Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar🙏

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet biraz ağırdan alıyor seninkiler nazlı çıktıAmam kafana çok takma doktorun ne dedi?
Ne kadar pozitifsin güzel bi enerji veriyorsun bana. Yarın tekrar gelmemi söyledi sanırım pazar gününe kadar istedikleri boyuta gelecek diye hesap ediyorlar. İlaclara devam canım. Sende dutumlar nasıl?

Ne kadar pozitifsin güzel bi enerji veriyorsun bana. Yarın tekrar gelmemi söyledi sanırım pazar gününe kadar istedikleri boyuta gelecek diye hesap ediyorlar. İlaclara devam canım. Sende dutumlar nasıl?
Şöyle düşün doğduktan sonra ona seni ne zorluklarla doğurdum ben cümlesini rahatlıkla söyleyebilirsin Pazar gününe kadar ohooo çook var zaten az bir şey kalmış kıvama gelmesi için son bir gayret

Bende pazar aşılamamı oldum bekliyorum bakalım kısmetse haftaya pazar belli olur ne olduğu. Ama belirti falan hiçbir şey yok tabi kisadece bu sabah baya akıntım oldu anlamadım beyazımsı

Yani öyle düşünmek tabii çok daha iyi ama 4 gün az değil ki. bence bir test yap en azından kafan rahat olur
İçin için ya niye geçti acaba hamileyim mi diyorum sonra bir kasık ağrısı geliyor yok ya bu benım adet sancılarım diyorum karmaşık duygular

İçin için ya niye geçti acaba hamileyim mi diyorum sonra bir kasık ağrısı geliyor yok ya bu benım adet sancılarım diyorum karmaşık duygular
Ama kasık ağrısı da bir belirtiymiş ayrıca sende en büyük belirti var reglin geçikmiş hep geçikir mi böle?

kızlar ben de az önce kontrolüme gittim. 21-24 mm bir tane yumurtam gelişmiş sadece :) Gece çatlatma iğnemi yapıcam, cumartesi sabah da aşılama olucam. Rahim duvarı 9mm. Kalınlığı güzel ama üç katmanlı değil... bu konuda bilgisi olan var mı?

Olsun moralini bozma benimde 1 tanr vardı aşılamadan önce Rahim konusunda bir bilgim yok canım malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…