iyi bari kist olmaması güzel canım bende daha olmadım pazartesi doktora gideceğim inşallah bende de kist yoktur.Gittim gebelik yok kist faln yok olablir dedi her zman olmuyorsa illa bir sorun var diyemeyiz dedi. Tarlusal verdi canım testte 1 çıktı 20 gün geçti adetim
Evet canım benim adetim en fazla 2 gün gecikirdi. Ona da gecikme denmez aslında leke geliyordu yani. İlk defa bu kadar geçikti. Gebelik var mı canım sende test yaptın mıiyi bari kist olmaması güzel canım bende daha olmadım pazartesi doktora gideceğim inşallah bende de kist yoktur.
birde ilk defa mı bu kadar geçikti adetin?
yok daha yapmadım yani işte 14. gün aşılamadan sonra yaptım ama 1.20 cıktı.Evet canım benim adetim en fazla 2 gün gecikirdi. Ona da gecikme denmez aslında leke geliyordu yani. İlk defa bu kadar geçikti. Gebelik var mı canım sende test yaptın mı
Belki vardır canım bebek hayrılısı olsun inşallah kist falan yoktur inşallahyok daha yapmadım yani işte 14. gün aşılamadan sonra yaptım ama 1.20 cıktı.
Benim en fazla 29. gün olurdu oda yılda 2 kere falan şimdi 33.gün kist mi oldu acaba da adetimi engelliyor bilemedim.
bundan önce kistim olduğunda da hep adet olmuştum o yuzden endişeliyim biraz
inşallah canımBelki vardır canım bebek hayrılısı olsun inşallah kist falan yoktur inşallah
Çok sevindim adınızaKizlar merhaba, kan sonucumu sormustunuz 144 cikti cok sukur. Ama onemli olan saglikli sekilde ilerleyip degerin katlanmasi. Umarim burada cabalayan herkes ama herkesten biran once pozitif haberler aliriz hep birlikte... Cunku ozellikle biz kadinlarin psikolojik sinirlarini zorlayan bir durum su lanet infertilite denen sey.
Canım bende o psikolojideyim seni çok iyi anlıyorumAcaba hiç olmayacak mı hissi beni de yiyip bitiriyor kendimi hamile hayal bile edemiyorum kucagımda kendime ait bi bebek olmaz heralde benim diyorumçevremdeki herkes hamile kaldı doğurdu ikinciyi bile yaptı bende heralde böyle kalırım diye düşünüyorum ve bu hislerden kendimi ara ara vazgeçirsem de her adet olduğum gün tekrar başa sarıyorum
Ediyorum hic etmez miyim. İnsallah hepinizin tek tek gebelik haberlerini alirizÇok sevindim adınızainşallah sağlıklı hayırlı bir gebelik ve doğum olur , bize de dua edin lütfen
Kız sen ne diyorsun benim çevremde hamile kalmayan kalmadı bir de bana inat arayıp ballandıra ballandıra anlatmazlar mı nibi arkadaşımızın eşi doğuma giderken eşimi arayıp biz doğuma gidiyoruz dedi ve eskisi gibi samimiyetimiz bile kalmamıştı yani bize ne insan bir düşünür nispet yaptı resmen daha neler neler yani bu psikoloji de kaldırmıyor artıkCanım bende o psikolojideyim seni çok iyi anlıyorumhele çevrede hamile olunca onlarınkinde gözü olmuyor da insanın kendinde de olsun istiyor her ay aynı umut aynı heyecan ve kapanış Ya bide ben çevredekileri zerre takmazdım artık onları da çok takıyorum her sorana dalmak istiyorum
Tebrik ederim başkan senden olumlu haber bekliyorduk zatenEdiyorum hic etmez miyim. İnsallah hepinizin tek tek gebelik haberlerini aliriz
yok yaaaa ben 16/09 yaptirdim 30/09 kan verecemEczacıya sordum aşılamadan kaç gün sonra yapayım idrar testi diye o da 25 gün sonra net sonuç alırsınız bunlarla önce kan testi yaptırın dedi şaşırdım ilk defa 25 gün diyen birini duydum bildiğinden mi dedi öylesine mi dedi bilmiyorum. ya ümidim yok ama işte..
Bu arada belirtin var mıydı seni acaba mı diye kuşkulandıran?Tebrik ederim başkan senden olumlu haber bekliyorduk zaten☺ Umarım sağlıkla ilerler
Beni de ekler misinizHerkese merhaba. Pko ve erkek infertilitesi sebebiyle onumuzdeki ay aşilama yapiyoruz doktorumuz tavsiyesiyle. Var mi baska eylul ayi asilama adayi?
Zeynagul --->
@smu
@Sitareem --->
@Buurcuumm
@Bal0ncuk
@baby0101
@Elayldrm67--->
@Glnkymn
@Arzu atmaca
Lolapink
@Denisss26
Ahsen555
Optimussprime
@Snaa
Bir Pelincik
@Duamkabulolsun
@Saricicek97
@zeynokoloji
E efulimm1
@cakltanesi
@Sandraantalya07
papatya52
@Sultangggg
@selcanevrenn20
HarikaAlice
@Yarrn
@Selin1998
yok yaaaa ben 16/09 yaptirdim 30/09 kan verecem
İnşallaahhhhhhEdiyorum hic etmez miyim. İnsallah hepinizin tek tek gebelik haberlerini aliriz
Şaka gibi gerçekten yaKız sen ne diyorsun benim çevremde hamile kalmayan kalmadı bir de bana inat arayıp ballandıra ballandıra anlatmazlar mı nibi arkadaşımızın eşi doğuma giderken eşimi arayıp biz doğuma gidiyoruz dedi ve eskisi gibi samimiyetimiz bile kalmamıştı yani bize ne insan bir düşünür nispet yaptı resmen daha neler neler yani bu psikoloji de kaldırmıyor artık
Amin inşallah tez zamanda nasip olsunŞaka gibi gerçekten yabenim de en yakın arkadaşım su an hamile benden sonra evlendiği halde ya çok seviniyorum ama böyle aldığı şeyleri falan atıyor bana resmini içim gidiyor Rabbim olanların yavrularını bağışlasın bize de en yakın zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin ne diyelim daha diyecek bisey kalmıyor
Aslında 3 gün ideal canım ama doktorun böyle dediyse doktorunu dinleKızlar inşallah salı günü aşılamam yapılacak ama doktor bugünü değerlendirin dedi salıya kadar perhiz dedi 2 gün cinsel perhiz az değil mi en ideal kaç gün olmalı aklımda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?