Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
eveeeet merhabaalar hepinize kızlar bide bu topiğe girelim bakalım:)valla topik topik geziyorum hangisi uğurlu gelcek die...ben 2 buçuk yılllık evliyim.2 seneye yakındır istiyoruz bebek..2 negatif aşılamam var..sıkıntımız eşimde sperm hareketsizliği..bugün tekrar doktora gittim ve klomene başladım.15 eylülde kontrol var sonra da allahın izniyle aşılama ..artık bu 3. olcak..garip duygular içindeyim..rabbim hepimizin gönlüne göre versin..topiğimizi açan arkadaş bize bi liste yapsa ne güzel olur ..dua edin

canım ankarada nerede yaptırıyosun aşılamayı

hoşgeldin canım.aynı sorun bizdede var yani hareketsizlik birde bende pko var biz 4 senedir evliyiz bu benim ikinci aşılamam olacak rabbim tüp bebege gerek kalmadan kucagımızı doldurur inşallah.müsait oldugum ilk zaman liste yapacam seninle beraber 8 kişi olduk arkadaşım

amin amin amin....

eylül ayında aşılama yaptıracaklar listesi
gülo 2 eylülde aşılaması yapıldı beklemede
gülnihal
landarch
monalisa
dew
fanu
hayalbaz
bilge
hayırlı aşılamamız olur inşallah hepimizin

slm kızlar bende yarın öğlen aşılamamı olucam yalnız kafama bişey takılıyor arefe kontrole gittim cuma sabahı çatlatma iğnesini yap cumartesi aşılama yapıcaz dedi ama ya benim yumurtam iğneden önce kendiliğinden çatlamışsa o zaman aşılama boşuna olmaz mı çok akıntım var acaba yumurtalar çatladımı diye endişeleniyorum bende bir önceki aşılamada ultrasonla bakmadan hemen yapmıştı aşılamayı yarın sorucam bakalım

yumoşların kaç mm olmuş?yeterli büyüklüge ulaşmamışmıda 2 gün sonra çatlatma ignesi vurunacan acaba

günaydın kızlar.. aşilamam tahmin ettiğim gibi arife günü yapıldı, 2 gün sadece wc e kalktım benm için bayram 2. günü başladı sayılır.. bugün 6. günüm.. progestan kullanıyorum.. yumurta 26 mm iken çatlatma iğnesi yapıldı 48 saat sonra baktığında yumurta sönmüştü ve 1 saat sonra aşilama yapıldı.. 1.5 saat yatırdılar bu sefer.. yine negatif olcakmış gibi geliyor.. bu son aşilamamdı..

hadi hayırlı uğurlı olsun inşallah tutar canım.benim de çarşamba günü yumurta kontrolü var.duruma göre benim de haftasonu falan olur heralde aşılama.bu kez hiç heyecanlı değilim..benim de 3. olacak..

slm landarch aşılaman hayırlı olsun canım.
Kızlar çok üzgünüm.. benim kırmızılar adetime 8 gün kala bugün geldi.erken oldum.Umarım sizinkiler tutarda hayırlısıyla bebiş haberlerini alırız.
Hayalbazcım ben sincan lokman hekim hastanesinde oldum aşılamamı.1 ay ara verip bu sefer Prf.Dr.Onur Karabacak'a gitmek istiyorum bakalım hayırlısı..
Allahım dileyen herkese verir umarım..beklemek çok zorr..

aaammminnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

Herkese merhaba kızlar. ben de bu ay ilk aşılamamı yaptıracağım kısmetse. ama ben PCO luyum ve gelişen yumurtalarım çok yavaş büyüyor. Gonal f ile başladık. 12 günde 11mm büyüdü yumurtalarım ama doktorum PCO da gün ile ilgili sıkıntımız yok büyüyene kadar ilaca devam dedi. Sizlerin bilgisi var mı acaba bu konuda tecrübesi olanlar bilgi verirlerse sevinirim. Bu arada ben Medical park göztepe'ye gidiyorum.

mrb kızlar bende eylül ayında aşılama olcaklardanım dün umut tüp bebekten süleyman tosunla basladık merional diye bi iğne verdi göbekten pazartesi gel bakalım dedi büyürler inşallahta aşılamaya geçeriz listeye benide ekleyin Alah hepimizi evlatlarımıza kavuştursun inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…