cnm ilk asilama tutmazsa ikincisi asilama da ayni ucreti aliolarmiKızlar bugün dayanamadım sabah sağlık ocağına gidip kan verdim bugün aşılamanın 9. günü ama sonuç negatif 1.20 çıktı, pazartesi zaten adet günüm 1.20'de yükseliş olucağınıda hiç sanmıyorum belli ki ilk aşılama tutmadı
Bir bilgim yok benimde ilk aşılamamdı doktorum 3 ay bu şekilde tedavi dedi, benim gittiğim hastane sigorta anlaşmalı değil yine aynı ücreti vericemcnm ilk asilama tutmazsa ikincisi asilama da ayni ucreti aliolarmi
Kızlar bugün dayanamadım sabah sağlık ocağına gidip kan verdim bugün aşılamanın 9. günü ama sonuç negatif 1.20 çıktı, pazartesi zaten adet günüm 1.20'de yükseliş olucağınıda hiç sanmıyorum belli ki ilk aşılama tutmadı
Ben o şanslılardan değilim ya zaten umutsuzlukla başladım hep alıştığım için olucağına pek olanak vermedim ama tabi ki en kesin sonucu görmek için adet günümü beklemek zorundayım artık hayırlısı neyse o olsun manevi anlamda çok yorgunum artıkHayrlısı olsun canm negatifse. Ama bnce yine de adet olmazsan tekrarla testini tam emin olmak için. 9. gün erken ne de olsa. Belki yükselir değer. Bazen geç döllenme oluyormuş.
Ben o şanslılardan değilim ya zaten umutsuzlukla başladım hep alıştığım için olucağına pek olanak vermedim ama tabi ki en kesin sonucu görmek için adet günümü beklemek zorundayım artık hayırlısı neyse o olsun manevi anlamda çok yorgunum artık
Çok zor gerçekten ben 2016 nisanda korunmayı bıraktım 2017 mayısta doğal yolla hamile kaldım ama 6 haftalıkken ölmüş karnımda bebeğim bunuda 8. haftamda farkedip acil kürtaja alındım işte geçen sene Haziran ayından beri hala hamile kalamadım eşimde de bende de hiç bir sorun yok aşılamadan önce 3 ay klomen+progestan tedavisi gördüm o da olmadı bu ay aşılamayı denedik ama tutmadı hissediyorum yapıcak birşey yok Allah bu yolda hepimizin yardımcısı olsun inşallahÇok iyi anlıyorum 2 yıldır bebek bekleyen biri olarak((
ins bundan sinra guzl haberler alirizBir bilgim yok benimde ilk aşılamamdı doktorum 3 ay bu şekilde tedavi dedi, benim gittiğim hastane sigorta anlaşmalı değil yine aynı ücreti vericem
İnşallah hepimiz için öyle olur, çok teşekkür ederimins bundan sinra guzl haberler aliriz
Kendi kendime yaptım aalında bekleseydim en azından 2 gün öncesinden böyle hayal kırıklığı yaşamazdım ama dediğin gibi daha henüz kesin birşey yok umut her zaman var diyoruzÇok üzücü bir süreç gerçekten seni anlıyorum. Aşağı yukarı aynı şeyleri yaşamışız. Ama 9. Gün belki erkendir. Yine de çok ümitlenmeni istemem çünkü hayal kırıklığı daha yüksek olur.
Amin inşaallah. Üzme kendini her nasip vaktine esir... Ben de aşılamayı yaptıracağım ama içimden bşy olmayacak diyor belkide hayal kırıklığım büyük olmasın diye kendimi en kötüye hazırlamaya çalışıyorum bilmiyorum...Çok zor gerçekten ben 2016 nisanda korunmayı bıraktım 2017 mayısta doğal yolla hamile kaldım ama 6 haftalıkken ölmüş karnımda bebeğim bunuda 8. haftamda farkedip acil kürtaja alındım işte geçen sene Haziran ayından beri hala hamile kalamadım eşimde de bende de hiç bir sorun yok aşılamadan önce 3 ay klomen+progestan tedavisi gördüm o da olmadı bu ay aşılamayı denedik ama tutmadı hissediyorum yapıcak birşey yok Allah bu yolda hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Belki de zamanı vardır. İnsan ister istemez umutsuzluğa kapılıyo değil mi, aslında hep yaptığımız kendimizi en kötüye alıştırmak ama işte şu tek çizgiyi negatifi gördük mü hiç bir şeyin anlamı kalmıyo yine koca bir umutsuzluk oturuyo içine. Diyorum herşeyin hayırlısı demekten başka hiç bir şey gelmiyor elimizdenAmin inşaallah. Üzme kendini her nasip vaktine esir... Ben de aşılamayı yaptıracağım ama içimden bşy olmayacak diyor belkide hayal kırıklığım büyük olmasın diye kendimi en kötüye hazırlamaya çalışıyorum bilmiyorum...
