Birazdan çıkıp alacağım canım varsa çıkar heralde zatenSen yinede dikkat et canım ağır falan kaldırma bi test yap bakalım
Aaaa 4 gün geçtiyse niye test yapmıyorsun?Bilmiyorm canım stresten heralde test yapmadım daha4 gün geçti
hadi al da yap sonucu da bize at lütfen bakalım çook heyecanlııııBirazdan çıkıp alacağım canım varsa çıkar heralde zaten
Olacağını düşünmediğim için heralde canımAaaa 4 gün geçtiyse niye test yapmıyorsun?
Yani öyle düşünmek tabii çok daha iyi ama 4 gün az değil ki. bence bir test yap en azından kafan rahat olurOlacağını düşünmediğim için heralde canım
Hadi hayırlısı olsun canımBen bugün çatlatma iğnemi vurundum inşallah yarın saat 11 de aşılamam olacak kızlar
Ne güzel stres yapmamışsın coğu insan beklemediği anda güzel haberler almışlar insallah sende o haberi alırsınOlacağını düşünmediğim için heralde canım
Ne kadar pozitifsin güzel bi enerji veriyorsun bana. Yarın tekrar gelmemi söyledi sanırım pazar gününe kadar istedikleri boyuta gelecek diye hesap ediyorlar. İlaclara devam canım. Sende dutumlar nasıl?Evet biraz ağırdan alıyor seninkiler nazlı çıktıAmam kafana çok takma doktorun ne dedi?
Şöyle düşün doğduktan sonra ona seni ne zorluklarla doğurdum ben cümlesini rahatlıkla söyleyebilirsinNe kadar pozitifsin güzel bi enerji veriyorsun bana. Yarın tekrar gelmemi söyledi sanırım pazar gününe kadar istedikleri boyuta gelecek diye hesap ediyorlar. İlaclara devam canım. Sende dutumlar nasıl?
İçin için ya niye geçti acaba hamileyim mi diyorum sonra bir kasık ağrısı geliyor yok ya bu benım adet sancılarım diyorum karmaşık duygularYani öyle düşünmek tabii çok daha iyi ama 4 gün az değil ki. bence bir test yap en azından kafan rahat olur
3 yıldır bekliyorum canım inşallah vardırNe güzel stres yapmamışsın coğu insan beklemediği anda güzel haberler almışlar insallah sende o haberi alırsın ☺
Hadi nolur yap inşallah vardır ya3 yıldır bekliyorum canım inşallah vardır
Ama kasık ağrısı da bir belirtiymiş ayrıca sende en büyük belirti var reglin geçikmişİçin için ya niye geçti acaba hamileyim mi diyorum sonra bir kasık ağrısı geliyor yok ya bu benım adet sancılarım diyorum karmaşık duygular
Yok canım her zman geçmez benim adetim test yaptım negatif zatenAma kasık ağrısı da bir belirtiymiş ayrıca sende en büyük belirti var reglin geçikmişhep geçikir mi böle?
Aaa şimdi mi yaptın?Yok canım her zman geçmez benim adetim test yaptım negatif zaten
Çok teşekkür ederim canımHadi hayırlısı olsun canım
Biraz önce yaptımAaa şimdi mi yaptın?
Hay allah bekle bakalım biraz olmadı doktora gidersin canım cok stres yaptıysan geçikti demekkiBiraz önce yaptım
Olsun moralini bozma benimde 1 tanr vardı aşılamadan öncekızlar ben de az önce kontrolüme gittim. 21-24 mm bir tane yumurtam gelişmiş sadece :) Gece çatlatma iğnemi yapıcam, cumartesi sabah da aşılama olucam. Rahim duvarı 9mm. Kalınlığı güzel ama üç katmanlı değil... bu konuda bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?