- 27 Mayıs 2019
- 2.672
- 5.857
- 158
Ben de öyle düşünüyorum yarın ilk idrarla bi daha yapıcam bakalım inş vardır da henüz kana geçmemiştir.. ilk kez hemen çıkan çizgi gördüm laboquickte ondan azıcık umutluyumEger varsa yarin kesinlesir zaten. Adet olmazsan kan verirsin. Ay hadi insallah
Tesekkur ederimAyy çok sevindim rabbim hayırlısı ile sağlıklı sihatli kucağına almayı nasip etsin inşallahsenin ilk asilamami
Fotografta goruncek gibi mi bu sefer?Ben de öyle düşünüyorum yarın ilk idrarla bi daha yapıcam bakalım inş vardır da henüz kana geçmemiştir.. ilk kez hemen çıkan çizgi gördüm laboquickte ondan azıcık umutluyum
Maalesef yine belli olmuyor ama bi atayım belki görünürFotografta goruncek gibi mi bu sefer?
Mantarı yaşamadım ama şuan gözümde Arpacık dudağımda uçuk çıktı durduk yere. Çok nadir çıkar bende senede 1 kez falan. Kullandığımız ilaçların etkilediğini düşünüyorum özellikle Progestan beni çok etkilediMerhabalsr, bugun aşılama oldum, aşılama yaparken doktor mantar var dedı, epey canım sıkıldı, boyle bi durum yasayan oldu mu hıc? Doktor verdiğimiz hormon dan ötürü oluşmus olabılır dedı, ama hıc akıntı kasıntı olmadı bende, oncesınde de soylememişti hıc.. Aşılamayı olumsuz etkılemeyecegıni soyledı, fitil ve progestan iğne verdı.. 3 gün kullan fitili dedi
Bende de mantar vardi canim. Cok can sikilacak bir durum degil. Fitil verir eger rahatsiz edecek boyuta ulasirsaMerhabalsr, bugun aşılama oldum, aşılama yaparken doktor mantar var dedı, epey canım sıkıldı, boyle bi durum yasayan oldu mu hıc? Doktor verdiğimiz hormon dan ötürü oluşmus olabılır dedı, ama hıc akıntı kasıntı olmadı bende, oncesınde de soylememişti hıc.. Aşılamayı olumsuz etkılemeyecegıni soyledı, fitil ve progestan iğne verdı.. 3 gün kullan fitili dedi
Evet ben de gordum sanki. Ama testin kapagini acip icindeki stripi cikardiginda daha net belli olurdu. Simdi kurumustur artik. Yeniden test yaparsan oyle dene bir deTam çizdiğim yerde ben gözle görüyorum ama burada çıkmıyor
Yaa içime su serptın su anda canmBende de mantar vardi canim. Cok can sikilacak bir durum degil. Fitil verir eger rahatsiz edecek boyuta ulasirsa
Progestanı yarın yaptırcam ben gün asırı 5 kere, bakalım etkıleri nasıl olcak, daha once hıc kullanmadımMantarı yaşamadım ama şuan gözümde Arpacık dudağımda uçuk çıktı durduk yere. Çok nadir çıkar bende senede 1 kez falan. Kullandığımız ilaçların etkilediğini düşünüyorum özellikle Progestan beni çok etkiledi
Tabi canim mantara filan degmeden girdi iceri spermler. Senin icin rahat olsun. Hatta benim vajinanin ici temizlenirken rahim agzinda ciddi k bekledik. Hic umudum yoktu o yuzden ama gercekten olacagi varsa ona buna bakmiyo valla. Şu eli cicekli spermi bekliyoruz sadece. Ne zaman gelecegini kendi seciyor:) Sikma caniniYaa içime su serptın su anda canm ❤ doktor soyledı 5 dk sonra aglama krızı tuttu benı, cok üzüldüm bu yuzden olumsuz olucak dıye, fitil verdi 3 gün kullan dedı, Bı de 5 kere gun asırı progestan ıgne yaptırcaksın dedi.. Doktor da biz spermi yumurtanın yanına bıraktık, vajına girişiyle işimiz olmadı bi de zaten vajinayı yıkadık dite rahatlatmaya calıstı, ama senin soyledıklerın daha cok rahatlattı benı inan, cunku sen poztıfı gordün cok sukurdarısı bana olsun
Kanama oldu demistim orasi silinmisYaa içime su serptın su anda canm ❤ doktor soyledı 5 dk sonra aglama krızı tuttu benı, cok üzüldüm bu yuzden olumsuz olucak dıye, fitil verdi 3 gün kullan dedı, Bı de 5 kere gun asırı progestan ıgne yaptırcaksın dedi.. Doktor da biz spermi yumurtanın yanına bıraktık, vajına girişiyle işimiz olmadı bi de zaten vajinayı yıkadık dite rahatlatmaya calıstı, ama senin soyledıklerın daha cok rahatlattı benı inan, cunku sen poztıfı gordün cok sukurdarısı bana olsun
Bende bugün aşılamamı oldu beraber gün sayıcaz inşallah lekelenmen var mi bende var birazMerhabalsr, bugun aşılama oldum, aşılama yaparken doktor mantar var dedı, epey canım sıkıldı, boyle bi durum yasayan oldu mu hıc? Doktor verdiğimiz hormon dan ötürü oluşmus olabılır dedı, ama hıc akıntı kasıntı olmadı bende, oncesınde de soylememişti hıc.. Aşılamayı olumsuz etkılemeyecegıni soyledı, fitil ve progestan iğne verdı.. 3 gün kullan fitili dedi
Gerçekten su an cok rahatladım ya, cok saolTabi canim mantara filan degmeden girdi iceri spermler. Senin icin rahat olsun. Hatta benim vajinanin ici temizlenirken rahim agzinda ciddi k bekledik. Hic umudum yoktu o yuzden ama gercekten olacagi varsa ona buna bakmiyo valla. Şu eli cicekli spermi bekliyoruz sadece. Ne zaman gelecegini kendi seciyor:) Sikma canini
Aaaa ne güzellBende bugün aşılamamı oldu beraber gün sayıcaz inşallah lekelenmen var mi bende var biraz♀
:))) Komikmis esiniz.. bana bisey vermedi doktorum. Yeme duzenimi degistirince azalacagini soler zaten hep. Hamurisini ve sekeri azalt dedi o kadarGerçekten su an cok rahatladım ya, cok saol❤ 12 milyon sperm koydular ıcerı, eşim de artık birini begensin, ne nazlı cıktı yumurtan, annesıne cekmıs diyor
Aşılamadan sonra sana da hemen fitil yazdı deıl mı doktorun
Mantarı şeker besler dedi, bana da, fiti de 3 gun kullan dedı, fitil zarar vermez umarım asılamaya:))) Komikmis esiniz.. bana bisey vermedi doktorum. Yeme duzenimi degistirince azalacagini soler zaten hep. Hamurisini ve sekeri azalt dedi o kadar
Hicbir zarari olmaz canim. Hamileyken kullananlar da var fitili. Oyle olsa vermezdi doktorlar :)Mantarı şeker besler dedi, bana da, fiti de 3 gun kullan dedı, fitil zarar vermez umarım asılamaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?