Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba arkadaşlar. Bende bugün ilk aşılamamı oldum. Yarım saat yatırdılar beni ama bütün gün de evde yattım. Allahım bu mübarek günlerde inşallah herkese hayırlısıyla evlat nasip eder.

kızlar topiğiniz hayırlı olsun inşallah hepinizin aşılaması tutar 2011 de bebişlerinizi kucağınıza alırsınız. allah annelik duygusunu hepinize yaşatır inşallah

kızlar topiğiniz hayırlı olsun inşallah hepinizin aşılaması tutar 2011 de bebişlerinizi kucağınıza alırsınız. allah annelik duygusunu hepinize yaşatır inşallah

smge teşekkürler buralara uğradığın için arada gelip moral verirsen sevinirim aşılamayla hamiştin hatırladığı kadarıyla.nası gidiyo hamilelik

Monalisa tesekkurler ilgin icin cnm..nedense eylul ayi topigine bakmamisim kac gundur ki butun gun 10 kere kontrol ediyorum kim napmis diye neyse bugun itibariyle daha sIk bakacagim...
evet asilamami oldum normalde 14u gibi diyordu doktor ama gecen pazar gunku kontorlumde yumurtalarimin 25-30 mm arasinda oldugunu soyleyince (2 buyuk yumurta olustu birde kucuk) neyse hemen asilamani pazartesi yapalim dediler ignemi yaptilar pazartesi oldum asilamayi iste simdi klasik haller surekli kendimi dinleyip anlamlandirmaya calisiyorum...moralimi bozan sey su birinci asilamam da olan bircok sey simdide oluyor bilmiyorumkismile
seninde hayirlisi olsun insallah...guzel haberler hepimize insallah....bu arada bencede liste yapsin birisi ya takibi guzel oluyor ...

arkadaşlar yeni üye oldum ve eylül aşılamasını görünce yazmak istedim. ben eylül 4 de ilk aşılamamı yaptırdım. heyecandan mı psikolojik mi bilmiorum. sürekli ara ara kasık ağrım var. adet oldum olucam gibi hissediyorum hep. 1 haftadır hep böleyim. hamilelik belirtisimi? yanlış uygulama mı? kötüye işaret mi? doktor reglin gecikince gel dedi. çok korkuyorum. benim gibi 4 dünde yaptıran varmı aranızda?

aşılaman hayırlı olsun canım.inşallah tutumuşturda hamilesindir.adet günün ne zaman?ne zaman gidecen doktora?

kızlar bu topiğin şansızlarındanım.. dün gece ateşim çıktığı için hastanede mecburi olarak kanda gebelik testi yapıldı 9. günümde olmama rağmen .. sonuç 0.600.. yaani negatif.. doktor testi tekrarlamam gerektiğini söylese de artk umutlar söndü.. 3. aşilamada negatiffff..inşallah sizlerden güzel haberle alırım..

landarch çok erken konusuosun 9.günde bellı olmaz ben senden daha gec yaptırdım ve nagatıf dedıler ama dun gece öğrendım kı hamıleyım gec döllenme olma ıhtımalı var bekle adet gununu

gülo 2 eylülde aşılaması yapıldı
bades 4 eylülde aşılaması yapıldı
landarch 8 eylülde aşılaması yapıldı
monalisa 11 eylülde aşılaması yapıldı
dew 12 eylülde aşılaması yapıldı
safak_d 15 eylülde aşılaması yapıldı
hayalbaz 18 eylülde aşılaması yapıldı
hepinizin aşılaması hayırlı olsun inşallah güzel haberler alırız
gülnihal
fanu
burcubaby
sabalak
bilge aşılamaya hazırlanıyorlar
arkadaşlar toplam 12 kişiyiz
sonuçları yazın arkadaşlar bizi merakta bırakmayın.pozitifse beraber sevinelim negatif olursada beraber üzülelim.bide ben liste yapmayı bilmiyom bu kadar becerdim yanlışsa düzeltin

landarch loverinde dedigi gibi bence daha erken moralini bozma adet gününü bekle canım.
lover hamilemisin canım?

inşallah haklı çıkarsınız.. allah büyük ne diyeyim..
ewet canm lover1984 hamileeee.. hemde bugün öğrendi.. aşilamanın 11. günü negatif çıkmış kan testi adt olmayı bekliyordu, adeti gecikince kist olabilir diye şüphelendi tüp bebek yaptıracaktı ama hamile olduğunu öğrendi.. süper bir şey bu yaa.. maşallah, nazar değmesin..

arkadaşlar sizlere bir tavsiyem var,benim gibi zorunda kalmazsanız eğer lütfen erkenden(adet gecikmesi olmadan) test yapmayın..bence en iyisi adet gecikmesini beklemekk

kızlar şu an ve şu saatle 1. aşılamamın tutmadığını anlamış bulunmaktayım((. moralim çok bozuk. inşallah sizlerin bu ay tutar. Allah hepimize hayırlısını versin

busabah saat 11de aşılamam yapıldı.3. aşılamam bu.o yüzden biraz heyecanımı yitirmiş durumdayım..

lover senin kaçıncı aşılamaydı canım ilk mi

kızlar şu an ve şu saatle 1. aşılamamın tutmadığını anlamış bulunmaktayım((. moralim çok bozuk. inşallah sizlerin bu ay tutar. Allah hepimize hayırlısını versin

hakkında hayırlısı..inşallah son hayalkırıklığın olur

bades cok uzgunum arkadasim bende 2 gundru moralim bozuk dolasiyorum ortada niyeyse kesinlikle tutmadi gbi geliyor cok sIkildim bu hsiten artik vallaha...
hayalbaz senin icin de hayirlisi canim umarim bu son asilaman olur bebisine kavusursun...

bugün saat 12 de aşılamam yapıldı bu ikinci aşılamam inşallah son olur.çok agrılarım var arkadaşlar karın kasık agrısı sizdede oldumu bu agrılar yoksa bende pko oldugu içinmi bu kadar çok bilmiyorum.yine ohss olmaktan çok korkuyorum.allah yardımcımız olsun

arkadaşlar negatif sonuçlar için çok üzgünüm listeyi yenileyip yazmadım bile ilk hamiş haberini duyunca onun adını yazarız.inşallah allahım hepimizin isteyipte olmayan herkesin önce göbişini sonra kucagını doldursun aminnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…