Zeynagul biz seninle hergun konusalım yaHicbir zarari olmaz canim. Hamileyken kullananlar da var fitili. Oyle olsa vermezdi doktorlar :)
İnsallah :) guzel sonuclarin geldiginde de konusalimZeynagul biz seninle hergun konusalım ya❤
İnşallah canımmmİnsallah :) guzel sonuclarin geldiginde de konusalim
benim 1 yumurtam vaedıı ve e2 değerim 228di canım@Denisss26 veLolapink acaba aşılama öncesi e2 değeriniz ve yumurta sayınız neydi?
Bende bugün kendime tatil verdim yarında değerlendirin dedi doktor ama emin değilimAaaa ne güzell ❤ben lavaboya gittim hemen sonra cok az bi pmebelik geldi pecete, gorulmıcek kadar.. Baska da sımdılık bısey yok, sadece az Bı kramp gıbı dolgunluk var sol tarafımda, yumurta soldaydı.. Uzanıyorum oyle
Hadi ya gördün mü valla helalEvet ben de gordum sanki. Ama testin kapagini acip icindeki stripi cikardiginda daha net belli olurdu. Simdi kurumustur artik. Yeniden test yaparsan oyle dene bir de ♥
Ay ne demek ya yeter ki hepimiz amacimiza ulasalimHadi ya gördün mü valla helalgözlerimi bozacak bu testler benim. Yarınkide böyle çıkarsa artık hiç daha uğraşmam zaten canım. Desteğin için sağol güç veriyorsun
Nasıl gidiyor senin hamilelik? Doktora gittin mi artışı takip ediyor musun?Ay ne demek ya yeter ki hepimiz amacimiza ulasalim
Artis iyi gidiyor cok sukur ama kese icin haftaya gidicem insallah gorurumNasıl gidiyor senin hamilelik? Doktora gittin mi artışı takip ediyor musun?
Çok bilgilisiniz ilaçları falanda hep biliyorsunuz dedim acaba 2. MiTesekkur ederimevet ilkti cok sukur
Maşallah hep öyle gitsin inşallahArtis iyi gidiyor cok sukur ama kese icin haftaya gidicem insallah gorurum
YokMaşallah hep öyle gitsin inşallahKalp atışı duydun mu peki?
Cocuk isteye isteye arastira arastira ilaclari filan ogrendim hep napalim. Allah kimseyi bu kadar bekletmesin amaÇok bilgilisiniz ilaçları falanda hep biliyorsunuz dedim acaba 2. Mi
Nasıl da haberim yok kalp duydun mu diye soruyorumYokonce kese gorulcekmis bir hafta 10 gun sonra filan da kalp atisi duyulcakmis sanirim. Tabi her sey yolunda giderse. Baya vakit aliyor yani bebegi gorebilmek ya
Tamam haberlesiriz yine canim. Adet olmazsan yaz sen de. BekliyomNasıl da haberim yok kalp duydun mu diye soruyorumaman canım olsun da hepsini duyarsın sırası gelince. Dikkat et kendine, yine yaz durumundan haberdar et
Bekle bekle sen doğurursun bile ben daha kalamamTamam haberlesiriz yine canim. Adet olmazsan yaz sen de. Bekliyom
Merhaba Kızlar, bütün kontrole gittim bende 2 yumoş varmış biri 18 biri 14mm, klomeni dün bitirmiştim. İyi mi sizce , sizinkiler nasıldı ?
İyidir heralde canim. Bir kac gune catlatma ignesi yaptirir doktorun.
cumartesi de aşılama dediler bakalımİyidir heralde canim. Bir kac gune catlatma ignesi yaptirir doktorun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?