Merhabalar benım de salı gunu 11.30 da aşılamam olcak sabah 9 da sperm verecek esım, hatta bana en gec yarın ılıskı olsun 1 bucuk gun yeterli dedı, sonra da bu gece de olabılır dedı, sperm degerlrıne gore sanırım saat degısebılıyorKızlar inşallah salı günü aşılamam yapılacak ama doktor bugünü değerlendirin dedi salıya kadar perhiz dedi 2 gün cinsel perhiz az değil mi en ideal kaç gün olmalı aklımda deli sorular
Beni de ekler misinizHerkese merhaba. Pko ve erkek infertilitesi sebebiyle onumuzdeki ay aşilama yapiyoruz doktorumuz tavsiyesiyle. Var mi baska eylul ayi asilama adayi?
Zeynagul --->
@smu
@Sitareem --->
@Buurcuumm
@Bal0ncuk
@baby0101
@Elayldrm67--->
@Glnkymn
@Arzu atmaca
@Lolapink
D Denisss26
@Ahsen555
Optimussprime
@Snaa
@Bir Pelincik
@Duamkabulolsun
@Saricicek97
@zeynokoloji
@ebru2812
@cakltanesi
@Sandraantalya07
papatya52
@Sultangggg
@selcanevrenn20
HarikaAlice
@Yarrn
@Selin1998
1,5 gün mü sizin daha da kısa internette 2-5 gün arası ideal diye okudumMerhabalar benım de salı gunu 11.30 da aşılamam olcak sabah 9 da sperm verecek esım, hatta bana en gec yarın ılıskı olsun 1 bucuk gun yeterli dedı, sonra da bu gece de olabılır dedı, sperm degerlrıne gore sanırım saat degısebılıyor
Dediğim gibi sperm sonucuna gore gun verıyor olabılırler, ben de anlamadım sperm testını 3 gun perhızle vermıstık1,5 gün mü sizin daha da kısa internette 2-5 gün arası ideal diye okudum
Tebrik ederim başkan senden olumlu haber bekliyorduk zaten☺ Umarım sağlıkla ilerler
Sizin tutmuss, çok tebrik ederimAhahah baskan mi, cok guldum :)) valla sira sizde hadi bekliyorum
Evet ilkti bizim. Darisi basiniza :)Sizin tutmuss, çok tebrik ederimilk aşılama mıydı?
İnşallahhEvet ilkti bizim. Darisi basiniza :)
Hicbiseye dikkat emedim desem :)))) sadece migrenim icin agir bi agri kesici vardi onu kullanmadim. Bir de idrar yollari enfeksiyonu icin antibiyotik yazdi doktor. Onu da kullanmadim. Alkol almadim. O tarz seylere dikkat ettim ama yatmadim oyle surekli :) hareket ettim bol bol :)İnşallahh❤ bizim de ilk olcak, dikkat etmememiz gerekn bişey var mı,ozel olarak uyguladığınız bıse.. salı gunu yapılacak benım de
Çok kasmamak gerek diyorsunuz :) ne kadar süredir düşünüyordunuzHicbiseye dikkat emedim desem :)))) sadece migrenim icin agir bi agri kesici vardi onu kullanmadim. Bir de idrar yollari enfeksiyonu icin antibiyotik yazdi doktor. Onu da kullanmadim. Alkol almadim. O tarz seylere dikkat ettim ama yatmadim oyle surekli :) hareket ettim bol bol :)
Grubun başkanı değil misin sonuçta niye güldünAhahah baskan mi, cok guldum :)) valla sira sizde hadi bekliyorum
Hic sevmem bekletilmeyi ona goreGrubun başkanı değil misin sonuçta niye güldünçok bekletmeyiz seni inşş
Bir bucuk yildir filan cnmÇok kasmamak gerek diyorsunuz :) ne kadar süredir düşünüyordunuz
Cok sevındım, dualarınızı beklıyorum ben deBir bucuk yildir filan cnm
Amin canim ediyorum hep, allah bekletmesin kimseyiCok sevındım, dualarınızı beklıyorum ben de ❤
Naptın canım durumlar nasılHayırlısıyla olur inş canım
İnanırmısın aynı durumdayım iki gündür adet sancısı cekiyorum gelcekte gelemiyor girip kayboluyor %98adet olacagım diyorum küçücük bir noktamda umut etmeye devam ediyor hakkımızda hayırlısı hayırlı saglıklı evlatlar versin Rabbim.
İnanırmısın aynı durumdayım iki gündür adet sancısı cekiyorum gelcekte gelemiyor girip kayboluyor %98adet olacagım diyorum küçücük bir noktamda umut etmeye devam ediyor hakkımızda hayırlısı hayırlı saglıklı evlatlar versin Rabbim.
Sanki benimde adet gelecekte jel engelliyor gibi. Nasibimizde ne varsa artık hayırlısı olsunİnşallah hayırlısı bende umut etmek istiyorum ama engelliyorum kendimi çünkü adet olacağım biliyorum her ay olduğu gibi çünkü belirtilerim bir tek göğüslerim aldı başını gidiyor o da ilaçtan muhtemelen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?