pardon yanlis ekledim)))bende henüz belirli bir şey yok kuzumAllah mı söyletti diyelim
Günaydın.. Bende yaptım canım oncomed diye bi marka. Veeee bende de koca bi negatif. Nasipten öte yol yok hakkımızda hayırlısı. Sen ne zaman kan verecektinGünaydın hanımlar..@Denisss26 sabah test yaptım bebetime. Sadece çizginin gölgesi çıktı. Bir şey olsaydı çıkardı sanırım. İğneden sonra 13. Gün. Benden bu ay da pas.. imtihanımız devam ediyor..
Nasip artık da çok üzülüyorum 2 yıl oldu acaba hiç olmayacak mı diye çok kötü oluyorum düşündükçe... Pazartesi aşılamanın 14. Günü o zaman yapmayı düşünüyordum..Günaydın.. Bende yaptım canım oncomed diye bi marka. Veeee bende de koca bi negatif. Nasipten öte yol yok hakkımızda hayırlısı. Sen ne zaman kan verecektin
Acaba hiç olmayacak mı hissi beni de yiyip bitiriyor kendimi hamile hayal bile edemiyorum kucagımda kendime ait bi bebek olmaz heralde benim diyorumNasip artık da çok üzülüyorum 2 yıl oldu acaba hiç olmayacak mı diye çok kötü oluyorum düşündükçe... Pazartesi aşılamanın 14. Günü o zaman yapmayı düşünüyordum..
Bende aynı düşüncedeyim. 5 yıl oldu. Ama Rabbime şükür bi evladım var 8 yasında. Rabbim hiç olmayanlara ve içinde bana da nasip etsin. Hastaneye Kardes için gidiyorum dedim salak gibi. Hergün soruyor dua ediyordu ne diyecegim nasıl ıl anlatacagım bilmiyorum. Rabbim sizlere de en kısa zamanda evlat nimetini tattırsın.Nasip artık da çok üzülüyorum 2 yıl oldu acaba hiç olmayacak mı diye çok kötü oluyorum düşündükçe... Pazartesi aşılamanın 14. Günü o zaman yapmayı düşünüyordum..
Acaba hiç olmayacak mı hissi beni de yiyip bitiriyor kendimi hamile hayal bile edemiyorum kucagımda kendime ait bi bebek olmaz heralde benim diyorumçevremdeki herkes hamile kaldı doğurdu ikinciyi bile yaptı bende heralde böyle kalırım diye düşünüyorum ve bu hislerden kendimi ara ara vazgeçirsem de her adet olduğum gün tekrar başa sarıyorum
Adet olduğum ilk gün ağlayıp sızlanıyorum eşim geliyor evde kasvetli bir hava var yüzün de solmuş diyor büyük bir moral konuşması yapıyoruz ertesi gün yeni bir umutla aya başlıyorum ama dediğin gibi adet yaklaşırken stres oluyorum adet günü de mahvoluyorumAynı ben de öyle her adet dönemimde tekrar başa sarıyorum. Adetim geçiyor tamam güzel yeni başlangıç fakat yaklaştıkça stres sinir olmadığın da bu karamsar kötü düşünceler sarıyor. Aslında pozitif düşüncenin gücüne inanırım ama bir türlü kendimi toparlayamıyorum. Artık psikolojik destek almayı düşünüyorum çünkü kalkamıyorum altından çok yıpratıyorum kendimi. Bi yerden tutunmak gerek hep böyle olmaz en güzel yıllarımızı ziyan ediyoruz..
Bende aynı düşüncedeyim. 5 yıl oldu. Ama Rabbime şükür bi evladım var 8 yasında. Rabbim hiç olmayanlara ve içinde bana da nasip etsin. Hastaneye Kardes için gidiyorum dedim salak gibi. Hergün soruyor dua ediyordu ne diyecegim nasıl ıl anlatacagım bilmiyorum. Rabbim sizlere de en kısa zamanda evlat nimetini tattırsın.
Bir de eş faktörü var onlar da üzülüyor bizi öyle görünce daha kötü oluyorlar her ne kadar belli etmemeye çalışsalar da Bi de eşim için üzülüp kahroluyorumAdet olduğum ilk gün ağlayıp sızlanıyorum eşim geliyor evde kasvetli bir hava var yüzün de solmuş diyor büyük bir moral konuşması yapıyoruz ertesi gün yeni bir umutla aya başlıyorum ama dediğin gibi adet yaklaşırken stres oluyorum adet günü de mahvoluyorum
Benimkisi ben takmıyorum senin kadar herseyin bir vakti var diyor ama içten içe üzüldüğünü çok iyi biliyorumBir de eş faktörü var onlar da üzülüyor bizi öyle görünce daha kötü oluyorlar her ne kadar belli etmemeye çalışsalar da Bi de eşim için üzülüp kahroluyorum ☹
Evet benim eşimde öyle diyor Allah nasip edecek zamanı var diye ama üzüldüğünü biliyorum. Ne zormuşBenimkisi ben takmıyorum senin kadar herseyin bir vakti var diyor ama içten içe üzüldüğünü çok iyi biliyorum
Bir gün bizde bebeklerimizi kucagımıza alırız inşallah ve günleri hatırlayıp gülerizEvet benim eşimde öyle diyor Allah nasip edecek zamanı var diye ama üzüldüğünü biliyorum. Ne zormuş
Canım kan testi yaptırdın mıBugun 12. Gunu. Biraz erken diye dusundum canim ya. Biraz deger yukselsin diye yarin sabah gitcem :)
Evet 1 saate sonuclar cikacak cnm. Surekli sonuc sayfasini yeniliyorumCanım kan testi yaptırdın mı
HAdi bakalım inşallah pozitif haberle gelEvet 1 saate sonuclar cikacak cnm. Surekli sonuc sayfasini yeniliyorum
Yok daha nelerEczacıya sordum aşılamadan kaç gün sonra yapayım idrar testi diye o da 25 gün sonra net sonuç alırsınız bunlarla önce kan testi yaptırın dedi şaşırdım ilk defa 25 gün diyen birini duydum bildiğinden mi dedi öylesine mi dedi bilmiyorum. ya ümidim yok ama işte..
Sagolasın canım Rabbim de sana güzel yüregin gibi bi evlat nasip etsin inşallahAmin inşallah bununla imtihan olmak çok zor. Tabiki Rabbim daha iyi bilir belki olacak daha büyük sıkıntılar olacak biz bilemeyiz sonucu ama yine de insanın hayata umutla bakma sebebi.. Sana da inş Rabbim güzel sağlıklı bir evlat daha verir hepimize.. "Vazgeçtik daha uygun bir zamanda alacağız. Hem o zaman sen de daha çok büyürsün ve onu daha iyi koruyabilirsin.." diye söyleyebilirsiniz
Yok daha neler25 gün çok fazla bence sen şu an kaçıncı gündesin canım adet günün ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?