Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar geri sayımımızı başlatalım...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Aynen canım, hüsrana uğrayınca insan ne düşüneceğini bilmiyor

Ben de bu bekleme döneminde bir gün ümitle uyanıyorum, bir gün fazla ümitlenme aşılamada çok yüksek bi ihtimal yok, tutmaz ki benimki diye karamsar uyanıyorum.

Elimizden geleni yapıyoruz, eğer kaderimizde varsa elbet bir gün olur. Ama işte yıpranıyoruz maalesef. Yine de duamızı edelim, en kısa zamanda yüzümüz güler inşallah. İsteyen, bekleyen herkesin...

Evet veriyolar aşılama öncesi sperm yıkama testi oluyor bu onun raporu çok merak ediyorum doktprum yumurtan çok var ve hepsi gelişmiş çoğul olabilir dedi ama sperm sayısı az galiba
Evet morfoloji ve hareketlilik düşük ama aşılamayı yaptıklarına göre en iyilerini zaten ayırmışlardır inşaallah olur moralini yüksek tut

Evet morfoloji ve hareketlilik düşük ama aşılamayı yaptıklarına göre en iyilerini zaten ayırmışlardır inşaallah olur moralini yüksek tut
Doktorlar genelde cok olumlu konusmaz ama benimki çok olumlu konustu yumurtan cok oldugu için ve gelişimi çok güzel oldugu için benim olumlu bakıyorum dedi inşallah olur kızlar birbirinize bol bol dua edelim

Doktorlar genelde cok olumlu konusmaz ama benimki çok olumlu konustu yumurtan cok oldugu için ve gelişimi çok güzel oldugu için benim olumlu bakıyorum dedi inşallah olur kızlar birbirinize bol bol dua edelim
İnşallah allahım gönlüne göre versin. Kaçıncı günde yumurtan istenilen büyüklüğe ulaştı paylaşabilir misin. Ben bugün gittim 10. Günüm ve 13-14 civarı 3 tane yumurtam var

İnşallah allahım gönlüne göre versin. Kaçıncı günde yumurtan istenilen büyüklüğe ulaştı paylaşabilir misin. Ben bugün gittim 10. Günüm ve 13-14 civarı 3 tane yumurtam var
Vala canım ben adetimin 5.günü klomen hap kullandım iğne değil beş gün kullandım günde iki tane 6. Günü doktora kontrol için gittim yumurtan cok var ve çok gelişmiş bugun çatlatma iğnesini vur yarın aşılama yapcaz dedi işte çoğul gebelik olabilir göze alıyomusun falan dedi bu şekilde oldu benim bugunde ikinci günüm aşılama olalı

Merhaba iyi geceler ben bes gun klomen kullandim perşembe günü doktora gittiğimde sag ve sol yumurtaligim 14 mm olmuş ve pazar gecesi ovitrelle vurmam gerektigini soyledi gunde ortalama 2mm buyur dedi vurdum sali gunu asilamam olucak fakat ben cok evham yaptim ya yumurtam igneyi vurulmadn once catladiysa diye cunku cuma gunu biraz akintim oldu ikibucuk yildir istiyorz falat olumlu hic bi sonuc yok bu ucuncu asilamam olucak insallah tum isteyenler bebeklerine kavusur

Merhaba, aynı düşünce bende de oldu genelde 12. gün yumurtlama oluyor ben 12. günün akşamında iğneyi vuruldum 1 gün sonrada aşılama yapılıcaktı, ya yumurta önceden çatlarsa zaman geçerse bu ay iptal olursa napıcam diye hep sıktım kendimi ama boşuna düşünmüşüm doktorlar ona göre ayarlıyor durumu zaten aşılama öncesi doktor bakıyor kontrol ediyor çatlamışmı diye ondan sonra aşılama yapılıyo tabi her doktor böylemi yapıyor bilmiyorum ama sen doktoruna söyle endişeni kontrol edip öyle yapar aşılamanı, hadi hayırlı haberler verirsin inşallah

arkadaşlar bende aşılma oldum ama doktorum çatladı mı çatlamadı mı diye hiç kontrol etmedi ama onun öncesinde akıntım gelmişti ben çatladığını anlamıştım.. ve aşılama yapılırken inanılmaz canım yandı adet ağrısı gibi sizce normal mi

Adet sancısı gibi ağrı olması normal zaten bir kaç dakika sürüyo ve sonrasında geçiyo, hayırlı haberler verirsin inşallah

Benim de aşılama öncesi yumurtalara bakmadı canım. Yumurtalara bakmak için gittiğimde yumurtaların çok iyi gelişmiş olduğunu ve hemen iğnemi yapmamı söyledi. O gün yaptım, ertesi gün de aşılamamı yaptı. Belki bi gün önceden yumurtaları gördüğü için bakmadı nasıl olsa çatlayacak diye ama bilmiyorum yine de.

Bence endişe etme çünkü emin ol sen iğneyi vurmadan çatlamamıştır. Benimde cumartesi günü 13-14 mm civarı yumurtam vardı. Bugün yine gittim 16.5 olmuş mesela ortalama. Çarşamba tekrar gidicem o gün iğneyi yaparız cuma da aşılama olur dedi. Hadi hayırlısı bakalım

Hayırlı olsun inşallah umarım sonuçlarımız hepimiz için iyi gider.

Aymen banada oyle oldu yumurtan çok geşil ve sayısı çok fazla dedi çatlama iğnesinden bi gün sonra aşılama yaptı sizin yeni mi oldu aşılama benim bugun 4 günüm

Benim 2. Aşılamanın 4. Günü bugün ilkinde çok fazla agrım olmuştu bu seferkin de agrım fazla değil ama adet olacakmış gibiyim sürekli ilkinde yaptığım hataları yinelelemeye çalışıyorum bu sefer daha dikkatliyim ağır kaldırmıyorum yukarı uzanmıyorum mümkün olduğunca dinleniyorum ve olduğu kadar diyip takmamaya çalışıyorum nasipten öte geçilmezmis hakkımızda hayırlısı Rabbim hepimize yardım etsin

Kızlar ben de bugün kontrole gittim 4 gün letu hap kullanmıştım sabah akşam şeklinde 12mm bir tane yumurtam varmış 2-3 tane de küçük var dedi doktor ve 5 kutu merional 75ml iğne verdi cuma tekrar kontrole çağırdı büyür mü dersiniz yeterince???

Büyür tabiki iğneler çok işe yarıyor için rahat olsun.

Büyür tabiki iğneler çok işe yarıyor için rahat olsun.
İnşaallah şmdi iş gereği şehir dışına çıkmam gerekiyor ne yapacağım bilmiyorum inşaallah cumartesi aşılama yapacak büyüklüğe gelirde gitmeden aşılamamı yaptırıp giderim çatlatma iğnesinin ertesi günü mü yapılıyor yani cuma bana çatlatma iğnesi yaptırırsa cumartesi aşılamayı yapar mı nasıl oluyor???

Aslında saati önemli çatlatma iğnesinden 36 saat sonra yapıyor aşılamayı ona göre çatlatma iğnesini şu saatte vurdur diye söylüyor.

Benim bugun 4 günüm cNım ama hala kasık ve bel ağrım devam ediyor acaba normal mi
Normal normal benimde bugün 13. günüm bel ağrısı birkaç gün önce yeni bitti ama kasıklarda var hala tabi bu kullandığım progestan ilacından da kaynaklı oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…