Aşılama Eylül ayında aşılama yaptıracaklar🙏

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Ben de sizin gibi ilk kez aşılama yaptıracağım merakla bekliyorum, peşpeşe olucak sizinkiyle, cumartesi de ben inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz
konuyu takip ediyorum bir süredir ama yenı yazmaya başladım D Denisss26 sizin durum ne oldu ?

Arkadaşlar e2 değerine niçin bakılıyor neyi gösteriyor?
Araştırdığım kadarıyla olgun yumurtanın kalitesini gösteriyormuş canım. 18-20 mm yumurta için 150-200 arası bir e2 değeri yumurtanın kaliteli olduğuna işaretmiş. Yumurta sayısı arttıkça bu değer artıyor. Benim daha tam büyümeden önceki değerdi, perşembe günü aşılama öncesi tekrar ölçtüreceğim, düşükse yaptırmayacağım gibi.

Tüm doktorlar istemiyor sanırım e2 değerini, benimki de istemedi nedeni acaba

Tüm doktorlar istemiyor sanırım e2 değerini, benimki de istemedi nedeni acaba
Aynen hepsi istemeyebiliyormuş, aslında benim ohss den korktuğu için istedi. 15 tane felan 12 mm’lik yumurta varmış. Ohss de değer e2 değeri çok yüksek oluyormuş felan Ama benimki korktuğunuz aksine çok az çıktı

Yani o oldugu zaman 1000 uzerinde cikmasi gerekiyormus ama benim doktorum normal yumurta kalitesine bakmak icin istemisti ve istiyorda. Genelde istenen birseymis.

Yani o oldugu zaman 1000 uzerinde cikmasi gerekiyormus ama benim doktorum normal yumurta kalitesine bakmak icin istemisti ve istiyorda. Genelde istenen birseymis.
Birde sogan kuru diyorlAr ben basladim cunku adet olamadim bu ay doktora gittim tarhusal verdi onun yerine 3 gun sogan kuru yapacagim kist olmus cunku

Hiç bilmiyordum bana yapılmadı hep boyutu ölçüldü normal yoldan. 18 üstü yumurta için bu değere bakmaya gerek var mı ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…