Canım inşallah tutar hakkında hayırlısı olsunKızlar yarın aşılamam olacak nasipse çok heyecanliyim biraz stresste var dün gece cat.ignemi yaptim
Stres yapma canım hersey cok güzel olacak göz açıp kapayıncaya kadar biticekKızlar yarın aşılamam olacak nasipse çok heyecanliyim biraz stresste var dün gece cat.ignemi yaptim
Amin inşallahCanım inşallah tutar hakkında hayırlısı olsun
Insallah pozitifi görürüm bu seferStres yapma canım hersey cok güzel olacak göz açıp kapayıncaya kadar biticek
İnşallah hepimiz görelimInsallah pozitifi görürüm bu sefer❣
Test yap lütfen canımGecikmeyen reglim geçikti ben hala tedaviye başayalamadım
Hamile olduğumu düşünmüyorum canım aslında ama ağrılarım var kasık ağrılarım gögüs şişliğimTest yap lütfen canım
Zaten herkeste aynı belirtiler olmuyor bazılarında hiç belirti olmuyor.Ben 5 gebelikte de hep adet olacakmış hissi içindeydim kasıklarımda öyle ağrılar olurdu ara ara ama olmazdım.Bence bi test yap.Eğer yoksa bile tedaviye başlayacakmışsın ona göre doktora gidersin belki söktürücü verirHamile olduğumu düşünmüyorum canım aslında ama ağrılarım var kasık ağrılarım gögüs şişliğim
Yarın yapayım alayım da canım. Acaba diyorum stres yaptım ondan mı böyle oldu bilmiyorumZaten herkeste aynı belirtiler olmuyor bazılarında hiç belirti olmuyor.Ben 5 gebelikte de hep adet olacakmış hissi içindeydim kasıklarımda öyle ağrılar olurdu ara ara ama olmazdım.Bence bi test yap.Eğer yoksa bile tedaviye başlayacakmışsın ona göre doktora gidersin belki söktürücü verir
Ayrıca 5 gebeliğin için de üzüldüm Allah yardımcın olsun rabbim hayırlı bir evlat nasip etsin canımZaten herkeste aynı belirtiler olmuyor bazılarında hiç belirti olmuyor.Ben 5 gebelikte de hep adet olacakmış hissi içindeydim kasıklarımda öyle ağrılar olurdu ara ara ama olmazdım.Bence bi test yap.Eğer yoksa bile tedaviye başlayacakmışsın ona göre doktora gidersin belki söktürücü verir
Tabi o da olabilir ama ne de olsa aşılama yaptıracağım rahatlığıyla da çocuk olmuş olabilir.Hep duyardım buradan tam tüp yaptıracakken hamile kaldım diyenleri.inş öyle bir durumdurYarın yapayım alayım da canım. Acaba diyorum stres yaptım ondan mı böyle oldu bilmiyorum
İnşAllah öyle olur canımTabi o da olabilir ama ne de olsa aşılama yaptıracağım rahatlığıyla da çocuk olmuş olabilir.Hep duyardım buradan tam tüp yaptıracakken hamile kaldım diyenleri.inş öyle bir durumdur
Çok teşekkür ederim, aynen maalesef dirençli çıktılar doktorum temkinli yaklaştı başlarken çünkü polikistik overde çok fazla yumurta büyüme riski de yüksek ve bu ihtimal de olursa tedavi sonlandırılıyorBu ay 150 ile başlayacağını söyledi . Umarım canım hepimiz olumlu sonuçlar alalım
Merhaba , karıştırdınız galiba memorial değil Medical parka gidiyorum benmerhabalar memorıal hastanesinde hangi dr gittiniz?
Bence çok iyi canım inşallah tutunur bende cuma günü aşılama olacağım hayırlısıylaKızlar aşılamam yapıldı test sonuçlarimiz nasil?
Gayet güzel canım inşallah tutunur. Benimde 4.günüm ama hiçbir şey hissetmiyorumKızlar aşılamam yapıldı test sonuçlarimiz nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?