Guzel sonuclar alirsin umarimcumartesi de aşılama dediler bakalım
Kızlar iyi akşamlar, ben bu ay femara kullandım.
Biraz önce doktor muayenesinden geldim.(Bugün döngümün 12. Günündeyim.)
2 tane folükül var sağdaki 20 mm soldaki 20.5 mm, rahim kalınlığı ise 9.5 mm. çatlatma iğnesini yarın gece yapmamı söyledi. Cuma saat 4 te aşılma yapılacak.
Benim pko gibi bi sorunum yok, ilaçsız yumurtalıklarım normalde 19-20 mm de çatlıyor, Fakat famera kullandım bu nasıl oluyor bu konuda çok bilgili değilim.
Sizlere sorum şu,
çatlatma iğnesi olmadan çatlar mı? ya çatlarsa Aşılama iptal mi olur? Yada kendiliğinden çatlama durumu olursa diyelim ki hamile kaldım (nerdee) üstünede bu iğneyi yaptırsam bi zararı olur mu?
İlk defa aşılama yaptıracağım için heycanlıyım, yanlış birşey yazdıysam mazur görün.
Bilgisi olanlar lütfen beni aydınlatırmısınız
Çok güzel bir değermiş maşallahbenim 1 yumurtam vaedıı ve e2 değerim 228di canım
Arkadaşlar e2 değerine niçin bakılıyor neyi gösteriyor?Çok güzel bir değermiş maşallah ☺ Benim 2 yumurta ile 68 geldi e2 değerim. Aşılamayı iptal ettireceğim gibi bu yüzden
Araştırdığım kadarıyla olgun yumurtanın kalitesini gösteriyormuş canım. 18-20 mm yumurta için 150-200 arası bir e2 değeri yumurtanın kaliteli olduğuna işaretmiş. Yumurta sayısı arttıkça bu değer artıyor. Benim daha tam büyümeden önceki değerdi, perşembe günü aşılama öncesi tekrar ölçtüreceğim, düşükse yaptırmayacağım gibi.Arkadaşlar e2 değerine niçin bakılıyor neyi gösteriyor?
Ben burdayım canım
Ne yaptınız size en son ilaç verilmişti sanırım, adet gördünüz müBen burdayım canım
Tüm doktorlar istemiyor sanırım e2 değerini, benimki de istemedi nedeni acabaAraştırdığım kadarıyla olgun yumurtanın kalitesini gösteriyormuş canım. 18-20 mm yumurta için 150-200 arası bir e2 değeri yumurtanın kaliteli olduğuna işaretmiş. Yumurta sayısı arttıkça bu değer artıyor. Benim daha tam büyümeden önceki değerdi, perşembe günü aşılama öncesi tekrar ölçtüreceğim, düşükse yaptırmayacağım gibi.
Belki yukselir canim bekle bakalim kacinci gundesinÇok güzel bir değermiş maşallahBenim 2 yumurta ile 68 geldi e2 değerim. Aşılamayı iptal ettireceğim gibi bu yüzden
Bende burdayim canim
Benim doltorum asilama haricinde de istemisti hep kalitesine bakmak icin bir kere 590 cikmisti o ay catlama ignesiyle denemistik ama gunu tutturamadikTüm doktorlar istemiyor sanırım e2 değerini, benimki de istemedi nedeni acaba
Aynen hepsi istemeyebiliyormuş, aslında benim ohss den korktuğu için istedi. 15 tane felan 12 mm’lik yumurta varmış. Ohss de değer e2 değeri çok yüksek oluyormuş felanTüm doktorlar istemiyor sanırım e2 değerini, benimki de istemedi nedeni acaba
Ben 22. Güne geldim canım, 19 ve 16 mm’lik iki yumurta anca olduBelki yukselir canim bekle bakalim kacinci gundesin☺
Yani o oldugu zaman 1000 uzerinde cikmasi gerekiyormus ama benim doktorum normal yumurta kalitesine bakmak icin istemisti ve istiyorda. Genelde istenen birseymis.Aynen hepsi istemeyebiliyormuş, aslında benim ohss den korktuğu için istedi. 15 tane felan 12 mm’lik yumurta varmış. Ohss de değer e2 değeri çok yüksek oluyormuş felanAma benimki korktuğunuz aksine çok az çıktı
Hayit tohumu denedin mi hic?Ben 22. Güne geldim canım, 19 ve 16 mm’lik iki yumurta anca oldubu gece çatlatma iğnesi olacağım bakalım. Pco var bende ondan dolayı böyle yavaş büyüdü sanırım.
Birde sogan kuru diyorlAr ben basladim cunku adet olamadim bu ay doktora gittim tarhusal verdi onun yerine 3 gun sogan kuru yapacagim kist olmus cunkuYani o oldugu zaman 1000 uzerinde cikmasi gerekiyormus ama benim doktorum normal yumurta kalitesine bakmak icin istemisti ve istiyorda. Genelde istenen birseymis.
Yok canım henüz adet olmadım daha benNe yaptınız size en son ilaç verilmişti sanırım, adet gördünüz mü
Hiç bilmiyordum bana yapılmadı hep boyutu ölçüldü normal yoldan. 18 üstü yumurta için bu değere bakmaya gerek var mı ki?Araştırdığım kadarıyla olgun yumurtanın kalitesini gösteriyormuş canım. 18-20 mm yumurta için 150-200 arası bir e2 değeri yumurtanın kaliteli olduğuna işaretmiş. Yumurta sayısı arttıkça bu değer artıyor. Benim daha tam büyümeden önceki değerdi, perşembe günü aşılama öncesi tekrar ölçtüreceğim, düşükse yaptırmayacağım gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?