- 17 Eylül 2020
- 22
- 13
- 18
- 33
Yok başkan ya seninki daha belirginmiş burdan da görünüyor benimki böyle bile değil tutmadı galiba ☹Herkeste farkli olur o degerler. İdrardan idrara degisiyor hatta :) ben habire test yaptim ama igneden sonra 12. Gun hala igne etkisi var mi yok mu bilemiyordum. Digerlerini atmistim ama o gun yaptigim test su sekildeydi. Benim de belli belirsiz nerdeyse gorunmuyor. Hayirlisi olsun diyelim
Son ana kadar umut var:) herkesin degeri farkli oluyor karsilastirma bence. Yarin bi kan varsen kesinlikle cikar canimYok başkan ya seninki daha belirginmiş burdan da görünüyor benimki böyle bile değil tutmadı galiba ☹napim sağlık olsun..
Hayırlısı olsun canım benim de tutmadıBen adet oldum kızlar biliyordum böyle olacağını
Yarın tekrar idrar testi yaparım canım idrarda net şekilde görmeden boşuna kan vermem ben yaSon ana kadar umut var:) herkesin degeri farkli oluyor karsilastirma bence. Yarin bi kan varsen kesinlikle cikar canim
Mantikli. Ama insallah gorursun cizgiyi. Bekliyorum yarin sabah ona goreYarın tekrar idrar testi yaparım canım idrarda net şekilde görmeden boşuna kan vermem ben ya
Yazmazsam bil ki negatif çıktı da yazmadımMantikli. Ama insallah gorursun cizgiyi. Bekliyorum yarin sabah ona gore
Tamam rahatsiz etmem seni oyle bir durumda. Ama eeeen ufak biz cizgi olursa yaz burayaYazmazsam bil ki negatif çıktı da yazmadım
Tamam canım inşallah yazabilirimTamam rahatsiz etmem seni oyle bir durumda. Ama eeeen ufak biz cizgi olursa yaz buraya
Adet oldun mu canımHayırlısı olsun canım benim de tutmadı
Olmadım çarşamba adet günümAdet oldun mu canım
O zaman bi umudun var canım inşallah hamilesindirOlmadım çarşamba adet günüm
Ayy çok sevindim rabbim hayırlısı ile sağlıklı sihatli kucağına almayı nasip etsin inşallahKizlar merhaba, kan sonucumu sormustunuz 144 cikti cok sukur. Ama onemli olan saglikli sekilde ilerleyip degerin katlanmasi. Umarim burada cabalayan herkes ama herkesten biran once pozitif haberler aliriz hep birlikte... Cunku ozellikle biz kadinlarin psikolojik sinirlarini zorlayan bir durum su lanet infertilite denen sey.
@Denisss26 veBenden e2 bile istemedi desem.... Valla hayirlisi olsun bindik bi alamete gidiyoz kiyamete
İki test yaptım biri negatif biri de yine belirsiz bir çizgiTamam rahatsiz etmem seni oyle bir durumda. Ama eeeen ufak biz cizgi olursa yaz buraya
İnsan hangi teste guvenecegini sasiriyor valla.ne marka canim testler? Ve hangisinde cizgi cikti?İki test yaptım biri negatif biri de yine belirsiz bir çizgine düşeneceğimi bilemiyorum. Bugün 13.gün
Laboquick birisi çizgi çıkan ama çizgi hemen çıktı sonradan belirmediİnsan hangi teste guvenecegini sasiriyor valla.ne marka canim testler? Ve hangisinde cizgi cikti?
Eger varsa yarin kesinlesir zaten. Adet olmazsan kan verirsin. Ay hadi insallahLaboquick birisi çizgi çıkan ama çizgi hemen çıktı sonradan belirmedi
İnnovitada ise hiç çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?