Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar🙏

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Amin inşallah. İnş tüp bebeğe gerek kalmadan olursun. Ama ne gerekiyorsa o olacak tabiki hakkında hayırlısı inş hayırlısıyla en güzeli olsun..

14 gün sonra kan testi idrar testi içinde 2 hafta gecikmesi gerek diyolar ya ediyor 24 gün ona öyle demiştir tabi bide gec döllenme olursa diyedir. Gönül umut etmekten vazgecmiyor kırmızıları görmeden

Canım daha erken senin için iğneyi sayma aşılamayı say bir de sen jel kullanmadım dedin dimi

Sen yine de adet olana kadar bekle canım belki daha idrara geçmedi

Evet benim eşimde öyle diyor Allah nasip edecek zamanı var diye ama üzüldüğünü biliyorum. Ne zormuş
Gerçekten bu süreç çok zor sürekli insanın aklında aslında düşünmemek gerekiyor morelimizi bozmamak gerekiyor moral çok önemli diyorlar ama maalesef elimizde olmuyor her aklima geliyor hep düşünüyorum nezaman yaptığım test pozitif çıkacak die bende 2 hafta sonra başlayacam inşallah asilamaya

Canım daha erken senin için iğneyi sayma aşılamayı say bir de sen jel kullanmadım dedin dimi
Hayır jel kullanmıyorum duptashon kullanıyorum hap. İnş öyledir.. Ama hissetmiyorum zaten bişeyler olsa hissederdim bence nasip artık bakalım..

Snaa inşallah güzel sonuçlar olur pozifi görürsünüz. Evet moralinizi yüksek tutun. Ben ilk başlarda oldu tuttu diye düşünüyordum sonra Bi yer de ipin ucu koptu ve yine olmadı diye düşünmeye başladım. Ben yaptım ama Siz öyle yapmayın en başından olacak Allahın izniyle diye pozitif düşünün hep sonuna kadar.. İnş hayırlısıyla olur..

Kizlar merhaba, kan sonucumu sormustunuz 144 cikti cok sukur. Ama onemli olan saglikli sekilde ilerleyip degerin katlanmasi. Umarim burada cabalayan herkes ama herkesten biran once pozitif haberler aliriz hep birlikte... Cunku ozellikle biz kadinlarin psikolojik sinirlarini zorlayan bir durum su lanet infertilite denen sey.

Canım çok sevindim sağlıcakla kucağına al inşallah

Hayırla kucağına al zeynagül bizi gelişmelerden mutlaka haberdar et

Maşallah canım hayırlı olsun

Çoook sevindim canım benim inşallah cok iyi bir şekilde yükselir değerin

Canım çok sevindim sağlıcakla kucağına al inşallah
Hayırla kucağına al zeynagül bizi gelişmelerden mutlaka haberdar et
Zeynagul gözün aydın Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah çok çok sevindim tebrik ederim
Maşallah canım hayırlı olsun
Çoook sevindim canım benim inşallah cok iyi bir şekilde yükselir değerin
Amin, kizlar cok tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin. Sizin de guzel haberlerinizi bekliyorum en kisa surede insallah

Masallah cok güzel degerininsallah sağlıkla ilerler. Saglıklada kucagına alırsın insallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…