Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar🙏

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim alt karınlarda ağrı desem değil sancı desem değil ama tuhaf birşeyler hissediyorum son 2-3 gündür.
Adete son 5 teyim. Sizlerde durum da benim gibi mi?

Zeynagul canım bugün gördüm hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla al kucağına ben resmen 10.gün adet oldum erkenden negatif benimki

Zeynagul canım bugün gördüm hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla al kucağına ben resmen 10.gün adet oldum erkenden negatif benimki
Amin canim tesekkur ederim bakalim degerin artisi onemli neden o kadar erken olmus ki senin acaba? Doktorun bisey dedi mi? Yerlesme olabilir mi?

Amin canim tesekkur ederim bakalim degerin artisi onemli neden o kadar erken olmus ki senin acaba? Doktorun bisey dedi mi? Yerlesme olabilir mi?
Valla bilmiyorum ki canım aramadım doktoru pazar bugün diye 2 yumurtam vardı ya acaba 1 ini atıyor olabilir miyim diye aklıma gelmedi değil ama gene de ihtimal vermek istemiyorum biraz fazla yıkıldım niye bilmiyorum zaten mecbur beta baktırıcam 14.günde adet olsan da olmasan da beta baktır dedi bana

Birini atiyor gibi bisey olamaz canim. Adet oluyorsan digerine dollenme firsati kalmaz ki. İnsallah adet degildir

Kızlar geçen ay ilk defa klomen kullandım sonuç negatif.
Bu ay femara kullandım dün haplar bitti sanırım salı günü çatlama iğnesi vurduracam. Ve perşembe günü de ilk defa aşılama yaptıracağım. Bi yanım heyecanlı ama bi yanımda çok tedirgin. Sizler ne durumdasınız? İçinizde Korku varmı?

Demesi kolay, uygulaması zor biliyorum ama rahat olmaya çalış stres yapma her şey olacağına varır inş pozitif olur gönlüne göre olur..

Ve de ben de bir şey sormak istiyorum ben bu sabah test yaptım biliyorum ilk 10 dk dan sonrası geçersiz ama çok sonra ince Bi çizgi gördüm çok ince ve çok özür dilerim ama açık Bi şekilde sormak istiyorum kahverengi yapışkan bir lekem oldu bugün adetim mi sökülmeye çalışıyor bilmiyorum adet olacak gibi hissediyorum zaten ama bilemiyorum var mı yaşayan? Çok stresli bir gün geçirdim bugün. aşılamanın 14. Gününündeyim yarın nasipse kan tahlili vereceğim.

Kesinlikle umudunu kaybetme bu forumda ne mucizeler okundu seninde inşallah mucizen seninledir bende senin gibi kahve leke olarak başladı ve söküldü inşallah seninli yerleşme kanamasıdır herşey net kanda çıkıyor asla negatif olma inşallah pozitifi görürsün yarın

Normalde adetiniz başlamadan önce kahverengi akıntınz oluyormuydu?
Sizi umutlandırmakta istemem aslında ama bu yerleşme kanaması gibi geldi bana. O testi atabilirmisiniz burada yorumlayalım. İlk defamı aşılama yaptınız?

S Sultangggg inş inş rabbim nasip eder hepimize en kısa zamanda...

Ayseee1987 inş öyledir.... fotoğrafta belli olmayacak kadar silik maalesef... kahverengi sulu akıntım oluyordu normalde adet başlamadan önce ama bu yapışkan tuhaf bişey.. İlk aşılamam evet. Ya hiç umudum yok zaten adet olacağım gibi ama yine de işte...

Bilmiyorum görebilir misiniz ama böyle

Eklentiler

• IMG_20200920_233800.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 36
Bana nedense olumlu bişeymiş gibi geldi yapışkan gibi uzayan akıntı, Bu ay klomen mi femara mı ne kullandınız? Yarın kan testi yaparsanız sonucu lütfen paylaşın.

Bilmiyorum görebilir misiniz ama böyle
Evet ben o çizgiyi gördüm canım, fakat çatlama iğnesi yaptığınız için onun etkisi olma ihtimalide var. Grçen ay çatlama iğnesinden 17 gün sonra adet oldum ve 17. Gün yaptığım gebelik testim görülebilecek kadar belirgindi çok heyecan yaptım ama sonuç negatifti. Çatlama iğnesi yaptıysak En güzeli kan testi.

2 gün önce yaptığım erken gebelik testin de hiç bir şey yoktu. Belki bu da gölgesidir sadece.. Yarın öğreneceğiz bakalım nasip..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…