Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar🙏

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Evet ovitrelle yapmıştım 16 gün önce... İnşaallah inşaallah inşallah çok amin

Kan testi yaptirdin mi cnm? insallah pozitiftir

Canım çatlatma iğneni yaptın mi seninle aynı gün olucak aşılamamız merak ediyorum

Zeynagul canım senin ilk yaptığın test aşılamanın 12. Günündeydi değil mi? Rica etsen görüntüyü tekrar paylaşabilir misin?

Yok benim catlatma ignesinden sonra 12. Asilamadan sonraki 10. Gundu. Sende de mi cizgi var✌
Var gibi yok gibi gözlerim yandı bakarkene
Hayalet gibi bişey var canım ama fotoya çeksem belli olmaz Benim bugün aşılamanın 12. Günü çatlatma iğnesinin de 14. Ne dersin olmadı galiba daha net mi belli olması lazımdı?

Herkeste farkli olur o degerler. İdrardan idrara degisiyor hatta :) ben habire test yaptim ama igneden sonra 12. Gun hala igne etkisi var mi yok mu bilemiyordum. Digerlerini atmistim ama o gun yaptigim test su sekildeydi. Benim de belli belirsiz nerdeyse gorunmuyor. Hayirlisi olsun diyelim

Eklentiler

• IMG_20200405_184103.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 47
Ayyy çok sevindimmm inşallah herşey yolunda gider sağlıkla kucağına alırsın yavrunu ben bu forumu çok anlayamadım msjlara cvp yazılınca bildirim gelmiyor sanırım o yüzden baya geç yazdım. Sen diğer msjında ikinci denemede şans daha yüksek oluyor diyebiliyorum yazınca bu ay tekrar denemeye karar verdim menopur verdi dr bu sefer biraz daha etkiliymiş. Geçen 3 yumurta olgunlaşmıştı çatlamış hepsi ama negatif sonuç diye spermiogram testide yaptırıcaz. Menopur kullanan kimse yok sanırım herhangi bi yazı vs bulamadım. Gonalf e devam mı etseydikte dedim ama hayırlısı bakalım

Tesekkur ederim guzel dileklerin icin
Evet ben ikinci denemede sans daha yuksek diye biliyorum. Hatta biz bu sefer femara kullandik ama ikinci kez deneseydik menopur kullanacaktik. Doktorum o daha etkili olur demisti. İnsallah olumlu sonuc alacaksin ikincisinde ben inaniyorum

ay inşallah canım çok sağol içimi rahatlattın

Kizlar selam. benim bugun 7 gun igneden sonra ve 5 aşılamadan. ovitrelle artık gözükmüyor.test temiz. son 9 gün kaldı kan vermek için gece aşırı terlıyorum))sinirim çok))hep uyku var .akşam 22 yatıyorum 6 kalkıyorum.normalde en erken 00*01 gece yatıyorum. ama kafama hiç birşey takmıyorum geziyorum keyfimi bakıyorum))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…