullanacam kendimi ötekine hazıryacam benim eşimde de hareket sıkıntısı var omada keçi boynuzu içireyim gidelim sende kendini dinle hazırla bizimde olacak inşallah inanıyorum ümidini kaybetmeHiç yerleşme sanmıyorum canım yasizin sonuçlarınız iyi olur. Bu uğraşlarınızın sonu mutlu biter inşallah. Ben ara vereceğim
Ara ver canım en iyisi belki ara verdiğin anda verir rabbim çok var ara zamanında hamile kalan . Bende olmazsa ara verip bol bol zeytinyağlı incir yiyecem folic kullanacam kendimi ötekine hazıryacam benim eşimde de hareket sıkıntısı var omada keçi boynuzu içireyim gidelim sende kendini dinle hazırla bizimde olacak inşallah inanıyorum ümidini kaybetme
Benimde bu ay oldu oldu olmadı boşa zaman kaybına gerek Yok direk tüp bebek ki boşa geçirecek zamanımda Yok eşimle Haziran ayından itibaren ayrı şehirler de olmak zorunda kalabiliriz aşılama bu ay olursa amennaSağolasn canm. Artık aşılama denemeyi düşünmüyormara verip tüp bebek
Benim de yaş 30 artık aşılamayla vakit geçirmek istemiyorum. Çok da korkuyorum aslnda o süreçten histeroskopi olursa vs vs diye. Anestezi almadım şimdiye kadar hiç, operasyon falan geçirmedim. O yüzden korkutucu geliyor. Büyük ihtimalle şubat tatilini beklerim ben tüp bebek için hem biraz maddi olarak da rahatlamaya ihtiyacımız var çok masraflı bu işler.Benimde bu ay oldu oldu olmadı boşa zaman kaybına gerek Yok direk tüp bebek ki boşa geçirecek zamanımda Yok eşimle Haziran ayından itibaren ayrı şehirler de olmak zorunda kalabiliriz aşılama bu ay olursa amenna
İnşallah seninki olur canım gönülden diyorum kimseye bu zorlu süreçleri yaşatmasın AllahBenimde bu ay oldu oldu olmadı boşa zaman kaybına gerek Yok direk tüp bebek ki boşa geçirecek zamanımda Yok eşimle Haziran ayından itibaren ayrı şehirler de olmak zorunda kalabiliriz aşılama bu ay olursa amenna
ben de ilk aşılamamı oldum, hayırlısı olur inş. benim yaptığım %100 doğru diyemem herkesin bünyesi düzeni farklı. her sabah yumurta yiyorum, meyvemi sebzemi canım ne isterse mevsiminde yapmaya çalışıyorum. dediğim gibi çok bunaladığımda normalde yemediğim halde hazır gıdalardan cips de yedim dondurma da. elinden geldiğince sağlıklı beslenmeye çalış canım. bi formülü yok malesef keşke olsa bi yiycek onu yesek te hamiş kalsak.
idrardan anlaşılmayabilir, bir de kanda baktırsan?[/QUOTE benim 3 hamileliğim oldu devamı gelmedi 3 ündedr göğüslerimden anladım şuan hiç bişe yok histtemiyorum olmadı yani anlıcagın adetimi bekliyorum belki bi umut öylesine yapmıstım
hango doktora gittin cnm. bende izmirdeyim. tavmergene gitmisitim. ama simdi baska bi doktora gidicmbenim değerlerim iyice düşmüş 5.75 olmuş. yarın regli günüm ama birkaç gün gecikecek gibi hiç ağrım yok. Hepimizin gönlünden geçenler tez zamanda olsun. ben yeni doktor arayışındayım izmir için önerisi olan var mıdır?
hango doktora gittin cnm. bende izmirdeyim. tavmergene gitmisitim. ama simdi baska bi doktora gidicm
ben direkt degistirdim. cok ilgisiz. hic bilgi vermediler.bende tavmergene gidiyorum canım. Erol hoca ya tavsiye üzerine gittim, bebek sahibi olan da çokmuş. Ama çok ilgisiz geliyor bana sormazsak ekstra hiç açıklama yapmıyor. Bilmiyorum belki de üzüntümden bi suçlu arıyorum şuan. zaten iki aşılama arasında bir ay dinlenme veriyorlarmış. bu süre içinde biraz düşünücem. Sen neden değiştirmeyi düşünüyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?