Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar🙏

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar inşallah salı günü aşılamam yapılacak ama doktor bugünü değerlendirin dedi salıya kadar perhiz dedi 2 gün cinsel perhiz az değil mi en ideal kaç gün olmalı aklımda deli sorular
Merhabalar benım de salı gunu 11.30 da aşılamam olcak sabah 9 da sperm verecek esım, hatta bana en gec yarın ılıskı olsun 1 bucuk gun yeterli dedı, sonra da bu gece de olabılır dedı, sperm degerlrıne gore sanırım saat degısebılıyor

1,5 gün mü sizin daha da kısa internette 2-5 gün arası ideal diye okudum

İnşallahh❤ bizim de ilk olcak, dikkat etmememiz gerekn bişey var mı,ozel olarak uyguladığınız bıse.. salı gunu yapılacak benım de
Hicbiseye dikkat emedim desem :)))) sadece migrenim icin agir bi agri kesici vardi onu kullanmadim. Bir de idrar yollari enfeksiyonu icin antibiyotik yazdi doktor. Onu da kullanmadim. Alkol almadim. O tarz seylere dikkat ettim ama yatmadim oyle surekli :) hareket ettim bol bol :)

Çok kasmamak gerek diyorsunuz :) ne kadar süredir düşünüyordunuz

D Denisss26 az önce regl sancısı gibi geldi Bi gitti. Bi yanıyorum Bi üşüyorum. Regly olacağım ben hiç umudum kalmadı senin nasıl ne hissediyorsun umarım pozitif olur..

D Denisss26 az önce regl sancısı gibi geldi Bi gitti. Bi yanıyorum Bi üşüyorum. Regly olacağım ben hiç umudum kalmadı senin nasıl ne hissediyorsun umarım pozitif olur..
İnanırmısın aynı durumdayım iki gündür adet sancısı cekiyorum gelcekte gelemiyor girip kayboluyor %98adet olacagım diyorum küçücük bir noktamda umut etmeye devam ediyor hakkımızda hayırlısı hayırlı saglıklı evlatlar versin Rabbim.

İnşallah hayırlısı bende umut etmek istiyorum ama engelliyorum kendimi çünkü adet olacağım biliyorum her ay olduğu gibi çünkü belirtilerim bir tek göğüslerim aldı başını gidiyor o da ilaçtan muhtemelen..

Sanki benimde adet gelecekte jel engelliyor gibi. Nasibimizde ne varsa artık hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…