Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar🙏

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Gittim gebelik yok kist faln yok olablir dedi her zman olmuyorsa illa bir sorun var diyemeyiz dedi. Tarlusal verdi canım testte 1 çıktı 20 gün geçti adetim
iyi bari kist olmaması güzel canım bende daha olmadım pazartesi doktora gideceğim inşallah bende de kist yoktur.
birde ilk defa mı bu kadar geçikti adetin?

iyi bari kist olmaması güzel canım bende daha olmadım pazartesi doktora gideceğim inşallah bende de kist yoktur.
birde ilk defa mı bu kadar geçikti adetin?
Evet canım benim adetim en fazla 2 gün gecikirdi. Ona da gecikme denmez aslında leke geliyordu yani. İlk defa bu kadar geçikti. Gebelik var mı canım sende test yaptın mı

Evet canım benim adetim en fazla 2 gün gecikirdi. Ona da gecikme denmez aslında leke geliyordu yani. İlk defa bu kadar geçikti. Gebelik var mı canım sende test yaptın mı
yok daha yapmadım yani işte 14. gün aşılamadan sonra yaptım ama 1.20 cıktı.
Benim en fazla 29. gün olurdu oda yılda 2 kere falan şimdi 33.gün kist mi oldu acaba da adetimi engelliyor bilemedim.
bundan önce kistim olduğunda da hep adet olmuştum o yuzden endişeliyim biraz

Belki vardır canım bebek hayrılısı olsun inşallah kist falan yoktur inşallah

Çok sevindim adınıza inşallah sağlıklı hayırlı bir gebelik ve doğum olur , bize de dua edin lütfen

Canım bende o psikolojideyim seni çok iyi anlıyorum hele çevrede hamile olunca onlarınkinde gözü olmuyor da insanın kendinde de olsun istiyor her ay aynı umut aynı heyecan ve kapanış Ya bide ben çevredekileri zerre takmazdım artık onları da çok takıyorum her sorana dalmak istiyorum

Kız sen ne diyorsun benim çevremde hamile kalmayan kalmadı bir de bana inat arayıp ballandıra ballandıra anlatmazlar mı nibi arkadaşımızın eşi doğuma giderken eşimi arayıp biz doğuma gidiyoruz dedi ve eskisi gibi samimiyetimiz bile kalmamıştı yani bize ne insan bir düşünür nispet yaptı resmen daha neler neler yani bu psikoloji de kaldırmıyor artık

yok yaaaa ben 16/09 yaptirdim 30/09 kan verecem

Şaka gibi gerçekten ya benim de en yakın arkadaşım su an hamile benden sonra evlendiği halde ya çok seviniyorum ama böyle aldığı şeyleri falan atıyor bana resmini içim gidiyor Rabbim olanların yavrularını bağışlasın bize de en yakın zamanda sağlıklı bebişler nasip etsin ne diyelim daha diyecek bisey kalmıyor

Amin inşallah tez zamanda nasip olsun

Kızlar inşallah salı günü aşılamam yapılacak ama doktor bugünü değerlendirin dedi salıya kadar perhiz dedi 2 gün cinsel perhiz az değil mi en ideal kaç gün olmalı aklımda deli sorular

Kızlar inşallah salı günü aşılamam yapılacak ama doktor bugünü değerlendirin dedi salıya kadar perhiz dedi 2 gün cinsel perhiz az değil mi en ideal kaç gün olmalı aklımda deli sorular
Aslında 3 gün ideal canım ama doktorun böyle dediyse doktorunu dinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…