Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar🙏

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Eger varsa yarin kesinlesir zaten. Adet olmazsan kan verirsin. Ay hadi insallah
Ben de öyle düşünüyorum yarın ilk idrarla bi daha yapıcam bakalım inş vardır da henüz kana geçmemiştir.. ilk kez hemen çıkan çizgi gördüm laboquickte ondan azıcık umutluyum

Tam çizdiğim yerde ben gözle görüyorum ama burada çıkmıyor

Eklentiler

• 962F256E-953D-42D3-8EDC-AE832F48E0AC.webp
    90,7 KB · Görüntüleme: 43
  • 43E18F33-C176-43F7-A645-D5650B57D43D.webp
    52,6 KB · Görüntüleme: 45
Merhabalsr, bugun aşılama oldum, aşılama yaparken doktor mantar var dedı, epey canım sıkıldı, boyle bi durum yasayan oldu mu hıc? Doktor verdiğimiz hormon dan ötürü oluşmus olabılır dedı, ama hıc akıntı kasıntı olmadı bende, oncesınde de soylememişti hıc.. Aşılamayı olumsuz etkılemeyecegıni soyledı, fitil ve progestan iğne verdı.. 3 gün kullan fitili dedi

Merhaba kizlar benimde 24 Eylül Perşembe transferim olacak, bende sizinle beraber gün sayacagim inşallah bol pozitifli günler geçiririz rabbim hepimizin yardımcısı olsun:))

Mantarı yaşamadım ama şuan gözümde Arpacık dudağımda uçuk çıktı durduk yere. Çok nadir çıkar bende senede 1 kez falan. Kullandığımız ilaçların etkilediğini düşünüyorum özellikle Progestan beni çok etkiledi

Bende de mantar vardi canim. Cok can sikilacak bir durum degil. Fitil verir eger rahatsiz edecek boyuta ulasirsa

Bende de mantar vardi canim. Cok can sikilacak bir durum degil. Fitil verir eger rahatsiz edecek boyuta ulasirsa
Yaa içime su serptın su anda canm doktor soyledı 5 dk sonra aglama krızı tuttu benı, cok üzüldüm bu yuzden olumsuz olucak dıye, fitil verdi 3 gün kullan dedı, Bı de 5 kere gun asırı progestan ıgne yaptırcaksın dedi.. Doktor da biz spermi yumurtanın yanına bıraktık, vajına girişiyle işimiz olmadı bi de zaten vajinayı yıkadık dite rahatlatmaya calıstı, ama senin soyledıklerın daha cok rahatlattı benı inan, cunku sen poztıfı gordün cok sukur darısı bana olsun

Progestanı yarın yaptırcam ben gün asırı 5 kere, bakalım etkıleri nasıl olcak, daha once hıc kullanmadım

Tabi canim mantara filan degmeden girdi iceri spermler. Senin icin rahat olsun. Hatta benim vajinanin ici temizlenirken rahim agzinda ciddi k bekledik. Hic umudum yoktu o yuzden ama gercekten olacagi varsa ona buna bakmiyo valla. Şu eli cicekli spermi bekliyoruz sadece. Ne zaman gelecegini kendi seciyor:) Sikma canini

Eklentiler

• IMG_20200922_160636.webp
    51,3 KB · Görüntüleme: 38
Kanama oldu demistim orasi silinmis

Bende bugün aşılamamı oldu beraber gün sayıcaz inşallah lekelenmen var mi bende var biraz ‍♀

Gerçekten su an cok rahatladım ya, cok saol 12 milyon sperm koydular ıcerı, eşim de artık birini begensin, ne nazlı cıktı yumurtan, annesıne cekmıs diyor
Aşılamadan sonra sana da hemen fitil yazdı deıl mı doktorun

Bende bugün aşılamamı oldu beraber gün sayıcaz inşallah lekelenmen var mi bende var biraz ‍♀
Aaaa ne güzell ben lavaboya gittim hemen sonra cok az bi pmebelik geldi pecete, gorulmıcek kadar.. Baska da sımdılık bısey yok, sadece az Bı kramp gıbı dolgunluk var sol tarafımda, yumurta soldaydı.. Uzanıyorum oyle

:))) Komikmis esiniz.. bana bisey vermedi doktorum. Yeme duzenimi degistirince azalacagini soler zaten hep. Hamurisini ve sekeri azalt dedi o kadar

:))) Komikmis esiniz.. bana bisey vermedi doktorum. Yeme duzenimi degistirince azalacagini soler zaten hep. Hamurisini ve sekeri azalt dedi o kadar
Mantarı şeker besler dedi, bana da, fiti de 3 gun kullan dedı, fitil zarar vermez umarım asılamaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…