ben direkt degistirdim. cok ilgisiz. hic bilgi vermediler.
cnm ben israel eruha gidcm. 2 aydir ilac kullnmiorm ben. bos gecti. zor randevu aldm zatenKime gideceksin peki, ara verecek misin?
cnm ben israel eruha gidcm. 2 aydir ilac kullnmiorm ben. bos gecti. zor randevu aldm zaten
Canım benimde kahverengi lekelerim başaldı peçeteye geliyo senin devam ettmi dün ve bugün jelle birlikte geliyo adet oldunmu naptın bugün aşılamanın 15.günüKorkuyordum işte minik minik kahverengi lekeler olmuş. Yine olmadı galiba
Aşılamın 15 . Günü mü kan testi yaptın mı belki yerleşmedir inşallah yaCanım benimde kahverengi lekelerim başaldı peçeteye geliyo senin devam ettmi dün ve bugün jelle birlikte geliyo adet oldunmu naptın bugün aşılamanın 15.günü
İnşallah değildir canımm ama benim lekelenmem 3 gün sürüyorYok canım 3 tane devamı gelmeyen gebeliğim oldu 3 ündede göğüslerimden anladım şişti ve uçları acımıstı suan hiç bişe yok adet olcamda bu lekeler ne zaman sürer onu merak ettim
Senin kaçıncı gün? Bide şimdimi lekelenmen var anlamadımİnşallah değildir canımm ama benim lekelenmem 3 gün sürüyor
Yok canım şuan değil şuan aşılamanın 9. Günündeyim her dk lavaboya gidip acabamı diyorum ilk aşlımam daha önce gebe kalmadım . Belirtim yok benim şuan. Adet olmadan 3 gün önce başlar ve 3 gün sürer lekelenmem sonra regıl olurumSenin kaçıncı gün? Bide şimdimi lekelenmen var anlamadım
benimde bugun 11 gunum ve yarın kan verıcem 12. gün netleşir artık en azından öğrenmiş olurum bu stresten kurtulurum yaYok canım şuan değil şuan aşılamanın 9. Günündeyim her dk lavaboya gidip acabamı diyorum ilk aşlımam daha önce gebe kalmadım . Belirtim yok benim şuan. Adet olmadan 3 gün önce başlar ve 3 gün sürer lekelenmem sonra regıl olurum
Ya vallah şu zaman bizi öldürüyor psikolog dan destek almayı bile düşünüyorum uyuyamıyorum bile. Evet canım yarın bir kan ver inşallah allahım inşallah güzel haber verirsinbenimde bugun 11 gunum ve yarın kan verıcem 12. gün netleşir artık en azından öğrenmiş olurum bu stresten kurtulurum yasuankı belırtım adet agrısı gıbı agrım var gogus hassasıyetım var anlamadım yaa
Benim göğüs hassasiyetim bile yokbenimde bugun 11 gunum ve yarın kan verıcem 12. gün netleşir artık en azından öğrenmiş olurum bu stresten kurtulurum yasuankı belırtım adet agrısı gıbı agrım var gogus hassasıyetım var anlamadım yaa
inşsallah canım benım bu 2. asılamam ılkınde 17ve 14 mm yumurta vardı bu sefer 18,5 18 ve 16 mm dı cogul gebelık olabılır demıstı ama nasıp yarabbım bızımde yuzumuzu guldurur ınsallah gerçekten hem benım hem cevremdekılerın psikolojısı bozuldu esım kaynanam falan hep dusun dusun bır hal oldular cok fazla heveslılerYa vallah şu zaman bizi öldürüyor psikolog dan destek almayı bile düşünüyorum uyuyamıyorum bile. Evet canım yarın bir kan ver inşallah allahım inşallah güzel haber verirsin
benım cok fazla var bıde adet ağrım var tutmadı galıbaBenim göğüs hassasiyetim bile yok
İnşallah hamilesindir canım belirtiler pozitif diyor haber edersin yarınbenimde bugun 11 gunum ve yarın kan verıcem 12. gün netleşir artık en azından öğrenmiş olurum bu stresten kurtulurum yasuankı belırtım adet agrısı gıbı agrım var gogus hassasıyetım var anlamadım yaa
Benim hiç lekelenme olmazdı aşılama kaynaklı heralde adete 4 gün var bakalımYok canım şuan değil şuan aşılamanın 9. Günündeyim her dk lavaboya gidip acabamı diyorum ilk aşlımam daha önce gebe kalmadım . Belirtim yok benim şuan. Adet olmadan 3 gün önce başlar ve 3 gün sürer lekelenmem sonra regıl olurum
Haklısın vallah en iyisi kimse bilemyecek ama olmuyor annemde günde 5 kez arıyor aman dikkat et diye benim bir yumurtam büyümüş 18 mm sadece ama doktor aşılama öncesi bakmadı . Ay inşşlah ikiz gebe kalırsın inşlalh hepimiz kucaklarımıza bebişleri alırızinşsallah canım benım bu 2. asılamam ılkınde 17ve 14 mm yumurta vardı bu sefer 18,5 18 ve 16 mm dı cogul gebelık olabılır demıstı ama nasıp yarabbım bızımde yuzumuzu guldurur ınsallah gerçekten hem benım hem cevremdekılerın psikolojısı bozuldu esım kaynanam falan hep dusun dusun bır hal oldular cok fazla heveslıler
Gebe olabilirsin sen içine doğdu 15. Gün bide yani kan testi taptırsana kurtul strestenBenim hiç lekelenme olmazdı aşılama kaynaklı heralde adete 4 gün var bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?