- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.178
- 248
Ne çizgisi olmayan testlerde hayali çizgiler gördük biz
Ne çizgisi olmayan testlerde hayali çizgiler gördük biz
Seninkini çok rahat görebiliyorum. Çatlama iğnesi yapmamış olsan bu çizgi büyük umut verici. Ama bu durumda kan testinin önemi büyük . Yarın beta hcg değerim 200 küsür yaz inşallah
Canım çok sevindim ,Rabbim hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallahEdiyorum hic etmez miyim. İnsallah hepinizin tek tek gebelik haberlerini aliriz
Amin canim. Tum isteyenlere nasip olsunCanım çok sevindim ,Rabbim hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah ♥
Kan testi yaptirdin mi cnm? insallah pozitiftirDemesi kolay, uygulaması zor biliyorum ama rahat olmaya çalış stres yapma her şey olacağına varır inş pozitif olur gönlüne göre olur..
Ve de ben de bir şey sormak istiyorum ben bu sabah test yaptım biliyorum ilk 10 dk dan sonrası geçersiz ama çok sonra ince Bi çizgi gördüm çok ince ve çok özür dilerim ama açık Bi şekilde sormak istiyorum kahverengi yapışkan bir lekem oldu bugün adetim mi sökülmeye çalışıyor bilmiyorum adet olacak gibi hissediyorum zaten ama bilemiyorum var mı yaşayan? Çok stresli bir gün geçirdim bugün. aşılamanın 14. Gününündeyim yarın nasipse kan tahlili vereceğim.
Kan testi yaptirdin mi cnm? insallah pozitiftir
Uzulup kendini yipratma canim vakti zamanini bekliyordur. İnsallah onumuzdeki ay olacakSabah yaptırdım öğleden sonra çıkacak sonuçlar ama eve geldim hasta oldum zaten... İnş diğer herkesin pozitiftir....
Canım çatlatma iğneni yaptın mi seninle aynı gün olucak aşılamamız merak ediyorumMerhabalar benım de salı gunu 11.30 da aşılamam olcak sabah 9 da sperm verecek esım, hatta bana en gec yarın ılıskı olsun 1 bucuk gun yeterli dedı, sonra da bu gece de olabılır dedı, sperm degerlrıne gore sanırım saat degısebılıyor
Uzulup kendini yipratma canim vakti zamanini bekliyordur. İnsallah onumuzdeki ay olacak✌
Zeynagul canım senin ilk yaptığın test aşılamanın 12. Günündeydi değil mi? Rica etsen görüntüyü tekrar paylaşabilir misin?
Var gibi yok gibi gözlerim yandı bakarkeneYok benim catlatma ignesinden sonra 12. Asilamadan sonraki 10. Gundu. Sende de mi cizgi var✌
Herkeste farkli olur o degerler. İdrardan idrara degisiyor hatta :) ben habire test yaptim ama igneden sonra 12. Gun hala igne etkisi var mi yok mu bilemiyordum. Digerlerini atmistim ama o gun yaptigim test su sekildeydi. Benim de belli belirsiz nerdeyse gorunmuyor. Hayirlisi olsun diyelimVar gibi yok gibi gözlerim yandı bakarkene
Hayalet gibi bişey var canım ama fotoya çeksem belli olmazBenim bugün aşılamanın 12. Günü çatlatma iğnesinin de 14. Ne dersin olmadı galiba daha net mi belli olması lazımdı?
Ayyy çok sevindimmm inşallah herşey yolunda gider sağlıkla kucağına alırsın yavrunuKizlar merhaba, kan sonucumu sormustunuz 144 cikti cok sukur. Ama onemli olan saglikli sekilde ilerleyip degerin katlanmasi. Umarim burada cabalayan herkes ama herkesten biran once pozitif haberler aliriz hep birlikte... Cunku ozellikle biz kadinlarin psikolojik sinirlarini zorlayan bir durum su lanet infertilite denen sey.
Tesekkur ederim guzel dileklerin icinAyyy çok sevindimmm inşallah herşey yolunda gider sağlıkla kucağına alırsın yavrunuben bu forumu çok anlayamadım msjlara cvp yazılınca bildirim gelmiyor sanırım o yüzden baya geç yazdım. Sen diğer msjında ikinci denemede şans daha yüksek oluyor diyebiliyorum yazınca bu ay tekrar denemeye karar verdim menopur verdi dr bu sefer biraz daha etkiliymiş. Geçen 3 yumurta olgunlaşmıştı çatlamış hepsi ama negatif sonuç diye spermiogram testide yaptırıcaz. Menopur kullanan kimse yok sanırım herhangi bi yazı vs bulamadım. Gonalf e devam mı etseydikte dedim ama hayırlısı bakalım
Tesekkur ederim guzel dileklerin icin
Evet ben ikinci denemede sans daha yuksek diye biliyorum. Hatta biz bu sefer femara kullandik ama ikinci kez deneseydik menopur kullanacaktik. Doktorum o daha etkili olur demisti. İnsallah olumlu sonuc alacaksin ikincisinde ben inaniyorum
Uzuldum canim benimBen adet oldum kızlar biliyordum böyle olacağını
Evet canım inşallah öyle olur tesekkür ederimUzuldum canim benimsen tup bebek raporu icin yaptiriyorum demistin yanlis hatirlamiyorsam? Tup bebekte sansin ccccoook cook yuksek zaten uzulme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?