Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar🙏

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Günaydın hanımlar.. @Denisss26 sabah test yaptım bebetime. Sadece çizginin gölgesi çıktı. Bir şey olsaydı çıkardı sanırım. İğneden sonra 13. Gün. Benden bu ay da pas.. imtihanımız devam ediyor..

Günaydın.. Bende yaptım canım oncomed diye bi marka. Veeee bende de koca bi negatif. Nasipten öte yol yok hakkımızda hayırlısı. Sen ne zaman kan verecektin

Günaydın.. Bende yaptım canım oncomed diye bi marka. Veeee bende de koca bi negatif. Nasipten öte yol yok hakkımızda hayırlısı. Sen ne zaman kan verecektin
Nasip artık da çok üzülüyorum 2 yıl oldu acaba hiç olmayacak mı diye çok kötü oluyorum düşündükçe... Pazartesi aşılamanın 14. Günü o zaman yapmayı düşünüyordum..

Nasip artık da çok üzülüyorum 2 yıl oldu acaba hiç olmayacak mı diye çok kötü oluyorum düşündükçe... Pazartesi aşılamanın 14. Günü o zaman yapmayı düşünüyordum..
Acaba hiç olmayacak mı hissi beni de yiyip bitiriyor kendimi hamile hayal bile edemiyorum kucagımda kendime ait bi bebek olmaz heralde benim diyorum çevremdeki herkes hamile kaldı doğurdu ikinciyi bile yaptı bende heralde böyle kalırım diye düşünüyorum ve bu hislerden kendimi ara ara vazgeçirsem de her adet olduğum gün tekrar başa sarıyorum

Bende aynı düşüncedeyim. 5 yıl oldu. Ama Rabbime şükür bi evladım var 8 yasında. Rabbim hiç olmayanlara ve içinde bana da nasip etsin. Hastaneye Kardes için gidiyorum dedim salak gibi. Hergün soruyor dua ediyordu ne diyecegim nasıl ıl anlatacagım bilmiyorum. Rabbim sizlere de en kısa zamanda evlat nimetini tattırsın.

Aynı ben de öyle her adet dönemimde tekrar başa sarıyorum. Adetim geçiyor tamam güzel yeni başlangıç fakat yaklaştıkça stres sinir olmadığın da bu karamsar kötü düşünceler sarıyor. Aslında pozitif düşüncenin gücüne inanırım ama bir türlü kendimi toparlayamıyorum. Artık psikolojik destek almayı düşünüyorum çünkü kalkamıyorum altından çok yıpratıyorum kendimi. Bi yerden tutunmak gerek hep böyle olmaz en güzel yıllarımızı ziyan ediyoruz..

Adet olduğum ilk gün ağlayıp sızlanıyorum eşim geliyor evde kasvetli bir hava var yüzün de solmuş diyor büyük bir moral konuşması yapıyoruz ertesi gün yeni bir umutla aya başlıyorum ama dediğin gibi adet yaklaşırken stres oluyorum adet günü de mahvoluyorum

Amin inşallah bununla imtihan olmak çok zor. Tabiki Rabbim daha iyi bilir belki olacak daha büyük sıkıntılar olacak biz bilemeyiz sonucu ama yine de insanın hayata umutla bakma sebebi.. Sana da inş Rabbim güzel sağlıklı bir evlat daha verir hepimize.. "Vazgeçtik daha uygun bir zamanda alacağız. Hem o zaman sen de daha çok büyürsün ve onu daha iyi koruyabilirsin.." diye söyleyebilirsiniz

Bir de eş faktörü var onlar da üzülüyor bizi öyle görünce daha kötü oluyorlar her ne kadar belli etmemeye çalışsalar da Bi de eşim için üzülüp kahroluyorum

Bir de eş faktörü var onlar da üzülüyor bizi öyle görünce daha kötü oluyorlar her ne kadar belli etmemeye çalışsalar da Bi de eşim için üzülüp kahroluyorum ☹
Benimkisi ben takmıyorum senin kadar herseyin bir vakti var diyor ama içten içe üzüldüğünü çok iyi biliyorum

Eczacıya sordum aşılamadan kaç gün sonra yapayım idrar testi diye o da 25 gün sonra net sonuç alırsınız bunlarla önce kan testi yaptırın dedi şaşırdım ilk defa 25 gün diyen birini duydum bildiğinden mi dedi öylesine mi dedi bilmiyorum. ya ümidim yok ama işte..

Yok daha neler 25 gün çok fazla bence sen şu an kaçıncı gündesin canım adet günün ne zaman

Sagolasın canım Rabbim de sana güzel yüregin gibi bi evlat nasip etsin inşallah bundan sonra 1 2 aya benim yolum tüp bebek yas 34 bitti 35 diğer tedavilerle 5 yılımı harcadım artık biyolojik olarak daha fazla zaman harcamıcam. Rabbim bu yolda emek verenlerin gönlündekini tez zamanda nasip etsin

Yok daha neler 25 gün çok fazla bence sen şu an kaçıncı gündesin canım adet günün ne zaman

Bana da fazla geldi belki kadın beni üzgün görünce halime acıdı Aşılama gününü de sayarsam 12. Gündeyim. Adet günüm karıştı çünkü erken yumurtam oldu. Normal adet günüme 6 gün var ama çatlatma iğnesinden sayarsam 14 gün yarın öbür gün olmam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…