slm nergiscim.bizde sorun bende, 6 aylık ilaç tedavisindenden sonra hsg çekildim çift rahim dendi.Daha sonra doktorumu değiştirip laparoskopi oldum.sol tüp tıkalı ve rahmi ortalayacak şekilde yapışmış.bişey yapamadılar.onun için aşılama ile başladık eğer aşılama veya tüp bebek yöntemi tutarsa bebek rahimde gelişebiliyormu ona bakacaklar.gelişemezse bir ameliyat daha olacağım.rahmi kazıyarak büyütmeye çalışacaklar.Umarım ilk aşılamamda tutar ve bebek gelişir Allahım hepimizin yardımcısı olsun..sizde sorun nedir?
eveeeet merhabaalar hepinize kızlar bide bu topiğe girelim bakalım:)valla topik topik geziyorum hangisi uğurlu gelcek die...ben 2 buçuk yılllık evliyim.2 seneye yakındır istiyoruz bebek..2 negatif aşılamam var..sıkıntımız eşimde sperm hareketsizliği..bugün tekrar doktora gittim ve klomene başladım.15 eylülde kontrol var sonra da allahın izniyle aşılama ..artık bu 3. olcak..garip duygular içindeyim..rabbim hepimizin gönlüne göre versin..topiğimizi açan arkadaş bize bi liste yapsa ne güzel olur ..dua edin
hoşgeldin canım.aynı sorun bizdede var yani hareketsizlik birde bende pko var biz 4 senedir evliyiz bu benim ikinci aşılamam olacak rabbim tüp bebege gerek kalmadan kucagımızı doldurur inşallah.müsait oldugum ilk zaman liste yapacam seninle beraber 8 kişi olduk arkadaşım
günaydın kızlar bugün kontrolum var inş. yeterli büyüklüğe gelmişlerdir yumoşlar, bugün iğne olup arife günü de aşilama olur
günaydın kızlar.. aşilamam tahmin ettiğim gibi arife günü yapıldı, 2 gün sadece wc e kalktım benm için bayram 2. günü başladı sayılır.. bugün 6. günüm.. progestan kullanıyorum.. yumurta 26 mm iken çatlatma iğnesi yapıldı 48 saat sonra baktığında yumurta sönmüştü ve 1 saat sonra aşilama yapıldı.. 1.5 saat yatırdılar bu sefer.. yine negatif olcakmış gibi geliyor.. bu son aşilamamdı..
slm landarch aşılaman hayırlı olsun canım.
Kızlar çok üzgünüm.. benim kırmızılar adetime 8 gün kala bugün geldi.erken oldum.Umarım sizinkiler tutarda hayırlısıyla bebiş haberlerini alırız.
Hayalbazcım ben sincan lokman hekim hastanesinde oldum aşılamamı.1 ay ara verip bu sefer Prf.Dr.Onur Karabacak'a gitmek istiyorum bakalım hayırlısı..
Allahım dileyen herkese verir umarım..beklemek çok zorr..
aaammminnnnnnnnnnnn:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?