Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar geri sayımımızı başlatalım...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
cnm ben israel eruha gidcm. 2 aydir ilac kullnmiorm ben. bos gecti. zor randevu aldm zaten

İsrael bey'i de çok duyuyorum inş memnun kalırsın. Gittiğinde yazarsan sevinirim bilgilenmiş oluruz bizde. Ümit inceboz la ilgili de güzel yorumlar var. Şu an kararsızım ama dediğin gibi randevu almak tekrar testler yaptırmakta uzun süreçler başlamak lazım

Korkuyordum işte minik minik kahverengi lekeler olmuş. Yine olmadı galiba
Canım benimde kahverengi lekelerim başaldı peçeteye geliyo senin devam ettmi dün ve bugün jelle birlikte geliyo adet oldunmu naptın bugün aşılamanın 15.günü

Canım benimde kahverengi lekelerim başaldı peçeteye geliyo senin devam ettmi dün ve bugün jelle birlikte geliyo adet oldunmu naptın bugün aşılamanın 15.günü
Aşılamın 15 . Günü mü kan testi yaptın mı belki yerleşmedir inşallah ya

Yok canım 3 tane devamı gelmeyen gebeliğim oldu 3 ündede göğüslerimden anladım şişti ve uçları acımıstı suan hiç bişe yok adet olcamda bu lekeler ne zaman sürer onu merak ettim

Yok canım 3 tane devamı gelmeyen gebeliğim oldu 3 ündede göğüslerimden anladım şişti ve uçları acımıstı suan hiç bişe yok adet olcamda bu lekeler ne zaman sürer onu merak ettim
İnşallah değildir canımm ama benim lekelenmem 3 gün sürüyor

Senin kaçıncı gün? Bide şimdimi lekelenmen var anlamadım
Yok canım şuan değil şuan aşılamanın 9. Günündeyim her dk lavaboya gidip acabamı diyorum ilk aşlımam daha önce gebe kalmadım . Belirtim yok benim şuan. Adet olmadan 3 gün önce başlar ve 3 gün sürer lekelenmem sonra regıl olurum

benimde bugun 11 gunum ve yarın kan verıcem 12. gün netleşir artık en azından öğrenmiş olurum bu stresten kurtulurum ya suankı belırtım adet agrısı gıbı agrım var gogus hassasıyetım var anlamadım yaa

Ya vallah şu zaman bizi öldürüyor psikolog dan destek almayı bile düşünüyorum uyuyamıyorum bile. Evet canım yarın bir kan ver inşallah allahım inşallah güzel haber verirsin

Benim göğüs hassasiyetim bile yok

Ya vallah şu zaman bizi öldürüyor psikolog dan destek almayı bile düşünüyorum uyuyamıyorum bile. Evet canım yarın bir kan ver inşallah allahım inşallah güzel haber verirsin
inşsallah canım benım bu 2. asılamam ılkınde 17ve 14 mm yumurta vardı bu sefer 18,5 18 ve 16 mm dı cogul gebelık olabılır demıstı ama nasıp yarabbım bızımde yuzumuzu guldurur ınsallah gerçekten hem benım hem cevremdekılerın psikolojısı bozuldu esım kaynanam falan hep dusun dusun bır hal oldular cok fazla heveslıler

İnş
İnşallah hamilesindir canım belirtiler pozitif diyor haber edersin yarın

Benim hiç lekelenme olmazdı aşılama kaynaklı heralde adete 4 gün var bakalım

Haklısın vallah en iyisi kimse bilemyecek ama olmuyor annemde günde 5 kez arıyor aman dikkat et diye benim bir yumurtam büyümüş 18 mm sadece ama doktor aşılama öncesi bakmadı . Ay inşşlah ikiz gebe kalırsın inşlalh hepimiz kucaklarımıza bebişleri alırız

Ya hiç bi belirtim yokki dün idrar yaptım ama malesef negatif. Bide bi arkadaşında böyle lekelenme olmus ama sonrasında ne olmuş cevap alamadım eğer bebek olursa cok süpriz olcak bize adeti beklicem test yapmıcam kesinlikle çünkü bı defa negatif olursa adete 3 gün var acaba olabilirmi diye düşünürüm

Ya kızlar ben 15. Gün yaptırmayı düşünüyordum kesin olsun diye . hastanede çalışıyorum zaten acaba cuma günü yani 12. Gün bende mi yaptırsam sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…