- 9 Eylül 2020
- 284
- 308
- 53
- 33
Sagolasın canım Rabbim de sana güzel yüregin gibi bi evlat nasip etsin inşallahbundan sonra 1 2 aya benim yolum tüp bebek yas 34 bitti 35 diğer tedavilerle 5 yılımı harcadım artık biyolojik olarak daha fazla zaman harcamıcam. Rabbim bu yolda emek verenlerin gönlündekini tez zamanda nasip etsin
14 gün sonra kan testi idrar testi içinde 2 hafta gecikmesi gerek diyolar ya ediyor 24 gün ona öyle demiştir tabi bide gec döllenme olursa diyedir. Gönül umut etmekten vazgecmiyor kırmızıları görmedenEczacıya sordum aşılamadan kaç gün sonra yapayım idrar testi diye o da 25 gün sonra net sonuç alırsınız bunlarla önce kan testi yaptırın dedi şaşırdım ilk defa 25 gün diyen birini duydum bildiğinden mi dedi öylesine mi dedi bilmiyorum. ya ümidim yok ama işte..
Canım daha erken senin için iğneyi sayma aşılamayı say bir de sen jel kullanmadım dedin dimiBana da fazla geldi belki kadın beni üzgün görünce halime acıdıAşılama gününü de sayarsam 12. Gündeyim. Adet günüm karıştı çünkü erken yumurtam oldu. Normal adet günüme 6 gün var ama çatlatma iğnesinden sayarsam 14 gün yarın öbür gün olmam lazım.
Sen yine de adet olana kadar bekle canım belki daha idrara geçmediBana da fazla geldi belki kadın beni üzgün görünce halime acıdıAşılama gününü de sayarsam 12. Gündeyim. Adet günüm karıştı çünkü erken yumurtam oldu. Normal adet günüme 6 gün var ama çatlatma iğnesinden sayarsam 14 gün yarın öbür gün olmam lazım.
Gerçekten bu süreç çok zor sürekli insanın aklında aslında düşünmemek gerekiyor morelimizi bozmamak gerekiyor moral çok önemli diyorlar ama maalesef elimizde olmuyor her aklima geliyor hep düşünüyorum nezaman yaptığım test pozitif çıkacak die bende 2 hafta sonra başlayacam inşallah asilamayaEvet benim eşimde öyle diyor Allah nasip edecek zamanı var diye ama üzüldüğünü biliyorum. Ne zormuş
Hayır jel kullanmıyorum duptashon kullanıyorum hap. İnş öyledir.. Ama hissetmiyorum zaten bişeyler olsa hissederdim benceCanım daha erken senin için iğneyi sayma aşılamayı say bir de sen jel kullanmadım dedin dimi
Canım çok sevindim sağlıcakla kucağına al inşallahKizlar merhaba, kan sonucumu sormustunuz 144 cikti cok sukur. Ama onemli olan saglikli sekilde ilerleyip degerin katlanmasi. Umarim burada cabalayan herkes ama herkesten biran once pozitif haberler aliriz hep birlikte... Cunku ozellikle biz kadinlarin psikolojik sinirlarini zorlayan bir durum su lanet infertilite denen sey.
Hayırla kucağına al zeynagül bizi gelişmelerden mutlaka haberdar etKizlar merhaba, kan sonucumu sormustunuz 144 cikti cok sukur. Ama onemli olan saglikli sekilde ilerleyip degerin katlanmasi. Umarim burada cabalayan herkes ama herkesten biran once pozitif haberler aliriz hep birlikte... Cunku ozellikle biz kadinlarin psikolojik sinirlarini zorlayan bir durum su lanet infertilite denen sey.
Maşallah canım hayırlı olsunKizlar merhaba, kan sonucumu sormustunuz 144 cikti cok sukur. Ama onemli olan saglikli sekilde ilerleyip degerin katlanmasi. Umarim burada cabalayan herkes ama herkesten biran once pozitif haberler aliriz hep birlikte... Cunku ozellikle biz kadinlarin psikolojik sinirlarini zorlayan bir durum su lanet infertilite denen sey.
Çoook sevindim canım benim inşallah cok iyi bir şekilde yükselir değerinKizlar merhaba, kan sonucumu sormustunuz 144 cikti cok sukur. Ama onemli olan saglikli sekilde ilerleyip degerin katlanmasi. Umarim burada cabalayan herkes ama herkesten biran once pozitif haberler aliriz hep birlikte... Cunku ozellikle biz kadinlarin psikolojik sinirlarini zorlayan bir durum su lanet infertilite denen sey.
Canım çok sevindim sağlıcakla kucağına al inşallah
Hayırla kucağına al zeynagül bizi gelişmelerden mutlaka haberdar et
Zeynagul gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah çok çok sevindim tebrik ederim
Maşallah canım hayırlı olsun
Amin, kizlar cok tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin. Sizin de guzel haberlerinizi bekliyorum en kisa surede insallahÇoook sevindim canım benim inşallah cok iyi bir şekilde yükselir değerin
Yok olmadım canım tarlusal kullanıyormAhsen555 canım adet olamamıştın oldun mu?
doktora gittin mi?Yok olmadım canım tarlusal kullanıyorm
Gittim gebelik yok kist faln yok olablir dedi her zman olmuyorsa illa bir sorun var diyemeyiz dedi. Tarlusal verdi canım testte 1 çıktı 20 gün geçti adetimdoktora gittin mi?
Masallah cok güzel degerinKizlar merhaba, kan sonucumu sormustunuz 144 cikti cok sukur. Ama onemli olan saglikli sekilde ilerleyip degerin katlanmasi. Umarim burada cabalayan herkes ama herkesten biran once pozitif haberler aliriz hep birlikte... Cunku ozellikle biz kadinlarin psikolojik sinirlarini zorlayan bir durum su lanet infertilite denen sey.
Amin canim cok sagol guzel duan icinMasallah cok güzel degerin☺insallah sağlıkla ilerler. Saglıklada kucagına alırsın insallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?