Aşılama olduktan sonra eşinin verdiği spermlerin sonuçlarını mı veriyorlar. Bilmiyordum. Ama bunu yorumlayacak kadar bilmiyorum iyi mi kötü mü diye.Arkadaşlar dün aşılama oldum sizce sonuclar nasıl tutar mı
Bende hep öyle olumsuz düşünceler içindeyim sürekli kendimi olmazsa ya hazırlıyorum ve sonucunda olmuyor. Hayırlı eşimle bu yüzden çok sık kavga ediyoruz sen zaten olumsuz düşündüğün için vücudunu etkiliyorsun diyor. Ve haklı malesefBelki de zamanı vardır. İnsan ister istemez umutsuzluğa kapılıyo değil mi, aslında hep yaptığımız kendimizi en kötüye alıştırmak ama işte şu tek çizgiyi negatifi gördük mü hiç bir şeyin anlamı kalmıyo yine koca bir umutsuzluk oturuyo içine. Diyorum herşeyin hayırlısı demekten başka hiç bir şey gelmiyor elimizden
Bu arada hayırlısı olsun sizin ilk aşılama değil galiba daha önce farklı bir gruptan hatırlıyorum sankiArkadaşlar dün aşılama oldum sizce sonuclar nasıl tutar mı
Evet gerçekten öyleymiş beynimiz hormonlarımızı dahi yönetiyor ve biz sürekli olucak mu, yok yine tutmuycak, yinr uğraşıcam gibi düşünceleri oraya gönderdiğimiz için bu doğurganlığımızın şansını düşürüyormuş, internette okudum hayal kurmak endorfin salgılamamıza yardımcı oluyormuş yani olduğunu neker yaşamak istediğimizi bebeğimizi hayal edicekmişiz ki beynimize o pozitif sinyali gönderelim ama bu hayatta bir değil birden fazla dert yaşarken insan pek hayal kuramıyor malesef ama yinede halimize şükür diyorumBende hep öyle olumsuz düşünceler içindeyim sürekli kendimi olmazsa ya hazırlıyorum ve sonucunda olmuyor. Hayırlı eşimle bu yüzden çok sık kavga ediyoruz sen zaten olumsuz düşündüğün için vücudunu etkiliyorsun diyor. Ve haklı malesef
Evet veriyolar aşılama öncesi sperm yıkama testi oluyor bu onun raporu çok merak ediyorum doktprum yumurtan çok var ve hepsi gelişmiş çoğul olabilir dedi ama sperm sayısı az galibaAşılama olduktan sonra eşinin verdiği spermlerin sonuçlarını mı veriyorlar. Bilmiyordum. Ama bunu yorumlayacak kadar bilmiyorum iyi mi kötü mü diye.
Çok zor gerçekten ben 2016 nisanda korunmayı bıraktım 2017 mayısta doğal yolla hamile kaldım ama 6 haftalıkken ölmüş karnımda bebeğim bunuda 8. haftamda farkedip acil kürtaja alındım işte geçen sene Haziran ayından beri hala hamile kalamadım eşimde de bende de hiç bir sorun yok aşılamadan önce 3 ay klomen+progestan tedavisi gördüm o da olmadı bu ay aşılamayı denedik ama tutmadı hissediyorum yapıcak birşey yok Allah bu yolda hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Sende yıpratıcı bir süreç yaşamışsın işte herkesin bir yaşam mücadelesi herkeste ayrı bir zorluk herşey çok zor, o tuhaf ama ben en çokta neye kızıyorum biliyomusun çoğu insan istemdışı hamile kalıyor ve allahın verdiği bu canı aldırsam mı aldırmasam mı diye tereddütte kalanlar ama bunu sadece keyiften düşünenleri söylüyorum, sonra bu konuyla dalga geçen kadınlarda var işte bunlar evlat hasreti çekmeyen, olan evlatlarınında kıymetini bilmeyen insanlarda gerçekten çok can sıkıcı üzülüyorum yani. Bende isyan etmek istemiyorum Allahım zamanım ne kadarsa bana misliyle sabır ver diyorum ama neden ben diye sormaktanda kendimi durduramıyorum. Hala diyorum ki hepimiz için hayırlı bir zaman elbet vardır Allah o hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.Ben de 3 senelik evliyim, 2 senedir istiyoruz ama olmadı. İkimizde de sorun yok. Sadece arada benim prolaktinim yükseliyordu, o da ilaçla geçiyordu. 3 ay klomen + çatlatma iğnesi denedik olmadı. En son korkarak hsg çekildim aralık ayında. Onda da bi sıkıntı çıkmadı, normal dediler. 2 ayrı doktora gösterdim.
Hsg’den sonra 8 ay kadar doktora gitmedim, çok bunalmıştım bu işlerden. 8 aydan sonra bu ay gittim doktora, aşılama istediğimi söyledim. Hsg’mi çeken doktor bana normal demişti ama bu gittiğimde rahim T şeklinde dedi. Bu durumlarda bazen sebepsiz olmayabilir dedi. Ümidim kırıldı yine ama doktor kesin sebep bu diyemeyiz. Rahmi T olup hamile kalanlar da var dedi. Ve böylece aşılamaya geçtik.
Bende hiç gebelik oluşmadı. Hamile kalıp düşük yaşamak daha da zorYüzümüz bir gülmedi ya. İsyan etmek istemem ama böyle kolaylıkla hatta istemeden hamile kalanları görünce tuhaf oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?